Találatok a következő kifejezésre: Elveszítem a pici (2 db)

Beletenyerelsz egy házasságba, és még te vagy felháborodva?!
Drága, naív gyermek... hadd soroljak fel neked néhányat a tipikus, többszáz éves blõd bugyinedvesítõ férjdumák közül: a feleségem is félrelép csak a gyerek miatt vagyunk együtt csak a közös ház/vagyon miatt vagyunk együtt a feleségem rossz ember a feleségem rossz háziasszony nem szexelek az asszonnyal nem vagyok szerelmes az asszonyba te különleges nõ vagy nem csak szexre kellesz elhagynám érted az asszonyt, de.... Te melyiknek dõltél be? Kiscsillag, ha nem csak a lábadköze érdekelné, akkor már a kapcsolatotok második hónapjában borította volna otthon a bilit. De miért is tenné? Te ostoba vagy, benyeled a kifogásait és mást is... a felesége kiszolgálja otthon, az ágyban is teljesít, a babájukat is együtt szeretgetik, hát mi kellhetne még neki??
de ha szerelmes a feleségéber..ácsi..akkor hogy merül fel a gondolat h más nõ érdekelje? nemhogy még külön is váljanak..ez gáz..én nem tennék iylet, hogy szétszedjem a családot..gondolj a kisgyerekre... 24l
El.
A kérdező hozzászólása: A kapcsolatunk 2. hónapjában borította volna a bilit? ugy teljességgel 2-3 hete kezdtünk el egymás felé érdeklõdni ugyhogy nemtudom milyen 2 hónapról beszélsz!!!!
A kérdező hozzászólása: Te naiv gyermekes valaki :D Már bocsánatot kérek majdmegírom neked hogyha már elvált és mi együtt vagyunk!Mert ez nemcsak etetés ....nemérdekel te mit mondasz ...én semmiféle kapcsolatot nem létesítek vele mig felesége van nehogy szeretõ legyek mert sosem voltam az és nemis leszek:) nemvolt semmisem az ég világon mégis elakar értem válni! ugyhogy nemcsak azért hogy megdugjon!nemvagyok az a fajta aki engedné ezt az egészet mert nem!!!! 23éves vagyok tudom milyen csalódni de aki jó emberismerõ az megtudja mondani bizonyos szituációkban hogy valaki hazudik és csak a szexre megy vagy nem :)
*ne lássa a gyerekét
Figyi, tégy úgy ahogy helyesnek érzed a dolgoka, de ne a szivedre hanem az eszedre halgass, én ezt megtanultam, a legutóbbi kapcsimban aki 33 éves volt, nagyon megjártam vele, mert a szivemre halgattam és csúnyán átvert, szép szavakkal...közben meg össze vissza csalt.. szval köztetek volt már intim kapcsoalt? Te mennyi idõs vagy? Ha külön válnak , szerintem azt nem tudja elérni hogy ne lássa a gyereke, mert mindkettõ szülõnek van láthatási joga, mármint valszinû az anyánál helyeznék el a gyereket, de ha pl szeretõ miatt, nem hinném hogy eltudná érni azt hogy ne lássa a gyereket, max ha családon belüli erõszak van, meg hasonlók, akkor nem láthatja valaki a gyerekét..nem tudom..kérdezz emg valamelyik oldalon szakértõt... 24 l
A kérdező hozzászólása: Látom itt aztán lehet kérdezni mert a kérdésedre válasz nincs csak a szapulás megy
A kérdező hozzászólása: beletenyerelek???hát bocs de felnõtt emberek tudják mit akarnak csinálni!nem szerelmes és egyszerûáen a gyermek miatt fél hogy nem láthatja a picit!szerintem ez nem elitélendõ ez az egész dolog ha valaki mással lenne boldog mért élné le az életét egy olyannal akit nem szeret csak közös gyerekük van!egyszer élünk akkor miért!nem vagyok felháborodva csak ha az ember jobban belegondol akkor ez nem akkora bûn!
félreolvastam..nem szerelmes...hát Ti tudjátok
A kérdező hozzászólása: És mégis hogyan??? És miért van mégis ez?csakmert ezzel az erõvel senki nemválhat el? ez milyen dolog!
na, mi lett a dologból?

Elveszítem a babám pici pecsételő vérzés miatt?

Tegnap este pici pecsétel? vérzésem lehetet, mert reggelre a tisztaságibetéten más szin? volt a folyásom. Tényleg csak nagyon pici halvány pirosas folyás, de reggelre nem tapasztalom. A folyásom visszaált az eddigi normálra. Sajnos a férjem teljesen elzárkozik a gyerekvállalástól én peddig egyedül maradtam mint a kisújjam, ezért sokat idegeskede, és görcsölök ezzen. Bevettem, a MagneB6-ot hátha segít, de még nincs javulás. Most nincs változás a folyásomban, délel?tt hivom a dokit. Idegeségt?l elmehete a babám, vagy ez már annak a jele?

Legjobb válasz: Szia! Elõször is nyugodj meg. Nem írtad hány hetes terhes vagy. Ha elmenne a baba, akkor a vérzést görcsök kísérnék. Az nem segít, ha idegeskedsz, de attól még nem megy el a babszi, mert különben nekem is elment volna.

Szia! Elõször is nyugodj meg. Nem írtad hány hetes terhes vagy. Ha elmenne a baba, akkor a vérzést görcsök kísérnék. Az nem segít, ha idegeskedsz, de attól még nem megy el a babszi, mert különben nekem is elment volna.
A kérdező hozzászólása: 6 hetes, és most csak rosszul érzem magam, feszít a pocim, és néha szuró görcsök, de csak enyhén. A folyásom még mindig normál, de a férjem egyszerüen kiborít, most is csak magával van elfoglalva, azt mondja érdekli, hogy mi van velem, de becsapva érzi magát, mert õ még nem akart gyereket, és ráerõltetem ezt az egészet. 12 éve élünk együtt, 3 éve házasok vagyunk, és kikészít a közönböségével, én elvetetni nem szeretném mert 31 éves vagyok, neki meg nem kell gyerek. Így végkép elkell döntenem, hogy egyedüli kismama maradok, aztán, ha így folytatodik tovább elveszítem a kiscsöpségem. Teljes a káosz!Nem értem a férfiakat...
Ha görcsölsz, szerintem azonnal menj dokihoz, mert csak õ tud igazán segíteni!
Szia!!!Szerintem a terhesség alatt bármilyen pici problémával orvoshoz kell menni.Az a legtisztább, úgyhogy mindenképpen menj el orvoshoz!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!