Találatok a következő kifejezésre: Elvagyok keseredve! valakivel! (13 db)

Idegenforgalmi szakmenedzser szakra járok, az egyik modullal nagy dilemmában állok mert sajnos nem sikeredett valami jól és elvagyok keseredve, valaki segíteni, megérteni, hogyan működik a százalékszámítás egy modulzárón?

A modul 2 részből állt mindegyik 100 - 100 pontos. "A vizsgarészben az egyes feladatok aránya: 1. feladat 60% 2. feladat 40%" Mi a számítási mód? Sajnos pont a 60%-os feladatot rontottam el nagyon... hány pont kell a ketteshez? (mert a 2. feladat jól sikerült hála)

Mit csináljak? Most mit csináljak? Valaki tud ebbe segiteni? Elvagyok keseredve ki tud segiteni?

Sziasztok meger?szakoltak és terhes vagyok lehet és a szüleim elmentek 2 hétre ausztráliába vagyis csak anyukám apukám nincsen testvéreim nincsenek és ilyenkor mit csináljak nincsen telóm szerel?nél van és nem merem elmondani anyámnak se :S jaj istenem mit kezdjek?

Legjobb válasz: Ha igaz amit irtal,akkor vegyel terhes tesztet,es bizonyosodj meg hogy valoban terhes vagy e. Ha igen akkor mond el,vagy mennj el egyedul abortuszra. Nem tudom hany eves vagy.

Ha igaz amit irtal, akkor vegyel terhes tesztet, es bizonyosodj meg hogy valoban terhes vagy e. Ha igen akkor mond el, vagy mennj el egyedul abortuszra. Nem tudom hany eves vagy.
ha már elmúltál 18 abortusz, hisz én nem tudnám elviselni ha attól lenne gyerekem aki megerõszakolt és vezetékes telefonról nem hallottál? amúgy kérj egy tesztet és utána már elgondolkozhatsz azon hogy hívjad e anyut, de ha biztos akarsz lenni a dolgodban menj nõgyógyászhoz
Elõször is tégy bejelentést a rendõrségen! Aztán menj el nõgyógyászhoz és vizsgáltasd ki magad, hogy nem kaptál-e el valamit. És vegyél terhességi tesztet, bár az csak két hét után tudja kimutatni a terhességet. A nõgyógyászati vizsgálatra mindenképpen szükség van! És mellesleg szerintem anyukádnak is tudnia kéne róla...
Az elõzõ válaszadónak igaza van. Menj el a rendõségre mindenképp. Hány éves vagy? Ki vigyázott rád amíg nem volt otthon senki? Lehet hogy má nagykorú vagy ha egyedül hagytak ennyi idõre. Szóval. Nem mondom h rohanj abortusztra. Nyílván rossz érzés ha olyan embertõl van a gyerek akit nem szeretünk, de a gyereket emiatt nem lehet okolni. Csakis magadat. Nem hiszem h elraboltak az utcán és megerõszakoltak csak úgy.... Én biztos életem végéig azon filóznék az abortusz után, hogy milyen felnõtt lenne abból a gyerekbõl. Lehet hogy mûvész? Lehet tudós? Kitudja. Ez már csak rajtad múlik. Anyádnak mindenesetre mondd el! Nem lesz rád büszke, de talán segít a döntésben.
de abba is gondolj bele (az elõzõ válaszadó is) hogy ha az anya így termékenyült meg akkor lehet a gyerekre olyan hatással akár akaratán kívül is, hogy elcseszi az egész lelki világát... abortusz, vagy örökbe adás. ne tartsd meg. a gyerek csonka családban nõne fel egy kiskorú (legalábbis a problémamegoldó képességedbõl kiindulva, VAGY un intelligens felnõtt) anyával, akinek ráadásul csak az járna a fejében kitõl is van a gyerek..

1 évig 3D pillám volt, 1 hónapja levettem és elvagyok keseredve nagyon rövidek lettek az eredetiek. Vissza nő majd? Ha van valakinek tap. Ossza meg velem

Legjobb válasz: Nekem még nem volt 3D mûszempillám, viszont már égettem le. Viszonylag "ugyan olyan" a kettõ. Nekem visszanõtt, sõt van 1-2 ismerõsöm, akik ugyan így leégették, mint én, és nekik is teljesen visszanõtt. Amit én tanácsolni tudok, az, hogy kend be minden este ricinusolajjal. Sokkal hamarabb visszanõ, mint magától.

Nekem még nem volt 3D mûszempillám, viszont már égettem le. Viszonylag "ugyan olyan" a kettõ. Nekem visszanõtt, sõt van 1-2 ismerõsöm, akik ugyan így leégették, mint én, és nekik is teljesen visszanõtt. Amit én tanácsolni tudok, az, hogy kend be minden este ricinusolajjal. Sokkal hamarabb visszanõ, mint magától.

Jó lenne ha valaki segítene. Elvagyok keseredve. Bővebben lent!? (Betegség)

Sziasztok 22 éves fiú vagyok mononukleozist kaptam 4 hete már mindenen túl vagyok teljesen jól vagyok de az orvos azt mondta még ne sportoljak mert ilyenkor lehetséges ,hogy a lép megnagyobbodik stb. 4 éve kondizok versenyszerűen és fittnes modell vagyok . Nem túlzok ha azt mondom ez az életem!! most 4 hét kihagyás után úgy nézek ki ,mint 1 éve, fogytam stb aki valaha dolgozott már keményen valamiért tudja miről beszélek és nem rinyálok!:) vitaminokat szedek mindenre még a májamra is . Ha én most elmegyek kondiba és tényleg óvatosan lassan vissza szokok probálom nem megerőltetni magam akkor nekem attól még 100% biztos ,hogy megreped a lépem vagy valami bajom lesz ?? Köszönöm ,hogy elolvastátok:)

Most tudtam meg a diagnózisom a méh leiomyoma-ja benne 9mm es endometrium. Elvagyok keseredve ha valaki tud róla valamit irjon?

Legjobb válasz: A mioma jóindulatú méhizom daganat. Mekkora a mérete? (Az a 9 mm-es nem ide tartozik.)

A mioma jóindulatú méhizom daganat. Mekkora a mérete? (Az a 9 mm-es nem ide tartozik.)
a mióma idõnként vérzéses problémát okozhat. Amúgy jóindulatú izomdaganat. Hormonális változásra visszafejlõdhet. Ha esetleg jelentkezik gyakran az erõs menszesz akkor van vele gond, de akkor is csak a vérzés miatt. Nem lesz rosszindulatú. Az endometrium a méhfal vastagsága. Mindig leírják a méretét. a ciklus ideje alatt változik.

Valaki tud mondani valami biztatót? Nagyon elvagyok keseredve! Szülésindító praktika?

Holnap töltöm a 40.hetet és az utolsó CTG-re megyek.Ha addig nem indul be a szülés,akkor holnapután be kell feküdnöm a kórházba.Itt az a szokás,hogy ha nincs baj a babával,akkor várnak akár 1 hetet is az indítással.Nekem pedig itthon van 2 gyermekem,akiket nincs szivem ilyen sokáig itthon hagyni,mert nagyon fognak hiányozni.Jóslóim kb 3 hete vannak,de mindig elmúlnak.Szeretném már megszülni a babámat,de eddig semmi nem jött be,se a szex,se a csípős ,se a lépcsőzés,semmi.:(

Legjobb válasz: Ha van fogadott dokid, akkor beszélhetsz vele, hogy otthon van a másik 2 gyermeked, és most nincs aki vigyázzon rájuk. Tehát mindennap be tudsz menni(?) ctg-re, és 1 hét múlva befekszel indításra. Addig meg legyen szíves megengedni, hogy otthon maradhass a gyerekekkel. Egyik ismerõsömnek megengedték. :)

Ha van fogadott dokid, akkor beszélhetsz vele, hogy otthon van a másik 2 gyermeked, és most nincs aki vigyázzon rájuk. Tehát mindennap be tudsz menni(?) ctg-re, és 1 hét múlva befekszel indításra. Addig meg legyen szíves megengedni, hogy otthon maradhass a gyerekekkel. Egyik ismerõsömnek megengedték. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, jó tanácsokat.Megpróbálok holnap beszélni az orvossal, hogy had maradhassak itthon. Remélem megengedi.
Nem kell befekudnod.Es a szulesed is megindul, mikor a babad megerett ra ne aggodj.En 41 hetre szultem, probaltak inditani, de ugysem indult be.
én sem feküdnék be a helyedben. ki a fene kötelezhet rá, ha minden rendben a babával?! inkább bejárnék naponta a ctg-re.
Nekem is be kellett volna feküdni, de én szerencsés voltam. Én március 16-ra voltam kiírva, és mivel az péntek volt (meg amúgy is hosszú hétvége), azt mondta a védõnõm, hogy ha nem indul meg és nem lesz gond, akkor ráérek hétfõn bemenni, úgyse foglalkoznának velem túlzottan (komplikációmentes voltam végig). Semmi jelét nem éreztem, hogy jönni akarna, jóslóm is csak ritkán volt. De mondogattam Neki, hogy szülessen meg, mert nem akarok befeküdni (az a 4 nap utána épp elég rossz volt nekem, megviselt, hogy nem lehettem itthon, a Párommal). És mintha értette volna, mert vasárnap délben (ebédre sétáltunk fel anyósomékhoz), megindult a nyákdugó és elkezdõdtek a fájások és aznap este 11 elõtt megszületett. Sok sikert és könnyû szülést! 5 hetes Kisfiú anyukája
Engem "úgy" vizsgált meg a dokim, hogy pár óra múlva elindult a szülés. A méhszájammal csinált valamit, még reccsent is, bár nem fájt. Kérj meg egy dokit, hogy tegye meg neked is.
be ne feküdj! old meg valahogy a mindennapi cgt-t!
Nem kötelezhetnek rá, hogy befeküdj, ha nincs semmi bajod. Simán a túlhordás nem baj. Én biztos nem feküdnék be. Egy héttel hordtam túl a másodikat, nem is lett volna aki vigyáz rá, de amúgy se feküdtem volna be, nem volt semmi panaszom, 2 naponta jártam vizsgálatra inkább.
Én nem javaslom a szülésindító "praktikákat". Az indított szülésnek megvannak a maga kockázatai. Ha indítani kell akkor azt orvos tegye. Nekem indított szülésem volt, kis komplikációval 1 hét túlhordás után. Megértem, hogy nem akarsz ennyi ideig távol lenni. Szerintem is beszéld meg, hogy naponta bejársz, mert nem tudod másképp megoldani.
Az nem megoldható, hogy naponta bejárj, de ne feküdj be? Úgyse csinálnak semmit ott sem, max napi 1-2 ctg... Szerintem ezt meg lehet beszélni, nekem legalábbis volt ismerõsöm, aki így volt. Persze kitöltettek vele papírt, hogy saját felelõsségre, de ez csak formanyomtatvány. Én a 3. babát, 39+6. napon szültem, másnaptól 2 naponta kellett volna ctg-re járnom. Drukk, hogy neked is beinduljon így magától.
1. vagyok. Gondoltam, hogy van aki vigyázzon a gyerekere, de ezt az orvos nem tudhatja. Barátnõm is ezt mondta, és neki is megengedték, hogy otthon maradhasson 1 hetet. :) Ja, és a 2. válaszolónak is igaza van. :)
Nem kötelezhetnek arra, hogy befeküdj. Szerintem a helyedben én nem is tenném... Ahogy az elõzõ írta, mej el ctg-re, hogy nyugodt maradhass, de a befekvésen én elgondolkodnék. Ha van szülésznõd, kérdezd meg, ismeri-e az ún. bába-koktélt (ami ricinusolajból és asszem gyógynövényekbõl áll. Én több lányról/asszonyról tudok, akiknek beindította, mielõtt "mesterségesen" nekik estek volna. De nyilván szakembertõl kell tanácsot kérni ezzel kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: Nincs fogadott dokim, de a gyerekekre van aki vigyázzon, csak rettenetesen fognak hiányozni és nem szeretnék 5 nap helyett 10-12 napot távol lenni tõlük.
Nekünk se jött be semmi, 2 héttel "hordtam túl", megvártuk, hogy magától induljon be, és komplikációmentesen zajlott. Nem feküdtem be, nem jártam minden nap CTG-re. A baba mocorgott, így nem aggódtam egyáltalán. Szerintem csak simán ne feküdj be, odabilincselni úgysem tudnak! :-)

A férjemmel elválunk, a munkahelyemen most mondtak fel, és egyedül maradtunk a 3éves Angyalkámmal. Nagyon elvagyok keseredve, van valakinek valami jó ötlete hogyan tovább?

Legjobb válasz: Kezdj el nagyon gyorsan munka után nézni, minden vonalon. Hírdetések, ismerõsök, barátok, mindenki.

Az elsõ dolog, amivel feltétlenül foglalkoznod kell, az valóban a munkakeresés, hogy ne kerüljetek még nagyobb bajba. A férjedre nem írnék jelzõket, mert biztosan letiltanának az oldalról. Ne hagyd, hogy lejjebb húzzon titeket a lejtõn! Ha segítségre van szükséged, keress meg privátban! 30/N
Utolsó: Én azt tapasztalom, inkább az egyik fél felelõs a kapcsolat megromlásáért, az, akinek már nem fontos, és van lehetõsége újrakezdeni. Munkát kell keresni, elõbb-utóbb akadni fog, néhol elõny is lehet, ha tudják, milyen helyzetben vagy, úgyhogy szerintem ne szégyenlõsködj az ismerõsök/rokonok elõtt. Tudják meg, hogy most fontos a segítség, valakinek remélhetõleg hamar sikerül segíteni!
Kezdj el nagyon gyorsan munka után nézni, minden vonalon. Hírdetések, ismerõsök, barátok, mindenki.
Most, hogy elvesztetted a munkahelyedet, szükséged volna valakire, aki támogat és szeret. A házasság azt hittem ezért van... Jóban, rosszban... Mért váltok el?
Sajnálom, hogy így alakult... Miért váltok? Nem lehet már helyrehozni?
A kérdező hozzászólása: Eddig is csak azért maradtam vele, mert ki voltam szolgáltatva neki, hogy legalább annyi pénzt adjon, hogy a rezsit ki tudjuk fizetni, és sok tartozásról már nem is beszélek amit felhalmozott. Munkát sem tudom, hogy fogom megoldani, mert a szüleim is dolgoznak még azt sem tudom megoldani, hogy valaki reggel elvigye a kicsit oviba. Összeomlottam, de nem adhatom fel, mert itt van az én életem értelme, viszont attól félek, hogy az idegeim lassan felmondják a szolgálatot!
általában két ember felelõs egy kapcsolat megromlásáért.
A kérdező hozzászólása: Mert megrögzött hazudozó, és elveri az összes pénzt!
Sok választásod nincs, mint munkahelyet keresni. Sok egyedülálló nõ kényszerül ám dolgozni gyerek mellett, csak megoldják valahogy õk is.
Miért volt szükség a nõk munkába állására? Ha a férfiak nem lennének kiszorítva a munkaerõ piacról (nem éreznék magukat értéktelennek) akkor sokkal kevesebb ilyen eset lenne. Egyébként nagyon sajnálom, sok sikert a továbbiakhoz. F

Volt ilyen valakinek? Elvagyok keseredve

2 hete pozitivat teszteltem, multhéten az orvos nem látott még semmit elküldött vérvételre ami ugyancsak terhességet mutat, mondta is a doki hogy ebbe a stádiumba még nem látnak semmit, mennjek vissza 2 hét múlva és megnézi ultrahangon, viszont most megjött a mensim de nagyon kevés. Aki menstruált terhesség alatt meddig tartott? Nekem rendszertelen volt eddig.

Legjobb válasz: Nyugalom! Lehet mensi terhesség elején, belefér. Ne izgulj! Ha több napig is tart, a lényeg, hogy jóval kevesebb a mennyisége, mint egyébként. Drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek! :)

Nyugalom! Lehet mensi terhesség elején, belefér. Ne izgulj! Ha több napig is tart, a lényeg, hogy jóval kevesebb a mennyisége, mint egyébként. Drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek! :)
Elõfordul hogy terhesség alatt is menstruálsz nyugodj meg és pihenj sokat. Lehet hogy csak a szervezeted emlékszik és a jövõ hónapban már nem fog megjönni.
Nem akarlak ijesztgetni, de a méhen kívüli terhesség ki lett zárva?

Elvagyok keseredve! Hogyan vegyem rá magam a mozgásra? Mert tudom, hogy ennyi idősen még nem nekem való a diéta.

170 cm-hez 74 kg vagyok, lány létemre! Nagyon rosszul érzem már magam így :( Szeretnék lefogyni, de tudom hogy nem lehet ilyen id?s korban fogyókúrázni, de a mozgásra meg nem tudom rávenni magam! Mindig tanálok valamilyen kifogást. Pl, ma végre sikerült rávennem magam egy kis tornára, de pár gyakorlat után úgy kifáradok, hogy pihenek, aztán nem folytatom mert szabad a gép, még tanulni kell, macskázni, stb... nagyon lusta vagyok! Mondtam anyának, de ? nem akar segíteni, mindent rám fog, hogy akarat kérdése, az eszébe sem jut hogy ? veszi a sok édességet, meg ? f?z olyan zsíros kajákat, meg ? hagyja hogy meg is egyem! Miket egyek? Próbálok gyümölcsöt és zöldséget enni (sokat) de nem lakok t?lük jól, aztán meg jól bezabálok. De ha egy nap kevés szénhidrátot eszem, akkor meg egész nap fáj a fejem és rosszul érzem magam. ha többet, nem bírom megállni hogy ne egyek még. Régóta így van már, halálosan unom! Mit tegyek? 12L

Legjobb válasz: iratkozz be valamilyen csoportos sportra vagy táncra. Nem ilyen aerobic jellegûre gondolok, mert ott mindegy, hogy ott vagy-e. De például ha elmész focizni és te vagy a kapus, akkor tudod, hogy muszáj elmenned edzésre vagy meccsre, mert különben a többiekkel szúrsz ki. Vagy ha formációban táncoltok, ott is muszáj ott lenned, hiszen nélküled hiányos a formáció. Ezzel gyakorlatilag rá vagy kényszerítve, hogy igenis mindig elmenj, kivéve ha nagyon nyomós indokod van rá (mondjuk 39 fokos lázzal fekszel otthon). Igaz, hogy a mozgás ezen formája általában pénzbe kerül, de próbáld meg megbeszélni a szüleiddel. Vagy menj el a sulidban a délutáni edzésekre, az ingyenes.

iratkozz be valamilyen csoportos sportra vagy táncra. Nem ilyen aerobic jellegûre gondolok, mert ott mindegy, hogy ott vagy-e. De például ha elmész focizni és te vagy a kapus, akkor tudod, hogy muszáj elmenned edzésre vagy meccsre, mert különben a többiekkel szúrsz ki. Vagy ha formációban táncoltok, ott is muszáj ott lenned, hiszen nélküled hiányos a formáció. Ezzel gyakorlatilag rá vagy kényszerítve, hogy igenis mindig elmenj, kivéve ha nagyon nyomós indokod van rá (mondjuk 39 fokos lázzal fekszel otthon). Igaz, hogy a mozgás ezen formája általában pénzbe kerül, de próbáld meg megbeszélni a szüleiddel. Vagy menj el a sulidban a délutáni edzésekre, az ingyenes.
A kérdező hozzászólása: De az nekem nincs :S
Nem kötelezõ enni az édességbõl, és a fõtt ételbõl sem kötelezõ repetázni. Nem kell anyára fogni.. Igaza van, hogy akaraterõ kérdése. Ha elérsz sikerélményeket a mozgás által, feszesebb leszel és centiben is kisebb, majd lesz motivációd folytatni a tornát. Csak eddig a pontig nehéz eljutni. Tényleg csak akaraterõ!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) majdnem mindennap eszek túrót, de elég cukrosra van ízesítve :S és 10-kor szoktam aludni, de ezentúl 6-kor kelek, és nem kényszerítem magamra az 5kori kelést, csak a zene miatt.
Én 23 vagyok, és ugyanúgy nem bírom magam rávenni a mozgásra :) Tanácsot annyit adhatok, hogy tényleg jó a diéta, de nem a fogyókúra! Diétázni szerintem 12 évesen is lehet, ami annyit jelent: minden nap ugyanabban az idõpontokban eszel, és kb ugyanolyan mennyiségeket. Persze tõled nem várható azért el, hogy szénhidrátot meg ilyeneket számolgass... De ha betartod h minden nap 7kor reggelizel, 10kor tízóraizol délben ebédelsz..stb szerintem ez is fontos lehet. És ami tilos, az a CUKOR és a CUKROS ÉTELEK! Ha mást nem is, de ezeket hagyd el! Muszáj leszoknod róla, mert nagyon egészségtelen! Mozgással kapcsolatban pedig talán hasznos lehet, ha olyat csinálsz, amit szeretsz, én pl hulahoppozni szoktam...:) És fokozatosan haladva lehet, hogy tényleg egyre több kedve lesz az embernek a mozgáshoz! (legalábbis én ebben reménykedem :D :D)

Van valakinek valami tapasztalata a beöntéssel kapcsolatban? Kárós lehet hosszú távon? Elvagyok keseredve!

A gond az h sehogy nem megy a dolog csakis hashajtóval, orvosnál voltam már de semmi hazsnálhatót nem mondott. Ilyeneket nem is írjatok, h rostban gazdag kaja, testmozgás, egészséges élet mert ezeken már túl vagyok de eredménytelenül. A hashajtókat meg már nagyon unom sose tudom kiszámítani, hogy fog hatni, meddig stb és megkesírti már az életem. Hallottam gyógyszertárakba lehet kapni beönt? szetet és elvileg a beöntés pár perc után hat is. Tapasztalatok? vélemények? Sztem nem lehet károsabb mint a hashajtó?!

Legjobb válasz: nem károsabb mint a hashajtó, de egy doboz sárgabarack konzerv + 2db olajban tocsogó bundás kenyér az nálam hatni szokott estére.

nem károsabb mint a hashajtó, de egy doboz sárgabarack konzerv + 2db olajban tocsogó bundás kenyér az nálam hatni szokott estére.
A beöntésnél még a Glicerines kúp is jobb, recept nélkül kapható.
Nyírfacukrot próbáltad? Az kifejezetten hasmenést okoz.
Kicsit lejárt szavatosságú tej, meg pár szem szõlõ. Ezeregy módja van a "siettetésnek". De más ok is lehet. Nem fogysztasz elegendõ folyadékot, az étkezésekhez. Ezért lehet száraz, mint a [email protected] De lehet, hogy egyszerûen szereted, ha a seggedbe dugsz egy csövet.
beszarás hogy milyen hatása van :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!