Találatok a következő kifejezésre: Eltörtem a csontomat, (2 db)

Eltörtem az V. lábközépcsontomat. Öt hét tortúra után holnap szabadítanak meg a gipszcsizmámtól. Úgy tudom, hogy 6-8 hét ennek a csontnak a gyógyulási ideje. Vették le valakinek ilyen korán a gipszét ezzel a sérüléssel?

Legjobb válasz: Nekem is csak ennyi volt, ugyanez a csontom törött el egyszer. Egy hét fekvõgipsz után egy hónapra járógipszbe tették a lábam és aztán annyi. De inkább örülj neki, hogy leveszik/levették végre! Én irtóra utáltam gipszcsizmában gimibe menni, fázott benne a lábam, dörzsölt a gipsz mindenfelé, ha esett az esõ zacskót kellett rátekernem stb. Bár a lányoknak tetszett az osztályban a járógipszes lábam, kaptam rá tök jó rajzokat, ez volt az egyetlen vigaszom :D Te, hogyan bírtad öt hétig gipszcsizmában? :D

Nekem is csak ennyi volt, ugyanez a csontom törött el egyszer. Egy hét fekvõgipsz után egy hónapra járógipszbe tették a lábam és aztán annyi. De inkább örülj neki, hogy leveszik/levették végre! Én irtóra utáltam gipszcsizmában gimibe menni, fázott benne a lábam, dörzsölt a gipsz mindenfelé, ha esett az esõ zacskót kellett rátekernem stb. Bár a lányoknak tetszett az osztályban a járógipszes lábam, kaptam rá tök jó rajzokat, ez volt az egyetlen vigaszom :D Te, hogyan bírtad öt hétig gipszcsizmában? :D

Eltörtem a sajka csontomat, a csuklomban.. Azt mondják, nagyon lassan gyógyul. Nincs valami módszer, amivel fel lehetne gyorsítani a folyamatot?

Legjobb válasz: Nincs.Pihentetni kell sokat,és majd az idõ megoldja.Ha lenne,már mondták volna.

Nincs.Pihentetni kell sokat, és majd az idõ megoldja.Ha lenne, már mondták volna.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!