Találatok a következő kifejezésre: Elszalad a tőlem ha (4 db)

Elszalad a kutyám tőlem ha megijed vagy egy másik kutya nekimegy mit tegyek?

Ha lent elengedtem a kutyám és egy másik kutya nekimegy akkor félelmében hazaszalad és megáll az ajtó elött (panelban lakunk)és hiába kiabálok neki hogy jöjjön ide csak rohan, és hazáig meg sem áll. mit tegyek ??

Legjobb válasz: tudod hogy tilos legtöbb helyen a kutyát póráz nélkül sétáltatni? ha elüti az auto az a te károd neked kell megfizetned az auto kárát (ha kutya bele tartozik a lakás biztosításba akkor a biztosító fizeti), vagy ha nekiugrik valakinek és megharapja ha az csak egy gatya szakítás is. kösd meg mielött baj lesz, és örülj hogy haza szalad nem világnak. amúgy a kutya könnyen elveszik föleg városban, elveszíti a szagot és soha nem talál haza.

tudod hogy tilos legtöbb helyen a kutyát póráz nélkül sétáltatni? ha elüti az auto az a te károd neked kell megfizetned az auto kárát (ha kutya bele tartozik a lakás biztosításba akkor a biztosító fizeti), vagy ha nekiugrik valakinek és megharapja ha az csak egy gatya szakítás is. kösd meg mielött baj lesz, és örülj hogy haza szalad nem világnak. amúgy a kutya könnyen elveszik föleg városban, elveszíti a szagot és soha nem talál haza.
Kutyaiskola!Ott biztos tudnak segíteni, de talán szakirodalomból is tudsz olyan tippeket szerezni, hogy szótfogadjon a kutyád.
Szia milyen fajta a kutyus??
A kérdező hozzászólása: beagle
Nem akarlak elkeseríteni, de a kutyád nem bízik benned eléggé. Amint megfelelõen kötõdik hozzád, nem fog elszaladni, hanem csak hozzád fog rohanni mindig. Nem lehet, hogy a családból valaki mást ismer el gazdinak? Gondold át ezt a dolgot. A kutya bizalmát el kell nyerni. A kutyasuli amúgy jó ötelt, amit elõttem valaki írt. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: És hogy nyerhetném el a bizalmát am lehet anyát fogadja el (14 éves vok)és mit tehetnék hogy én legyek a "fõnõk"?? És még egy hónapja van nálunk.
Elõször is: Pórázon sétáltasd! Nem jó, ha hagyod, hogy szabadon szaladgáljon. És amíg a másik gazdi a saját kutyájával foglalkozik, addig próbáld megvígasztalni, simogasd, beszélj hozzá. Egy idõ után meg fogja szokni, hogy hozzád szaladjon oda, ha baj van.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat !!!!!!

Mit tegyek ha a macskám már nagyon fél tőlem? (Már akkor elszalad mikor még ki se nyitom az ajtót)

mit tegyek? Azonnal szeretnék válaszokat! nagyon köszönöm!

Legjobb válasz: mit jelent, hogy MÁR nagyon fél tõled? mi óta? mit csináltál vele, ami miatt fél?

mit jelent, hogy MÁR nagyon fél tõled? mi óta? mit csináltál vele, ami miatt fél?
Karmold meg.
A kérdező hozzászólása: De már rögtön elszalad! És az ivartalanittást nem engedné hanem elszaladna vagy összekarmolná az ivartalanittokat.
kinti macskát is lehet ivartalaníttatni... Egybõl nem csavarogna, hanem ott sündörögne az ajtó körül mindig.
A kérdező hozzászólása: Cirmos, Kandur
A kérdező hozzászólása: Hát én az ivartalanitásról lemondanék mert nam házimacska hanem kinti! Neve:Milka
Hát, lehet az idõjárás miatt van megkergülve, most van párzási idõszakuk. Ivartalanítás elsõ körben, ha utána is fura, akkor visszatérhetünk a kérdésre.
A kérdező hozzászólása: nagyon nagyon nagyon sürgös!!!!!! Válaszokat kérek!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Már a jutalomfalat se használ.
A kérdező hozzászólása: Egy napon még szlíd volt utána meg már nem.
Próbáld meg étellel, jutalomfalattal magadhoz csalogatni.
A kérdező hozzászólása: rendes válaszokat kértem!
A kérdező hozzászólása: Már nem is érdekel senkit a macskám? (A kérdésem?)

Hogyan szerettessem meg magam a kutyámmal? 3 éves és fél tőlem, nincs rá oka, de 22 méterről ha meglát elszalad. Egész nap az ól alatt fekszik, és csak akkor jön ki ha eszik. én szeretném sétáltatni is.

Legjobb válasz: Lehet veled nem,de más emberekkel biztosan rossz tapasztalata volt,vagy kölyökként nem volt kapcsolata emberekkel.Mi a háttere a kutyának?

Lehet veled nem, de más emberekkel biztosan rossz tapasztalata volt, vagy kölyökként nem volt kapcsolata emberekkel.Mi a háttere a kutyának?
Csüccs le a földre egy pokrócra jobb idõben, kaja a kezedben, vagy elõtted és kedves hangon csalogasd vagy csak ülj ott.
A kérdező hozzászólása: és egy idõ után megszokik vagy odajön megszagolni, vagy mi lesz?? :D nem oroszlánt akarok filmezni, de ha megy megpróbálom
Mióta van nálatok a kutya? Másokkal hogy viselkedik?


Hogyan szoktassam le a 3-éves fiamat arrol, hogy ha megyek érte az oviba ne futkározzon őssze- vissza? Mert ugyanis nem tudom őt igy őltőztetni és hiába kérem beszalad a másik csoportba is a mosdoba, szoval elszalad tőlem, már nagyon kiakaszt.

1,8-éves kora ota kezdett nagyon eleven lenni a játszotéren mindig elszaladgált t?lem, sokszor megszidtam de tetszett neki ha szaladtam utána csak nekem kezdett már idegfeszit? lenni a dolog mert már elég nagy pocim volt ugyanis terhes voltam a tesoval

Legjobb válasz: Na ez engem is érdekelne,mert Nekem sem sikerült leszoktatni.Idétlen a gyerekem,most meg már a kicsi is járkál,így ketten szaladgálnak.Hát ezt kell elfogadnom,vannak pozitív tulajdonságai azokra vagyok akkor büszke.A szófogadás nem az erõssége,agyon meg ugye nem üthetem,hiszen már annyira megszoktam.

Na ez engem is érdekelne, mert Nekem sem sikerült leszoktatni.Idétlen a gyerekem, most meg már a kicsi is járkál, így ketten szaladgálnak.Hát ezt kell elfogadnom, vannak pozitív tulajdonságai azokra vagyok akkor büszke.A szófogadás nem az erõssége, agyon meg ugye nem üthetem, hiszen már annyira megszoktam.
Az enyém detto ezt csinálta, pedig nem volt egy elszaladgálós fajta. Csak amióta oviba jár, kifordult önmagából, és dívik nála a szófogadatlanság. Egy alkalommal nagyon felkaptam a vizet (szintén babát várok), mert elszaladt, erre jó hangosan beköszöntem, hogy akkor viszlát, sziasztok. Az óvónõ vette a lapot, és fennhangon mondta: "Nézd, anya el is megy nélküled." Kedves csemetém lemeredt, utánam nézett, és éktelen csápolással rohant, hogy "Anyuci, megyek öltözni, várjál meg!" Muszáj volt keményebbnek lennem, különben az agyam kettéállt volna már.
Szia! Nálunk a "szia, elmentem" sajna nem jött be. Sokszor haza se akar jönni az oviból, nekem meg ég a pofám, mintha nem lenne jó itthon:-( Kistesóval megyek érte, ráadásul jön a 3. tesó. Én fel szoktam emelni a hangom, bár nem vagyok büszke rá, de nálunk ez vált be! Általában utolsónak jövünk ki az oviból! Néha úgy viselkedik, mintha nem is az én gyerekem lenne. Pedig az!!!:-))) Azért imádom!!
Sziasztok! Én óvodában dolgozom, és látom, hogy ez sok szülõnek jelent gondot. Mindenképpen legyetek határozottak, következetesek, amit kimondtok, az legyen is úgy! Ha megérkeztek a gyermeketekért, engedjétek meg neki, hogy befejezze azt a tevékenységet, amit korábban elkezdett(kb.5 perc), aztán hívjátok öltözni. Sokat segít, ha valami csábító ajánlattal érkeztek pl.:"megyünk a játszótérre, stb.", vagy mit fogtok csinálni otthon, kivel találkoztok, stb.. Hátha beválik...
A kérdező hozzászólása: Kõszõnõm a választ, a második válaszolonak:ezt én is ki probáltam már, nálunk is bevált persze fél hogy ott hagyom de ennek ellenére is minden nap ugyan ez a helyzet és kinos is mert a tõbbi gyereket nem látom hogy futkosna az anya elõl csak sajna az enyém


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!