Találatok a következő kifejezésre: Elveszthetem a ha még (4 db)

Te támadod meg a végrendeletet, így neked kell állnod a bírósági költségeket. Ha elveszted a pert akkor a teljes költség téged terhel.
Ezt az osztrák ügyvédedtõl lenne célszerû megkérdezni. Gondolom ott lesz a per...

Elveszthetem a szüzességem, ha még nem állt be a menzeszem havi alkalmakra?

A barátommal nagyon szeretjük egymást, másfél hónapja vagyunk együtt, úgy érezzük eljött az ideje hogy lefeküdjünk. Neki és nekem is az els? alkalom lesz. Nekem még nem állt be a menzeszem, pedig 16 éves leszek nyáron. Lefeküdhetünk? nem befolyásolhatja a további menzeszeimet a szex?

Legjobb válasz: Természetesen lefeküdhettek, ha védekeztek akkor nem lehet semmi probléma, de ha nem akkor bármi (baba, nemi betegség). A menszeszre lehet hatása, mert hormonok szabadulnak fel, van akinek eltolja elõre hozza, vagy több vagy kevesebb lesz, de van akinél semmit nem okoz. Na nálad ezt nehéz lesz megmondani, ha nem rendszeres. De ha védekeztek nem lehet baj.

Természetesen lefeküdhettek, ha védekeztek akkor nem lehet semmi probléma, de ha nem akkor bármi (baba, nemi betegség). A menszeszre lehet hatása, mert hormonok szabadulnak fel, van akinek eltolja elõre hozza, vagy több vagy kevesebb lesz, de van akinél semmit nem okoz. Na nálad ezt nehéz lesz megmondani, ha nem rendszeres. De ha védekeztek nem lehet baj.
Másfél hónap nem kevés az kicsit...?Mindegy végülis te tudod, semmi probléma nincs abból ha szeretkeztek.Gumi alap, ha betöltötted a 16-ot akkor jöhet a fogamzásgátló.És gumiban nem "szar"...
szerintem jobb most a gumi, vagy valamilyen nem hormonális fog.gátló módszer. Viszont az a baj ezzel, hogy nem állt még be, hogy nem lesz tuti sose hogy most késik, vagy baj van.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! majd még eldõl hogy lesz! de valamelyik biztos!
Hat akarki akarmit mond, en azert a jo oreg ovszert ajanlanam. Nem tudhatod annak ellenere, hogy a Kedvesednek is ez lesz az elso, hogy mit hordoz a szerszamon - ha hordoz valamit. Ha szeret biztos nem fog fikazni. En minden pasimmal ugy inditottam, hogy gumi. Senki nem vitatkozott. Ha egy ferfi valoban szeret egy not nem kizarolag a sajat elvezetet teszi eloterbe. Mert igen, gumi nelkul sokkal jobb...DE neked is ez lesz az elso ki tudja hogyan fogsz nedvesedni a gumi eleve sikositott.
Sztem is lefeküdhettek, a menstruációdra csak kis mértékben lehet hatással.Védekezéshez szerintem a kúp a legjobb, vény nélkül lehet kapni és nincs mellékhatása, felteszed mint egy tampont vársz 5-10 percet még elolvad, és 3 órára védve vagy.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! hasznos volt! :)
szokták mondani: óvszerben olyan szexelni, mint zokniban lábat mosni. Magyarul: "szar". de a te esetedben még jobb a gumi. vagy, ha biztosra akarsz menni (nem akarsz babát vagy vmit elkapni) akkor menj el nõdokihoz és irass fel valamilyen védekezési módszert. (kúpot esetleg) remélem segítettem. :)
A kérdező hozzászólása: védekezdni mindenképp kell! ezt már megbeszéltem a párommal is! de óvszerrel is olyan lesz neki mint nélküle? vagy gyógyszert szedjek? egyszerûbb az óvszer nem? köszönöm a válaszokat!
Jézusom. Két baj van a kérdéseddel: 1, 16 éves vagy 2, Amellett, hogy 16 éves vagy, másfél hónapos kapcsolat után próbálnál lefeküdni a számodra kedves illetõvel. Én a helyedben megvárnám, amíg a tested azt mondja, hogy igen, õ érett, mert itt nagyon nem jó, hogyha elsieted. Álljon be legalább a menzeszed, ha már kiskorú vagy! Nem, nem vagyok Dr. Phil, hogy ilyen lelkiismeret-monológot írok, csak épp a józan észt képviselném.

Ha meg van a kresz, rutin, forgalom már két éve elveszthetem?

Úgy értem, már két éve megcsináltam mindent, de családi okok miatt nem tudtam elmenni arra a nyamvadt elsősegélyre.. Azt mondták, ez már nem fog elveszni, ugye? Nem kell újracsinálnom mindent két év elteltével??

Legjobb válasz: pont 2 év a határ, ami alatt be kell fejezni, vagy kezdheted elõlrõl

pont 2 év a határ, ami alatt be kell fejezni, vagy kezdheted elõlrõl
A kresz vizsga és a forgalomvizsga között van 2 év határ, ha jól tudom, az nincs korlátozva mennyi idõn belül kell kiváltanod a jogsit, az elsõsegély meg csak ahhoz kell.
Nem veszik el! Elméletileg már két éves a jogsid, mivel a vizsgától számítják, szóval akár külföldön is vezethetsz, persze ha kiváltod.

Mennyi az esély arra ha 11hetes leszek holnap és már ver a kicsi szíve is vajon még elveszthetem a babámat?

Legjobb válasz: Nem fogod, már egész nagy a baba. Ha eddig tudat alatt is feszült voltál emiatt (nálam így lehetett), akkor kb. 2 hét, és el fog múlni a feszültség, szorongás(legalábbis részben:), sokkal nyugodtabb leszel!!

Nem fogod, már egész nagy a baba. Ha eddig tudat alatt is feszült voltál emiatt (nálam így lehetett), akkor kb. 2 hét, és el fog múlni a feszültség, szorongás(legalábbis részben:) , sokkal nyugodtabb leszel!!
Én 11 hetes vagyok, jövö héten megyek UH-ra ugyanez jár a fejemben.9 hetesen minden rendben volt.Nekem is mindenki azt mondja nyugi.Nyugi!
A vetélés a terhesség egésze alatt fenn áll, de ne gondolj ilyenekre. Mindjárt mész a 12 hetes uhra, megmondják, hogy minden oké.-) Ha eddig minden rendben volt, és ver a szíve, akkor ne félj, nem szabad végigparázni a terhességet, élvezd, hamar vége lesz.-)
Eddig még nem voltál dokinál??? Elvileg 6 hetes kortól van szívhang! Nekem sem volt 6 hetesen, aztán pénteken (7 hetesen) már látta a doki! Ha Nektek nem lesz, az már gáz... De ne erre gondolj, hanem hogy látni fogod a Kis Maszatkát! 12 hét után egyébként csökken a vetélés kockázata - illetve a hetek elõre haladtával egyre inkább! Minden jót kívánok!
Utsó vok: bocs, kicsit félreolvastama kérdést, azt hittem még nem voltál dokinál! BOCS!!!!
A kérdező hozzászólása: 11 hetes leszek holnap, voltam UH 8, 6 hetesen és minden rendben volt vert a kicsi szíve ezért remélem hogy nem lesz semmi baj!!!
Szia.Én is állandóan ettõl parázok.Én 10 hetes vagyok, 8hetesen voltam utoljára akkor szépen fejlõdött és vert a pici szíve, én is remélem minden rendben lesz mind a kettõnknél.Ráadásul én azt sem tudom mikor nézik meg megint ami tuti az a 13-dik genetikai uh.12-dik héttõl valóban csökken a vetélés kockázata.Boldog babavárást mindkettõnknek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!