Találatok a következő kifejezésre: Elvagyok nagyon Eddig még (3 db)

Elvagyok nagyon keseredve! Eddig még ennyire neméreztem. Most jöttem rendbe hormonilag és most megint nemvolt peteérése. Miért?

a 10 napon volt sok nyálkám . öszetéveszthetetlen. kicsit korainak tartottam mert nekem 32 naposak a ciklusaim. most ez a 17 napom és m a höm nincs fent a höm szerint nincs peteérésem. és nem is volt. de akkor mi volt az a sok nyálka?teljesen nyult és 11 cm re klehetett huzni. elég sok volt. a dokihoz nemmentem visza mert most nemtudtam viszameni. most láttam meg tegnap egyismeröst akinek már látszik hogy baba van a pociban azota ugyérzem, nembirom tovább.

Legjobb válasz: Szia! Vegyél ovu tesztet. A héten voltam egy dokinál aki szerint a hõmérõzés "elavult dolog", és csak a végbélben mért eredmény a jó. Az a baj hogy minden orvos eddig mást mondott nekem. Kezdek belefáradni a dokik okosságaiba. Ne legyél elkeseredve, állitólag az normális dolog, ha egy évben 1 v. 2 hónapban nincs peteérés. Ha ebben a hónapban nem is volt a következõben még lehet.

Szia! Vegyél ovu tesztet. A héten voltam egy dokinál aki szerint a hõmérõzés "elavult dolog", és csak a végbélben mért eredmény a jó. Az a baj hogy minden orvos eddig mást mondott nekem. Kezdek belefáradni a dokik okosságaiba. Ne legyél elkeseredve, állitólag az normális dolog, ha egy évben 1 v. 2 hónapban nincs peteérés. Ha ebben a hónapban nem is volt a következõben még lehet.
Ha volt ilyen jól nyújtható nyálkád, akkor aznap vagy 1-2 nappal utána pé-ed is volt! A hõdet vagy mindig mérd vagy soha, de én speciel nem hiszek benne, túl sok a kivétel. csak eggyel több ok a stresszre... drukkolok!

Párom ma ment külföldre dolgozni, eddig soha nem voltunk még 2 napnál tovább távol egymástól. Hogy lehet kibírni? Nagyon elvagyok keseredve. Meglehet ezt szokni?

Párom ma ment külföldre dolgozni,eddig soha nem voltunk még 2 napnál tovább távol egymástól.Nagyon rossz és nagyon hosszú id?nek tünik az a 3.5 hónap mire haza jön akkor fog megszületni a babánk.Állandóan a sírás kerülget.Hasonló helyzetben lév? kismamák hogy bírjátok?

Legjobb válasz: Szia, Nekem csak három napot kell kibírni nélküle, de így is baromira nehéz. Dolgozom még, ezért sem tudok vele tartani, plusz a pocak is akadályoz, meg félt:( Ha nekem kéne 3,5hót kibírni nélküle, bele is hülyülnék:S De meg lehet szokni. Kitartást. Amúgy van valaki veled? anyud, tesód, anyósod, barátok?

Szia, Nekem csak három napot kell kibírni nélküle, de így is baromira nehéz. Dolgozom még, ezért sem tudok vele tartani, plusz a pocak is akadályoz, meg félt:( Ha nekem kéne 3, 5hót kibírni nélküle, bele is hülyülnék:S De meg lehet szokni. Kitartást. Amúgy van valaki veled? anyud, tesód, anyósod, barátok?
Szia! Az én párom is külföldre készül, én most vagyok a 4. hónapban. Igaz, õ csak egy hónapra megy, de nem vagyok elkeseredve, mert már máskor is volt ilyen. Az lebegjen a szemed elõtt, hogy milyen jó lesz, ha lesz egy kis pénzetek, amit a babára költhettek. Ne keseredj el, interneten nem tudjátok tartani a kapcsolatot? Kösd le magad addig valamivel!
Szia! Az én párom kint dolgozik amióta megismerkedtünk. Ennek 3éve. Mi sajnos ehhez szoktunk hozzá. 2hetnte jár haza 1, 5 napra és mindig sírok, mikor visszamegy. Fõleg így terhesen sokkal másabb. A Te párod is biztos azért megy ki, h jobb megélhetést biztosítson nektek.Gondolj arra, hogy miattatok csinálja és gyorsan elrepül az idõ. Mi minden nap beszélünk telefonon. Ha gondolod megadom, hogyan jön ki a legolcsóbban, mert mi végigjártuk az összes szolgáltatót. Így könnyebb, ha hallom a hangját. És ha gondolod nekem nyugodtan írhatsz privit is, beszélgethetünk ha van kedved. 27hetes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm aranyosak vagytok!Persze itt van a családom(az övé vidéken)de nem valami fényes itthon nem szeretek itt lakni, nem igazán jó a viszonyom anyukámmal semmit nem lehet vele megbeszélni.Olyan mintha tök egyedül lennék, olyan magányosnak érzem magam.És már õ sincs itt velem.:(

Nagyon elvagyok keseredve! Egy napig tartott a menzeszem ami 5 nap késéssel jött meg! 4-5 napja nagyon hányingerem van, derék fájás, evés (több mint eddig), ma kb 10-szer voltam pisilni! 2 teszt negativ, hogy lehet?

Ma észre vettem hogy jobb oldalon (lent),érzek nyomást!Ha többet sétálok,akkor már jobban érzem!(vakbelemet kivették)!Félek hogy nem baba!!Bárcsak egy kis pocaklakó lenne!Mi lehet??

Legjobb válasz: Azért vagyok elkeseredve,mert a tesztek negatív eredményt hoztak!Félek tõle hogy valami más bajom van!!!

A kérdező hozzászólása: Azért vagyok elkeseredve, mert a tesztek negatív eredményt hoztak!Félek tõle hogy valami más bajom van!!!
probálj ujra tesztelni 2nap mulva reggel elsö vizeletböl.szoritok!hallotunk már olyat, hogy valakinek csak egy hét után mutatott pozitivat.
Nekem már múlt hétfõn kellett volna megjönnie, és 1 hét után is negatív lett, viszont én is érzek vmi nyomást jobb oldalon. Fogalmam sincs mi lehet. Ez egy tünet lehet esetleg?
az a teszt korai volt. bisztosan igy lehet. nekeseredj el tesztelj ujra. tuti baba


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!