Találatok a következő kifejezésre: Elveszthetem a ha (15 db)

Ha 1 bank csodot mond elvesztheted a lekotott penzed?

Ha pl 1 bankban nyitottal szamlat es a bank csodot mond akkor mi tortenik a penzzel? kiadjak meg attol?

Legjobb válasz: Az állam vállal érte garanciát x millió forintig.

Az állam vállal érte garanciát x millió forintig.
Úgy mûködik, hogy van az OBA, azaz Országos Betétvédelmi Alap, amelybe a bankok a betétek után bizonyos %-ot kötelesek befizetni. Ha egy bank csõdbe megy, akkor az OBA fizeti ki egy bizonyos összegig a betéteseket. Ha az OBA pénze elfogyna, akkor az állam állna helyt. Viszont tömeges bankcsõd esetén már nem tudna az állam helytállni, sõt nagyobb eséllyel az állam is csõdbe menne.
Ha elég gyors vagy talán kapsz vissza valamennyit. Lásd Postabank...
100.000 EUR az összeghatár
"Ha elég gyors vagy talán kapsz vissza valamennyit. Lásd Postabank..." Elég nagy butaságot írtál most! A Postabank esetében senkinek sem tûnt el a pénze!

Elveszthetem a szüzességem, ha kielégítem magam? (Fiú)

Legjobb válasz: Nem. szüzességet csak partnerrel lehet elveszíteni

Nem. szüzességet csak partnerrel lehet elveszíteni
Ráadásul a fiúknál nincs semmilyen jele a szüzességnek. Nincs szûzhártya, semmi sem különböztet meg egy nem szûz fiút a szüzektõl.
A szuzesseged akkor veszted el ha kozosulsz valakivel.
Inkább egy lánnyal próbálkozz, akkor elveszítenéd!
Attól, hogy kielégíted magad, attól nem veszted el a szüzességed...akár fiú vagy akár lány...a szüzesség nem fizikai dolog. Az elõzõ válaszoló
De miért nem lehet megérteni, hogy mindkét fél csak szex során veszítheti el a szüzességét! Ha egy lánynak átszakad a szûzhártyája, mert mondjuk tornászott attól õ még mindig szûz! Könyörgöm, józan paraszti ész...
Ne légy már ökör, ennyit illene tudni azért 15 évesen :)
XDDXDXXDDXD milyen kérdés ez XD csak partnerrel lehet elveszteni XD unokatesóm azt kérdezte h szûz vagyok-e mondom igen azt azt monja nem hokiztá mé g XD ez kb. ilyen ^^nevetséges^^
A kérdező hozzászólása: Biztosra akartam menni. :P De köszi a válaszokat. Hallottam olyanokat is, hogy ha kielégítem magam, elvesztem a szüzességem, de akkor ezekszerint hülyeségeket beszélnek. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. :) Am még csak 15 vagyok, lányokkal majd 2-3 év múlva. Én nem akarom elsietni, mint sok mai fiatal, én vhogy nem olyan vagyok. :)
gyökér XD :D

Egy férfi, akkor is elvesztheti a szüzességét, ha óvszerrel szexel?

Legjobb válasz: nem a szüzesség elvesztése az, ha NÕVEL szexelsz :D :D

Nézz már utána, mit jelent a szüzesség, könyörgöm! Ha a nemi szerve bekerül a lány nemi szervébe, akkor szexelnek, és elveszti. A szüzesség azt jelenti, hogy az illetõ még nem feküdt le senkivel. Ha óvszerrel lefekszik valakivel, elveszti. Remélem te még nem szexelsz! Járj elõször suliba, és olvasgass ezekrõl.
Igen, én is így veszítettem el.
nem a szüzesség elvesztése az, ha NÕVEL szexelsz :D :D
attól függ, van-e az óvszer túloldalán egy csaj :D
"Miatyánk ki vagy a mennyekben gyere gyorsan naon [email protected]ál valamit""
. . .. . . . . . . . . . . , .-'". . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-". . . . . . . . . . . . . . . . . ."-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ":, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :". . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . ."~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . "~, _. . . .."~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . ."=, _. . . ."-, _. . . , .-~-, }, .~"; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . ."=-._. . .";, , ./`. . /" . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . .."~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -" . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _ Te csak akkor veszted el, ha lufit fújsz az óvszerbõl, belefingasz, és belerobbantod dédnagymamád arcába. Mert igenis van lejjebb. Mindig amikor azt hiszem, hogy nem tudtok nagyobb baromságot kérdezni, kiderül, hogy tudtok. Gyakorikérdések, én így szeretlek. <3
férfinál nem nagy dolog az elvesztése.
te nem vagy férfi.
Igen.
A kérdező hozzászólása: Kösszi :D
"Miatyánk ki vagy a mennyekben gyere gyorsan naon [email protected]ál valamit"" Ezen szakadok XD
Párom akkor még szûz.
Te szent jónás... mit vétettünk h az emberek ilyeneket kérdezzenek? Ha szexelsz 1 lánnyal ha pöpösöd behatol a nunuba akkor nem vagy már szûz, ha óvszerrel csináltad ha nem! 1 szóval NEM VAGY SZÛZ (ha szexeltél már)
Nem, mivel ha óvszert dugsz attol még szüz maradsz.
ti nagoyn hülyék vagytok, állatokkal is el lehet vesziteni, nem csak hölgyekkel

Elveszthetem a szüzességem, ha még nem állt be a menzeszem havi alkalmakra?

A barátommal nagyon szeretjük egymást, másfél hónapja vagyunk együtt, úgy érezzük eljött az ideje hogy lefeküdjünk. Neki és nekem is az els? alkalom lesz. Nekem még nem állt be a menzeszem, pedig 16 éves leszek nyáron. Lefeküdhetünk? nem befolyásolhatja a további menzeszeimet a szex?

Legjobb válasz: Természetesen lefeküdhettek, ha védekeztek akkor nem lehet semmi probléma, de ha nem akkor bármi (baba, nemi betegség). A menszeszre lehet hatása, mert hormonok szabadulnak fel, van akinek eltolja elõre hozza, vagy több vagy kevesebb lesz, de van akinél semmit nem okoz. Na nálad ezt nehéz lesz megmondani, ha nem rendszeres. De ha védekeztek nem lehet baj.

Természetesen lefeküdhettek, ha védekeztek akkor nem lehet semmi probléma, de ha nem akkor bármi (baba, nemi betegség). A menszeszre lehet hatása, mert hormonok szabadulnak fel, van akinek eltolja elõre hozza, vagy több vagy kevesebb lesz, de van akinél semmit nem okoz. Na nálad ezt nehéz lesz megmondani, ha nem rendszeres. De ha védekeztek nem lehet baj.
Másfél hónap nem kevés az kicsit...?Mindegy végülis te tudod, semmi probléma nincs abból ha szeretkeztek.Gumi alap, ha betöltötted a 16-ot akkor jöhet a fogamzásgátló.És gumiban nem "szar"...
szerintem jobb most a gumi, vagy valamilyen nem hormonális fog.gátló módszer. Viszont az a baj ezzel, hogy nem állt még be, hogy nem lesz tuti sose hogy most késik, vagy baj van.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! majd még eldõl hogy lesz! de valamelyik biztos!
Hat akarki akarmit mond, en azert a jo oreg ovszert ajanlanam. Nem tudhatod annak ellenere, hogy a Kedvesednek is ez lesz az elso, hogy mit hordoz a szerszamon - ha hordoz valamit. Ha szeret biztos nem fog fikazni. En minden pasimmal ugy inditottam, hogy gumi. Senki nem vitatkozott. Ha egy ferfi valoban szeret egy not nem kizarolag a sajat elvezetet teszi eloterbe. Mert igen, gumi nelkul sokkal jobb...DE neked is ez lesz az elso ki tudja hogyan fogsz nedvesedni a gumi eleve sikositott.
Sztem is lefeküdhettek, a menstruációdra csak kis mértékben lehet hatással.Védekezéshez szerintem a kúp a legjobb, vény nélkül lehet kapni és nincs mellékhatása, felteszed mint egy tampont vársz 5-10 percet még elolvad, és 3 órára védve vagy.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! hasznos volt! :)
szokták mondani: óvszerben olyan szexelni, mint zokniban lábat mosni. Magyarul: "szar". de a te esetedben még jobb a gumi. vagy, ha biztosra akarsz menni (nem akarsz babát vagy vmit elkapni) akkor menj el nõdokihoz és irass fel valamilyen védekezési módszert. (kúpot esetleg) remélem segítettem. :)
A kérdező hozzászólása: védekezdni mindenképp kell! ezt már megbeszéltem a párommal is! de óvszerrel is olyan lesz neki mint nélküle? vagy gyógyszert szedjek? egyszerûbb az óvszer nem? köszönöm a válaszokat!
Jézusom. Két baj van a kérdéseddel: 1, 16 éves vagy 2, Amellett, hogy 16 éves vagy, másfél hónapos kapcsolat után próbálnál lefeküdni a számodra kedves illetõvel. Én a helyedben megvárnám, amíg a tested azt mondja, hogy igen, õ érett, mert itt nagyon nem jó, hogyha elsieted. Álljon be legalább a menzeszed, ha már kiskorú vagy! Nem, nem vagyok Dr. Phil, hogy ilyen lelkiismeret-monológot írok, csak épp a józan észt képviselném.

Elveszthetem a szüzességem ha éppen megvan a menstruációm minden nagyobb kellemetlenség nélkül?

Legjobb válasz: Persze, ha van gusztusotok úgy szexelni. De szerintem akkor is kellemetlen egy kicsit.

Persze, ha van gusztusotok úgy szexelni. De szerintem akkor is kellemetlen egy kicsit.
Kellemetlenség alatt mit értesz? Mert fájni így is fájhat, de nem feltétlenül fog, de általában szokott, és teherbe is eshetsz a hiedelmekkel ellentétben, nagyon pici rá az esély, de lehetséges, és ilyenkor egyébként sem árt gumit használni, nem csak védekezés miatt, de higéniai okokból is. Vagy esetleg a vérzéstõl tartasz, és így akarod megúszni? Nem mindenki vérzik elsõ alkalommal és nem nagy mennyiség általában, van hogy csak másnap reggel látsz néhány foltot a bugyidon. Én egyébként nem ajánlanám elsõ alkalomra a menszeszes szexet, mert akkor hogyan izgat fel rendesen a srác? Elsõ alkalomnál jó ha hosszú az elõjáték és jól benedvesedsz, és ez akkor az igazi, ha szabadon csinálhat a punciddal amit akar és ami persze jó neked. Szóval szerintem várd meg a menszi végét és utánna próbálkozzatok. Kis síkosító is segítheti a behatolást, ha nem vagy elég nedves. De ha mégis így szeretnétek akkor tegyél törölközõt magad alá és mosakodj meg elõtte és utánna sem árt mindkettõtöknek.
MÁr nem azért deh sztem ez elég gusztustalan......nemhiszem h a paasinak lesz anyira gusztusa hozzá.....meg sztem elég higéniátlan mindenki részérõl. MOst azt az egykét napot nembirjátok ki???áhhh
Van, akinek eláll a vérzése ilyenkor egy kis idõre (az elsõ vagy az utolsó napokon). Ezt elég jól ki lehet próbálni, ha legközelebb a vérzés idején simogat jó sokáig (nem feltétlenül "ott"). Érezni fogod, ha közben elállt, meg látszik is majd a betéten. Ezzel együtt, tényleg van egy kis esély a terhességre így is.

Elveszthetem a szűzességem ha a középső ujjamal megujjazom magam?

Ez fontos ugyhogy lècci komoly válaszokat várok!

Legjobb válasz: Hány éves vagy trüncibogár? Kb az IQ-d is ennyi lehet!!

Mondd meg hogy miért olyan fontos!
Hány éves vagy trüncibogár? Kb az IQ-d is ennyi lehet!!
A szüzességedet nem veszítheted ezzel el. De az elveszett agyadat sem találod meg vele az tuti.
Hány éves vagy 12?... Ha már arra elég nagy vagy, hogy ujjazd magad akkor relative ezt is tudnod kéne... Még szûz vagy nyugodj meg kicsilány..
A kérdező hozzászólása: Nem az 1sö kèrdezöre irtam hanem a 2dikra Egyèbkènt a normâlis válaszokat köszönöm
csak mutatóujjal veszítheted el
A szûzhártyád, ha nagyon zárt, megsértheted vele. De szerintem a szüzesség elvesztése kifejezést egy párkapcsolat kapcsán használjuk. Én legalábbis így gondolom.
1. vagyok válaszoltam de ha igényli az az egyetlen agysejted akkor megismétlem: NEM VESZÍTHETED EL A SZÜZESSÉGEDET DE NEM TÖK MINDEGY MIKOR ÚGYSEM LESZ MEG SOKÁIG?
A kérdező hozzászólása: Mondom h komoly válaszokat ha nem tetszik a kérdés nem kell válaszolni
próbáld könyökkel
A szûzhártyádon alapvetõen találhatók kisebb nagyobb lyukak. Gondolj bele, különben hogyan menstruálhatnál? Se az egy darab ujjadtól, se a tamponhasználattól nem fogod elveszteni a szüzességed. Amúgy meg hiába szakítod át a szûzhártyádat teljesen, a szóhasználatban a szûzet inkább arra értik, hogy voltál már pasival

Ha kb másféléve nem kezelem a hüvelygyulladásomat (hüvelygomba) mekkora az esély arra, hogy elveszthetem a petefészkem, esetleg a méhem?

Legjobb válasz: Nem mondod,hogy másfél éve kezeletlen hüvelygyulladásod van? Ugye ezt nem gondolod komolyan? Azért nekem volt egy párszor ilyesmi és nagyon borzalmas. Akkor te valami csoda lehetsz,ha neked ez egyáltalán nem fáj.

Nem mondod, hogy másfél éve kezeletlen hüvelygyulladásod van? Ugye ezt nem gondolod komolyan? Azért nekem volt egy párszor ilyesmi és nagyon borzalmas. Akkor te valami csoda lehetsz, ha neked ez egyáltalán nem fáj.
Az elsõ vagyok a hüvelygyulladás és a hüvelygomba két külön dolog. És a hab a tortán, hogy ha nem kezelik és mondjuk tételezzük fel másfél éve kezeletlen na akkor számíthatsz mindenre amitõl félsz.

Mennyi az esély arra ha 11hetes leszek holnap és már ver a kicsi szíve is vajon még elveszthetem a babámat?

Legjobb válasz: Nem fogod, már egész nagy a baba. Ha eddig tudat alatt is feszült voltál emiatt (nálam így lehetett), akkor kb. 2 hét, és el fog múlni a feszültség, szorongás(legalábbis részben:), sokkal nyugodtabb leszel!!

Nem fogod, már egész nagy a baba. Ha eddig tudat alatt is feszült voltál emiatt (nálam így lehetett), akkor kb. 2 hét, és el fog múlni a feszültség, szorongás(legalábbis részben:) , sokkal nyugodtabb leszel!!
Én 11 hetes vagyok, jövö héten megyek UH-ra ugyanez jár a fejemben.9 hetesen minden rendben volt.Nekem is mindenki azt mondja nyugi.Nyugi!
A vetélés a terhesség egésze alatt fenn áll, de ne gondolj ilyenekre. Mindjárt mész a 12 hetes uhra, megmondják, hogy minden oké.-) Ha eddig minden rendben volt, és ver a szíve, akkor ne félj, nem szabad végigparázni a terhességet, élvezd, hamar vége lesz.-)
Eddig még nem voltál dokinál??? Elvileg 6 hetes kortól van szívhang! Nekem sem volt 6 hetesen, aztán pénteken (7 hetesen) már látta a doki! Ha Nektek nem lesz, az már gáz... De ne erre gondolj, hanem hogy látni fogod a Kis Maszatkát! 12 hét után egyébként csökken a vetélés kockázata - illetve a hetek elõre haladtával egyre inkább! Minden jót kívánok!
Utsó vok: bocs, kicsit félreolvastama kérdést, azt hittem még nem voltál dokinál! BOCS!!!!
A kérdező hozzászólása: 11 hetes leszek holnap, voltam UH 8, 6 hetesen és minden rendben volt vert a kicsi szíve ezért remélem hogy nem lesz semmi baj!!!
Szia.Én is állandóan ettõl parázok.Én 10 hetes vagyok, 8hetesen voltam utoljára akkor szépen fejlõdött és vert a pici szíve, én is remélem minden rendben lesz mind a kettõnknél.Ráadásul én azt sem tudom mikor nézik meg megint ami tuti az a 13-dik genetikai uh.12-dik héttõl valóban csökken a vetélés kockázata.Boldog babavárást mindkettõnknek.
Te támadod meg a végrendeletet, így neked kell állnod a bírósági költségeket. Ha elveszted a pert akkor a teljes költség téged terhel.
Ezt az osztrák ügyvédedtõl lenne célszerû megkérdezni. Gondolom ott lesz a per...

Egy férfinál mival mutatódik ki, hogyha elveszti a szüzességét? 2. kérdésem. Egy férfi ha kiveri elvesztheti a szüzességét?

Legjobb válasz: A szüzesség elvesztése fizikailag nem látszik, de viselkedésben igen is meglátszik. Sok lány messzirõl kisazgolja ha egy srác szûz, persze nem mindenkinél és nem is mindig jön be, de a látásmódbeli változást magamon is észrevettem annak idején. Ami a "kiverést" illeti: a makkom ráncos lett az elsõ pár maszturbálás után

A szüzesség elvesztése fizikailag nem látszik, de viselkedésben igen is meglátszik. Sok lány messzirõl kisazgolja ha egy srác szûz, persze nem mindenkinél és nem is mindig jön be, de a látásmódbeli változást magamon is észrevettem annak idején. Ami a "kiverést" illeti: a makkom ráncos lett az elsõ pár maszturbálás után
Semmiben nem mutatkozik ki, és ha kiveri attól még szûz marad:) (max abban mutatkozik ki, hogy határozottabb) bár én az elsõ szexuális élményemnél is határozott voltam.
A kérdező hozzászólása: mivan kö**g ha valami gondod van gyere személyesen itt talán normális válaszokat kéne adni nem pofázni
Nem is ezzel van a problémánk, hanem hogy van egy könyv a FILA táskádban amire az van ráírva krva nagy betûkkel hogy BIOLÓGIA Nem nehezebb kinyitni, mint itt [email protected]ágokat kérdezni
A kérdező hozzászólása: mivan a mai emberiség ilyen bunkó pö**fej? mert nem tudok r á más szavakat mondani amugy is 14 éves vagyok és inkább most mint 20-30 évesen tudjam meg az ilyen dolgokat
Huni bameg ezt miért kellet?most biztos sírva fakadt... tedd le a legót és figyelj:Csak ha nõbe hatolsz veszted el.Oldalt mellesleg van egy kiba.szott keresõ doboz ahova beirod milió kérdést találsz."Ne kérdezz több különbözõ dolgot egy kérdésben. Ezekrõl egyenként írj ki kérdéseket!" Áll a szabályzatban. Az olvasást jövõre tanuljátok?
- Talán tosztál hogy így megváltoztál?
vegul is azert vagyunk itt hogy segitsunk nekik? Azert azt hogy a telapo nemletezik ne mondjatok el nekik!
6-14 évesek teszik fel a kérdéseiket ebben a témakõrben
1. Sehogy. 2. Nem. Nem bántásból, de hány éves vagy, hogy ilyeneket kérdezel? ;)
Hát bocsi de ilyen kérdéseket 9 évesen nem raktam föl senkinek XD Asszem ez elég egyöntetû hogy ha tudod mit jelent az hogy "szûz" a kimutatódást meg egyszerû logika nincs minek leszakadni mint a csajoknál :D kész ennyi XD (amúgy jól mondták, ha fellapoznád a biosz könyvet akkor nem kéne ilyen kérdéseket feltenni)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!