Találatok a következő kifejezésre: Elvileg hétfőn lennie (3 db)

Elvileg hétfön lenne a nem várt menzi de most barnás folyásom lett. Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: hát ha orvos lennék meg mondanám.nem tudom talán menszi elõjele

hát ha orvos lennék meg mondanám.nem tudom talán menszi elõjele
ha normál mensi lesz belöle akkor nem vagy az.ha csak enyhe.barnás tesztelj.sok sikert
Szerintem is csinálj egy tesztet, hátha okosabb leszel!
én is aztmondom hogy tesztelj mert megéri. tudom nehéz de a bizonytalanság sem jo

Elvileg hétfőn kellett lennie pém-nek, vasárnap voltunk együtt, ma délután viszont bordós pecsételésem van. Ettől még van esély a babára?

Legjobb válasz: Szia! Esélyed mindig van, úgyhogy ne add fel! Várdd meg a következõ mensit, ha akkor sem jön meg, akkor kezdhetsz örülni! Szorítok neked! :)

Szia! Esélyed mindig van, úgyhogy ne add fel! Várdd meg a következõ mensit, ha akkor sem jön meg, akkor kezdhetsz örülni! Szorítok neked! :)
Nem lehet, hogy ma van pé-ed??? akkor is lehet pecsételés! Mibõl gondolod, hogy hétfõn volt? Mert ha csak vmi kalkulátor írta, akkor az tévedhet... A hasszurkára adj, meg az ovutesztre, és a nyálkára!
A kérdező hozzászólása: PG53 jelezte a hétfõt, vasárnap is meg ma is buborék és páfrány is volt.Meg kalkulátor szerint is így kell lennie.A héten egyedül vagyok, ha ma van, nincs esélyem..?És mitõl volt a pecsét?
a beágyazódástól elvileg
A 130/80 tokeletes egy kismamanal, a 110-re nekem a doki azt mondta, hogy alacsony (kismama viszonylatban)
Lehet, hogy csak izgultál, siettél elõtte...szóval elõször is mindenképp többször kéne ellenõrizni a vérnyomit. Ha a védõnõd nem annyira jófej, hogy hozzá bemenj hetente egyszer lévõ terhestanácsadáson megméretni, akkor esetleg a háziorvos..de a legegyszerûbb ha veszel egy vérnyomásmérõt, digitálisat. Amúgy meg sószegény diétát szoktak ilyenkor javasolni.
A vérnyomásnál mindig a / jel utáni érték a döntõ, tehát a te esetedben a 80 nem magas, még nem terheseknél is azt mondják, hogy 90-ig jó.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!