Találatok a következő kifejezésre: Elsőre mennyi esélye a (78 db)

Lombikosoktól kérdezném h szerintetek mennyi esélyem van a sikerre (első lombik) 21 vagyok egészséges 16 petesejtem lett de nagyon rossz a spermakép! Ha lessz beülti van esély h megmarad?

Attól félek h mivel elég rossz minőségű a sperma még a beültiig sem jutunk el mivel nem fognak szépen osztódni a picikék

Legjobb válasz: erre bztos választ senki sem fog adni. Olyar ültetnek vissza amelyiket a legjobbnak látják, amelyiknél legnagyobb az esély. Egyébként ahol a nõ egészséges ott hamarabb szokott sikerülni általában. A nõi hormon probléma szokott a leggyakoribb oka lenni a sikertelenségnek, mert sajna sok midnennek kell éppen passzolnia ahoz hogy megmaradjon a baba. kényes ez az egyensúly. Ha jó pár napos az embrió és szépen osztódik akkor nagy rá az esély hogy meg is marad. Olyat nem raknak vissza aminél nincs esély.

erre bztos választ senki sem fog adni. Olyar ültetnek vissza amelyiket a legjobbnak látják, amelyiknél legnagyobb az esély. Egyébként ahol a nõ egészséges ott hamarabb szokott sikerülni általában. A nõi hormon probléma szokott a leggyakoribb oka lenni a sikertelenségnek, mert sajna sok midnennek kell éppen passzolnia ahoz hogy megmaradjon a baba. kényes ez az egyensúly. Ha jó pár napos az embrió és szépen osztódik akkor nagy rá az esély hogy meg is marad. Olyat nem raknak vissza aminél nincs esély.
Koszi, drukkolok. :)
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó nektek!Gratulálok a gerkõcökhöz!:) remélem nekem is összejön
3.valaszolo vagyok: 33 eves, elso lombik, 7 petesejtem lett, 3 osztodott, 3 naposan kaptam vissza mindharmat, egyikojuk tapadt meg, ma vagyok 9 hetes kiismami. :) Hajra Neked is!!!
Nálunk sem volt valami fényes a férjem eredménye, de mégis IVF volt.Elsõ lombik volt.Azt mondta a biológus, hogy éppen az ICSI határán volt.Szóval 3 osztódott tovább, meg is kaptam mindhármat, mert elmúltam 35.Most 3, 5 évesek és itt ugrálnak mellettem. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Kedves 3.válaszoló!Nálatok milyen eredménnyel zárult a program?Vagy még ti is beülti elõtt vagytok?
A kérdező hozzászólása: Igen már az elején kiderült hogy csak icsi-vel lehet!Nagyon bizakodok hogy minden rendben menjen már napok óta alig alszom annyira várom a hétfõt"akkor lehet érdeklõdni"Neked is nagyon köszönöm a bíztató szavakat!!:)
Nyugodj meg, ha rossz is a spermakep, de van benne eletkepes spermium, akkor is meg tudjak termekenyiteni, az ICSI modszerrel. Nalunk nem volt a spermaval baj, de a 7 petesejtbol 3-at hagytak maguktol megtermekenyiteni, 4-et ICSI-vel. Gondolom, nalatok mindet azzal fogjak. Az osztodas nem ettol fugg, ne izgulj. Drukkolok.
A kérdező hozzászólása: 2. válaszolónak köszönöm a bíztatást, nektek pedig kitartás, mi is szedtünk-most már csak szedek egy csomó vitamint meg gyógyszert!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!Ha minden jól megy akkor kedden kapom vissza õket 5 naposan.velem semmi gond hormonok is rendben szépen reagáltam az összes gyógyszerre, szurira, szóval eddig "simán"mentek a dolgok:) most reménykedek
Ne haragudj, hogy nem tapasztalatból írok, de ugyanolyan helyzetben vagyunk. 21 éves vagyok (párom sem sokkal több), és szintén nagyon rossz lett a spermakép, de mi még nem tartunk a lombiknál :( Egyelõre kaptunk egy csomó vitamint, 3 hónap múlva megnézik, hogy használt-e... Én azt olvastam, hogy ilyenkor már az elsõ beültetés is sikerülni szokott (mármint, ha a férfivel van a probléma), szóval bizakodjatok! A legjobb minõségût teszik be, szerencsére ki tudják választani!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat és a biztatást!!:)

Mik a terhesség első jelei? Fogamzás gátló gyógyszer mellett mennyi az esélye a teherbe esésnek?

Legjobb válasz: Szerintem úgy 0,5-1 % között mozog az esélye. Sokminden lehet az elsõ jele, pl. mellfeszülés, enyhébb görcsök, puffadás, gyakori vizelési inger, a menses kimaradása és legfõképpen a pozitív terhességi teszt.

Szerintem úgy 0, 5-1 % között mozog az esélye. Sokminden lehet az elsõ jele, pl. mellfeszülés, enyhébb görcsök, puffadás, gyakori vizelési inger, a menses kimaradása és legfõképpen a pozitív terhességi teszt.
Ha rendszeresen szeded és nem szedtél mellette más gyógyszert akkor nagyon kicsi az esélye. Sok kezdeti tünet lehet, de ezek egyik sem csak a terhességre jellemzõ. pl. gyakori vizelési inger, hányinger, szédülés, fáradékonyság, rossz közérzet, derék fájás, mell feszülés, alhasi fájdalom, izomláz szerû hasi fájdalom, székrekedés, fázás stb. stb.
A kérdező hozzászólása: Gyakori vizelési inger, fáradékonyság, rossz közérzet, derék fájás, mell feszülés, alhasi fájdalom, székrekedés, fázás.Ezek kb vannak de nem vészesen!Meg ugye nem jött meg.
teszt? HA pozitív akkor doki!
Ha mostanában kezdted a gyógyszer szedését okozhatja a késést és tüneteket a bogyó is. Ha túl régóta szeded akkor lehet, hogy tényleg babás lettél mert már kevés volt a bogyó ereje.
[url]http://szexologia.blog.hu/2007/09/03/pearl_index_fogamzasgat.. A tablettánál 0, 5% alatti az esély, ami átszámítva annyit tesz, hogy 200:1-hez, vagyis 200 esetenként 1 baba becsúszhat. :-)
A terhesség jelei szerintem egyénenként változnak, nekem például semmi nem volt. A fogamzásgátló mellett is teherbe lehet esni, fõleg ha voltak tényezõk, amik gátolhatták a felszívódást pl. tabletta bevétele után hányás, vagy tartós hasmenés esetén. Amúgy ha mindent rendben csináltál, akkor elég kevés rá az esély, hogy tabletta mellett terhes leszel.
Nekem is hasonló a problémám! Fogamzásgátlót szedek, viszont napok óta elég fura tüneteim vannak (mellfeszülés, alhasi szurkálás, menzi szerû görcsök, derékfájás, gyakori pisilés, fémes íz stb) viszont még lenne vissza a gyógyszerembõl 3 szem de már nem merem beszedni, mert nem tudom, hogy ilyen korán jelentkeznének a terhességi tünetek, vagy csak felfázhattam!? Ebben a hónapban elõfordult. hogy 2 napig hasmenésés voltam! Bár nekem van ismerõsöm aki gyógyszer mellett lett terhes! Én nagyon örülnék a babának! :)

A peteeres hanyadik naptol hanyadik napig tart? A mensim elso napjatol szamitva a 9 napon voltunk egyutt es egyeltelen nem vigyeztunk, mennyi eselye lehet annak, hogy teherbe esek?

Legjobb válasz: Szia! A peteérésed a KÖVETKEZÕ ciklusod elsõ napjától számítva VISSZAFELÉ 14 nappal van. Tehát attól függ az egész, hogy hány napos a ciklusod. Mert ugye ez úgy néz ki, hogy ha a ciklusod MINDIG 28 napos, akkor a peteérésed a ciklus 14. napján van, de ha a ciklusod rövidebb, pl. 25 napos, akkor a peteérésed a ciklus 11. napján van, de ha a cilkus hossza 31 napos, akkor a peteérés a ciklus 17. napjára esik. Abban az esetben, ha a ciklusod váltakozó hosszúságú (hol 25 napra jön meg hol 32 napra), akkor egy bizonytalan jövõbeni dátum az, amibõl visszaszámolva meghatározható lenne a peteérés pontos napja. Az a tény, hogy a hímivarsejt elég kiartóan tud várakozni akár 48-72 órát is a megtermékenyíthetõ petesejtre, és a petesejt is érésétõl számított 24 órában magtermékenyíthetõ tovább fokozza az izgalmakat. Azt szokták tanácsolni, hogy a számított peteérés elõtt és után 3 nappal óvatosan szeretkezzenek azok, akik nem akarnak babát. Tudom, te nem a maszlagot akartad hallani, hanem azt, hogy terhes vagy-e. Elég jó esélyed van rá, hogy ne legyél várandós, de remélem, hogy az a kis izgalom jó lecke volt arra, hogy felelõségteljesen éld a szexuális életed. Kívánom, hogy úgy alakuljanak a dolgok, ahogy Te szeretnéd!

Szia! A peteérésed a KÖVETKEZÕ ciklusod elsõ napjától számítva VISSZAFELÉ 14 nappal van. Tehát attól függ az egész, hogy hány napos a ciklusod. Mert ugye ez úgy néz ki, hogy ha a ciklusod MINDIG 28 napos, akkor a peteérésed a ciklus 14. napján van, de ha a ciklusod rövidebb, pl. 25 napos, akkor a peteérésed a ciklus 11. napján van, de ha a cilkus hossza 31 napos, akkor a peteérés a ciklus 17. napjára esik. Abban az esetben, ha a ciklusod váltakozó hosszúságú (hol 25 napra jön meg hol 32 napra), akkor egy bizonytalan jövõbeni dátum az, amibõl visszaszámolva meghatározható lenne a peteérés pontos napja. Az a tény, hogy a hímivarsejt elég kiartóan tud várakozni akár 48-72 órát is a megtermékenyíthetõ petesejtre, és a petesejt is érésétõl számított 24 órában magtermékenyíthetõ tovább fokozza az izgalmakat. Azt szokták tanácsolni, hogy a számított peteérés elõtt és után 3 nappal óvatosan szeretkezzenek azok, akik nem akarnak babát. Tudom, te nem a maszlagot akartad hallani, hanem azt, hogy terhes vagy-e. Elég jó esélyed van rá, hogy ne legyél várandós, de remélem, hogy az a kis izgalom jó lecke volt arra, hogy felelõségteljesen éld a szexuális életed. Kívánom, hogy úgy alakuljanak a dolgok, ahogy Te szeretnéd!
En a mensim elso napjatol a 14 napon voltam eggyutt aparommal es teherbe estem..9ik nap meg korai, nagyon kicsi az esely hogy akkor sikerult volna.

Nem vettem be az első 3 szemet a fogamzásgátlóból! Mennyi az esélyem egy picur érkezésére?

Szóval közel 1éve szedek Lindynettet.De most miután megvolt a szünet nem tudtam elkezdeni szedni a tablettát.Igy az els? 3szem teljesen kimaradt.A párommal mind a 3nap együtt voltunk védekezés nélkül.Tudom,hogy lehetek terhes.Nem is ezért irok inkább a tapasztalatokra lennék kiváncsi!Nagyon vágyunk babára a nyár végén szerettem volna abbahagyni a gyógyszert...Akkor most ma már vegyem be a gyógyszert vagy hagyjam abba a szedését?Köszönöm. 24/N

Legjobb válasz: Nagy az esély!!!!Szerintem már hagyd abba,az a 3hónap nyár már igazán nem számit:))

Nagy az esély!!!!Szerintem már hagyd abba, az a 3hónap nyár már igazán nem számit:) )
Ne szedd tovább, mert ha terhes lettél, a babának nem tesz jót.Szedj vitamint, táplálkozz egészségesen és élj úgy, hogy lehet babát vársz.Nem számít már az a 2-3 hónap.Kívánom, hogy úgy legyen, ahogy szeretnétek!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!Hát akkor itt az ideje a páromat leültetni és elbeszélgetni a továbbiakról!Félreértés ne essék tud a bogyó kimaradásáról(:
A kérdező hozzászólása: Ha babát várok akkor lehet gond abból ha a munkahelyemen 10-15 kilót is meg kell néha emelnem!Vagy lehetõség szerint már ne emelgessek?Mikor tudhatom biztosra a babát?Mikor lesznek tüneteim?
Ha terhes leszel az orvos felvesz majd táppénzre, ha nehéz fizikai munkát kell végzned.Leghamarabb együttlét után kb.16-17.napon tesztelhetsz, vagy megvárod a nemvárt idõpontját és utána.Akkor biztosabb az eredmény.
Azt elfelejtettem írni, hogy most még dolgozhatsz rendesen, nem valószínû, hogy ha néha emelned kell , baj lesz.
es azt a parod is tudja hogy nem vedekeztel?
bocs most latom hogy igen..akkor megvan az esely a terhessegre. hat ossze vissza ne szedd a tablettat mert az nem jo dolog .hivd fel az orvosod.
Ettõl a 3 naptól szerintem nagyon kevés esélye van, hogy teherbe estél, fõleg így, hogy közvetlen a szünet után volt. Én is lidynette-t szedtem, és pont így volt, hogy amúgy is már csak 3 hónapig terveztem szedni, de elfelejtettem idõben iratni, szóval az elsõ 2-3 szem nekem is kimaradt, de én ettõl függetlenül elkezdtem szedni, nem volt belõle semmi gond, végül is nem borult fel a rendszer, és terhes sem lettem csak akkor mikor már tényleg letettem. Szóval saját példámból kiindulva még akár elkezdheted szedni. Annak, hogy most nem kezdted el idõben, és emiatt hirtelen egybõl lett is peteérésed, nem sok esélye van. Nem kizárt, de valószínûtlen. Nekem fontos volt még akkor az a 3 hónap, azért szedtem be, de ha neked nem olyan fontos, akár jöhetne is már a baba, akkor ne szedd, ezt neked, illetve nektek kell tudni.

Mennyi esélye lehet annak, hogy elsőre összejött a baba? 3. napja késik. Teszteljek vagy várjak még?

Legjobb válasz: Igenis van esélye! Nekem a második babám havi 1 alkalomból összejött. Szerintem már nyugodtan tesztelhetsz.

Igenis van esélye! Nekem a második babám havi 1 alkalomból összejött. Szerintem már nyugodtan tesztelhetsz.
Várj reggelig, a délutáni esetleg téves negatív eredményt mutathat. Majd írd meg, mi lett! Sok sikert!
Szerintem is tesztelj reggel, remélem sikerül! ;)
Szia! Természetesen összejöhet.Nekem amikor nem akartam, akkor 1-böl, amikor meg akartuk akkor 7 hót kellett rá várni:-) Szerintem várd meg a reggelt!Akkor tesztelj!Majd ird meg nekünk az eredményt!Pussz.
A kérdező hozzászólása: Kedvesek vagytok. Reggelig várjak, vagy már délutániból mutathat? Melyiket ajánljátok?
Van rá esélyed! Tesztelj, szorítok!
A kérdező hozzászólása: esti haspuffadás meg néha gyomorégés erõsíti a gyanút? sosem lesz reggel úgy érzem
Igen, erõsiti!Gratula neked! Foglald el magad valamivel és meglátod gyorsan itt lesz a reggel!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Ti régóta próbálkoztok?
Egy évbõl 7 hónapot probálkoztunk, közben a férjem balesetet szenvedett.De a nyaralás meghozta a gyümölcsét.A kis Fruzsinát Üdv, minden jót neked

Szerintetek ha menstruáció első napján szeretkeztünk és sajnos elment bennem gumi nélkül akkor mennyi esélye van a terhességnek?

Legjobb válasz: Most jönnek majd a válaszok h gumi nélkül csináltad, terhes lehetsz. Te az esély erre nagyon kicsi. Dönthetsz: esemény utáni vagy egy hónapnyi félelem. én a 2at választottam. Pár napig borzalmas volt. De tanultam belõle.

Most jönnek majd a válaszok h gumi nélkül csináltad, terhes lehetsz. Te az esély erre nagyon kicsi. Dönthetsz: esemény utáni vagy egy hónapnyi félelem. én a 2at választottam. Pár napig borzalmas volt. De tanultam belõle.
Az esély kicsi, de még mindig sokkal-sokkal nagyobb, mint 1 lottó ötösnek.

Ha beleélveznék barátnőmbe a menstruációjának első napján, akkor mennyi eséllyel lehetne terhes?

Nem, nem élveztem bele, csak érdekel..

Legjobb válasz: Amikor már elkezd leszakadni a méhnyálkahártyája, erõsen kétlem, hogy a spermiumaid találnának megtermékenyíthetõ petesejtet. Szóval nulla az esélye.

Amikor már elkezd leszakadni a méhnyálkahártyája, erõsen kétlem, hogy a spermiumaid találnának megtermékenyíthetõ petesejtet. Szóval nulla az esélye.
a hívivarsejt akár egy hétig is képes életben maradni, képzeld. ha például 4-5 napig van meg a menstruációja aztán peteérése van, akkor nagyion is elõfordulhat. ne kockáztassatok.
A kérdező hozzászólása: Ilyenkor csak rá szoktam élvezni a nemiszervére.
Pont annyi esélye van, hogy nem érdemes kockáztatni.
A kérdező hozzászólása: Hát menstruáció közben mindig csináljuk, nem zavar engem a vér meg õt sem, igazábol nem is vérzik annyira akció közben, mert ha beizgul olyankor nem szokott, csak egykicsit..
mert mi van, ha nem szabályos a menstruációja? :D ha elkezdett odalent vérezni, nemigen fog ott már semmi megtapadni, vagyis embrió biztos nem... felesleges ezzel riogatni szerencsétlent. kérdezõ: ha van gusztusod beletunkolni és a barátnõd nem akar felnyársalni miatta, akkor uccuneki.
A kérdező hozzászólása: De azért nem kéne megkockáztatnunk, ugye ?
3-aws vagyok. 80-90%, hogy nem
azért nem nulla, ha nincs szabályos menstruációja, akkor elõfordulhat. 80-90%
Nem nulla, de nem sok.
Ne kockáztassatok, ismerek jópár embert aki igy esett teherbe.Meddõ voltam igy elég sok érdekes esetet tudok a teherbeesésrõl, évekig fórumoztam ilyen meddõ forumokon.

A menstruációm után 10 nappal együtt voltunk a párommal és az első behatolásnál még nem használt gumit. Utána egyből felvette. Mennyi az esélye a terhességnek?

Legjobb válasz: Ha rövid ideig volt benned, akkor még nem jön az elõváladék. Az elõváladék csak jóval késõbb jön, és kevés spermát tartalmazhat. Tartalmazhat, de nem biztos, hogy tartalmaz. Van esélye, de nagyon kicsi. No para!

Ha rövid ideig volt benned, akkor még nem jön az elõváladék. Az elõváladék csak jóval késõbb jön, és kevés spermát tartalmazhat. Tartalmazhat, de nem biztos, hogy tartalmaz. Van esélye, de nagyon kicsi. No para!
Beléd élvezett?
Mindenképp csinálj tesztet, mert valóban a legtermékenyebb idõben voltál! Ha elfogadsz egy tanácsot, az ún. örömkönnyek bizony már az elõjáték során jönnek! Legközelebb légy okosabb!
A kérdező hozzászólása: az elõváladék neki nem szokott az elején jönni, inkább közben jellemzõ. Köszönöm a használható válaszaitokat!
Ezt cáfolom , hogy az elõváladék késõn jön... Nálunk van , ha már feláll jön, és akkor még hozzá sem nyúltam. Szóval kiszámíthatatlan.
basszus... pont ovulációkor? Ha rád néz már terhes lehetsz ilyenkor! (értsd: hipertermékeny vagy)
mennyi az esélye? 79, 845689 %
A legrosszabbkor a legidiótább dolgot tettétek. Lehetsz terhes.
A menstruációd elmúlása után kb. 10 nappal van a peteérésed, tehát belõttétek a legesedékesebb napok egyikét. Most csak reménykedj, hogy a teszt negatív lesz 14 nappal az aktus után!
A kérdező hozzászólása: Nem. Azt csak késõbb a gumiba. Ezt az elõváladék miatt kérdezem.
HE-HE-HE. Dugás után egybõl felvette ? !!!!!

Leghamarabb júliustól szeretnék eljönni táppénzre terhesség esetén. Mennyi az esélye, hogy elsõ hónapban sikerül a baba? Legközelebb 6-a körül kellene megjönnie. Ti már próbálkoznátok?

Kb a tizedik hétig tudnék dolgozni. Azt sem szeretném, hogy sokat kelljen várnom a babára. Már nagyon vágyom rá...

Legjobb válasz: Attól, hogy most kezdesz el próbálkozni, még ugyanúgy lehet, hogy csak augusztusban jön össze mondjuk, mintha alapból augusztus lenne az elsõ próbálkozós hónap. Ez nem ezen múlik. Ha már rendben van, ha most összejön, akkor kezdjetek bele!

Attól, hogy most kezdesz el próbálkozni, még ugyanúgy lehet, hogy csak augusztusban jön össze mondjuk, mintha alapból augusztus lenne az elsõ próbálkozós hónap. Ez nem ezen múlik. Ha már rendben van, ha most összejön, akkor kezdjetek bele!

A menstruációm alatt szeretkeztünk, a 2. napot kivéve minden nap. Megszakítással védekeztünk, és első nap nem a legtökéletesebben. Azóta 15 nap telt el, a menstruációmig még van 13 nap, de 3 napja elkezdtem vérezni. Mennyi az esélye a terhességnek?

Nagyon gyenge, nem is igazi vérzés, de megijedtem, mert még soha nem volt ilyen. Utánaolvastam, írtak ovulációs vérzésr?l és beágyazódásiról is.

Legjobb válasz: Nagyon minimális az esélye. De ha nagyon parázol, csinálj egy tesztet.

Nagyon minimális az esélye. De ha nagyon parázol, csinálj egy tesztet.
Nem valószínû a terhesség. Vszínû ovulációs vérzés, és ha nem voltatok együtt a vérzés elõtti 4-5 napban, akkor jó eséllyel nem esel teherbe. Viszont a kérdésed arról árulkodik, hogy k.vára nem akarsz gyereket. Ebben az esetben miért kockáztatsz? Miért nem védekezel normálisan? Nem lenne egyszerûbb, mint parázni, aztán meg esetleg sírni, hogy terhes vagy?
Védekezzetek normálisan, és akkor nem lesz ilyen probléma :) amúgy nem sok esély van rá...
Annak a vérzésnek ezer oka lehet. Ezek közül egyik a beágyazódást kísérõ vérzés.
A kérdező hozzászólása: Igen, felelõtlenek voltunk... Igazság szerint azért ijedtem meg, mert bár sokat olvastam az ovulációs vérzésrõl, eddig még soha nem volt ilyen. 31 éves vagyok, még nincs gyerekem, és kicsit furcsállom, hogy mindeddig nem volt ovulációs vérzésem, most meg igen. van ilyen? Az elmúlt napokban egy tóparton voltam, ahol elég sokat ültem hideg vízben. Lehet, hogy butaság, de esetleg annak is lehet köze ehhez az egészhez?
szerintem beágyazódás, ha eddig nem volt ilyened. Csinálj egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Ez a vérzés már 4 napja tart, és egyre erõsebb, eddig csak reggel volt néhány csepp, ma már délután is és mára már elõjött egy enyhe alhasi fájdalom is. Persze , közel sem jár a menstruációs vérzéshez, fájdalomhoz. Azt olvastam mindenhol. hogy a beágyazódási vérzés nem tart ilyen sokáig, a menstruációm viszont még messze van. Holnap csinálok egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: Idõközben menstruáció lett belõle.Mi oka lehet, hogy 2 héttel hamarabb jött meg? Várhatom vajon a normál idõben is?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!