Találatok a következő kifejezésre: Elutazik a 5 hétre (3 db)

Arra, hogy el van havazva a munka miatt + drága a telefon? Egyéb kérdések csak akkor merülhetnek fel, ha nem bízol meg benne. Ha megbízol, akkor meg minek kombinálni?
Kérdés: valaha is adott arra okot, hogy ne bízz benne? Ezt neked kell tudni, itt ne várj választ. Az én férjem soha nem adott okot arra, hogy nõt képzeljek a dologba, így nem is kombinálnék és nem nõre gondolnék. Mondjuk az is igaz, hogy biztosan naponta beszélnénk.
Drága az sms/telefon?
hogy drága a telefon, másfél hét nem a világ, nem most akarja elverni a pénzét.
Arra, hogy drága.
Nõi logikával kombinálnék ahogy te.
Gondolom amit ott megkeres azt nem szeretné telefonálásra költeni.
A nõi logika az attól nõi logika, hogy nem egyértelmû.
Logikával nem kombinálsz, mert a logika egyértelmû. Buta fejjel kombinálsz.
A kérdező hozzászólása: mármint hajdan..nem mostanában voltam téringen meg csapatépítõ értelmetlenségeken :)
Szerintem nem csábul el, ha nem akar. Bízzál annyira a férjedben, hogy agya is van meg szíve, nemcsak farka. Én nem idegeskednék, ha otthon minden rendben lenne általában.
A kérdező hozzászólása: tudtam én, hogy ide kell feljelentkeznem :)
Nekem kevés lenne :( sajnos kombinálnék és számlát csinálnék :(
Ha olyan messzire ment, hogy ott pont fordítva vannak a napszakok, akkor érthetõ, hogy nem lóg a telefonon. Rendben, hogy a cég fizeti a számlát, de azért szerintem egy fõnök sem szeretne olyan számlát kapni a kezében, amiben 20 perces jócskán emelt díjas dumálások vannak. Arról valahogy lerí, hogy nem munkaügyben történtek. :) Nincs internet közelben? Esetleg megbeszélhettétek volna, hogy e-mailben tartsátok a kapcsolatot. Ez a másfél hét nem sok, ha "össze vagytok nõve", akkor is ki lehet húzni napi egy-egy kiadósabb e-maillel + napi 2 perc telefonnal. Levelet akkor ír, amikor tud, te szintén akkor válaszolsz amikor tudsz. 1, 5 hetet lazán ki lehet így bírni. De akár enélkül is. :) Ha nem lenne okom féltékenykedni, akkor nem is kombinálnék. Megkérném, hogy meséljen e-mailben mik történnek vele. :)
Hogy baj van. Mivel mi kommunikálunk egymással a kapcsolatunkban így abban a 2 percben elmondaná, hogy miért nem fog hívni és, hogy ne aggódjak. Ha mondjuk hét elején hívott volna és azóta nem akkor aggódnék a testi épsége miatt. Megcsalásra még véletlenül sem gondolnék ilyen esetben. Azt direkt nem ilyen egyértelmûen csinálná a férjed.
A kérdező hozzászólása: Nem egy nagy bulizós fajta. Van 2 gyerekünk.
A kérdező hozzászólása: mondjuk, nekem se volt sok idõm, erõm, kedvem írogatni
A cég nem azért fizeti a telefont, hogy a családdal traccspartizzon. A legtöbb céges telefon be is van chippelve. Anyukám sem hívott a héten, pedig õ csak Bécsben van.(munka) + az idõzóna miatt szerintem nem akar hívni, nem akar felkelteni titeket.Ráadásul neki éjszaka pihennie kell, másfél hétig toppon kell lennie. Kb. ennyi.
A kérdező hozzászólása: zöldszemû szörnyeteg kombinálva egy kis kombinatorikával és kisebbségi komplexussal :)
A kérdező hozzászólása: mi is sms, beszéd telón v neten eddig, ezért is tûnt fel...mármint naponta :)
A kérdező hozzászólása: ez a nõi logika megnevezés meg a jelzõ is jó :) céges telefonja van, nem õ fizeti nem, nem adott rá okott...de ha egy férfi ölébe dobja magát egy nõ mondjuk egy esti vacsi utána leülés után és izgatni kezdi( láttam már ilyet, amikor én voltam tréningen), akkor...ki tudja...van olyan, hogy valaki elcsábul a bujaság miatt? én írtam és küldtem mms-eket...pediglen én fizetem, nem a cégem... végül is megnézetem a prg leírást...elég kötött, lótásfutás...amikor meg ott nappal, itt éjjel... na, próbálok nem kombinálni és az én kollégáimból kiindulni.. ja...mi is sms, beszéd telón v neten eddig, ezért is túnt fel...bár ilyen hosszú idõre(relatíve) még nem ment el
ja és azt hozzátenném, hogy igaz hogy sokszor én írtam az elsõ sms-t, de ez nem baj. Te miért nem írtál neki? :D
10 nap alatt háromszor keresett? A napi keresés az alapvetõ nálam. Mikor a párom külföldön volt 1 hetet, a napi 1-2 sms megvolt, nem olyan sokkal drágább mint belföldön. Én nem gondolnék semmi extrára (hogy megcsal vagy valami), de rosszul esne hogy nem törõdik velem és nem hiányzom neki
Arra, hogy a feleség, azaz én is ugyanolyan egyszerûen felhívhatom, nem kell elvárni, hogy õ szóljon.
Semmire. Biztos naiv vagyok. Ha meg akarna csalni, ezt megtehetné úgyis, hogy naponta felhív és a szerelmérõl biztosít.
Te ismered a férjed, hogy ez mennyire szokatlan tõle. Nekem biztos kevés lenne, de ha ez jellemzõ rá akkor ne agyalj. Mondjuk mi még a férjemmel úgy is beszélünk vagy kétszer telefonon, hogy egy munkahelyen vagyunk. :)

Elutazik a barátom 5 hétre nyáron, hogy bírjam ki?

A szerelem oké, a szeretet is, de ett?l még nagyon nehéz lesz, mivel két hét is megráz egy kicsit....

Legjobb válasz: ne gondolj rá. szervezz haverjaiddal sok közös progit és akkor elvonják a figyelmedet a barátodról. menj el bulizni, tombold ki magad párszor.

ne gondolj rá. szervezz haverjaiddal sok közös progit és akkor elvonják a figyelmedet a barátodról. menj el bulizni, tombold ki magad párszor.
Hát most mit mondjak, az én barátom Amerikában él és februr vége óta távol vagyunk és még 3 hét amig én megyek ki. Tanácsom, foglald el magad, olyan dolgokkal, amikre azelõtt nem volt idõd, én ugyan egyetemista vagyok, gyakorlatot csinálok, suli, szóval millió dolgom van. Szervezz programokat a barátaiddal meg hasonlók, ja és skype-on mindennap beszélhettek. Fel a fejjel.
Hát mondjak, borzasztó lesz, de ki fogod bírni, és utólag rövidnek fog tûnni ez az idõ. Egyszer 4 hétig külföldön dolgoztam, halál szerelmes voltam az akkori barátomba, innen a tapasztalatom. Az jó tanács, hogy próbálj meg minél több programot szervezi, intézz el olyanokat is, amire máskor sajnálod az idõd (fogorvos, szûrõvizsgálatok, régi rokonok látogatása stb.)
Szia! Tavaly nyáron a párom 2 hónapot volt külföldön, én melóval foglaltam le magam. Nagyon sokat dolgoztam, így elég gyorsan eltelt az idõ, gyakorlatilag csak aludni jártam haza :) Amúgy az elsõ hét után valamivel jobb lesz, egy kicsit hozzá fogsz szokni, hogy nincs melletted.
+ még most nyáron csak 3 hónapra jönnek és a születésnapomon mennke haza. Boldog lessz a szülinap biszos :S
ott az internet, tudtok beszélni...mi is kb ennyi idõt nem leszünk együtt (most 8. hónapja járunk) valahogy eltelik:)
Akkor én mit mondjak akibe belezugtam Angliába lakik és évente 1x jönnek ide 1 Hónapra. Képzeld magad az én helyembe az milyen sz*r lenne??? Ehez képest az 5 hét semmi (már bocsi) :D
Bocs az elõzõ elõtti commentbe rosszul írtam nem 3 hónap hanem 3 hét bocsi
:D
A kérdező hozzászólása: Igen, és mindig beugrik majd, hogy valami hiányzik az életembõl...
A kérdező hozzászólása: Hát, igazából a net nem valami sok. Sok tapasztalatom van a "netes kapcsolatokkal", és hát tényleg nem valami sok. Valami olyan tipp kéne, ami tényleg beválik. Mert így maga a vég :(
Ezeken kívül pedig internetes kapcsolat. Skype a nyerõ - fõleg, ha még videokamera is van. Ha nincs, a hangot akkor is jól átviszi :-) Ötletek is kellenek még?
A kérdező hozzászólása: Én nem élnék ilyen kapcsolatba... ilyen egyszerû :S Borzalmas. Szerintem nem ez a szerelem. Azért van a szerelem hogy boldoggá tegyük egymást. Nem azért, h folyton hiányoljuk egymást...
edzz, rajzolj, írj, halgass zenét, ismerkedj :)
A kérdező hozzászólása: szivesen ismerkednék, bár kiváncsi vagyok hogy mennyire fog összejönni a dolog :DD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!