Találatok a következő kifejezésre: Elszakadhat a ovszer (4 db)

A fogamzásgátló 100%-osan véd? Itt arra gondolok h pl az óvszer is elszakadhat. A fogamzásgátlótól tuti nem lehet teherbe esni? Vagy van rá egy kis esély?

Legjobb válasz: Egyik fogamzásgátló módszer sem 100%-os. Ezt a Durex óvszer dobozásról tudom, szóval a válasz az elsõ kérdésedre nem. :)

Egyik fogamzásgátló módszer sem 100%-os. Ezt a Durex óvszer dobozásról tudom, szóval a válasz az elsõ kérdésedre nem. :)
Egyikõtöknek sincs igaza. Fogamzásgátló tablettából több fajta van, de a kombinált fogamzásgátló tabletta tökéletes és egy évi használat mellett a nõk 0.3%-a esik teherbe. Tipikus használat mellett (az említett kihányás, más gyógyszer bezavarása, elfelejtés, késõbb beszedés, ilyesmi miatt) viszont mindössze 8%. Az óvszer tökéletes használat mellett 2%, tipikusan 8%. http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_birth_control_met..
Igyvan 99% de az az 1 % lehet a nem vette be idöbe, kihányta vagy valamien antibiotikum miatt, , ha rendesen szeded, meg nem hányod ki, és betegség esetén is szolsz az orvosodnak hogy vegye figyelembe a fog gátlot, akkor már 100% majdhogynem...kettöt együtt használni meghát nemtom....nálunk azért is jo hogy nem kell a gumival tökölni meg hát mehet telibe :)
99% Ha nem megy a hasad, vagy hányod ki... ha nem szakad ki vagy csúszik le...
fogamzásgátló mellett 1000 nõbõl 1 esik teherbe. Ez a hivatalos. Tehát lehetsz mellette terhes.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat... akk legbiztosabb mind a kettõt egyszerre használni...
Nekünk összejött egy terhesség tabletta mellett... Nem hányta ki, bevette idõben és más gyógyszer sem volt...egyszerûen van ilyen és néha elõfordul...ahogy a doki mondta: van hogy az élet utat akar törni. Amúgy valóban elhanyagolható az esély, de mindenképpen van.
nekem van egy ismerõsöm, akinek kettõ gyermeke van.Az egyik tabi mellett fogant, és utána is még 2x esett teherbe tabi mellett, de azt elvetette mind kettõt.És azt mondták neki az orvosok hogy már egyszerüen nem tudnak neki olyan tabit felirni, amitõl nem esik teherbe.Sokat kipróbált már, és még is 3x esett teherbe, ebbõl 2-t nem tartott meg.Ja, és én is itt vagyok 5hónapason, és én is tabi mellett estem teherbe.(jelzem, hogy rendszeres szedés mellett).Vigyázni kell, és ha szükséges, akkor tabi mellett vagy óvszert használj, vagy ne élvezzen beléd!!!!!
Az én anyukám is utánnam még párszor tabletta mellett teherbe esett, de mivel már idõs volt elvetette. a nõgyógyász azt tanácsolta, hogy akkor váltsanak inkább gumira. 23/L

Ha rövid a fitymafék és óvszert használunk akkor is elszakadhat a fitymafék?

Legjobb válasz: Fitymafék egy bonyolult szerkezet nem szakadhat el.

Fitymafék egy bonyolult szerkezet nem szakadhat el.
Nem a frászt...! Nekem is szakadt már el és ismerek még 1-2 embert akinek igen. Érdemes orvoshoz fordulni, apró beavatkozással megoldható a gond
A kérdező hozzászólása: Nagyon fájt amikor elszakadt? mit csináltál vele akkor a pillanatban?
A menet hevében nem vettem észre és nem éreztem de amikor végeztünk észrevettem, hogy valami nincs rendjén. Baromira vérzett ám.. Fájni fájt utána egy pár hétig de nem volt vészes annyira. Nem mentem orvoshoz de mázlim volt, hogy nem fertõzõdõtt el vagy valami.. Meggyógyult és ezzel meg is oldódott a rövid fék problematikája mivel a bõrt nem tartottsm rajta a gyógyulás során így már engedi jobban lecsúszni a bõrt.
A kérdező hozzászólása: Egész gyógyulási idõ alatt a makkod mögé volt húzva a bõr?
Igen. És mostanság már amúgy is úgy hordom :-)

Elszakadhat a Durex ovszer? Melyik a legbiztonsagosabb?

Legjobb válasz: Ha helyesen húzzátok föl akkor nem szakad ki egyik sem.

Ha helyesen húzzátok föl akkor nem szakad ki egyik sem.
Szia! Nekünk 1, 5 év alatt 2x szakadt el a Durex. :( Most kezdem a tabit szedni. Ha mindenképpen gumizni akartok, ne a Durexet válasszátok!!!!
Durex nálunk bevált :) De a Masculan a kicsi volt rám és rágó szaga van
Még nem szakadt el nekünk és durexek közül az Ultra Safe a legbiztonságosabb. És tanulj meg írni.
A Durex nálunk is bevált, a masculan szakadt el, pedig nem voltunk hevesek...:S
El ám, de még hogy...Sõt büdös gumi szagú, hamar szárad, nem jól síkosítható, kevés a síkosító is rajta. Masculan síkosabb, kellemes illatú és nem is szakadt még el, mellesleg olcsóbb is.

Lehet gond ha a peniszemre egy lejart szavatossagu ovszert huzok fel . Azon kivul h elszakadhat . Lehet-e barmilyen mellekhatasa a farkamra?

Ovszer neve : Kamasutra lubricated condom

Legjobb válasz: Szerintem vegyél újat. Nem kerül sokba.

Szerintem vegyél újat. Nem kerül sokba.
A kérdező hozzászólása: jah ok ... de mar felhuztam XD ... mielott kerdeztem volna :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!