Találatok a következő kifejezésre: Elso egyuttletkor kell (8 db)

Tisztelt Doktor Úr! A Vitagyn-C használata gondot okozhat-e óvszerrel való együttlét során? pl. este használom másnap reggel mikor még valamennyire ürül a krém lehet e óvszerrel együttlenni? Mennyi ideig kell várni a használat utána az első együttlétre, h

Tisztelt Doktor Úr! A Vitagyn-C használata gondot okozhat-e óvszerrel való együttlét során? pl. este használom másnap reggel mikor még valamennyire ürül a krém lehet e óvszerrel együttlenni? Mennyi ideig kell várni a használat utána az első együttlétre, ha csak már megelőzésképpen hetente 2x használom? válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Vitagyn C nincsen káros hatással a védekezésre. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Vitagyn C nincsen káros hatással a védekezésre. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! A Vitagyn-C használata gondot okozhat-e óvszerrel való együttlét során? pl. este használom másnap reggel mikor még valamennyire ürül a krém lehet e óvszerrel együttlenni? Mennyi ideig kell várni a használat utána az első együttlétre, h

Tisztelt Doktor Úr! A Vitagyn-C használata gondot okozhat-e óvszerrel való együttlét során? pl. este használom másnap reggel mikor még valamennyire ürül a krém lehet e óvszerrel együttlenni? Mennyi ideig kell várni a használat utána az első együttlétre, ha csak már megelőzésképpen hetente 2x használom? válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Vitagyn C nincsen káros hatással a védekezésre. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Vitagyn C nincsen káros hatással a védekezésre. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Normális, hogy szex előtt egyszer el kell hogy menjek előjáték gyanánt, mert ha nem akkor nem bírom az első együttlétet csak pár percig?

Legjobb válasz: Fiú vagy vagy lány? Ha fiú, akkor elég illúzióromboló tud lenni a csajnak. Ha lány, akkor élvezd a többszörös orgazmus csodáját.

Fiú vagy vagy lány? Ha fiú, akkor elég illúzióromboló tud lenni a csajnak. Ha lány, akkor élvezd a többszörös orgazmus csodáját.
A kérdező hozzászólása: Az ejakulációra/ magömlésre gondoltam!: )
A kérdező hozzászólása: Szóval gáz ha elõjátékkal kell kezdeni úgy hogy be is következzen a magömlés
mit szól a partnered? orál közben mész el? mennyire vagy tapasztalt?
A kérdező hozzászólása: Tapasztalattal nincs baj, a partner megértõ, nem bánja de én nem bánnám ha elsõnél is bírnám a szexet és nem kéne miattam megállni, netán abbahagyni.
Akkor utazz vissza az idõbe még egy kicsit, és verd ki a töködet már azelõtt, hogy a nõd megérkezne. Ha eleve bealapozott fasszal fogsz a lukazáshoz, akkor már az elõjátéknál is vitézkedhetsz. De ez logikus nem?!

Barátnőmmel első együttlétre készülök, milyen óvszer, mire kell figyelnem?

Barátnőmmel már 2 hónapja együtt vagyunk, első együttlétre alkalom fog kerülni hamarosan, de nem tudom milyen óvszert vennem (23 cm hosszú) ill. mire kell figyelnem? Neki nem én leszek az első szóval szeretném jólcsinálni

Legjobb válasz: olyan óvszert, ami ráfér a monyodra...

olyan óvszert, ami ráfér a monyodra...
Tuti fake ez a kérdés szerintem akkora pénisz nem is létezik.
A kérdező hozzászólása: kösz -.-"
A kérdező hozzászólása: 1. kommentelõ ezt h képzelted? XD boltban próbáljam fel? XD
A kérdező hozzászólása: ja, és merev állapotban 23 cm ha nem lenne tiszta
én lány vagyok de csak a durexben bízok. és vannak olyan óvszerek amik méretezve vannak. és sok szerencsét, úgyis ügyes leszel (:
Télleg csak ha áll, én azt hittem h félbehajtva 23cm -.-
Az óvszer mellett a legfontosabb, hogy figyelj a barátnõd jelzéseire. Fõleg, ha neki már nem az elsõ, ismeri már magát annyira, hogy tudja, mi okoz örömet neki. Ha tudja, hogy Neked az elsõ alkalom, akkor ezt meg is fogja mutatni Neked. De ha mégsem, akkor csak próbálj ráérezni, hogy gyengédségre, vagy szenvedélyre vágyik, légy kedves, próbáld érezni õt, ráhangolódni. És még valami. Akár tudja a barátnõd, akár nem, hogy neked ez az elsõ, ne próbálj "tapasztalt nagymenõ" lenni, mert nem biztos, hogy azt el tudod adni, vagy a lány vevõ lesz rá. Én voltam ilyen helyzetben lányként, nem tudtam, hogy neki az elsõ, de azonnal levettem és az esetlen próbálkozás a menõzésre elég kiábrándító. Sok sikert :)

Kb mennyi petting kell az elso egyuttletig? (mi mar 7 honapja pettingelunk. )

tobb mint egy eve jarunk ... es 16 evesek vagyunk ...

Legjobb válasz: Mi 4 hónapig pettingeltünk, mire elérkezettnek láttuk az idõt. (23/l)

Mi 4 hónapig pettingeltünk, mire elérkezettnek láttuk az idõt. (23/l)
Ez egy nagyon kényes kérdés. Nézd: Csók, simi? Orál? Ujjazás? Innen már nem nagy lépés, hogy gumit húzzon a fiú és betegye szépen. Szerintem nagyon nagy élmény. Fiúnak és lánynak is amikor elõször szexelnek. Mármint egymással. Én nem halogatnám sokáig, ha úgy érzitek. Ha nem akkor persze nem kell erõltetni, de félni semmiképpen sem kell semmitõl, hisz ott a gumi. Anélkül viszont TILOS csinálnotok! Ne legyetek felelõtlenek.
én is 16 éves vagyok..csaj. 9 hónapja van barátom..fél év után feküdtem le vele.Elõtte hónapokig pettingeltünk..ujjazás..orál..minden volt.Mivel még én szûz volt, a barátom várt addig amíg felkészültem:) És nagyon nagyon szépe emlékként maradt meg:) Szóval, ha ti is angyon szeretnétek, akkor csak nyugodtan.Védekzésrõl ne feledkezzetek el. Remélem nektek is szép emlék lesz;)
meddig kell?mért fáj?xDHát mi másfél évig pettingeltünk(18 ak voltunk) és minden pillanatát élveztem...sose unatkoztunk, nem értem mért kell ugy rohanni...
Szerintem 534479 darab. Aztán lehet szeretkezni. :) Na jó. Egyébként pedig egyetértek azokkal, akik azt mondják, hogy csak szépen lassan, ne siessétek el. Van idõ bõven. :)

Elso egyuttletkor mire kell odafigyelni ha fogamzasgatlot szeretnek hasznalni?

Megbizok a baratomban...

Legjobb válasz: Nem túlzottan értem a kérdést..Ha tabit szedsz,(Gondolom a védekezésre gondolsz.)akkor mehet minden oda,ahova való.Csak arra figyelj,h kialakult-e már a védettséged...ahány bogyó annyi szokás.

Nem túlzottan értem a kérdést..Ha tabit szedsz, (Gondolom a védekezésre gondolsz.)akkor mehet minden oda, ahova való.Csak arra figyelj, h kialakult-e már a védettséged...ahány bogyó annyi szokás.
óvszer is legyen mindenképp, aztán már csak arra kell figyelni hogy vigyázzatok egymásra:d
A gyógyszerbõl egy egész levéllel szedj be, utána menstuálsz, és ha elkezded szedni a második levelet, akkor már védett vagy. Addig másképp-óvszerrel-kell védekezni. Másra nem kell figyelni, a második levélnél már szabad mindent.-) Sok boldogságot
Ne bízz meg benne! Védekezzetek gumival 1-2 hónapig. Ki tudja, hogy kikkel feküdt már le, milyen nyavajákat szedett össze. Mikor már együtt vagytok pár hónapja, jól kiismerted, és akkor is megbízol benne, akkor lekerülhet a gumi.

Hogyan kell bánni egy szűz popsival első anális együttlétkor? 23/F

Legjobb válasz: Jobb ha tudsz valamit: ha mindketten fiúk vagytok és egymással csináljátok, akkor melegek vagytok!

Jobb ha tudsz valamit: ha mindketten fiúk vagytok és egymással csináljátok, akkor melegek vagytok!
szárazon bedurrantod izomból semmi kecmec haver
Elsõ....:D Ugyanúgy ahogyan a másikkal..Finoman!
A kérdező hozzászólása: Nem lettem sokkal okosabb... Amúgy mindketten fiúk vagyunk, ha ez számít.
Akkor ezt játszd el neki. http://www.youtube.com/watch?v=zN0hoHIlq8g
én pár évvel fiatalabb vagyok, nem az elsõ voltam, akivel csinálta, de mindig ugyanaz. Amikro kezded, lassan kell, és a száraz pedig fájdalmas, ugyanúgy neked is...
1, Nem árt ha a passzív fél kimossa magát a szex elõtt. 2, Használjatok sikosítót bõven 3, légy nagyon óvatos! Valszeg nagyon fog fájni szegénynek! 4, ne ronts azonnal a házba! elõször csak 1 majd két ujjadat dugd be, játssz vele, mikor már úgy érzed h elég tág akkor dugd csak be a péniszed, különben nagyon fog szenvedni szegény, gondolom azt te sem akarod. +1: nem hátrány ha a srác amikor masztizik, akkor közben ujjazza a hátsóját, már ettõl is tágul, így könnyebb lesz neki az elsõ.

Az első szexuális együttlétek után a nőgyógyászati vizsgálatok mi történik? Milyen vizsgálatokat végeznek el? És azok fájnak? Kell tőle félni?

Legjobb válasz: retteghetsz, mert majdnem kifordítanak... eléggé fáj, én sírtam közben... és elég sok vért is vesztettem, azt mondták, hogy ez nem egyéni, de én kevesebbet, mint az átlag... 20/L

retteghetsz, mert majdnem kifordítanak... eléggé fáj, én sírtam közben... és elég sok vért is vesztettem, azt mondták, hogy ez nem egyéni, de én kevesebbet, mint az átlag... 20/L
A nõgyógyászok nem szeretik a pucér dolgot.Szerintük nagyobb a fertõzésveszély szõr nélkül.Különben nem érdekli, hogy hogy nézel ki, hisz nem "Nõnek" tart, hanem páciensnek. Én nem szoktam olyankor borotválni
Nekem 3cm-es. Mikor eloszor mentem eldokihoz csak Ultrahanggal vizsgált meg és aztmondta h majd mennyek vissza mikor megjott.. visszamentem rrefel megint nemirt fel semmit csak megint ultrahangozott és aztomondta h ha legkozelebb késne vagy hamarabb jonne meg akk mennyek vissza és ad valami inyjekciót.. nemértem h mértnem kezdett el most kezelni..és am te szexeltél mikozben volt cisztád?
Fájt, de leginkább menstruációkor. A 6cm-es petefészkemben volt 5 cm-es ciszta, ami menstruációkor beledagadt, és belsõ vérzéssel fenyegetett. Gyakran hánytam, fel sem bírtam kelni az ágyból, olyan fájdalmaim voltak. Elõször Gracial-t írtak fel, mert az viszonylag magasabb hormontartalmú az alacsony hormontartalmúak között. Kb. 2 hónap kellett, hogy teljesen eltûnjön, utána még fél évig szedtem, biztos, ami biztos. Miután elmúlt felírtak alacsonyabb hormontartalmút, most Jangee-t szedek.
19:47 Te már szexeltélakkor mikor cisztád volt? és milyen ofg.gátlót irt fel neked a doki? én 16 vagyok és nekem is cisztát vettek észre..és neked mennyi odre tunt el a ciszta??
A kérdező hozzászólása: És ti amikor mentetek rendbe raktátok magatokat ott lent, már mint hogy szõrtelenítés, én még soha nem voltam ilyen vizsgálaton, a fogamzásgátlóhoz is csak vért vettek meg ultrahangot csináltak, és nem tudom igazából, hogy ilyenkor mit is illik "csinálni" magunkkal meg semmit sem tudok :S :$ Lécci mondjátok el, h ti csupaszok vagytok, amikor mentek nõgyógyászati vizsgálatokra, vagy nem, vagy mit szoktatok csinálni??
Én 15 évesen mentem elõször nõgyógyászhoz, és egyáltalán nem féltem tõle :D 16 évesen vesztettem el a szüzességem, és egy nagy ciszta volt a petefészkemben, ezért muszáj volt fogamzásgátlót felíratni. A sors fintora, hogy 10 éves korom óta menstruáltam minden hónapban, így nem volt gond a tablettával. A vizsgálat teljesen fájdalommentes, esetleg az kellemetlen, hogy ki kell tárulkoznod. Rákszûréskor egy kis kefeszerûséggel megkapargatják a méhszájad. Nem kell tõle félni, az orvos mindig jó barát :)
Én az együttlét elõtt mentem nõgyógyászhoz, vizsgálat volt, meg gyógyszerfeliratás, meg vérvétel.A legfájdalmasabb a vérvétel.A többi csak kellemetlen a póz miatt. Nem félni kell, hanem elõre gondolkodni és jól eltenni a nõgyógyász telefonszámát.
na jó ne higgy nekünk nem vagyok ilyen szemét:) ) nem lesz semmi fájdalmas, nem kell tõle félned.
ÉN kb. 1 évig szenvedtem mire rászántam magam, h elmenjek. A vérvétel kellemetlenebb azt mondom most már. Nekem rákszûrést csináltak és egyáltalán nem fájt. Szerintem nagy részben orvosfüggõ.
ugyanmár, ez csak akkor ilyen félelmetes ha 17 év alatt vagy... ugye elmúltál már?
Én kb. meg sem éreztem a vizsgálatot. Csak ne félj tõle, mert az sokat ront a helyzeten. Rákszûrést végeznek majd. Valami fém szerkentyût föltesznek, és azon keresztül kenetet vesz a doki. Megmondja, mikor menj az eredményért. ennyi volt nálam.
A kérdező hozzászólása: Úristen...:S És mit csináltak veled? :O
nekem sosem szólt, hogy borotválom-e vagy nem. max. fél centisig hagyom megnõni, utána már borotva. azt úgyis megmondja, mit kell csinálnod, nekem máig mondja, aztán 7 éve járok elég rendszeresen...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!