Találatok a következő kifejezésre: Elsőre mennyi esélye a teherbeesésnek (4 db)

Elsőre mennyi az esélye a teherbeesésnek?

Sziasztok! Els?re mennyi az esélye a teherbeesésnek?

Legjobb válasz: Nem tudom. Én soha nem szedtem fogamzásgátlót, november óta próbálkozunk, még nem vagyok terhes. Szerintem 50% vagy igen, vagy nem. Én is azt hittem, elsõre terhes leszek, nem szedtem soha semmit, egészségesek vagyunk, aztán mégsem megy úgy, mint a karikacsapás... Szóval amikor az égiek küldik, akkor jön...:)

Nem tudom. Én soha nem szedtem fogamzásgátlót, november óta próbálkozunk, még nem vagyok terhes. Szerintem 50% vagy igen, vagy nem. Én is azt hittem, elsõre terhes leszek, nem szedtem soha semmit, egészségesek vagyunk, aztán mégsem megy úgy, mint a karikacsapás... Szóval amikor az égiek küldik, akkor jön...:)
Szia! A terheskönyvemben a következõket írják: a rendszeres szexuális életet élõ párok esetében a nõk 25%-a esik teherbe egy hónapon belül, 60 %-a hat hónapon belül, 80 %-a egy éven belül és 90%-a 18 hónapon belül. Vannak azonban mind a férfi, mind a nõ vonatkozásában olyan tényezõk tényezõk, amelyek elodázhatják a teherbeesést (dohányzás, alkoholfogyasztás, túlsúlyosság, magas hõmérséklet, vegyi anyagok - ezek csökkenthetik az ondó mennyiségét és minõségét, a pete minõsége az életkorral is romlik, az egyik kürt elzáródhat, sérülhet stb.). Én egy vagyok a szerencsés 25%-ból, nekünk elsõre összejött úgy, hogy a peteérés-gyanús idõszakban minden nap együtt voltunk. Rem tudtam segíteni, üdv.: egy 24 hetes kismami
Szia, a saját tapasztalatom: kiszámoltam a termékeny napokat a mensi alapján, +/- irányban rászámoltam 2-2 napot, és minden nap együtt voltunk a férjemmel. Ez volt az elsõ igazi próbálkozásunk, most pedig a 16. hét végén vagyok. Tehát elsõre is megvan az esélye. :) Legalábbis én a szerencsések közé tartozom. Remélem neked is sikerül! És mindenki másnak, aki szeretné.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszokat!
Ugyanakkora mintha nem lennél szûz :)
50%.Vagy teherbeesel, vagy nem.
Nem nem ez az általános kedves utolsó, de én nekem ugyan így volt mint neked! Elsõ próbálkozásra sikerült teherbe esnem és rá 8 hónapra szintén elsõ próbálkozásra a másodikkal is! :D Kérdezõ én ekkor már 6 éve nem voltam szûz, de az esély ugyan akkora mind a 2 esetben.
Mi akartunk babát, elsõ próbálkozásra össze is jött. Aztán elsõre a tesója is 8 hónap múlva. Nem állítom, hogy ez az általános természetesen, de esély van rá. Úgyhogy inkább védekezzetek, ha a tapasztalatlan (vagy tapasztaltnak mondott) barátnõid mást állítanak, nem szabad elhinni.
Ha érted a válaszokat, akkor miért emelted ki újra a kérdést? Valóban így van, ahogy írták, ugyanakkora az esély, mint bármikor máskor. Persze számít az is, hogy a ciklus melyik részén történt a dolog, mert ha középidõben, akkor nagyobb az esély a teherbeesésre, mint az elején, vagy végén. De ez sem törvényszerû.
Pont annyi, mint bármelyik másik szexnél.
Hát elég nagy! Pontosan akkora, mint egy olyan nõnél aki próbál teherbe esni! Az nem számít, hogy még szûz voltál, az csak egy kis hártya, ami átszakad az elsõ mozdulattal... Ugyen nem azért írtál mert védekezés nélkül feküdtél le valakivel? Remélem nem a fiú beszélt rá egy ilyen orbitális hazugsággal....
A kérdező hozzászólása: Értem a válaszokat. :)
A kérdező hozzászólása: Szerintem is 50-50% esély van a babára. :)
A petesejtnek és a spermiumnak fogalma sincs, hogy most elsõ alkalom vagy századik, "eszükbe sem jut" ez a kérdés! Nekik csak az a lényeg, hogy egymásra találjanak, és ezt megtörténhet az elsõ együttlétkor is, ha jó idõben vagytok, jó helyen...
Úgy bírom ez az 50-50% mindig elõjön. Lehet, hogy logikailag úgy tûnik, mintha a vagy igen, vagy nem azt jelentené, de a gyakorlatban nem így van. Ha már százalékolunk: Ha egy egészséges pár az ovuláció napján van együtt, akkor 33% az esély a teherbeesésre. Még elõtte egy-két nappal is nagyságrendileg hasonló esély van rá. Bármely más napokon már sokkal kisebb, ahogy távolodunk az ovuláció napjától. De az esély mindig meg van, ráadásul biztosra csak az orvos tudja megmondani, hogy mikor ovulál valaki. Na ezért szoktunk védekezni
A kérdező hozzászólása: :)

A teherbeesés első próbálkozásánál mennyi az esélye, hogy sikerül is?

Legjobb válasz: feltéve ha mind a két fél egészséges ha bármi befolyásoló betegség van akkor ennél kevesebb

feltéve ha mind a két fél egészséges ha bármi befolyásoló betegség van akkor ennél kevesebb
Pont ma volt a Czeizel mûsorában, hogy ha ovuláció elõtti nap és aznap vagytok együtt akkor 31-33% az esély.
20 %
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat, egyébként egy ismerõsömet érdekelte, én fiatal vagyok még ilyesmihez (:
sztem nem lehet ezt kiszámolni. nekünk elsõre összejött például. simán megvan az esélye hogy elsõre sikerül ha egészségesek, megfelelõen táplálkoznak stb. 34hkm
Ha mindkét fél egészséges, és optimális idõpontban van az aktus, és elõtte a férfinak 2-3 napig nem volt ejakulátuma, akkor 3 hónap elég a sikerhez. Úgy akár elsõre is nagy eséllyel összejöhet.
Akinek összejön, annak 100%, akinek nem, annak 0%. Három tervezett gyerekünk van, mindhárom elsõre összejött. Egészséges párnál jó esély van erre. Akiknél meg valami nem stimmel (akár szervi, akár pszichés szempontból), azok éveket is várnak.

27 napos ciklus esetén mennyi esélyem van a teherbeesésre, ha a menstruáció első napjához számítva a 9. napon voltunk együtt?

Legjobb válasz: Attól függ,mikor volt pé-d. Ha a többségbe esel,akinek a ciklus közepén van pé-je,akkor kb a 12-13. napon lehetett peteérésed. Talán egy kislány összejött. Biztosra nem mondanám. A spermák ugyanis akár 5 napig is életképesek-de csak a lányok,a fiúk bár gyorsan odaérnek,de hamar kipurcannak.

Attól függ, mikor volt pé-d. Ha a többségbe esel, akinek a ciklus közepén van pé-je, akkor kb a 12-13. napon lehetett peteérésed. Talán egy kislány összejött. Biztosra nem mondanám. A spermák ugyanis akár 5 napig is életképesek-de csak a lányok, a fiúk bár gyorsan odaérnek, de hamar kipurcannak.
Nekem is 26-28 napos a ciklusom általában. Meg is érzem a peteérést, fáj a hasam, nyúlós váladék, igaz a hõmet nem mérem. Szóval nekem a peteérésem a ciklus 12. és 13. napján van 90%-ban. Igaz baba még nincs, nem is azért követem nyomon a dolgokat, csak kíváncsiságból. Próbáld te is figyelni a jeleket és akkor lépjetek akcióba.
25-27 napos ciklusokkal, 9. napi együttléttel fogant meg a kislányom, aki nemsokára megszületik. Van esély :) Az utolsó ovulációm kb a 11. napon lehetett, vagyis 2 nappal az aktus után (utána nem tudtunk együtt lenni egy hétig, ezért tudom ilyen pontosan) Drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Várom még a további észrevételeket!
Nekem 30-32 naposak a ciklusaim, s a 11. napon estem teherbe , szóval lehetséges igen, szurkolok! :) 14 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!