Találatok a következő kifejezésre: Elutazik a 5 (10 db)

Arra, hogy el van havazva a munka miatt + drága a telefon? Egyéb kérdések csak akkor merülhetnek fel, ha nem bízol meg benne. Ha megbízol, akkor meg minek kombinálni?
Kérdés: valaha is adott arra okot, hogy ne bízz benne? Ezt neked kell tudni, itt ne várj választ. Az én férjem soha nem adott okot arra, hogy nõt képzeljek a dologba, így nem is kombinálnék és nem nõre gondolnék. Mondjuk az is igaz, hogy biztosan naponta beszélnénk.
Drága az sms/telefon?
hogy drága a telefon, másfél hét nem a világ, nem most akarja elverni a pénzét.
Arra, hogy drága.
Nõi logikával kombinálnék ahogy te.
Gondolom amit ott megkeres azt nem szeretné telefonálásra költeni.
A nõi logika az attól nõi logika, hogy nem egyértelmû.
Logikával nem kombinálsz, mert a logika egyértelmû. Buta fejjel kombinálsz.
A kérdező hozzászólása: mármint hajdan..nem mostanában voltam téringen meg csapatépítõ értelmetlenségeken :)
Szerintem nem csábul el, ha nem akar. Bízzál annyira a férjedben, hogy agya is van meg szíve, nemcsak farka. Én nem idegeskednék, ha otthon minden rendben lenne általában.
A kérdező hozzászólása: tudtam én, hogy ide kell feljelentkeznem :)
Nekem kevés lenne :( sajnos kombinálnék és számlát csinálnék :(
Ha olyan messzire ment, hogy ott pont fordítva vannak a napszakok, akkor érthetõ, hogy nem lóg a telefonon. Rendben, hogy a cég fizeti a számlát, de azért szerintem egy fõnök sem szeretne olyan számlát kapni a kezében, amiben 20 perces jócskán emelt díjas dumálások vannak. Arról valahogy lerí, hogy nem munkaügyben történtek. :) Nincs internet közelben? Esetleg megbeszélhettétek volna, hogy e-mailben tartsátok a kapcsolatot. Ez a másfél hét nem sok, ha "össze vagytok nõve", akkor is ki lehet húzni napi egy-egy kiadósabb e-maillel + napi 2 perc telefonnal. Levelet akkor ír, amikor tud, te szintén akkor válaszolsz amikor tudsz. 1, 5 hetet lazán ki lehet így bírni. De akár enélkül is. :) Ha nem lenne okom féltékenykedni, akkor nem is kombinálnék. Megkérném, hogy meséljen e-mailben mik történnek vele. :)
Hogy baj van. Mivel mi kommunikálunk egymással a kapcsolatunkban így abban a 2 percben elmondaná, hogy miért nem fog hívni és, hogy ne aggódjak. Ha mondjuk hét elején hívott volna és azóta nem akkor aggódnék a testi épsége miatt. Megcsalásra még véletlenül sem gondolnék ilyen esetben. Azt direkt nem ilyen egyértelmûen csinálná a férjed.
A kérdező hozzászólása: Nem egy nagy bulizós fajta. Van 2 gyerekünk.
A kérdező hozzászólása: mondjuk, nekem se volt sok idõm, erõm, kedvem írogatni
A cég nem azért fizeti a telefont, hogy a családdal traccspartizzon. A legtöbb céges telefon be is van chippelve. Anyukám sem hívott a héten, pedig õ csak Bécsben van.(munka) + az idõzóna miatt szerintem nem akar hívni, nem akar felkelteni titeket.Ráadásul neki éjszaka pihennie kell, másfél hétig toppon kell lennie. Kb. ennyi.
A kérdező hozzászólása: zöldszemû szörnyeteg kombinálva egy kis kombinatorikával és kisebbségi komplexussal :)
A kérdező hozzászólása: mi is sms, beszéd telón v neten eddig, ezért is tûnt fel...mármint naponta :)
A kérdező hozzászólása: ez a nõi logika megnevezés meg a jelzõ is jó :) céges telefonja van, nem õ fizeti nem, nem adott rá okott...de ha egy férfi ölébe dobja magát egy nõ mondjuk egy esti vacsi utána leülés után és izgatni kezdi( láttam már ilyet, amikor én voltam tréningen), akkor...ki tudja...van olyan, hogy valaki elcsábul a bujaság miatt? én írtam és küldtem mms-eket...pediglen én fizetem, nem a cégem... végül is megnézetem a prg leírást...elég kötött, lótásfutás...amikor meg ott nappal, itt éjjel... na, próbálok nem kombinálni és az én kollégáimból kiindulni.. ja...mi is sms, beszéd telón v neten eddig, ezért is túnt fel...bár ilyen hosszú idõre(relatíve) még nem ment el
ja és azt hozzátenném, hogy igaz hogy sokszor én írtam az elsõ sms-t, de ez nem baj. Te miért nem írtál neki? :D
10 nap alatt háromszor keresett? A napi keresés az alapvetõ nálam. Mikor a párom külföldön volt 1 hetet, a napi 1-2 sms megvolt, nem olyan sokkal drágább mint belföldön. Én nem gondolnék semmi extrára (hogy megcsal vagy valami), de rosszul esne hogy nem törõdik velem és nem hiányzom neki
Arra, hogy a feleség, azaz én is ugyanolyan egyszerûen felhívhatom, nem kell elvárni, hogy õ szóljon.
Semmire. Biztos naiv vagyok. Ha meg akarna csalni, ezt megtehetné úgyis, hogy naponta felhív és a szerelmérõl biztosít.
Te ismered a férjed, hogy ez mennyire szokatlan tõle. Nekem biztos kevés lenne, de ha ez jellemzõ rá akkor ne agyalj. Mondjuk mi még a férjemmel úgy is beszélünk vagy kétszer telefonon, hogy egy munkahelyen vagyunk. :)

Hová tegyem a macskát, ha elutazok 4-5 napra?

Odaadjam valakinek addig, hogy vigyázzon rá? Vagy esetleg állatpanzió? Azt nem nagyon szeretném, mert nem sok jót hallottam róla. Nincs olyan ismer?s, aki meg tudná oldani, hogy feljárjon etetni, sajnos:( Tanácstalan vagyok...

Legjobb válasz: hova utazol?esetleg nem tudod magaddal vinni? nálunk szerencsére ez nem nagy gond,mert nagyszüleim kijárnak megetetni õket

szia! nekem van egy ismerõsöm, aki pont mondta pár napja, hogy szeretné kipróbálni, milyen cicát tartani, és szívesen vigyázna a mi macskánkra, ha elutazunk. mi idén nem nagyon megyünk sehova, szóval nincs rá szükségünk, csak úgy meg "kölcsönbe" nincs értelme odaadni a macskát :) viszont ha tudsz vele egyeztetni, akkor szerintem szívesen átvállalná... persze csak ha mindkettõtöknek megfelel. õ vhol a nyugatinál lakik, szóval pesti. vannak más állatai, se azok ketrecben tartott rágcsálók, nem bántanák egymást a cicával. ha érdekel, írj nekem privit, és megadom a mélcímét!
Nem lehetséges megkérned azt akitõl kaptad.
hova utazol?esetleg nem tudod magaddal vinni? nálunk szerencsére ez nem nagy gond, mert nagyszüleim kijárnak megetetni õket
Gondozhatná egy megbízható szomszéd.
Egy jó barátra bízhatnád aki el lesz vele mig elutazól esetleg vidd el a rokonokhoz(ha nem szökik el onnan) mi is azt szoktuk.
föld alá:) nem dehogyis.:D imádom a cicákat egyébként. nekem is van. én rokonokhoz szoktam lepasszolni, és ha ninc smás megoldás állatpanzió.:S jobb, mint a semmi.
Ásd el.
család? barátok? szomszéd? rokon? stb.. legyen egykicsi fantáziád nem igaz hogy senki se vigyázna rá...
Kérd meg valamelyik kedvesnek tûnõ szomszédot. Ha elmész a cicának vegyél ennivalót szóval úgy vidd át, hogy az eledellel együtt. Ha hazajöttél hozz a szomszédnak is valami kisebb ajándékot mindenképpen. Szerintem rábízhatod. Esetleg próbáld rávenni, hogy a te cicád a lakásban lehessen, legalább az elsõ pár napban vagy éjjel, nehogy elkóboroljon.
Ne vidd magaddal! Mi minden évben külföldre megyünk nyaralni. Nekünk is van cicánk, egy nagyon kedves szomszédot kérünk meg. Neki is van macskája, és õ egy idõs hölgy semmi dolga sincs. Szerintem kérj meg valami szomszédot, vagy rokont.
16-01 vagyok.Ha magaddal viszed ne feledkezz meg az orvosi vizsgálatról, baj lehet belõle ha nincs.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat mindenkinek:) Akkor a cicám is megy "nyaralni".... a szomszédhoz... :D Remélem, nem lesz baj, nem hoz rám szégyent:) :)
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos úgy alakult, hogy még azelõtt befizettem egy külföldi útra, mielõtt hozzámkerült volna a cica. Most 11 hetes, nagyon pici, és nem szeretném kínozni a hosszú úttal, ráadásul az a szálloda, ahová megyek nem "állatbarát" :( Gondoltam, rábíznám a szomszédra, akinek vannak kismacskái, csak kicsi félek, mert az enyém lakásban tartott - õk pedig kinti macskák.
A kérdező hozzászólása: Kössz, de élve aranyosabb... :P
Add oda a rokonaidnak, ismerõseidnek, de semmiképp ne hagyd otthon úgy, hogy majd megeteti a szomszéd... Nem! Ilyet semmiképp ne csinálj! A cica, ha unatkozik, képes tönkretenni az egész házat! Még a jól nevelt cica is! Ezt tapasztalatból tudom... Hogyha magaddal viszed, akkor elõtte vidd el állatorvoshoz, vizsgáltasd ki, aztán vegyél neki egy cicaházat, és egy hordozható almot, és már indulhatsz is :)

Elutazik a barátom 5 hétre nyáron, hogy bírjam ki?

A szerelem oké, a szeretet is, de ett?l még nagyon nehéz lesz, mivel két hét is megráz egy kicsit....

Legjobb válasz: ne gondolj rá. szervezz haverjaiddal sok közös progit és akkor elvonják a figyelmedet a barátodról. menj el bulizni, tombold ki magad párszor.

ne gondolj rá. szervezz haverjaiddal sok közös progit és akkor elvonják a figyelmedet a barátodról. menj el bulizni, tombold ki magad párszor.
Hát most mit mondjak, az én barátom Amerikában él és februr vége óta távol vagyunk és még 3 hét amig én megyek ki. Tanácsom, foglald el magad, olyan dolgokkal, amikre azelõtt nem volt idõd, én ugyan egyetemista vagyok, gyakorlatot csinálok, suli, szóval millió dolgom van. Szervezz programokat a barátaiddal meg hasonlók, ja és skype-on mindennap beszélhettek. Fel a fejjel.
Hát mondjak, borzasztó lesz, de ki fogod bírni, és utólag rövidnek fog tûnni ez az idõ. Egyszer 4 hétig külföldön dolgoztam, halál szerelmes voltam az akkori barátomba, innen a tapasztalatom. Az jó tanács, hogy próbálj meg minél több programot szervezi, intézz el olyanokat is, amire máskor sajnálod az idõd (fogorvos, szûrõvizsgálatok, régi rokonok látogatása stb.)
Szia! Tavaly nyáron a párom 2 hónapot volt külföldön, én melóval foglaltam le magam. Nagyon sokat dolgoztam, így elég gyorsan eltelt az idõ, gyakorlatilag csak aludni jártam haza :) Amúgy az elsõ hét után valamivel jobb lesz, egy kicsit hozzá fogsz szokni, hogy nincs melletted.
+ még most nyáron csak 3 hónapra jönnek és a születésnapomon mennke haza. Boldog lessz a szülinap biszos :S
ott az internet, tudtok beszélni...mi is kb ennyi idõt nem leszünk együtt (most 8. hónapja járunk) valahogy eltelik:)
Akkor én mit mondjak akibe belezugtam Angliába lakik és évente 1x jönnek ide 1 Hónapra. Képzeld magad az én helyembe az milyen sz*r lenne??? Ehez képest az 5 hét semmi (már bocsi) :D
Bocs az elõzõ elõtti commentbe rosszul írtam nem 3 hónap hanem 3 hét bocsi
:D
A kérdező hozzászólása: Igen, és mindig beugrik majd, hogy valami hiányzik az életembõl...
A kérdező hozzászólása: Hát, igazából a net nem valami sok. Sok tapasztalatom van a "netes kapcsolatokkal", és hát tényleg nem valami sok. Valami olyan tipp kéne, ami tényleg beválik. Mert így maga a vég :(
Ezeken kívül pedig internetes kapcsolat. Skype a nyerõ - fõleg, ha még videokamera is van. Ha nincs, a hangot akkor is jól átviszi :-) Ötletek is kellenek még?
A kérdező hozzászólása: Én nem élnék ilyen kapcsolatba... ilyen egyszerû :S Borzalmas. Szerintem nem ez a szerelem. Azért van a szerelem hogy boldoggá tegyük egymást. Nem azért, h folyton hiányoljuk egymást...

Lányok! Ti hogy vagytok ott lennt a menstruáció 5. napján? Barátnõmnek tegnap, szombaton jött meg, pont mielõtt átjött hozzám. Legközelebb csütörtökön tudunk együtt lenni, utána elutazok egy kis idõre.

Szóval érdekelne, hogy szerintetek ha szombaton jött meg, akkor csütörtökön mennyire látszik, érzõdik még a dolog?

Legjobb válasz: van akinek 5 nap alatt elmúlik, van akinek nem (de neki se erõs már)

van akinek 5 nap alatt elmúlik, van akinek nem (de neki se erõs már)
Nekem ötödik nap már nem is szokott lenni, max. este egy kis barnás pecsételgetés. Ha nem fog napközben vérezni, akkor szabad az út!
Kis butus(már bocsi). De ezt ne tõlünk kérdezd, hanem tõle. Minden lány más...Általában a lányoknál 4-5 nap...és vagy az elsõ napokban az intenzívebb a vérzés vagy az utolsókban...az elsõ eset a valószínûbb...ne hasonlítgasd más lányokhoz, mert lehet neki nem így van...nekem pl. 9 napig tart...elsõ 2-3 nap sok a mennyiség, a többiben meg kevesebb, de azért van...ne viszonyíts, hanem kérdezz rá! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Igen, tõle is megkérdeztem, azt mondta, akkor már nagyon enyhe, de nem kell becsókolnom ott alul. Nem csináltam még sosem menstruáció alatt, így ezért megkérdeztem itt, hogy mégis mit jelent az 5. napon a kis vérzés. Ha tényleg ilyen ritka pecsételgetõs, akkor az még belefér. Ez lesz az elsõ rendes aktusunk, így eléggé oda akarom tenni magamat, amihez hozzá tartozik az is, hogy szájjal is csinálom..
Ha ez lesz nektek az elsõ együttlét, akkor elhalasztanám, hogy ilyen dolgok miatt, mint a vérzése, ne legyen rosszabb, furább, mint amilyen alapból lehetne.
így, hogy az elsõ alkalom lesz nektek, hanyagold a menzesz alatt érzékenyebb lehet, lelkileg is, máshogy reagál..esetleg feszenghet amiatt, hogy ott lenn vérzik...

Elutazunk 5 napra, gond-e ha csak 2 naponta kapnak ez idő alatt a halak enni?

Legjobb válasz: Szerintem nem gong.Én általában naponta egyszer etetem a halakat,de van úgy ,hogy kihagyok egy napot.Egyébként pedig azt olvastam,hogy csak kétnaponta kellene etetni õket,mert természetes környezetükben sem jutnak mindennap táplálékhoz. Az 5 nap pedig nem sok idõ.

Szerintem nem gong.Én általában naponta egyszer etetem a halakat, de van úgy , hogy kihagyok egy napot.Egyébként pedig azt olvastam, hogy csak kétnaponta kellene etetni õket, mert természetes környezetükben sem jutnak mindennap táplálékhoz. Az 5 nap pedig nem sok idõ.
Egyáltalán nem gond! Én pl. csak hétközben etetem a halaim, hétvégente nem kapnak, vagyis 2 napig. Semmi bajuk. Állítólag a túletetés amúgy is jobban árt, mintha az ember ritkábban ad nekik.
Nem gond és is néha el szoktam felejteni és semi bajuk nincs!!! :)
Nem baj.
egyáltalán nem baj, ha nagyon éhesek, a legkisebb társukkal pótolják a hiányt:D viszont ha nagyon aggaszt, akkor lehet venni az állatkereskedésben lassan oldódó kajatablettát. mikor 1 hétre utazom el, felnyomom az aqvárium falára, és mire hazaérek, még valamennyi ott van.. az összes hallal együtt:)
Nem gond, nyughodtan menjetek el.
edzz, rajzolj, írj, halgass zenét, ismerkedj :)
A kérdező hozzászólása: szivesen ismerkednék, bár kiváncsi vagyok hogy mennyire fog összejönni a dolog :DD
csak nehogy megfázzanak!
Szerintem fel sem fog tûnni nekik, nyugodtan mehetnek!
DE!!!A töfik érzékenyek a környezetváltozásra sztm kérj meg vki mást h gondozza Õket =)
Semmi bajuk nem lesz, sokkal jobb, mint szívességet kérni és aggódni, hogy jól vannak-e. Ilyen alapon a másik szobába se lehetne õket átvinni, mert az is más környezet.
Most látom, hogy már nem is aktuális a kérdés, csak tudnám, hogy miért küldték ki pont ezt a heti hírlevélben. De legalább megírhatod, hogy elvitted-e vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Igen elvittem õket 2 különbözõ helyre és nem volt semmi gond, pedig az egyik helyen még kutya is volt, de csak szaglászott a ketrec felé. Mivel a malik 2 vannak jól viselték, és kaptak finom répát, amit szeretnek.

Üdv afta van a számban 4-5. napja kezd elmúlni úgy érzem de még fáj na most én holnap elutazom társasággal vasárnapig, ha én ott rágyújtok az súlyosbítja a helyzetet mikre számíthatok?

Kérem csak normális válaszokat nem vagyok dohányos csak társaságban néha és nem kell a lekezelõ válasz sem.

Legjobb válasz: Öblögess kamilla teával,nekem jól bevált, és elég gyorsan is hatott.

Öblögess kamilla teával, nekem jól bevált, és elég gyorsan is hatott.
Hát használni nem fog neki, de nem fogsz belehalni egy aftába, megígérem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

5-6 napra elutazom, mit csináljak a szobanövényeimmel, hogy ne száradjanak ki?

Nincs, aki locsoljon:-(.

Legjobb válasz: én hetente egyszer locsolok, annyit kibírnak. bár, most hogy jön a meleg lehet többet kéne?

én hetente egyszer locsolok, annyit kibírnak. bár, most hogy jön a meleg lehet többet kéne?
1 hétig kibírja, de a biztonság kedvéért tedd hûvös helyre (pl. kamra, ha van ablaka)
Ezen az oldalon olvastam hogy vki irta hogy mikor elutazott nyaralni az olyan virágokat amik vizigényesebbek a fürdökádba rakta amibe elötte vizet engedett.
6 napot simán kibírnak, elõtte locsold meg jól õket. A kádas módszerrel vigyázz, van, amelyiknek elrothad a gyökere és megfullad, ha vízben áll.
szia! én hallottam egy olyan módszert, hogy ahány cserép virág van annyi vastag pamut cipõfûzõt kell beszerezni. levágni a végüket. a virágokat egy helyre csoportosítani. a madzag egyik végét 2-3 cm-re a földbe dugni, a másik végeket együtt egy tál vízbe. innét maguk szívják a vizet, amennyire szükségük van. üdv.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!