Találatok a következő kifejezésre: Elvileg hétfön a (15 db)

Elvileg Hétfőn töltöttem be a 6. hetemet. Mikor menjek orvoshoz?

Mikortól van szívhang? elmenjek holnap vagy várjak még 1-2 hetet? Kérem a tanácsokat ki mikor ment el.. :)

Legjobb válasz: Szerintem jövõ hétre egyeztess idõpontot. És halkan, de gratulálok:)

Szerintem jövõ hétre egyeztess idõpontot. És halkan, de gratulálok:)
En mikor telefonáltam az orvosomnak h terhes vayok, aztmondta h 7 héten menjek...akora adott termint...8lltalában azért szokták 7 hétre tenni csak az elso kivizsgálást mert már akkor kell lenni szívhangnak már:-)...Kellemes babavárást
Szia! A megtermékenyülés utáni 22. napon már dobogni kezd a szív. Akár most is mehetnél már. :-)
Elsõ babámmal 5 hetesen voltam, csak petezsák látszott. Másodikkal 6 hetes 4 naposan már dobogott a szíve. Harmadikkal 7 hetesen(a múlt hétfõn) szívdobogás és végtagok látszódtak és a kerek koponyája.Nekem nagynak tûnt.

Létezik, hogy a terhesteszt az ovulációt mutassa? One step 10es érzékenységű pozitív lett tegnap délután, meg ma reggel is. Még csak most lesz majd peteérésem elvileg hétfőn.

kíváncsiságból teszteltem,mert van itthon egy csomó ilyen tesztem.

Legjobb válasz: Én is ezt akartam írni! HCG teszt nem mutat LH-t...szerintem gratula:D

A terhes teszt nem mutatja ki a peteérést, semmiképpen sem. Ahogy elõttem is írta valaki, csak HCG-re reagál. Tehát, vagy terhes vagy, vagy álpozitív, ami nagyon-nagyon ritka. Inkább a terhességet mutatta ki. Próbáld ki a vérvételt, az tuti nem fog hazudni. Beutaló nélkül 3 ezer körül mozog az ára és, ha olyan helyre mész, még aznap kész van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az együtt érzésedet, de nem kell sajnálni engem.Mi egyszerûen csak babát szeretnénk, már több mint egy éve..és nem igazán akar összejönni...de remélem majd most:)
Én is ezt akartam írni! HCG teszt nem mutat LH-t...szerintem gratula:D
A kérdező hozzászólása: Egy másfél hónapja csináltatott kb teljeskörû hormonvérképet, hogy mert szükséges volt ahhoz hogy clostit írhasson fel.és minden értéket rendben talált.Nem hinnén, hogy bárkinek is belém kellene kötnie.Egy tök egyszerû kérdést tettem fel. Létezik, hogy a terhesteszt az ovulációt mutassa?
Hogy lehet rendben minden, ha 2 hétig késik, pozi tesztjeid vannak, és mégsincs semmi? Nem kötözködök, csak érdekel. Sajnálom a csalódásod, de ez jó nagy hormonzavarnak hangzik, így meg nem is csodálom hogy öszevissza pozi nálad minden. Én a helyedben elmennék másik dokihoz, hogy vizsgáljon ki. Mielõbbi babásodást!
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó!Nincs semmi kamu.....És sajnos nem hinném, hogy babás vagyok.. Karácsony elõtt voltam dokinál mert már majdnem 2hete késett a mesim és voltak pozitív tesztjeim, uh-on vizsgált azt mondta, hogy nincs baba..se ciszta se semmi.Adott clostit, de elõtte duphaston szedjek azt is írt fel.Így megvonásos vérzésem volt 3napig tartott.Utánna beszedtem a clostilbegytet és ma vagyok a ciklusom 9.napján.Kíváncsiságból teszteltem...hidd el, már túl vagyok azon , hogy hiú ábrándokat tápláljak egy pozitív teszt miatt...el sem tudod képzelni, mikor örömmel mentem az orvoshoz, hogy látja-e már a babát a pocimban..és erre azt mondja, hogy nincs terhesség:(A leleteim, hormonjaim mind rendben vannak.
1vagyok, miert ne lehetne kozepidoen kiprobalni a hcg tesztet, miert kellene ennek kamunak lenni? Kinomban en is kiserleteztem vele. Tuti nem voltam terhes(orvsonal voltam elotte es lattuk a tuszot, clostys ciklus)es halvanyan de pozi volt a hcg.
Én ezt nem hiszem el. Miért csinálna valaki hó közepén HCG tesztet? Mégha 5 tucat van otthon, akkor se jutna eszembe. Tuti sejtetted, hogy babás vagy, teszteltél, pozitív, gratula. De minek ez a kamu?
nem nem mutathatja ki, a terhesteszt csak hcg hormonra reagál, a ovu teszt lh-ra! az lh teszt reagálhat hcg hormonra mert hasonló , de fordítva nem...szerintem terhes vagy
nekem is pozi lett pe-kor, igaz nagyon halvanyan. ha elvileg az ovu kimutatja a terheseget akkor a terhesteszt is kumutathatja az ovut. eros a teszted?

Elvileg hétfön lenne a nem várt menzi de most barnás folyásom lett. Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: hát ha orvos lennék meg mondanám.nem tudom talán menszi elõjele

hát ha orvos lennék meg mondanám.nem tudom talán menszi elõjele
ha normál mensi lesz belöle akkor nem vagy az.ha csak enyhe.barnás tesztelj.sok sikert
Szerintem is csinálj egy tesztet, hátha okosabb leszel!
én is aztmondom hogy tesztelj mert megéri. tudom nehéz de a bizonytalanság sem jo

Elvileg hétfőn kellett lennie pém-nek, vasárnap voltunk együtt, ma délután viszont bordós pecsételésem van. Ettől még van esély a babára?

Legjobb válasz: Szia! Esélyed mindig van, úgyhogy ne add fel! Várdd meg a következõ mensit, ha akkor sem jön meg, akkor kezdhetsz örülni! Szorítok neked! :)

Szia! Esélyed mindig van, úgyhogy ne add fel! Várdd meg a következõ mensit, ha akkor sem jön meg, akkor kezdhetsz örülni! Szorítok neked! :)
Nem lehet, hogy ma van pé-ed??? akkor is lehet pecsételés! Mibõl gondolod, hogy hétfõn volt? Mert ha csak vmi kalkulátor írta, akkor az tévedhet... A hasszurkára adj, meg az ovutesztre, és a nyálkára!
A kérdező hozzászólása: PG53 jelezte a hétfõt, vasárnap is meg ma is buborék és páfrány is volt.Meg kalkulátor szerint is így kell lennie.A héten egyedül vagyok, ha ma van, nincs esélyem..?És mitõl volt a pecsét?
a beágyazódástól elvileg

Valamelyik nap volt egy kérdés, egy 28 éves fiú írt, hogy a barátnője terhes lett és elveteti a babát. Elvileg hétfőn volt az abortusz, hol van az a kérdés?

Elfelejtettem megjelölni és kíváncsi vagyok mi lett a vége.

Legjobb válasz: Elvetette a csaj a gyereket és a srác otthagyta.

Elvetette a csaj a gyereket és a srác otthagyta.
Belinkelitek nekem még egyszer? Nem tudom igy megnyitni. Köszönöm

Ha én táppénzen voltam hétfőn, akkor szombaton nem kell bemennem dolgozni? Elvileg a hétfőt kell ledolgozni ugye? Az meg nekem ugye táppénz!?

Legjobb válasz: Ha szombaton már nem vagy táppénzen, akkor be kell menni dolgozni. Munkanap lesz, miért maradhatnál otthon????

Ha szombaton már nem vagy táppénzen, akkor be kell menni dolgozni. Munkanap lesz, miért maradhatnál otthon????
A kettõnek semmi köze egymáshoz. A szombati, 19-i napot nem tudod igazolni egy 14-i táppénzes papírral.
Ha keresõképtelenség hétfõn (dátum fontos) jár le, magyarul kedden (dátum fontos) vagy munkaképes, akkor is le kell dolgoznod a "megelõlegezett szabad szombatot". Magyarázat az, hogy egészségi állapodod a mérvadó, nem pedig a munkaidõ szabályozás. Ez pech, de köteles vagy dolgozni, ha munkabért akarsz kapni. Logikus.
Erre én is kíváncsi vagyok mert férjem is itthon van táppénzen. De õ még a héten sem megy.Ma megy vissza a dokihoz és kér beutalót a tüdõgondozóba.
" Munkanap lesz, miért maradhatnál otthon????" Mert a hétfõt dolgozzák le!Aki hétfõn táppénzes volt az mit dolgozna le?
Szia elvileg a mensi szerint most vagy a 9 hétben de az ultrahang szerint meg a tizedik hétben jársz .
A kérdező hozzászólása: http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html eszerint 8 hét 3 napos vagyok, akkor hogy lehet 9?? a mérete szerint tudom, hogy 10 hetes
Emiatt ne aggódj! Én most vagyok a 15. hétben, de 10 hetesen már egy 12hetes babónak feleltünk meg! Nekem már a 13. héten megmondták, hogy fiú, igaz még nem 100%ra, csak 80%. Nekem mindenki annyit mondott, hogy jó nagy baba lesz! :) Sok sikert!
Én a babaszoba.hu a néztem az az oldal mindig azt a hetet irja amelyikben éppen jársz azért irtam 9 de ezt még nem töltötted be :) )) Remélem tudtam segiteni elsö válaszolo voltam:) )))
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat. remélem kisfiú lesz, sokan mondták már, hogy azok minidg nagyobbak. elvileg mi úgy is csináltuk.hogy az legyen.

A barátomat elvileg megfenyegettem és hétfőn már suli, de nem tudom mit tegyek?

Sztori: Írtam neki,nem válaszolt,pedig mondta hogy fent lesz....És láttam hogy látta amit írtam neki,ezért dühbe gurultam,és mondtam hogy kitörlöm a számát,pedig ezt nem direkt mondtam,mert én már hullafáradt voltam.Ja,és Tamás ezt elmondta az apujának és argh SEGÍTSÉG

Legjobb válasz: Ennyit tudtam segíteni: 116 111 Gyermekkrízis alapítvány, ha beszélgetni szeretnél.

Ennyit tudtam segíteni: 116 111 Gyermekkrízis alapítvány, ha beszélgetni szeretnél.

Volt olyan, aki a vezetés oktatást egyből a forgalomban kezdte? Hétfőn lesz az első órám, és elvileg már akkor, 0 vezetési tapasztalattal kell majd városban vezetnem.

Legjobb válasz: Tõlem az oktató megkérdezte, hogy vezettem-e már elõtte. Mivel a válasz igen volt, egybõl egy tesco parkolóból indultam. Gondolom nulla tapasztalattal, és egy kis meggyõzéssel rutinpályán fogsz kezdeni.

Tõlem az oktató megkérdezte, hogy vezettem-e már elõtte. Mivel a válasz igen volt, egybõl egy tesco parkolóból indultam. Gondolom nulla tapasztalattal, és egy kis meggyõzéssel rutinpályán fogsz kezdeni.
Én nem, pedig elõtte elhagyatott kis úton már próbálkoztam a saját autónkkal, tehát nem volt teljesen ismeretlen a helyzet. Elsõ alkalommal egy üres parkolóba voltunk, elõre-hátra mentem gyök kettõvel, hogy megszokjam, hogy ilyen lassan is kell tudni menni pl. parkolásnál, megtanultam hogy kell helyesen kormányozni stb. :D Aztán kimentünk egy félig kiépített útra, ami tök jó minõségû volt, viszont alig volt 1-2 autó, így gyér forgalomba mehettem elõször. Ott már ugye gyorsítottam, váltottam, egy íven megfordulást gyakoroltam, domboldalon kuplunggal megtartottam az autót, elindultam stb. :D
Én nem egybõl. Mentünk két kört a pályán, mondta az oktató, hogy megy ez és ha gondolom csapathatjuk a városban. Persze engem otthon már megtanítottak nagyjából, utánfutóval is tudtam rendesen tolatni, csak forgalomban nem volt tapasztalatom.
Sosem vezettem elõtte, és egybõl a forgalomban kezdtünk. Róbert Károly krt., A józsef Attil színháztól indultunk. A színház mögötti mellékutcában kért egy Y-tolatásos megfordulást, hogy lássa, megy-e az autó kezelése, és utána mentünk a Hungária krt felé... a Mester utcai rutinpályára mentünk. 1988-ban történt, akkor a Könyves Kálmán krt még csak 2x1 sávos volt...
Én két hete voltam elõször vezetni és egybõl betett a forgalomban. Elõtte még kormányt se fogtam a kezemben. Parkolóba gyakoroltam (kb négyszer) a váltást aztán megmutatta, hogy kell indítani és mentünk is. Durva volt, féltem is nagyon :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!