Találatok a következő kifejezésre: Elszakadt az De (64 db)

16 éves lány vagyok. Félek, hogy terhes vagyok, mert a barátommal csináltuk óvszer nélkül, de úgy, hogy elötte rajta volt, de levette és utána csináltuk úgy, meg elszakadt az óvszer szex közben. Nagyon félek, hogy terhes vagyok. Okkal félek?

Legjobb válasz: Okkal félsz, mert így simán teherbe lehet esni. Azt javaslom, hogy keress fel egy nõgyógyászt mihamarabb, mert az esemény utáni 72 órában még egy esemény utáni tabletta segít, de ezt csak a doki adhatja.

Okkal félsz, mert így simán teherbe lehet esni. Azt javaslom, hogy keress fel egy nõgyógyászt mihamarabb, mert az esemény utáni 72 órában még egy esemény utáni tabletta segít, de ezt csak a doki adhatja.
A kérdező hozzászólása: de naon félek, van esély, hogy mégsem???az a baj, hogy nem olyan a családi hátterem, anyám megölne.mit tegyek??
Ha még 72 órán belül vagy a szex után, akkor menj el orvoshoz és felír esemény utáni tablettát. Csak menj el minél hamarabb!
Én is azt javaslom, hogy menj el dokihoz és irass fel vele esemény utáni tablettát ha még nem késõ. És ha már nõgyógyásznál jársz és ilyen felelõtlenek vagytok, valami más védekezési módot is kitalálhatnátok. pl. fogamzásgátló gyógyszer vagy hüvelygyûrû, csak hogy legközelebb ne aggódj ilyesmi miatt! Ha letelt a 72 óra már akkor is menj el dokihoz mindenképp!!! És máskor jobban figyeljetek!
Ja még annyit, hogy ne amiatt aggódj hogy nem olyan a családi hátteretek.. inkább arra hogy 16 évesen nem kellene teherbeesned, teljesen mindegy milyen a családi háttér!

Szörnyű dolog történt velem a párom távolléte alatt, nem bírom feldolgozni elmondjam neki, vagy mit tegyek, gondolkodtam azon hogy elszököm az országból de szeretem és imádom a többi lent.!?

a férjem nagymamája tőlünk 250 km-re lakik,nem tudtam elmenni vele 5 napra mert dolgoznom kelett sajnos egy enyhébb szívinfarktusa volt a nagymámájának, de hála Istennek jól van 75 évesen is virul.. :) na de nem ez a lényeg hanem amig távol volt a párom átmentem munka utám anyósomhoz (már tintás volt eléggé..)és vitába keveredtünk megvádolt engem azzal hogy félre lépek és félti a fiát stb..hiába tiltakoztam hajtotta hajtotta.. és olyan nagyot odavágott a fülemre hogy a 4.napja nem hallok rajta hozzá teszem én rá se emeltem a kezem.. ha ez nem lenne elég megfenyegetett azzal hogy telebeszéli a fia fejét mindenféle mocskosággal és szétszakít minket 6 év házasság után ha nem fizetek neki 250ezer forintot holnap után jön haza a párom nemtudom mit tegyek félek kimenni az utcára segítséég!!!!!!

Legjobb válasz: Tényleg félrelépsz? Mert ha nem, akkor mitõl félsz tulajdonképpen? Menj szépen orvoshoz (esélyesen kilyukadt a dobhártyád). Nem kell feljelenteni az anyóst, ha nem akarod, de a lelet legyen meg, hogy se férjed, se az anyósod ne tudja kétségbe vonni a sérülésedet. Plusz azért, hogy orvosi kezelést is kapjál... Aztán szépen hívd fel a férjed, és meséld el neki, mit csinált az anyja, a 250 ezer forintos kéréssel egyetemben (már csak azért is, mert a 250e nem csak a te pénzed, hanem a férjedé is, ha jól tévedek). Komolyan nem értem ezt a kérdést...

Tényleg félrelépsz? Mert ha nem, akkor mitõl félsz tulajdonképpen? Menj szépen orvoshoz (esélyesen kilyukadt a dobhártyád). Nem kell feljelenteni az anyóst, ha nem akarod, de a lelet legyen meg, hogy se férjed, se az anyósod ne tudja kétségbe vonni a sérülésedet. Plusz azért, hogy orvosi kezelést is kapjál... Aztán szépen hívd fel a férjed, és meséld el neki, mit csinált az anyja, a 250 ezer forintos kéréssel egyetemben (már csak azért is, mert a 250e nem csak a te pénzed, hanem a férjedé is, ha jól tévedek). Komolyan nem értem ezt a kérdést...
MI A TÖKÖM A KÉRDÉS???? 4(!) napja nem hallasz és nem mész orvoshoz???? ne legyél már hülye!!!
ha a párod ezután sem hinne neked, én kib..sznám, húzzon anyucihoz! de menjél orvoshoz!
Késõ DE ez kellett volna: látlelet, feljelentés és szólsz a párodnak róla!
Miközben mész az orvoshoz látleletet vetetni, felhivod a férjedet és elmondod neki mi történt. aztán látlelettel rendõrség, szipirtyót feljelenteni.
na hallod, ha kérdés, hogy elmondd-e vagy elhúzz az országból, akkor kb anyósod szintjén állsz.
Ilyen létezik :O ????? Ne fizess egy petákot se !!! Orvoshoz mindenképpen menj el . Én leutaznék a helyedben a párom után és ott elmondanék neki mindent !Ezelõtt milyen volt a kapcsolat anyósoddal ? Párod mennyire anyuci pici fia ? Úgy értem , mennyire befolyásolható ? Reméljük nem hiszi , hogy csak kitaláltad ezt a történetet ! Lesz ami lesz , ezt ne titkold !
Ez kamu, hülyeség..ilyen buta nem lehet valaki, mint te.
17 évesen mentél férjhez? o_O
KAMU!!!! Vége van mára a sulinak, mi?
"megoldjuk remélem és aza vén szipirtyó odakerül visza ahol a fele életét leélte .... :(" Te még is hogy képzelted ezt el? Orvoshoz nem mész, rendõrségre nem mész be.. Semmit sem csinálsz csak siránkozol.. Számítasz rá hogy besétál a rendõrségre és megmondja hogy jó napot szeretnék pár évet börtönben ülni mert ezt meg ezt tettem?
hát nem a legjobb családhoz kerültél az biztos..
ÉS TE EGY ILYEN CSALÁDBA AKARSZ TARTOZNI? 1. anyódod megvert 2. pénzt követel 3. olyan a kapcsolatod a pároddal, hogy már elõre borítékoltad, hogy nem állna ki melletted. 4. ilyen família közelébe sem mennék, nemhogy beházasodjak, majd a saját gyermekeimet is kitenném ezeknek.
A kérdező hozzászólása: nem nem hagyom magamat ha a párom nem áll ki melletem mehet a francba az tuti csak legyek erõs na ez meg a holnapi nap és jön haza már nem birom nélküle !!!!!! megoldjuk remélem és aza vén szipirtyó odakerül visza ahol a fele életét leélte .... :( pedig nem tettem semmit ahol tudtam/tudok segitek neki és az se jo..
Szépen menj el az anyóshoz, és vigyél vagy felvevõs telefont vagy diktafont, és mindent vegyél fel.Csak kezdj beszélgetésbe: Hogy tudja "anyuka" amivel megfenyegetett, a kért pénzt nem tudom odaadni mert...akármit kitalálsz.mond a felvételre hogy szereted a férjed és nem szeretnéd hogy hazudozzon össze vissza.Hozd fel a megverést is.Az öregasszony biztos kap az alkalmon és megint szitkozódik, meg a fejedhez vág mindent. Te csak légy higgadt és tereld úgy a beszélgetést hogy a múltkori esetre is kitérjetek, ezzel igazolod a párodnak hogy ez már egyszer megtörtént.És ott a bizonyíték.Ennyi.Ha ezek után sem hisz neked akkor kampó
Van egy sejtésem, hogy a mama perui indiàn....el ne menj!! Vegyél fel mindent telefonra, rendõrség (bár már azok is az indiánok mellett àllnak:((
El kell mondani a párodnak....nem tudsz mit csinálni.
nyilván nem vagy ártatlan, ha még az országot is elhagynád... ez vagy kamu, vagy te vagy az utóbbi hetek legbutább kérdezõje.
Te annyira súlyosan hülye vagy kérdezõ, hogy nincsenek rá szavak. Azért nem hallasz, mert beszakadt a dohhártyád. Orvoshoz kell menned, aztán feljelentést tenni. Felfogod ezt? Felnõtt ember vagy egyáltalán??? istenem, én kiégtem ettõl a kérdéstõl, nem nem neeeem....
He dikk mán itt beszélsz ki engem te szégyentelen!!!! Holnap kettéhasítom a másik füled is oszt adsz még 120 ezret. Csak kapjalak el csaje! Üdv: a drága anyósod
dikh anyus üsük szét a száját kapjuk elfele mijaz hogy a fiacskáddal szorakozik ez a szajha he !!!!!! megborítom nekem is ad 70 ezret a liba
Aha, nekem is feltûnt, hogy a név és szám alapján 22-23 éves lehetsz, hat év házassággal. Érdekes, bár ehhez nekem semmi közöm. Még ha nem is látszik rajta, akkor is biztosan szóba került, hogy cigány származású. Akkor meg ne haragudj, de tudtad hova házasodsz és azt is, hogy a férjed egy mama kis fia. Jelentsd fel és vetess látleletet. Ennyit tudsz tenni.
Ez vagy kamu, vagy iszonyat terrorban él a Kérdezõ. Ha nem hallok, akkor azonnal orvoshoz megyek, nem agonizálok otthon 4 napig basszus... Miért vag yilyen béna, Kérdezõ??
Orvos, látlelet. Pont ahogy a többiek mondták. De egyvalamit nem értek: minek mentél át hozzá? Fõleg a múltja és az eddigi viselkedését ismerve.
El kell menni anyós pajtáshoz, telefont diktafonra állítva megbeszélni vele, hogy mikor és hogyan akarja a pénzt.
Elõzetesben úgy sem tud átkozni szóval ne parázz, orvos+rendõrség..vagy fizess és tûrj, ezek a lehetséges opciók vannak.
A kérdező hozzászólása: 2 év után ismertem meg a szüleit és a páromon nem látszik a származása hál Istennek...nagyon balhésak az anyósom pl összvissz 28 évet ült Kalocsán !!!!
A kérdező hozzászólása: segítõ válaszokra várok nem ócsárolásokra..köszi szépen 6 éve hûséges vagyok és a jobb oldalon a fülemre nem hallok tisztán csak visszhangokat
Tehat anyós ütött meg es neked kellene fizetni??.? Okos egy no.... Ne foglalkozz vele.
Nem értem, nem vagy olyan jó viszonyban a férjeddel, hogy elmondd neki mi történt? Én bizony azonnal felhívtam volna az eset után. Fülészetre pedig menj el sürgõsen, már aznap menned kellett volna, ott azt is mondd, el, hogy mi történt.
Azonnal menj orvoshoz, mert nagy valószínûséggel átszakadt a dobhártyád a halatalmas ütéstõl. Talán helyre lehet hozni de lehet, hogy nem! Kérj egyúttal látletet, vagyis legyen nyoma annak, hogyan szerezted ezt a szörnyû sérülést. Elmondásod szerint anyósod iszik. Ezt nyilván a férjed, az õ fia is tudja. Ha igen, akkor azt is, hogy ilyenkor minden kitelik tõle, mert nem ura önmagának. Feltétlen mondd el a párodnak úgy, ahogy történt. Anyósodnak pedig ne adj egy vasat se! Ha a férjed szeret, ismer téged, melléd fog állni. Ha ezek után is az anyját pártolná és pénzt is adna neki, nos akkor ne tagaszkodj többé hozzá. Menj csak ki az utcára, semmi rosszat nem tettél. Inkább vagy áldozat, mint bûnbak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen nagyon a segítségeteket ezen õrlöm magam senkinek nem mertem elmondani, hát a párom az olyan szinten anyu pici fia hogy azt else tudnátok képzelni azt teszem amit mondtok nem fogok rettegésbe élni egy ilyen mocskos nõ miatt
Menj orvoshoz ez a legfontosabb! Mond el a párodnak mi történt, ha nem hisz neked, akkor pakolj és hagyd ott!
Érdekes 4 napig nem hallasz és nem mész orvoshoz? Most ez vagy egy gyenge trollkodás vagy hülye vagy és egyik sem jó...
Ilyen buta ember nincs, ez már az életképtelenség határa. LOL Ne menj orvoshoz semmiképp, sõt nyomban fizess az alkesz maminak, és reménykedj, hogy legközelebb is csak negyedmillát kér a piára.
Szerintem a pénzt is be tudod bizonyítani neki. Szervezd meg az anyóssal, hogy meg van a pénz, át szeretnéd neki adni. A férjed pedig legyen "láthatatlanul" a közelben és a saját szemének higgyen.
1. Menj orvoshoz, látlelet, stb. 2. Menj be a rendõrségre, mondj el mindent, majd õk tájékoztatnak a további lépésekrõl ill. adnak tanácsot az ügyben úgyis.
Orvoshoz mindenképp menj el, ha szerencséd van, nem maradandó a károsodás, de minél tovább vársz, annál nagyobb esélyed van arra, hogy örökre megsüketülsz arra a füledre! Látleletet is kérj. ha a párod ennyire nem hisz neked, titokban csinálj hangfelvételt a telefonoddal, ha az anyóshoz mész. Már legyen odaléptetve, hogy csak a gombot kelljen megnyomnod, amivel indítod a felvételt. Elõtte törölj ki minden fölösleges képet, videót, játékot stb., ami a helyet foglalja. És szándékosan tereld a beszélgetést kényes témákra, például erre a zsarolásra... De meg ne említsd félelmedben, hogy hangfelvételt csinálsz, mert még bedobja a telefonod a WC-be, és ezentúl sokkal óvatosabb lesz!
Ne legyél már ennyire hülye! Ha nem teszel semmit, akkor tényleg az vagy! Menj orvoshoz, mondd el a párodnak, ezt nem lehet következmények nélkül hagyni! Ha pedig a párod ebben a szituban nem áll ki melletted, akkor az nagyon nagy baj, akárhogy is anyuci pici fia, akkor láthatod, mennyire lehet számítani rá a bajban...
A kérdező hozzászólása: de az anyósom eredeti cigány és tud átkokat is oláh cigányok és veszélyesek annak örülök nem késsel támadt rám !!!
A kérdező hozzászólása: átkokat szór és akire eddig átkozott mind bejött!!!!!! és ha ez a sors vár rám nekem se anyám, se apám testvérem meghalt 2 éve gyermekem nincs egyedül félek ellenük
Átkokat? :D Amúgy mikor összejöttél pároddal gondolom tudtad, hogy romák, akkor most ezen ne pattogj!
OMG
A kérdező hozzászólása: köszi szépen mindenkinek..de nem tudjátok milyen mocskos ez a nõ .. a párom meg sajnos anyuci pici fia lesz midnig éss még azt is elhiszi neki hogy zöld az ég és kék a fû.. nem hinne nekem szerintem a párom..nem azért mert nem szeret hanem azért mert, anyukája a mindene nem tudna elképzelni róla ilyet pedig még sok mocskosság ül benne

Én 1 hete együtt voltam a párommal és történt egy kis baleset szex közben elszakadt az ovszer. Lehetek terhes? De tegnap ota vannak jelek hányinger meg szédülések vagy ez még korai jelek?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes, de a stressz miatt is lehet. Ha késik a menszid, vegyél tesztet. Óvszer mellett is jó ha van otthon esemény utáni tabletta, balesetek esetére.

Lehetsz terhes, de a stressz miatt is lehet. Ha késik a menszid, vegyél tesztet. Óvszer mellett is jó ha van otthon esemény utáni tabletta, balesetek esetére.
Egy hét után még nem jelentkeznek a terhesség tünetei. Beképzeled magadnak.
A kérdező hozzászólása: hm. köszönöm a válaszokat de nekem van már kettö gyermekem és ijen hejzetben nem voltam még hogy elszakadt a gumi szex közben :(
Akkor az elõzõ kettõ hogy lett?
4-es! Van egy merész tippem: talán tervezetten?
Tervezett gumiszakadás? Úgy érted kigyengítették egy ponton?
Most komolyan, nem tudod, mit jelent tervezetten gyereket vállalni? AZT, hogy NEM VÉDEKEZNEK SEMMIVEL!

Tegnap szeretkeztem a barátommal és elszakadt az òvszer, de nem élvezett el. Este megjött a menstruáciòm, ez azt jelenti, hogy nem lehetek terhes?

Ne aggòdjak? Vagy attòl még, hogy megjött lehet valami??

Legjobb válasz: Nagyon-nagyon minimális az esély, de nem 0.

Nagyon-nagyon minimális az esély, de nem 0.
Ha nem ment el akkor elég kicsi az esély, viszont nehogy azt hidd hogy mert még aznap este megjött az kizárja hogy aznap reggel megtermékenyültél, mert ha mégis becsúszott a dolog akkor az majd a köv. ciklus kimaradásánál fog látszani.
nem vagy terhes
Ha nem sült el benned akkor több, mint valószínû, hogy nem leszel terhes. Nyugi. Bárbiológiailag a lehetõség fennáll, de annyira picit, hogy nem aggódnék.
Harmadik. Ha épp megvan neki, a következõ petesejt már nem fog megtermékenyülni. Addig nem bírja élve egy kis g..i spermium se. BIOLÓGIA ember! Hol ültél te 7. általánosban?

Mult heten penteken tortent egy kis baleset a pasimmal, elszakadt az ovszer, de nem elvezett belem, meg mielott elment kivette. Ezen a heten tobbszor ereztem hasi fajdalmat es hanyingert. Terhes vagyok?

Ugy gondoltam nem mergezem a szervezetem hormon bombakkal. Es jelzem, hogy ez menstruacio utani 3-4napon tortent. Koszonom elore is a segitseget!

Legjobb válasz: Nõgyógyász., egyébként az elõváladéktól is teherbe eshetsz habár annak kicsi az esélye de elõfordulhat.

Nõgyógyász., egyébként az elõváladéktól is teherbe eshetsz habár annak kicsi az esélye de elõfordulhat.
Elöfordulhat, hoyg terhes vagy, a menzesz után napokon nagyon sokan esnek teherbe, és az elöváladéktól is lehetsz terhes. Minél elöbb menj orvoshoz. De lehet, hogy jobb döntés lett volna az esemény utáni, mint egy baba.
Múlt hét pénteken történt, több, mint egy hete. Az esemény utánit 72 órával az esemény után kell beszedni... Egy hét után kizárt, hogy hányingered legyen a terhességtõl, az tudtommal kb. 5.-6. hétnél szokott jelentkezni. Vegyél egy terhességi tesztet, elvileg már kimutatja a terhességet, valamint menj el nõgyógyászhoz, ha negatív a teszt, ha pozitív. Más bajod ugyanis még lehet.
U.I.: Bocsánat, a második válaszadó válaszát félreolvastam, úgyhogy az elsõ soromat ne vegyétek figyelembe!

Védekeztünk és elszakadt az óvszer (durex), be is vettem a 72 órás tablettát, időben megjött, de 3nap mulva elmulott és azóta semmi sincs, akkor most terhes vagyok?

Legjobb válasz: A tabletta nagyon felborítja a hormonháztartást, lehet ilyen hatása. Én nem aggódnék. De hogy sikerült kiszakítani a gumit? Valaki mondja már el, mert én sohasem találtam kiszakadt gumival, pedig már párat elhasználtunk :)

A tabletta nagyon felborítja a hormonháztartást, lehet ilyen hatása. Én nem aggódnék. De hogy sikerült kiszakítani a gumit? Valaki mondja már el, mert én sohasem találtam kiszakadt gumival, pedig már párat elhasználtunk :)
Egy terhességi teszt eldöntheti konkrétan. Szerintem ha a tabletta is idõben megvolt, akkor felesleges aggódni.
Szia!Szerintem ha megjött nem kell aggódnod, de hogy megnyugodj vegyél tesztet.
Ne aggódj csak a tabi felborította a hormonháztartást.Idõ kell neki még újra helyreáll. Inkább nyugodj meg mert ha még mellette idegeskedsz is még többet fog késni.
Nekem nem is egyszer volt olyan, hogy kiszakadt a gumi, hallani, hogy reccs, és kész. A durex etra vékony az nagyon [email protected], nem ajánlom senkinek.
Azért csinálj egy tesztet. biztos ami biztos.
A kérdező hozzászólása: Köszi és biztos, hogy a büdös életbe nem veszünk olyan típusút. Szombatig várok és megcsinálom a tesztet.
11 hónapja?? nem vagyok csaj, de ez egy kicsit soknak tûnik..
Hát terhes nyilván nem vagy, de 11 hónap alatt miért nem mentél ezzel dokihoz? Nem tudom, mitõl lehet ez, de ha ez akkortól van így, amikor a tablettát bevetted, akkor lehet összefüggés. De szerintem korábban is eszedbe juthatott volna, hogy ez gond.
ez elég nagy gond szerintem.... én már akkor bepánikoltam mikor 1 hónapot késett...szerintem fordulj egy orvoshoz.
Nem akarlak elkeseríteni de sokáig fogod a tabletának érezni a mellékhatását. Amit bevettél ahogy persze jol tetted mert a terhességtl megóvtad magad de felborította a hormonháztartásodat. Mindenképpem menj el nõgyógyászhoz és ha fogamzásgátlót ir fel fogadd el.
Tegyük hozzá, h az esemény utáni tabletta nem 100%-os. Ugyanis, ha az aktus és a tabletta bevétele között megtermékenyül a petesejt, akkor a tabletta nem ér semmit. Ezért a tabletta után mindig érdemes tesztet is csinálni. Ezt csak megjegyzésként írtam, nyilván nálad nem ez a helyzet, hiszen ha 11 hónapos terhes lennél, már eléggé látszana:D Csak fontosnak tartottam leírni, mert sokan nincsenek vele tisztában. Mivel az esemény utáni tabletta nagyon nagy hormonadagot tartalmaz, rendesen felboríthatja a dolgokat. 11 hónap nagyon sok, tehát mindenféleképpen menj el nõgyógyászhoz, akár a tabi az oka, akár nem.
Ne haragudj nem lecseszni akarlak, de 11 hónapig nem zavart, hogy nincs meg? Nem voltál ideges???? stb, mert ha velem ilyen történne, nem 11 hónap után mennék dokihoz hanem ha nem jött meg utána teszt és akármit is mutat irány az orvos! Neked is ezt ajánlom ha már eddig nem tetted meg!
Ennek lehet lelki oka vagy esetleg vmilyen betegség. Mindenesetre szerintem tényleg menj orvoshoz.

Terhes lehetek e? Lefeküdtem barátommal menstruáció előtt 5 nappal! Elszakadt az óvszer de időben észre vettük és nem élvezet belém! Másnap megjött a mentsruációm! De más mint általába szokott lenni!

A színe az állaga és kevesebb napig is tartott!

Legjobb válasz: nem nagyon lehetsz terhes ha a menstruációd elõtt 5 nappal csináltátok,mert normális esetben csak középidõtájt lehet peteérés

nem nagyon lehetsz terhes ha a menstruációd elõtt 5 nappal csináltátok, mert normális esetben csak középidõtájt lehet peteérés
Esetleg talán gondolhattatok volna esemény utáni tablettára, másfél napon belül felkereshettél volna egy orvost... késõ bánat. Lehetsz terhes. Mi innen a lehetõség? Teszt és vállalod a következményeket.
ahhhhh ez már a nagyon sokadik ien kérdés!!!!! :@ Igen, lehetsz terhes az elõváladéktól....
Ha megjött, valószínûleg nem vagy terhes. Fõleg, hogy nem élvezett el, de a biztonság kedvéért, szerintem végezz el egy tesztet. Az is jó kérdés, mennyi idõs vagy, mert lehet, hogy még nem rendszeres a ciklusod. Ne ess kétségbe.
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok

1 hónapja és 10 napja elszakadt az óvszer, de nem élvezett belém. Másnap vettem esemény utánit , 10 napra rá tesztet - negatív volt.. Terhes vagyok, mindenek ellenére?

Most egy hete meg kellett volna jönnie (múlt hónapban megjött rendesen) és 3 napja fáj a mellbimbóm( ez csak nem a tabletta miatt van). Ja és van fehér folyásom, azt nem tudom, hogy lenne ha tényleg terhes lennék.

Legjobb válasz: ja és az esemény utáninak csak annyi mellékhatása volt, hogy 2 napig fájt a fejem, de nem volt szörnyû egyáltalán. Az esemény elõtt 2 héttel durván antibiotikumoztam-ha ez számítana.

A kérdező hozzászólása: ja és az esemény utáninak csak annyi mellékhatása volt, hogy 2 napig fájt a fejem, de nem volt szörnyû egyáltalán. Az esemény elõtt 2 héttel durván antibiotikumoztam-ha ez számítana.
Hát az elõváladéktól is lehetsz terhes!Lehet, hogy az esemény utáni tabletta kavart be a hormonjaidnak!Csinálj elõször is egy tesztet, azt ha negativ, akkor csak késni fog a tablettától!Legközelebb jobban vigyázz, ha nem akarsz még babát!Nem tudom mit csinálnaksokan, hogy elszakad a gumi, nekünk sose szakad el pedig arra vágyom már régóta, mert én még szeretnék terhes lenni, de a párom nem akarja!Valami tippel elláthatnál!Köszi!:)

Van valakinek tapasztalata serdülő kori térdszalag szakadással kapcsolatban? A 14 éves lányomnak egy kézilabda meccsen elszakadt az LCA keresztszalagja. Az orvos azt mondta míg megnem áll a növésben nem műthető, de az még kb3 év.

Van akit esetleg megműtöttek ilyen sérüléssel serdülő korosztályba?

Legjobb válasz: Szia! Nekem síelés közben szakadt el... 16 vagyok és körülbelül 3 hónapot vártam a mûtétre,mert nekem sem állt le a növekedési zónám,egyébként egyénfüggõ. A szobatársam 15 éves volt Kitartás!!!

Szia! Nekem síelés közben szakadt el... 16 vagyok és körülbelül 3 hónapot vártam a mûtétre, mert nekem sem állt le a növekedési zónám, egyébként egyénfüggõ. A szobatársam 15 éves volt Kitartás!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!