Találatok a következő kifejezésre: Elszakadt az De amikor a (10 db)

Én 3 nappal a mensi elõtt teszteltem pozitívat.Pár nap múlva Te is tesztelhetsz.24 hetes kismami
nekem mar 5nappal a menzesz elott pozitiv lett a teszt, , 29hetes kismami
Szia! Pétekig várjál szerintem mindenképp.Nekem 2 nappal a kimaradt mensi után mutatott csak pozitívat.
A kérdező hozzászólása: huuh köszönöm szépen:) babát nem szeretnék még 20évesen.ugye nem lesz az?:D nagyon félek.

Másfél hónapja hagytam abba a tabletta szedését. A ciklusom 28 napos. A 11. napon szeretkeztem a barátommal, de elszakadt az óvszer, amit még időben (az orgazmusa előtt) észrevettünk. Mennyi az esélye, hogy terhes leszek az előváladéktól?

Legjobb válasz: A ciklus 11. napja nagyon közel van a 14. naphoz, vagyis a peteérés valószínû napjához. Szerintem ha gyereket akarnál, nem tudtál volna jobb napot találni a fogantatáshoz. Nagy az esélye a babának.

A ciklus 11. napja nagyon közel van a 14. naphoz, vagyis a peteérés valószínû napjához. Szerintem ha gyereket akarnál, nem tudtál volna jobb napot találni a fogantatáshoz. Nagy az esélye a babának.
Nem tudom mióta szedted a gyógyszert...ha már régóta (akár évek óta) akkor talán nincs gond. Bár az esély ott van! Sokan azt vallják, hogy miután abbahagyod a gyógyszert már másnap teherbe is eshetsz. Persze ez az esetek többségében nem így van. De ezért is mondják hogy ha elfelejte bevenni a gyógyszert egy hétig védekezni kell gumival is, hogy ne essen teherbe az ember. De mivel te már másfél hónapja abbahagytad, és az elõváladékban is lehetnek kisügyes spermák, ezért van esély arra is hogy megtermékenyült. Én ahelyedben csinálnék tesztet, de ha van rá mód, a 72órás tabit ajánlom ha biztosra akasz menni.
Ha abbahagytad a gyógyszert, akkor gondolom babát szeretnétek!Akkor miért baj, ha az elõváladéktól teherbe estél? Mert igen megvan rá az esély! Ha már nem szeded, akkor nincs ami védettséget adjon, tök mindegy, hogy 1 napja hagytad abba, vagy 1 hónapja!
Gondolom, nem azért használtál óvszert, mert babát akarsz... Az esély megvan, de kicsi. A kérdsé, hogy belesel-e abba a pár esetbe, amitõl összejön a baba. A 72 órás tabi a biztos.

Felpróbáltam egy üzletben egy csizmát, amikor le akartam venni, a cipzár becsípte a bőrt, és a belseje elszakadt. Az eladó kifizettette velem, meg kellett vennem, de a dobozát nem adta ide. Jogszerűen járt el?

Legjobb válasz: Te nagyon butuska lehetsz... Velem a büdös életben nem tudták volna megvetetni.. Az õ selejtes csizmájuk volt, miért vetted meg?

Te nagyon butuska lehetsz... Velem a büdös életben nem tudták volna megvetetni.. Az õ selejtes csizmájuk volt, miért vetted meg?
Nem. De ha nincs blokk, akkor b.szhatod.
Amennyiben nem hibás termék és a kár teljes egészében miattad következett be, ki kell fizetned. Ha pl. anyaghibás és azért történik, akkor nem vagy köteles, kérni kell, hogy szakértõ vizsgálja be, ez akkor necces, ha ha véletlenül téged hoznak ki felelõsnek, mert akkor a szakértõi díjat is neked kell állni. Nem gondolom, hogy jogszerûtlen volt, hogy a dobozt nem adta oda, sok helyen azt szajkózzák, hogy garancia csak csomagolással együtt érvényes, na nagy túrót, ilyen jogszabály nincs, ezzel verik át a fogyasztót.
A kérdező hozzászólása: Látta az eladó, amúgy nem önkiszolgálós, õk adják a méretet, nem lehet hozzányúlni a dobozokhoz.
Hát én nem szóltam volna semmit, csak visszatettem volna a polcra és ha annyira tetszik elveszek egy másikat :D
A kérdező hozzászólása: Tudjátok nem is az a legnagyobb bajom, hogy megvettem, mert tetszik nagyon, kényelmes. Inkább az, hogy nem vagyok tisztában azzal, hogy ha vásárlás közben okozok kárt egy lábbeliben, köteles vagyok-e azt megvenni. Illetve felháborítónak tartom az eladó viselkedését, mivel tök bunkó modorban kezelte a szituációt, semmi szükség nem volt rá.
A kérdező hozzászólása: Igen, van blokkom. Bõr amúgy, akciósan vettem.
elvileg? olyan nincs.. érzed az illatán, hogy bõr? Blokkod van?
A kérdező hozzászólása: Hát, igazság szerint nagyon megijedtem, mert én szakítottam el a belsejét amikor véletlenül odacsíptem a cipzárral. Amúgy elvileg bõrcsizma... :(
Melyik boltban volt???

16 éves vagyok, és a barátommal már voltunk együtt, amikor menstruáltam, akkor elszakadt a gumi, de szerencsére nem lett semmi baj belőle. Az lenne a kérdésem, ha akkor lennénk együtt, gumi nélkül, amikor megvan, teherbe tudnék esni?

Legjobb válasz: Igen, menstruáció alatt is teherbe esni. Nyilván kisebb az esélye a teherbeesésnek, mint ciklus, illetve a peteérés közepén, de elõfordulhat. Szerencséd volt.

Igen, menstruáció alatt is teherbe esni. Nyilván kisebb az esélye a teherbeesésnek, mint ciklus, illetve a peteérés közepén, de elõfordulhat. Szerencséd volt.
Igen!!! sõt vannak olyan párok, akiknek egyébként nem jön össze a babuci, de menstruáció közben megfogan. Inkább valami más védekezési módszert válasszatok, ha csak nem akartok 9 hónap múlva kisbabát ((:

Ha barátnőmmel óvszert használunk, és én elélvezek de ő még nem akkor szeretném folytatni a szexet. Ez mennyire biztonságos? Nagyobb az esélye hogy elszakad a gumi ha beleélvezek? Am Nem lankad le a farkam élvezés után.

Legjobb válasz: Elismerésre méltó, ha te képes vagy megállás nélkül folytatni, de ha gumival védekeztek, akkor semmi esetre se alkalmazzátok ezt! Persze, hogy könnyebben kiszakadhat, meg kifolyhat mellette, ha spermával megtelve pumpálod tovább. Mindig cseréljetek gumit két menet között, vagy kezdjen el tabit szedni, és akkor garantáltan nem lesz ilyen gond.

Elismerésre méltó, ha te képes vagy megállás nélkül folytatni, de ha gumival védekeztek, akkor semmi esetre se alkalmazzátok ezt! Persze, hogy könnyebben kiszakadhat, meg kifolyhat mellette, ha spermával megtelve pumpálod tovább. Mindig cseréljetek gumit két menet között, vagy kezdjen el tabit szedni, és akkor garantáltan nem lesz ilyen gond.
Szerintem gyors tisztítás, és húzz másikat. Addig õ meg feltalálja magát.
Szerintem folytasd;-)
Hát szerintem meg ne folytasd! :S Mi egyszer így szívtuk meg és mehettünk 72órás cuccért!
Tartsatok egy kis szünetet és cserélj óvszert!
cöcöcöcöcöcöcöcö, vasfasz, japersze

Ma kellene meg jönnie a mensimnek (ami még nem jött meg) Barátommal szeretkeztünk védekeztünk is, de az óvszer sajnos elszakadt. Lehet esélye a terhességnek ilyenkor?

Legjobb válasz: Persze hogy lehet! Ez komoly dolog, vegyél tesztet .. 10 nap után kimutatja a terhességet! És ne legyetek felelõtlenek, szedhetnél gyógyszert.. vagy ha még nem rég történt az eset akkor van " baleset " utáni tabletta is..

Persze hogy lehet! Ez komoly dolog, vegyél tesztet .. 10 nap után kimutatja a terhességet! És ne legyetek felelõtlenek, szedhetnél gyógyszert.. vagy ha még nem rég történt az eset akkor van " baleset " utáni tabletta is..
Coralene terhességi teszt, minden patikában beszerezhetõ kb és a vérzés elmaradásának 1. napjától kimutatja a dolgokat... Csináljátok meg együtt, aztán kiderül minden. Nekünk is volt ilyen baleset egyébként, az én páromnak nagyon sokat késett, de nem rendszeres még neki a vérzése. Nagyon meg voltunk ijedve, egy hónap sík ideg... Õ is, én is. Mindenképp csináljatok egy tesztet! Hülyék voltunk, hogy egyáltalán vártunk egy hónapig mi is. Esemény utáni tabletta egyébként nemigazán kíméletes, de még mindig kíméletesebb egy nem kívánt terhességnél... Remélem Ti is megússzátok, és innentõl óvatosabbak lesztek;)

A mensesem után 1 nappal együtt voltunk a barátommal de sajnos az óvszer elszakadt. :S másnap elmentem nőgyógyászhoz és Rigesoft esemény utánit kaptam, amit másnap sikerült kiváltanom. Lehet baj?

(még b?ven benne voltam a 48 órában) szerintetek lehet baj? nagyon félek, és rosszul érzem magam, pedig tudom hogy nem a mi hibánk h kiszakadt az óvszer.:( ráadásul hnap érettségizek,és nagyon nagyon ideges vagyok. az esemény utáni tab. bevétele után mennyi id? után kell megjönnie?

Legjobb válasz: az a bogyó nem hiába van kitalálva, nem lesz "semmi" baj

az a bogyó nem hiába van kitalálva, nem lesz "semmi" baj
Hogy vette volna be, ha odaírta, hogy terhes? :) Nekem csak az a kérdésem lenne, hogy megtartod, ha már így alakult a babát?
Nem vettem be.
A kérdező hozzászólása: és vettél be esemény utánit? ( az utolsó hozzászólótól kérdezem)
TERHES VAGYOK es a ciklus 5. napjan voltunk egyutt ugy hogy bennem ment el. Masnap pedig ereztem a peteeressel jaro fajdalmat a bal petefeszkemben. Aki azt mondja, nem lehet menzesz elmulasa napjan, annak utolso napjan, kozben, vagy utana 1-2 nappal teherbe esni, az hazudik.
utolsó vagyok.. ha elolvastad a betegtájékoztatót azon is rajta van amúgy, hogy elvileg nem befolyásolja a menstruáció idõpontját, normálisan megjön.Nekem 1 héttel elõbb jött, mondanom se kell, soha az életben nem örültem így a csajosnapoknak. :D
Nem lesz semmi baj.Én is ezt a tabit váltottam ki és én se lettem terhes..pedig én termékeny idõszakomban voltam.Na parázz! :) 18/L
Mondjuk inkább úgy, hogy nagyon minimális az esélye a teherbeesésnek. Alapból nem voltál elvileg termékeny idõszakban. Ovulációkor is csak kb 20% az esély a terhességre. A tabi pedig 86%ban megakadályozza az egyébként létrejövõ terhességet (amire az esély ugye alapból csak 20%).
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!! megnyugtató ezt olvasni!:$
ne aggódj. Csatlakozom az elõttem szólóhoz.
A kérdező hozzászólása: és az esemény utánitól kialakulhat fájdalmas csomó a mellben? a neten azt olvastam h a nagy hormonváltozás miatt lehetségesek ilyen csomók. ez igaz? vagy baj van?? mind2 mellemben fájdalmas csomók vannak...:(most már tényleg nagyon félek..:'(:'(:'(

5. -ik napja menstruálok és a barátommal lefeküdtünk, és használtunk óvszert, ami elszakadt. Nem vettük észre és a barátom elment. De rögtön elkezdtük ki szedni de nem biztos hogy az összes kijött és utána wc-én is voltam. Most terhes leszek? :S

Legjobb válasz: sztem vegyél be 72 órásat! hidd el sajna bármikor teherbe eshetsz! jobb félni mint megijedni..! és még ajánlanám a fogamzásgátlót ezek után! az biztosabb! használjatok mellé óvszert is, megvéd a betegségektõl, és ha a tabival gond van, akkor a terhességtõl is!

sztem vegyél be 72 órásat! hidd el sajna bármikor teherbe eshetsz! jobb félni mint megijedni..! és még ajánlanám a fogamzásgátlót ezek után! az biztosabb! használjatok mellé óvszert is, megvéd a betegségektõl, és ha a tabival gond van, akkor a terhességtõl is!
Attól még lehetsz terhes, hogy éppen menstruálsz, de nagyon kicsi az esélye (naptár-módszer). Jó, hogy kiszedtétek a "nagyját", de tudod, hogy a gyerekhez 1 db is elég... Írass fel 72 órás tabit.
HA utána elkezded "kiszedni" az már semmit nem ér.HA még menstruáltál nagyon kicsi az esélye ...de sajna van rá.
Elvileg menstruacio alatt nem eshetsz teherbe, de sose tudni, ugyh inkabb csinalj egy tesztet. vagy minél elõbb vegyél be egy esemenyutanit.
de, fel tudott jutni. az nem jelent semmit h még menstrualsz. ha majd 2-3 honapig is megjön, akkor lehetsz nyugodt.
A kérdező hozzászólása: Még mindig menstruálok egy nagyon kicsit ez mér van ez jó jell?Tegnap elõtt jött ki a kotton spermatartó része a ...-ból akkor a sperma felse tudott jutni?válaszokat elõre is köszönöm!!
irass fel szépen egy 72 orasat, mert ez a "koton vége" meg stb. sz.rt se ér h kijött..
A kérdező hozzászólása: Nem rég pisiltem és a kotton vége jött ki ami a spermát akadályozza, szerintetek ez igy jó? Tegnaptól van benne és most jött ki. Írjatok lécci. Kössz :D
Igen, ugyanaz, de én is itt olvastam vmi "okos" egyéntõl.. :D
Az esemény utáni ugyanaz, mint a 72 órás. Ejjj...
Recept nélkül nem adják oda...menj el a nõgyógyászhoz és mondd el neki mi történt.Felírja aztán irány a patika.
Szia. Sajnálom ami veled történt. Velem is pont ugyanez esett meg csak épp nem menstruált a bnõm. Mi is egybõl rohantunk h "kiszedjül" Menjetek el orvoshoz mert az esemény utáni tablettát csak receptre adják ki. A pasi nak is felirják nem kell a lánynak is ottlenni ha szégyenlõs csak a személyidet add oda az adatok felirásához. Kb 4500-500Ft Remélem tudtam segiteni
En ugy tudom h az eseményutanit mindjart az aktus utan kell bevenni, a 72 orasat meg 72 oran belül. sztem ha a baratod megy el a patikaba akkor kiadják recept nelkul is. gondolom a fiud mar van 18.
A kérdező hozzászólása: És ezt a tablettát 18 éven aluliak kiválthatják vény nélkül? és még most is menstruálok akkor ki kell jönni-e mert még nincs peteérés menstruáció alatt.Meg még valamit hallottam van ilyen esemény utáni tabletta és ehhez nem kell 18-nak lenni.
Ilyenkor kevés az esélye, hogy teherbe ess, de a biztonság kedvéért a 72 órás tablettát javaslom én is.
A kérdező hozzászólása: Hát most, egy hónap elteltével megjött. Szal egy kicsit megnyugodtam. Köszi a válaszokat :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!