Találatok a következő kifejezésre: Elveszitettem a Mit (52 db)

12 éves vagyok és már nem vagyok szűz, baj ha nem fájt mikor elveszítettem a szüzességem?

Tudom,most jönnek majd a kommentek,hogy ri*banc vagyok meg hogy 12 évesen még barbiznom kéne.Szerelemből tettem,és nem azért,mert felszeretnék ezzel vágni mások előtt.

Legjobb válasz: Úristen ásd el magad szánalom vagy!

Úristen ásd el magad szánalom vagy!
Na most szépen beszállok az ûrhajóba és elmegyek errõl a bolygóról.
Na itt megy az álszentkedés:D Mintha 12-13évesen nem akart volna a többség(fõleg a fiúk). Csak épp alkalma nem volt rá, vagy félt a társadalmi kritikától(ez fõleg a lányokra igaz).
Kedves utolsó, jól mondod, én, és az ismerõseim többsége nem akartuk, nem is nagyon tudtuk mi az a szex 12 éves gyerekként, nem az hogy csináljuk is. És ez nem a múlt században volt, most se vagyok öreg.
Az a baj, hogy már törvényes amit tett a Kérdezõ, ha a fiú még nincs 18 éves!
Kedves kérdezõ, még ha meg is jött neked a menstruációd, tegyük fel 11 évesen, és úgy érzed a tested kész van rá, lelkileg nem vagy! Oké hogy kívánod érthetõ de, menj oda a szüleidhez hogy 12 évesen elvesztettem a szüzességem . Igen a lányok is kivánják valamilyen formában ilyenkor de akik kicsit eszesek tudják ilyen korban nem normális! Ilyet még nem hallottam... ÉS amúgy ha nem fájt nem feltétlenül jelent rosszat de, gondolom éreztél valamit mikor betette... A fiúd meg hamar elfog hagyni ha már most betette neked... Õ is hány éves?? 13?
És konkrétan mi bajuk lesz? Lelkibetegek lesznek a korai szextõl? Hagyjuk már a hülyeséget. Ez a hagyomány, hogy a lányok sokáig megtartsák a szüzességüket a keresztény kultúra miatt alakult ki.
Nem azt mondom 20 éves korukig szüzek maradjanak:D Csak azt ez korainak tûnik nekem. Amúgy meg nem lesz lelki beteg csak késõbb megbánhatja, és lelkileg nem biztos hogy most kész volt rá :) és kedves kérdezõ a szüleidnek elmondtad már? kiváncsiságból kérdem nem bunkóságból:)
A kérdező hozzászólása: Szüleim nem tudják.
Hát.nekik szerintem mondd el. Ha biztos voltál ebben a szex dologban, akkor mondd el nekik, mindent. Elején nagy valószínûséggel nem értik majd meg, de próbáld meg megmagyarázni nekik, és hagy nekik idõt. Amúgy ugye védekeztetek? És a fiút interneten ismerted meg?
Megbánhatja ha 1. Nem azzal csinálja, aki megérdemli. Ez késõbb ugyanúgy elõfordulhat. 2. Ha nem védekezik. Ez késõbb ugyanúgy elõfordulhat. 3. Ha kiderül és a társadalom elítéli. Ez a legvalószínûbb. Tehát nem maga az aktus a gond, hanem a reakció az emberek felõl.
Na látod itt a gond.Ha már elég érett lettél volna ehez akkor nem tettél volna fel ilyen hülye kérdést.Ha azt tat hiszed hogy ezzel most menõ vagyy akkor nagyot tévettél.Ez kva szánalmas. Változtass nevet/Lakcímet oszt kezdj új életet mexikóban vagy kubában vagy akárhol :D
Értelmeset?? Jó.. Dícsérjünk agyon?! Szívesen megteszem, de nem is nekem kell szidnom téged.. Ha elhagy a srác, sírni fogsz sokat..Ja és õ nem szerelembõl tette.. Ha szeretne, azt akarná, hogy fiatalon szûz maradj... Most ki fog használni: megb*sz párszor, majd ha megun, kidob... Készítsd a zsebkendõket.. Elõre sajnálNÁlak, ha nem a te hülyeségedbõl történt volna..
Erre nem lehet értelmeset válaszolni. Gondolom ahhoz már nem voltál nagylány hogy otthon elmondd. Ha az én lányom lennél elásnám magam a szégyentõl. Szerencse hogy az enyém értelmesebb.
A kérdező hozzászólása: Aránylag értelmes válaszokat vártam.
Az a baj hogy 12 évesen beléd tették a hancúrlécet.
szted kinek baj az h nem fájt???
tuti, hogy kamu!
12 évesen szerelembõl megdugatni magad, hát ehhez tehetség kell :D ahhoz is, hogy valaki ezt meg is tegye veled.
Azért látszik hogy õsziszünet van..inkább menj homokozni vagy csináld meg a házit esetleg egyél sajtot.
Anyámborogass...Szerinted ez szerelem.Késõbb majd rájössz hogy nem.
A kérdező hozzászólása: Jöttek az üzenetek, hogy kamu kérdés.Nem kamu.igen szerelembõl tettem, amit tettem.
12 évesen nem tudod mi az a szerelem... az nem csak d.gásból áll, meg a többibõl! Érzelmek, bóbók, egyebek... Amit te csinálsz, arra inkább nem mondok semmit!
A kérdező hozzászólása: Fél éve, hogy együtt vagyunk a fiúval és most jutottam el oda, hogy nyugodtam lefekszem vele mert megbízom benne.
Fõdet rá !!!!!! :D
Védekeztetek legalább?
Próbálj kisebbet.
14 vagy és már nem vagy szûz??? :O Ó anyám
Feküdj hanyatt, húzd fel a lábaid és lazíts! Igy menni fog!
A kérdező hozzászólása: 14
hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Kipróbálom ugy . Köszi avàlaszt! :)
Nekem úgy kényelmes, hogy kicsit berogyasztom a térdemet, a törzsemmel meg elõrehajolok. A hüvelybemenetemet is szét szoktam húzni a másik kezemmel, hogy könnyebben betaláljak.
A kérdező hozzászólása: Most van az h most van a sok vér.. Milyen pozban dugtad fel magadnak?
Én még szûz vagyok, de a minit fel tudom helyezni fájdalommentesen. Legalábbis elsõre. Viszont egy tampon után nem tudok másikat feltenni, az már fáj, mivel nem elég nedves a környezet. Nem lehet, hogy túl gyenge vérzés mellett akartad feltenni, és ezért nem ment?
A kérdező hozzászólása: Minit vettem
minit vettél?
14 évesen már túl vagy mindenen?? Ez igen! Na te leszel kitéve mindenféle nyavalyának. Teljesen fejletlen testedet esetleg fogamzásgátlóval is tömöd? A hozzád hasonlóknak kellene évente talán 2x is orvoshoz járniuk ellenõrzésre.

Ti mit gondoltok az olyan lányról aki 16 évesen szűz? és az olyanról aki 16 évesen már elveszítette a szüzességét?

Létszíves írjátok le a nemeteket és a korotokat is! Köszi :)

Legjobb válasz: Semmit.

Semmit.
dettó, semmit
Ha valaki 16 évesen nem szûz, az a szememben nem tartja sokra magát nincs önbecsülése sem tartása.Aki szûz azt nem sodorta magával a "trend", hogy minél korábban dugjanak éretlen gyerekként.
Semmit. Bár egy szûz lánynak kétség kívül jobban örülnék mint egy nem szûznek :)
A szûz 16 éves lányt lehet tisztelni, becsülni, a nem szüzet csak akkor lehet, ha szerelembõl veszítette el!
Akár szûz, akár nem, semmit. Mindkettõ természetes. 27/N
Az egyik könnyen kapható a másik meg nem. Kell bõvebben?
Semmi extrát.:) Ha 16 évesen szûz, akkor annyit, hogy még nem talált rá a megfelelõ személyre, de nem akarja csak úgy akárkinek odaadni magát.:) Aki meg 16 évesen már nem szûz, arról meg csak annyit, hogy szép ha szerelembõl és nem csak divatból vesztette el..de ha mégis csak divatból akkor meg ez van..õ dolga..kb ennyit gondolok róluk.:)
semmit, nekem van 21éves szûz ismerõsöm is, az õ dolga azzal meg nincs semmi gond ha 16évesen lefekszik valakivel ameddig szerelembõl teszi és nem divatból
Semmit. Õ dolga :) 21L
*légyszíves
Én speciel voltam szûz is meg nem szûz is 16 évesen. Érdekes, ugyanaz az ember maradtam. Nem kell ez alapján ítélkezni.

Elveszítettem a legjobb fiú barátom, mit tegyek?

3éve osztálytársak vagyunk.(fiúról van szó) nyáron nagyonjóba lettünk, sok mindent csináltunk együtt...együtt mentünk bicózni,futni mindenhova! sose voltunk szerelmesek egymásba, neki is más tetszett és nekemis.Neki pl a barátn?m tetszett.ezért is mindent megosztott velem, ahogy énis vele...de mostnara, hogy "megszerezte" de mint legjobb barátot, rám magasról tesz.Ezek szerint csak azért kellettem neki, hogy rajtam keresztül megszerezze azt a lányt? azóta ?k legjobb barátok, de a lány nagyon durván depressziós és ez kihat a fiúra is...aki egykor a legjobb barátom volt de elveszítettem. ki akarom hozni ebb?l a depresszióból de nemtudom hogy. manapság alig beszélünk. nagyon ritkán! hiába hívom bárhova bunkón lekoptat..hogy "szedjem ki" ebb?l az állapotból?

Legjobb válasz: Magácska durván szerelmes.

Magácska durván szerelmes.
Szerintem meg durván nem :)
Lesz ebbõl még gruppenszex, ha nem is most, majd késõbb.
A kérdező hozzászólása: hát pont nem..másba vagyok szerelmes...csak éppen a legjobb barátom nem akarom elveszíteni...bár ezt néhány embernek nehéz lehet megérteni, szóval normális válaszokat légyszives.
jah, úgy is lehet a hármas :P Na jó, viccen kívül. Miért félsz, hogy elveszíted? Tartsd vele a kapcsolatot, tarts egy kis távolságot, ne akaszkodj rá. Ha levegõ kell neki, akkor hagyj neki. Türelem, türelem, türelem.
A kérdező hozzászólása: egyáltalán nem akaszkodok rá. kb 5hónapja csak köszönünk egymásnak, csak most eszembe jutott, hogy azért mégiscsak legjobb barátok voltunk, és nem akarom annyira elveszíteni, jólenne, ha újra tudnánk beszélgetni, csak õt nem érdekli már ez az egész téma...szerintem.nem baj ha nemleszünk újra legjobb barátok, csak azért néha jó lenne megbeszélni vele a dolgokat. amúgy köszi...a válaszod normális részét :D
szerintem varj egy kicsit mig csillapszik a baratnod es a baratod kozott a dolog, s aztan meg kezdjel beszelgetni vele, hivd el valahova. Ha tovabbra is elutasit, ne keseredj el, szerintem majd ha lesznek nagyobb bajai is akkor hozzad fog fordulni
A kérdező hozzászólása: hát szerintem nem fog...már azért fél éve ez van...és voltak gondolom azóta problémái..de mindegy mást nagyon nem tudok csinálni, úgyhogy ez lesz.. és köszönöm a válaszodat!:)
hogy már nem szeret.
Valószinûleg tettél valamit ami miatt megváltozott benne pár érzés.Vagy te magad változtál olyan irányba amit õ már nem tart érdekesnek.
Kiszeretett belõle. A szerelem már csak ilyen, elmúlik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!:)
Hogy az exbarátnõje hülye, elkényeztetett p*csa.

Elveszitettem a szuzessegemet. Mit tegyek h ne gondoljak mindig arra?

Legjobb válasz: tudod, ez azért érdekes, mert amikor én elvesztettem, akkor utána magam is meglepõdtem, hogy nincsen bennem semmi olyan érzés, hogy hú, már nem vagyok szûz. pedig nagyon szerettem, akivel lefeküdtem, és most is együtt vagyunk. sosem éreztem semmilyen változást magamon lelkileg.

tudod, ez azért érdekes, mert amikor én elvesztettem, akkor utána magam is meglepõdtem, hogy nincsen bennem semmi olyan érzés, hogy hú, már nem vagyok szûz. pedig nagyon szerettem, akivel lefeküdtem, és most is együtt vagyunk. sosem éreztem semmilyen változást magamon lelkileg.
mármint mire ne gondolj? arra hogy elveszítetted? ez normális mert ez neked új érzés és most csak erre tudsz gondolni hogy túl vagy rajta szóval nem kell aggódni :)
egyáltalán nem baj hogy ezen rágodsz! Az elsõ mindenbõl hihetetlen nagy élmény....legyen az akár csak egy csók!
Akkor csak arra gondolj, hogy jó volt |nem sok mindenkinek jó elõször|:) És hogy találsz biztosan hamarosan egy olyan srácot, aki szeretni fog, és akivel még sokkal jobb lesz:)
Szóval csak kihazsnált, nah ez így elég rossz lesz, ne hogy kihasson majd a többi szexuális életedre, mert akor nehéz lesz és görcsös leszel :(
figyi ez olyan mint az elsõ csók én mikor még nem vsókoloztam azon tömpregtem milyen jó is azoknak akik már csókoloztak asztán megtörtént a csók és utána nem is volt olyan nagy dolog
Én arra lennék kíváncsi, hogy miért nem akarsz rá gondolni? Rossz volt?:S
A kérdező hozzászólása: nem volt rossz, nagyon jou volt de nagyon szerettem a pasit de ot en nem erdekeltem miutan megtortnet, ,

Mikor mondjuk azt, hogy elveszítettük a szüzességünket?

Mikor veszítem el a szüzességemet?Mikor van el?ször pasim?Vagy mikor el?ször csókolózunk?nem értem valaki lécci magyarázza el nekem

Legjobb válasz: akkor mikor azt a szép kis faszát belédrakja ;)

akkor mikor azt a szép kis faszát belédrakja ;)
Az elsõ digi-dugi után.
Mikor a 17 centis csoda belédhatol xD
a kékeres xD
Akkor veszítetted el, ha többet nem találod.
Amikor elõször dugja egy fiú a kukiját a lány puncijába.
Nagyon látszik, hogy 9-10 éves korod körül lehetsz... Szerintem akkor mondjuk, hogy elveszítettük a szüzességünket, amikor elveszítettük a szüzességünket. Ennél jobban nem lehet elmagyarázni...
szerintem 11 éves:D Akkor veszti el a szüzességét valaki ha a hüvelyfala és a pénisz találkozik:P
A kérdező hozzászólása: és hogyan kell csinálni?
kamukérdés... -.-
igen nagyon jó majd megmutatom mennyire drága :D
A kérdező hozzászólása: És az jó?valaki magyarázza már el nekem !!!!
A kérdező hozzászólása: Mi az a csoda??Túró rudi??
A kérdező hozzászólása: És az fáj?
Mikor lefekszel a pasiddal, és közösültök (õ behatol a hüvelyedbe). A csók ez esetben semmit sem jelent, az pusztán jó dolog.
kedves kérdezõ! hány éves vagy?! kamu-.- ezt 10évesen is lehet kapisgálni.. de h ilyen alapfogalmakkal nem vagy tisztában, ez gááz.. túrórudi xDD

Párkapcsolatom alatt/miatt elveszítettem a barátaim, mit tegyek?

Két éve boldogít a kedvesem, és ez id? alatt lassacskán megszakadt a kapcsolat a barátn?immel. Õk még szinglin tengetik napjaikat, nem igazán tudunk összehangolni a programokat. Ha partira megyünk, hamarabb hazaindulunk, merthát nem éjszakázhatunk soká hisz a kedvesem dolgozni megy másnap, ?k még maradnak, így lassacskán kimaradtam a körükb?l. Nincs közös témánk sem annyira már, és látom, hogy máshogy beszélnek velem. mit tegyek?

Legjobb válasz: Attol, hogy parod van, nem muszaly mindig-mindenhova vele menni. Csinald ugy, hogy idonkent legyen egy baratnos napod. Mi a baratnoimmel minden heten beiktattunk egy ilyen napot, es egesz jol mukodik ;) 32/N

Attol, hogy parod van, nem muszaly mindig-mindenhova vele menni. Csinald ugy, hogy idonkent legyen egy baratnos napod. Mi a baratnoimmel minden heten beiktattunk egy ilyen napot, es egesz jol mukodik ;) 32/N
A kérdező hozzászólása: Hmmm, jó ötlet :) Talán már az alkalmat is megtaláltam, amikor ideális lenne :)
Nem kellett volna elhanyagolni a barátaidat amiatt, hogy lett pasid... gondolj bele, hogy ez nekik nem eshetett túl jól :S (azért tudom, mert engem is elhanyagolt a legjobbnak hitt barátnõm) Most ha újra akarod kezdeni, akkor amikor velük találkozol, ne vidd a barátodat, mert õk rád kíváncsiak, nem rá és minden héten egy nap legyen, amikor csak csajokkal van programod és ha szinglik, akkor ne a párkapcsolat szépségeirõl beszélj velük, mert ahhoz nyilván nem tudnak hozzászólni õk és talán kicsit féltékenyek is (nem rosszból, csak õk is szeretnének barátot) és így nekik rossz érzés hallgatni. CSináljatok olyan programokat, mint régen. Sok sikert, remélem te még meg tudod menteni a barátságokat!
Hát helyedben inkább a barátokat választanám... Mindenképpen próbáld meg helyreállítani veluk a kapcsolatod, legyél kicsit kevesebbet a pároddal, találkozz tobbet a barátaiddal, hívd fel oket naponta....
Nekem is ugyanez a helyzetem, összesen két-három barátnõm van, mert állandóan a szerelmemmel vagyok. De hogy õszinte legyek, nekem nem is nagyon hiányzik a sok csajbuli meg ilyenek, mert annyira egy hullámhosszon vagyok a párommal hogy 15 barátnõt pótol :) A legeslegbensõbb tikaimat is tudja, és természetesebb vagyok vele mint a szüleimmel akármikor, pedig õket is nagyon szeretem. Lehet hogy azért mert egész életemben szeretethiányom volt, de nekem a páromra van a legnagyobb szükségem a világon.

Elveszítettem a TAJ kártyámat, mi van, ha nem vagyok hajlandó fizetni az újért?

Rendszerváltás óta elõször fordul elõ, hogy elveszítek egy okmányt. Öregszem. Nem tudom, de az igazat megvallva nem is akarom kifizetni az új kártyát, mert ez még is csak egy szolgáltatás, amiért fizet a munkáltatóm. Mi történhet, ha nincs kártyám? Hogyan kapom ezután meg az ellátást, ami ettõl még jár nekem? Kártya ide vagy oda!?

Legjobb válasz: A taj számoddal. Már ha tudod.

A taj számoddal. Már ha tudod.
Nem csak a munkáltatód fizet érte, hanem te is. Ahol kérik, megpróbálhatod bemondani a számát, de nem biztos, hogy elfogadják. A személyi igazolványt sem akarnád pótolni, ha elveszik? Az még nem is "szolgáltatás".

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!