Találatok a következő kifejezésre: Eltünt az ismerősöm (26 db)

Átalakult a facebook, tehát nálad mostantól ilyen, így sehogy.
http://www.facebook.com/settings/?tab=privacy Blocked People and Apps Manage the people and apps you've blocked.Manage Blocking


nem kap róla értesítést, nyugi
Kap egy emailt tele undorító, meztelen képekkel rólad.
A kérdező hozzászólása: *ismerõsei
:D

Hogyan lehet az hogy eltűnt az ismerőseim közül?

Van egy ismerősöm akinek elég gyakran nézegetem a facebook profilját, de semmi több, és legutóbb mikor rámentem az adatlapjára, akkor láttam hogy már nem is ismerősöm.Pedig egészen biztosan nem törölt, hiszen semmi okot nem adtam rá.Mégis hogyan történhetett ez?

Legjobb válasz: Én is láttam ezt pár embernél,akikkel szintén jóba voltam meg minden.Biztos nem õk töröltek,mert miután bejelöltem õket megint,akkor már visszaigazoltak.Emögött szerintem valami technikai probléma állhat,mert többen is mondtak már nekem ilyeneket.De a legcélszerûbb ha megkérdezed õket.

Én is láttam ezt pár embernél, akikkel szintén jóba voltam meg minden.Biztos nem õk töröltek, mert miután bejelöltem õket megint, akkor már visszaigazoltak.Emögött szerintem valami technikai probléma állhat, mert többen is mondtak már nekem ilyeneket.De a legcélszerûbb ha megkérdezed õket.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Facebook újraaktiválás után eltűnik az ismerős?

Hogyan lehet az, hogy ha felfüggesztem a fiókom de utána újra aktiválom, hogy közben letörölt egy ismerősöm? Ha fel volt függesztve a fiókom, akkor hogy törölhetett le? Van ilyen??

Legjobb válasz: Pont egy pár napja vettem észre, hogy felkerültek az ismerõseim közé a felfügesztettek is. Így már lehet törölni is. :)

Pont egy pár napja vettem észre, hogy felkerültek az ismerõseim közé a felfügesztettek is. Így már lehet törölni is. :)
A kérdező hozzászólása: köszi!! :) ezt nem tudtam
igen
A kérdező hozzászólása: Köszi. És ha egy közösség képéhez szólók hozzá és ott meghagyom a bejegyzést, de az adatlapomról törlöm, akkor kikerül az üzenõfalukra az ismerõseimnek, vagy sem?

Facebookon eltűnt az "Ismerősök meghívása" gomb, hogyan lehetne visszahozni?

Ráklikkeltem egy eseményen, hogy részt veszek de nincs sehol az "ismerősök meghívása" gomb. Hogy lehetne ezt visszahozni, illetve van más módja h meghívjam az ismerőseimet?:)
úgy tudom, hogy akkor még látja, remélem, hogy tudtam neked kicsit segíteni! :)

Nektek is eltűnt a facebook-ról az oldalsáv azon része, ahol az ismerősöket lehet "követni"?

A chat megvan most is, de ahol látom, hogy ki, mit kedvelt, hogy kommentelt, stb.

Legjobb válasz: Sztornó, visszajött. :D

A kérdező hozzászólása: Sztornó, visszajött. :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!