Találatok a következő kifejezésre: Elveszitettem a és (55 db)

12 éves vagyok és már nem vagyok szűz, baj ha nem fájt mikor elveszítettem a szüzességem?

Tudom,most jönnek majd a kommentek,hogy ri*banc vagyok meg hogy 12 évesen még barbiznom kéne.Szerelemből tettem,és nem azért,mert felszeretnék ezzel vágni mások előtt.

Legjobb válasz: Úristen ásd el magad szánalom vagy!

Úristen ásd el magad szánalom vagy!
Na most szépen beszállok az ûrhajóba és elmegyek errõl a bolygóról.
Na itt megy az álszentkedés:D Mintha 12-13évesen nem akart volna a többség(fõleg a fiúk). Csak épp alkalma nem volt rá, vagy félt a társadalmi kritikától(ez fõleg a lányokra igaz).
Kedves utolsó, jól mondod, én, és az ismerõseim többsége nem akartuk, nem is nagyon tudtuk mi az a szex 12 éves gyerekként, nem az hogy csináljuk is. És ez nem a múlt században volt, most se vagyok öreg.
Az a baj, hogy már törvényes amit tett a Kérdezõ, ha a fiú még nincs 18 éves!
Kedves kérdezõ, még ha meg is jött neked a menstruációd, tegyük fel 11 évesen, és úgy érzed a tested kész van rá, lelkileg nem vagy! Oké hogy kívánod érthetõ de, menj oda a szüleidhez hogy 12 évesen elvesztettem a szüzességem . Igen a lányok is kivánják valamilyen formában ilyenkor de akik kicsit eszesek tudják ilyen korban nem normális! Ilyet még nem hallottam... ÉS amúgy ha nem fájt nem feltétlenül jelent rosszat de, gondolom éreztél valamit mikor betette... A fiúd meg hamar elfog hagyni ha már most betette neked... Õ is hány éves?? 13?
És konkrétan mi bajuk lesz? Lelkibetegek lesznek a korai szextõl? Hagyjuk már a hülyeséget. Ez a hagyomány, hogy a lányok sokáig megtartsák a szüzességüket a keresztény kultúra miatt alakult ki.
Nem azt mondom 20 éves korukig szüzek maradjanak:D Csak azt ez korainak tûnik nekem. Amúgy meg nem lesz lelki beteg csak késõbb megbánhatja, és lelkileg nem biztos hogy most kész volt rá :) és kedves kérdezõ a szüleidnek elmondtad már? kiváncsiságból kérdem nem bunkóságból:)
A kérdező hozzászólása: Szüleim nem tudják.
Hát.nekik szerintem mondd el. Ha biztos voltál ebben a szex dologban, akkor mondd el nekik, mindent. Elején nagy valószínûséggel nem értik majd meg, de próbáld meg megmagyarázni nekik, és hagy nekik idõt. Amúgy ugye védekeztetek? És a fiút interneten ismerted meg?
Megbánhatja ha 1. Nem azzal csinálja, aki megérdemli. Ez késõbb ugyanúgy elõfordulhat. 2. Ha nem védekezik. Ez késõbb ugyanúgy elõfordulhat. 3. Ha kiderül és a társadalom elítéli. Ez a legvalószínûbb. Tehát nem maga az aktus a gond, hanem a reakció az emberek felõl.
Na látod itt a gond.Ha már elég érett lettél volna ehez akkor nem tettél volna fel ilyen hülye kérdést.Ha azt tat hiszed hogy ezzel most menõ vagyy akkor nagyot tévettél.Ez kva szánalmas. Változtass nevet/Lakcímet oszt kezdj új életet mexikóban vagy kubában vagy akárhol :D
Értelmeset?? Jó.. Dícsérjünk agyon?! Szívesen megteszem, de nem is nekem kell szidnom téged.. Ha elhagy a srác, sírni fogsz sokat..Ja és õ nem szerelembõl tette.. Ha szeretne, azt akarná, hogy fiatalon szûz maradj... Most ki fog használni: megb*sz párszor, majd ha megun, kidob... Készítsd a zsebkendõket.. Elõre sajnálNÁlak, ha nem a te hülyeségedbõl történt volna..
Erre nem lehet értelmeset válaszolni. Gondolom ahhoz már nem voltál nagylány hogy otthon elmondd. Ha az én lányom lennél elásnám magam a szégyentõl. Szerencse hogy az enyém értelmesebb.
A kérdező hozzászólása: Aránylag értelmes válaszokat vártam.
Az a baj hogy 12 évesen beléd tették a hancúrlécet.
szted kinek baj az h nem fájt???
tuti, hogy kamu!
12 évesen szerelembõl megdugatni magad, hát ehhez tehetség kell :D ahhoz is, hogy valaki ezt meg is tegye veled.
Azért látszik hogy õsziszünet van..inkább menj homokozni vagy csináld meg a házit esetleg egyél sajtot.
Anyámborogass...Szerinted ez szerelem.Késõbb majd rájössz hogy nem.
A kérdező hozzászólása: Jöttek az üzenetek, hogy kamu kérdés.Nem kamu.igen szerelembõl tettem, amit tettem.
12 évesen nem tudod mi az a szerelem... az nem csak d.gásból áll, meg a többibõl! Érzelmek, bóbók, egyebek... Amit te csinálsz, arra inkább nem mondok semmit!
A kérdező hozzászólása: Fél éve, hogy együtt vagyunk a fiúval és most jutottam el oda, hogy nyugodtam lefekszem vele mert megbízom benne.
Fõdet rá !!!!!! :D
Védekeztetek legalább?
Próbálj kisebbet.
14 vagy és már nem vagy szûz??? :O Ó anyám
Feküdj hanyatt, húzd fel a lábaid és lazíts! Igy menni fog!
A kérdező hozzászólása: 14
hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Kipróbálom ugy . Köszi avàlaszt! :)
Nekem úgy kényelmes, hogy kicsit berogyasztom a térdemet, a törzsemmel meg elõrehajolok. A hüvelybemenetemet is szét szoktam húzni a másik kezemmel, hogy könnyebben betaláljak.
A kérdező hozzászólása: Most van az h most van a sok vér.. Milyen pozban dugtad fel magadnak?
Én még szûz vagyok, de a minit fel tudom helyezni fájdalommentesen. Legalábbis elsõre. Viszont egy tampon után nem tudok másikat feltenni, az már fáj, mivel nem elég nedves a környezet. Nem lehet, hogy túl gyenge vérzés mellett akartad feltenni, és ezért nem ment?
A kérdező hozzászólása: Minit vettem
minit vettél?
14 évesen már túl vagy mindenen?? Ez igen! Na te leszel kitéve mindenféle nyavalyának. Teljesen fejletlen testedet esetleg fogamzásgátlóval is tömöd? A hozzád hasonlóknak kellene évente talán 2x is orvoshoz járniuk ellenõrzésre.

Ti mit gondoltok az olyan lányról aki 16 évesen szűz? és az olyanról aki 16 évesen már elveszítette a szüzességét?

Létszíves írjátok le a nemeteket és a korotokat is! Köszi :)

Legjobb válasz: Semmit.

Semmit.
dettó, semmit
Ha valaki 16 évesen nem szûz, az a szememben nem tartja sokra magát nincs önbecsülése sem tartása.Aki szûz azt nem sodorta magával a "trend", hogy minél korábban dugjanak éretlen gyerekként.
Semmit. Bár egy szûz lánynak kétség kívül jobban örülnék mint egy nem szûznek :)
A szûz 16 éves lányt lehet tisztelni, becsülni, a nem szüzet csak akkor lehet, ha szerelembõl veszítette el!
Akár szûz, akár nem, semmit. Mindkettõ természetes. 27/N
Az egyik könnyen kapható a másik meg nem. Kell bõvebben?
Semmi extrát.:) Ha 16 évesen szûz, akkor annyit, hogy még nem talált rá a megfelelõ személyre, de nem akarja csak úgy akárkinek odaadni magát.:) Aki meg 16 évesen már nem szûz, arról meg csak annyit, hogy szép ha szerelembõl és nem csak divatból vesztette el..de ha mégis csak divatból akkor meg ez van..õ dolga..kb ennyit gondolok róluk.:)
semmit, nekem van 21éves szûz ismerõsöm is, az õ dolga azzal meg nincs semmi gond ha 16évesen lefekszik valakivel ameddig szerelembõl teszi és nem divatból
Semmit. Õ dolga :) 21L
*légyszíves
Én speciel voltam szûz is meg nem szûz is 16 évesen. Érdekes, ugyanaz az ember maradtam. Nem kell ez alapján ítélkezni.

Az egyik barátnőmről lenne szó aki 14 éves és már 13 évesen elveszítette a szüzességét.6 pasival feküdt le csak 3 nap alatt, és egyikkel sem védekeztek, mert szerinte óvszerrel szar a szex, gyógyszert meg nem mer felíratni. Miért csinálja ezt?

Így simán terhes lehet és ezt tudja is. Mi a véleményetek err?l?Szerintetek mit kellene tennem hogy abbahagyja ezt az egészet? Félek, hogy terhes lesz. Az elrontaná az egész életét.

Legjobb válasz: felelõtlen...de ha neki így jó...

felelõtlen...de ha neki így jó...
Add át neki a gratulációmat, én ennyi pasit 6 év alatt sem hoztam össze. Mert nem vagyok egy szutykos lotyó, mint Õ... Esetleg mutasd meg neki a kérdést... De amúgy sokat nem tudsz tenni ellene. Esetleg idõvel megjön az esze. Vagy nem... De te semmiképpen ne kövesd ezt a példát! 21/L
Így mûködik ez a dolog egy átlagos romacsaládnál
Egy kib# nagy pofon, az kéne neki!!!
Már bocsi , hogy ezt mondom , de ez a csaj elég nagy ribanc lehet! honnan tudja , hogy óvszerrel szar a szex , ha még úgy nem is csinálta... pff. meg aki 13 évesen elveszti a szüzességét , és mégcsak gumit se használ , és gyógyszert sem szed...nem éri meg veszõdni vele...majd a maga kárán tanul
nah, ez mar ipari mennyisegu szex, foleg ennyi partnerrel. sztem az onkormanyzat siman kivethetne ra iparuzesi adot.
11:23-os vagyok Még annyit említs meg neki, hogyha nem húz a "szerelmei" farkára gumit, akkor halálos kimenetelû nemi betegségeket is összeszedhet!(AIDS)
Hát ez elég szép..itt már ezek után szerintem nem merés kérdése, hogy felirassa arról nem kell tudnia a szüleinek se ..de nyilvûn tudatában volt annak, hogy milyen hibát követ el, úgyhogy akinek ennyi esze van..egyszer még elõfordulhat meggondolatlanságból(mondjuk azzal se értek egyet) oké de folytonosan azért gáz..
Valahogy olyan érzésem van, hogy a barátnõd szeretne elõtted nagylánynak tûnni. Azt a véleményét osztom, hogy óvszerrel szar a szex, de a védekezésnek számos más megfelelõ módja van.
Elég szomorú, hogy ilyen világban élünk :( Amúgy ha terhes is lesz(nem áldott állapotban, mert tényleg teher fog ránehezedni), akkor az csak a babának lenne rossz(az anyja nem tudná felnevelni ennyi idõsen). Ha a babának van annyi szerencséje, át adják õt az anyja szüleinek. Egyébként nem tudsz mit csinálni, ha már ennyire "beleéli magát". Amúgy a pasiai vele egyidõsek, vagy... (Ha már tudok hány férfival/fiúval feküdt le hány nap alatt, ezt is tudhatod. Egyébként megjött már neki a havi baja? Ha nem, akkor ugyebár még nem lehet terhes...
miert nem mer feliratni? egyebkent ovszerrel meg mindig jobb a szex, mint gyereket nevelni 15 evesen...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Nem tudom, azért nem mer feliratni gyógyszert mert a rokona nõgyógyász és fél hogy visszamondja a mamájának aki semmirõl nem tud.És amúgy elõször gumival próbálta és onnan tudja hogy szar.A partneei meg mind nagykorúak:18, 24, 27 meg ilyesmi korúak.

5 hónappal ezelőtt elveszítettem a szüzességemet és azóta a menstruációm előtt egy pár nappal már elkezd csepegni és csak utána jön meg rendesen. Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: Szerintem... Beszélj errõl anyukáddal... Most komolyan... Jó ez az oldal... De azért nem erre vannak az anyukák:D?

Szerintem... Beszélj errõl anyukáddal... Most komolyan... Jó ez az oldal... De azért nem erre vannak az anyukák:D?
Ez teljesen normális.Elõször csak "csepeg" ahogy te írtad de van akinek barnás folyása van van akinek rózsaszínû.Utána indul el a vérzés rendesen majd a végén megint barnás folyás és elmúlik.5-7 napig tart ez egyéntõl függ.Nekem volt hogy 10 napig is tartott.Doki szerint semmi gond csak elhúzódott.
Az, hogy a szüzességed elvesztése után van ez semmi gond mert a tested változáson ment át azzal, hogy már nem vagy szûz.Ez normális dolog.

Különbözõ okok miatt elveszítettem a barátaimat ÉS a szerelmemet. Hogyan ismerkedjek így emberekkel vidáman, mintha minden rendben lenne?

Legszívesebben mindenkivel szemét lennék, akivel csak találkozom. Bár ez nem oldana meg semmit, és egyébként is, úgy gondoltam eddig, hogy ez a viselkedés távol áll tõlem.

Legjobb válasz: Szerintem csak add önmagad. Elõbb-utóbb valaki elfogad így is.

Szerintem csak add önmagad. Elõbb-utóbb valaki elfogad így is.
veszítettem el én is barátokat stb de hát mit mondjak. úgy hogy kizárod a fejedbõl a múltat :D

Elveszítettem a legjobb barátom, és hiányzik. Valaha helyrejöhet a viszonyunk? Nekem személy szerint nagyon hiányzik. :/

sziasztok! Másfél éve már hogya legjobb barátommal összegabalyodtunk és fél évig együtt is voltunk. De valami oknál fogva mindketten szerettük egymást de nem "úgy ". Inkább az az érzés volt hogy szükségünk volt arra h "vki szeressen". akkor ez logikus lépésnek tűnt. Az elválás rossz volt sirtunk, majd az életembe belépett fél év után vki a mostani párom. azota nem nagyon beszélünk a barátommal. Engem okol mindenért meg magányos. De nem beszél velem viszont nekem hiányzik. Gyerekkorom óta jóban vagyunk. A napokban megtudtam h 2 hete van valakije. örültem neki nagyon de hátha újra jóba leszünk. Van erre esély? Mit tehetnék? 24L

Legjobb válasz: Van. Mondjuk kezdd azzal, hogy írsz egy pár kedves sort neki!

Van. Mondjuk kezdd azzal, hogy írsz egy pár kedves sort neki!

Múlthéten elveszítettem a munkám, azóta csak ülök itthon és összeszek midnen hülyeséget. Veletek is volt ilyen, hogy bánatotokban zabáltatok? Hogy állítsam le magam?

Minden nap mondom, hogy holnaptól kész, de egy hete csak bezabálok minden nap, jelen pillanatban ez legnagyobb örömöm. Ma is megettem már 2 pogácsát meg egy lekvároskenyret. Peidg amúgy nem sozktam ilyeneket enni. MOndjuk az is igaz, hogy vissza kell fogjam a költekezést, így nem jut minden napra hús, gyümölcs. Zöldseget enni magában meg nem valami felemelő. Félek, hogy visszahízok, rá se merek állni a mérlegre, tuti vagy 2 kilót felszedtem. Mellette még menstrálok is, így mégnehezebb visszafojam magam. Nektek is volt ilyen? hogy állítsam le magam?

Legjobb válasz: Ne ülj otthon. Menj sétálni, ki a szabadba (erdõ nagyon kellemes ilyenkor, vagy strand). Igyál sok folyadékot (víz). Persze ez csak tûzoltás, érzelmi alapon eszel, ettõl kellene megszabadulnod, de ez csak úgy lehet ha dolgozol magadon. Tûz ki magad elé célokat, amiért lelkesedni tudsz, az majd erõt ad.

Ne ülj otthon. Menj sétálni, ki a szabadba (erdõ nagyon kellemes ilyenkor, vagy strand). Igyál sok folyadékot (víz). Persze ez csak tûzoltás, érzelmi alapon eszel, ettõl kellene megszabadulnod, de ez csak úgy lehet ha dolgozol magadon. Tûz ki magad elé célokat, amiért lelkesedni tudsz, az majd erõt ad.
Szerintem most a diétád legyen a legkisebb gondod, szerezz ismét munkát, utána ráérsz az alakoddal törõdni. FOntossági sorrend!
Munkahelyet nem fogsz úgy találni, hogy otthon ülsz a négy fal között. Ahhoz ki kell menned az utcára, ismerõsökkel beszélni, akiktõl kaphatsz infót, ill. figyelni a hirdetõ-táblákat, vagy kirakatokba kitett hirdetéseket, újságot venni, stb. stb. Másrészt, ha egész nap csak otthon ülsz és ráadásul a kényszer-evésbe menekülsz, valóban elhízol, aminek könnyen lehet az a következménye, hogy két jelentkezõ közül azért nem téged vesznek fel, mert "elhízott tehén" nekünk nem kell! Már bocsi, de sokszor a megjelenés sajnos fontosabb, mint a valódi, tárgyi tudás! Hát figyelj oda az alakodra, inkább fuss, meg erõnléti edzés, stb. stb. mint a mértéktelen, önpusztító, önsajnálkozó, kényszer-evés.
Ha otthon vagyok és nincs semmi dolgom akkor én is zabálok de ha máshol vagyok és elfoglalom magam elfelejtek enni. Azt tanácsolom hogy menj ki mozogj, próbálj lelkileg felkészülni egy esetleges új munkára. Járd a várost hátra találsz valami munkát.
Ismerõs. De kolbász és uborka, sonka van itthon, fura lenne elcsábulni egy pogácsára. 1. felmerülõ kérdés lenne: ez hogy került ide? :D Állatokat eszünk, nem tudom pogácsát, kenyeret miért tartasz otthon. Pénz, pénz.. mennyi most a zöldség kilója? Az élet addig nem lesz igazán felemelõ, amíg a szellemi felemelkedést el nem érjük. Így vagy maradnak a drogok (étkezési függõséget okozó megfelelõik: a tejtermékek, glutén (búzaliszt) és a cukor). Vagy mégis a rendes ételek evése (pótcselekvésként is) és valami kis önkontroll beleépítése az életbe : / Sok sikert kívánok!

Ha valaki vallásos és házasság előtt elveszítette a szüzességét és ezt megbánta mit tegyen?

(kérem csak vallásosak válaszoljanak!)

Legjobb válasz: Szia! Nem tudom mennyiben tudok segíteni, mert fiú vagyok és csak 16, de keresztény családban nevelkedtem, és most a nyáron egy táborban döntöttem el hogy követem Krisztust, és ott többen is tettek bizonyságtételeket, és meséltek el hasonló dolgokat mint te. Azt mondták, hogy ugyanúgy bûnbe estek mint te többször is, de a mély pont után isten megszólította õket, és megmentette az életüket. Aztán elkezdtek templomba járni, és picivel késõbb átadták az életüket Istennek! :) Szerintem ha te is meg bántad amit tettél, akkor te is meg tudsz térni! És egy gyülekezetben a keresztény fiúkat nem érdekli a múltad ha megbántad, ne félj hogy nem találsz párt magadnak! :) Isten szeret engem, téged és mindenkit! És ezt már nagyon sokszor átéltem! :)

Szia! Nem tudom mennyiben tudok segíteni, mert fiú vagyok és csak 16, de keresztény családban nevelkedtem, és most a nyáron egy táborban döntöttem el hogy követem Krisztust, és ott többen is tettek bizonyságtételeket, és meséltek el hasonló dolgokat mint te. Azt mondták, hogy ugyanúgy bûnbe estek mint te többször is, de a mély pont után isten megszólította õket, és megmentette az életüket. Aztán elkezdtek templomba járni, és picivel késõbb átadták az életüket Istennek! :) Szerintem ha te is meg bántad amit tettél, akkor te is meg tudsz térni! És egy gyülekezetben a keresztény fiúkat nem érdekli a múltad ha megbántad, ne félj hogy nem találsz párt magadnak! :) Isten szeret engem, téged és mindenkit! És ezt már nagyon sokszor átéltem! :)
"Na, tessék, akkor meg nem tök mindegy. D*ghattál volna orrba -szájba is, akkor sem k*rvázhatnak le, mert mindenki bûnös. Fuck logic!" Ha úgy tette volna fel a kérdést a kérdezõ, hogy "Orrba szájba dugtam", akkor nem ezt válaszoltam volna...
Létezik olyan fogalom, hogy "második tisztaság". Aki fiatalkorában elvesztette a szüzességét, mert nem tartotta fontosnak, de aztán rádöbben a tisztaság értékére, annak a második tisztasága majdnem olyan értékes lehet, mint az elsõ. Itt olvashatsz hasznos tanúságtételeket a második tisztasággal kapcsolatosan: http://biztosut.blogspot.hu/search/label/m%C3%A1sodik%20tisz..
Kedves kérdezõ. Neked is azt javaslom, amit az elöbb egy hasonló kérdésben a kérdezõnek. Mindig az isten szava a mérvadó, nem az emberi engedékenység. (Példabeszédek 28:13) 13 Aki elfedezi törvényszegéseit, nem lesz sikeres, aki viszont megvallja és elhagyja azokat, irgalomra lel. A vers alapján két dolgot tehetsz: Avval bizonyítod, hogy megbántad ha megvallod a bûnt a teremtõnek, és kifejezed mélységes sajnálatodat.Valamint alázatosan kéred a megbocsájtását. S azzal tudod be bizonyítani még hogy így érzed, amint a vers másik része mondja, hogy nem teszed többé. Ha ismersz olyan érett keresztényt akik errõl szívesen segítene neked, akkor kérd a segítségét. (Jakab 5:16) 16 Valljátok meg azért egymásnak nyíltan bûneiteket, és imádkozzatok egymásért, hogy meggyógyuljatok. Nagy ereje van az igazságos ember könyörgésének, amikor kifejti hatását. Zsömle/lány
Azért ne essetek át a ló másik oldalára. Biztosan nem az volt Isten szándéka amikor az elsõ embernek meggyurmázta a nemi szervét és egyébb erogén zónáit, és megadta az embernek a nemiség gyönyörét, hogy ortodox zsid´k módjára lukas lepedõn keresztül érintkezzenek kizárólag gyereknemzés céljából. Bizonyára az sem volt az õ szándéka szerint ahogy a papok Imre herceget vallási rajongásból eredõ impotensnek nevelték és késübb még ezért a szûzházasságért szenté avatták és az ifjúság patrónusának és példaképének hirdették. (Pedig tudjuk, csak az volt a cél, hogy az Árpádháznak magja szakadjon és a német érdekek érvényesüljenek a trónutódlásban, mikor ezt veszélyeztetve látták inkább merénylethez folyamodtak. vadkan mindig akadt jó pénzért). Az meg mire jó, hogy bûnbánatra, gyónásra buzdítjátok ami avval jár, hog az õszinte bûnbánat után ígéretet kell tenni, hogy többé nem vétkezik. Nem nagyobb bûn e annál mint amit meggyónunk az, hogy már akkor tudjuk, hogy ígéretünket úgy sem tartjuk be. Mert akkor ez hamis ígéret. Mert az ember gyarló és vágyai erõsek. Igen tudom erre azt mondjátok, hogy -az különbözetett meg az állattól... meg hogy az önmegtartóztatás annál nagyobb erény, minél nagyobb kísértést kell leküzdeni és hasonlók. De az egészséges ember a vétkezés tudatában is enged vágyának és ezt tudja elõre, ha csak nem naiv vagy vallási megszállott. Ezért ha nem akar frusztráltan és állandó bûntudatban élni, el kell fogadni a nemiség tényét az életünkben és fölösleges gátlások nélkül élni vele a józan ész határain belül. Csak így lehet az ember élete teljes értékû és nem deformált. És nem mellékesen Isten akarata szerinti küldetését teljesítõ.
Na, tessék, akkor meg nem tök mindegy. D*ghattál volna orrba -szájba is, akkor sem k*rvázhatnak le, mert mindenki bûnös. Fuck logic!
A keresztény fiú is ugyanúgy csinálja, nyugodj meg. Vagy csináld úgy mint a roma csajok. Tegyél bele citromszeletet, és olyan lesz mintha szûz lennél, nem veszi észre.Még fogamzázgátlónak is jó.☻
Ami már megtörtént, azon nem lehet segíteni, tehát kár még tovább rágódnod rajta. Amelyik fiúnak nem kellenél így, annak meg üzenem, hogy nézzen magába, õ mindig jól döntött, és nem botlott meg még soha? Jézus azt mondta a bûnös asszonynak, hogy "az vesse rá az elsõ követ, aki közületek bûn nélkül való!"
Egy idézet a második tisztaságról: "Mindig hiszünk az újrakezdés lehetõségében. Sajátos esélyük van az újrakezdésre azoknak, akik még a házasság elõtt, a jegyesség idején megértik, hogy a testi kapcsolat nélkül jobban meg tudják ismerni egymást. Világszerte és hazánkban is vannak plébániák, ahol az újrakezdésre, és a testi kapcsolat felfüggesztésére hívják az erre nyitottnak látszó, már együtt élõ jegyeseket. Többen képesek megtenni ezt a nem könnyû lépést. Életem során sok ilyen párral kerültem kapcsolatba, akik megértették e döntés fontosságát, saját jövõjük szempontjából. Ez a fordulat, általában a nem hívõ fél megtérését is magával hozza, és mindkét fél megújulását, valamint kapcsolatuk elmélyülését."
Szia : ) Ádámnak Isten hozta el Évát. Biztos vagyok benne, hogy rád is van gondja és egy olyan párt tervez melléd aki meg fog érteni!!! 22/fiú hasonló gondokkal
Na akkor, hogy egy kicsit jobb kedved legyen, keresztény, szûz fiú vagyok, nem szûz (keresztény) barátnõvel. Jó hírem: Persze, hogy van megbocsátás. Miért ne lenne? Ezt azért nem volt ilyen egyszerû lejátszani, mint most leírni, de mindenképpen van megbocsátás. Mindenre. Gyakorlati tippjeim: Ha egyszer találsz magadnak egy rendes keresztény fiút: -Gondolom tudod, hogy nem fog neki örülni, hogy már mással is lefeküdtél. -Ne ezzel kezd a bemutatkozásodat, és ezt a közösségben kifejezetten tartsd titokban. - Ha komolyra fordul a kapcsolatotok, akkor állj oda a fiú elé, és egy NYUGODT helyen mondd el neki. Ne keress kifogásokat, ne a körülményekre fogd, mondd el neki, hogy hibáztál és megbántad, szeretnél bocsánatot kérni tõle. Szerintem meg fog bocsátani. :) -Ne idegesítsd õt a múltad részleteivel. -Ha megbocsátott, fogadd el. ...és becsüld meg a keresztény fiúkat, mert borzasztóan kevés van belõlük. (Ha valami segítség kell, írj privit.)
Találhatsz olyat fiút is magad mellé, aki nem vallásos, és azt úgyse fogja érdekelni, ennyi idõsen ez már természetes.
Én mormon vagyok, ha mormon lennél a következõt tanácsolnám: 1. Bánd meg a hibádat és okulj belõle, hogy máskor ne kövesd el. 2. Tartsd be a parancsolatokat és szeresd felebarátaidat, mint önmagadat. 3. Bocsásd meg mindazok bûneit és hibáit akik ellened vétkeztek. 4. Bocsáss meg önmagadnak. 5. Miután beszélgettél a püspököddel és õ is úgy érezte, hogy a bûnbánati folyamatod eredményesen és sikeresen lezárult vegyél érdemesen vasárnap az úrvacsorából. 6. Jézus Krisztus ígérete szerint az úrvacsorával megújíthatod a vele kötött keresztelkedési szövetséget és az Õ Engesztelõ Áldozata által megtisztulsz a bûnödtõl. 7. Ezután élj tisztán és ne legyen bûntudatod, mert ha te még emlékszel is a hibádra, az Úr (ígérete szerint) már nem fog. bõvebben: http://www.jezuskrisztusegyhaza.hu

Elveszítettük a szüzességünket a barátnőmmel és ő neki nem fájt és nem vérzett. Ilyen lehet?

Legjobb válasz: Igen lehet. Sõt olyan is lehet, hogy sportolás miatt vagy más behatás miatt már régebben elõtte átszakadt a szûzhártyája. Szóval nehogy elkezd piszkálni, hogy átvert és már nem volt szûz :) van ilyen, szóval ettõl még lehetett szûz :) 22/F

Igen lehet. Sõt olyan is lehet, hogy sportolás miatt vagy más behatás miatt már régebben elõtte átszakadt a szûzhártyája. Szóval nehogy elkezd piszkálni, hogy átvert és már nem volt szûz :) van ilyen, szóval ettõl még lehetett szûz :) 22/F
Lehet! Annak idején együtt vesztettük el a szüzességünket a párommal és neki se fájt és neki se vérzett semmi! Késöbb mi is furcsáltuk ezt mert sokan azt mondták, hogy fáj meg vérzik stb. És utána néztünk és alátámasztották többen, hogy nem mindig fáj illetve érzik!!! 24F
lehet igen.nekem se fájt
Direkt együtt vesztettétek el??? áááá OMG...
Persze, van ilyen.
Velem is ez volt :) exbarátom nézett is egyet, hogy valamit marha jól csinálhat, hogy nem fájt - és nem is vérzett.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!