Találatok a következő kifejezésre: Elsőre mennyi esélye (107 db)

Lombikosoktól kérdezném h szerintetek mennyi esélyem van a sikerre (első lombik) 21 vagyok egészséges 16 petesejtem lett de nagyon rossz a spermakép! Ha lessz beülti van esély h megmarad?

Attól félek h mivel elég rossz minőségű a sperma még a beültiig sem jutunk el mivel nem fognak szépen osztódni a picikék

Legjobb válasz: erre bztos választ senki sem fog adni. Olyar ültetnek vissza amelyiket a legjobbnak látják, amelyiknél legnagyobb az esély. Egyébként ahol a nõ egészséges ott hamarabb szokott sikerülni általában. A nõi hormon probléma szokott a leggyakoribb oka lenni a sikertelenségnek, mert sajna sok midnennek kell éppen passzolnia ahoz hogy megmaradjon a baba. kényes ez az egyensúly. Ha jó pár napos az embrió és szépen osztódik akkor nagy rá az esély hogy meg is marad. Olyat nem raknak vissza aminél nincs esély.

erre bztos választ senki sem fog adni. Olyar ültetnek vissza amelyiket a legjobbnak látják, amelyiknél legnagyobb az esély. Egyébként ahol a nõ egészséges ott hamarabb szokott sikerülni általában. A nõi hormon probléma szokott a leggyakoribb oka lenni a sikertelenségnek, mert sajna sok midnennek kell éppen passzolnia ahoz hogy megmaradjon a baba. kényes ez az egyensúly. Ha jó pár napos az embrió és szépen osztódik akkor nagy rá az esély hogy meg is marad. Olyat nem raknak vissza aminél nincs esély.
Koszi, drukkolok. :)
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó nektek!Gratulálok a gerkõcökhöz!:) remélem nekem is összejön
3.valaszolo vagyok: 33 eves, elso lombik, 7 petesejtem lett, 3 osztodott, 3 naposan kaptam vissza mindharmat, egyikojuk tapadt meg, ma vagyok 9 hetes kiismami. :) Hajra Neked is!!!
Nálunk sem volt valami fényes a férjem eredménye, de mégis IVF volt.Elsõ lombik volt.Azt mondta a biológus, hogy éppen az ICSI határán volt.Szóval 3 osztódott tovább, meg is kaptam mindhármat, mert elmúltam 35.Most 3, 5 évesek és itt ugrálnak mellettem. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Kedves 3.válaszoló!Nálatok milyen eredménnyel zárult a program?Vagy még ti is beülti elõtt vagytok?
A kérdező hozzászólása: Igen már az elején kiderült hogy csak icsi-vel lehet!Nagyon bizakodok hogy minden rendben menjen már napok óta alig alszom annyira várom a hétfõt"akkor lehet érdeklõdni"Neked is nagyon köszönöm a bíztató szavakat!!:)
Nyugodj meg, ha rossz is a spermakep, de van benne eletkepes spermium, akkor is meg tudjak termekenyiteni, az ICSI modszerrel. Nalunk nem volt a spermaval baj, de a 7 petesejtbol 3-at hagytak maguktol megtermekenyiteni, 4-et ICSI-vel. Gondolom, nalatok mindet azzal fogjak. Az osztodas nem ettol fugg, ne izgulj. Drukkolok.
A kérdező hozzászólása: 2. válaszolónak köszönöm a bíztatást, nektek pedig kitartás, mi is szedtünk-most már csak szedek egy csomó vitamint meg gyógyszert!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!Ha minden jól megy akkor kedden kapom vissza õket 5 naposan.velem semmi gond hormonok is rendben szépen reagáltam az összes gyógyszerre, szurira, szóval eddig "simán"mentek a dolgok:) most reménykedek
Ne haragudj, hogy nem tapasztalatból írok, de ugyanolyan helyzetben vagyunk. 21 éves vagyok (párom sem sokkal több), és szintén nagyon rossz lett a spermakép, de mi még nem tartunk a lombiknál :( Egyelõre kaptunk egy csomó vitamint, 3 hónap múlva megnézik, hogy használt-e... Én azt olvastam, hogy ilyenkor már az elsõ beültetés is sikerülni szokott (mármint, ha a férfivel van a probléma), szóval bizakodjatok! A legjobb minõségût teszik be, szerencsére ki tudják választani!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat és a biztatást!!:)

Első császár, második spontán. Hegrepedés? Mennyi esély van rá?

Tervezett császárom lesz, de azért jobb lenne, ha kibújna, ahogy kell, csak félek, nehogy szétszakadjon a régi heg. Járt valaki így?

Legjobb válasz: Ha a hasad alján volt a metszés vízszintesen, és a két szülés között eltelt két év, akkor minden esélyed megvan a hüvelyi szülésre, fõleg akkor, ha nem adnak mesterséges fájáserõsítõt (oxitocin). Ha a hegen van a méhlepény, vagy a méhszájon, akkor mindenképpen császár lesz. A kettõ között sok minden más tényezõ is befolyásolhatja, hogy császár lesz-e, de pusztán attól, hogy az elsõ szülésednél vágtak, még nem fognak automatikusan vágni másodjára is.

Ha a hasad alján volt a metszés vízszintesen, és a két szülés között eltelt két év, akkor minden esélyed megvan a hüvelyi szülésre, fõleg akkor, ha nem adnak mesterséges fájáserõsítõt (oxitocin). Ha a hegen van a méhlepény, vagy a méhszájon, akkor mindenképpen császár lesz. A kettõ között sok minden más tényezõ is befolyásolhatja, hogy császár lesz-e, de pusztán attól, hogy az elsõ szülésednél vágtak, még nem fognak automatikusan vágni másodjára is.
Minden esélyed megvan a hüvelyi szülésre, a hegek nem szoktak csak úgy szétrepedni, én legalábbis egy ilyen esetrõl sem hallottam. Nekem pont 2 év van a két gyerkõc között, elsõ császár, a hegemmel minden a legnagyobb rendben volt a második fiam születése alatt-után. 1 év alatt tökéletesen beheged a seb!
A kérdező hozzászólása: Placenta a mellsõ falon:(

A peteeres hanyadik naptol hanyadik napig tart? A mensim elso napjatol szamitva a 9 napon voltunk egyutt es egyeltelen nem vigyeztunk, mennyi eselye lehet annak, hogy teherbe esek?

Legjobb válasz: Szia! A peteérésed a KÖVETKEZÕ ciklusod elsõ napjától számítva VISSZAFELÉ 14 nappal van. Tehát attól függ az egész, hogy hány napos a ciklusod. Mert ugye ez úgy néz ki, hogy ha a ciklusod MINDIG 28 napos, akkor a peteérésed a ciklus 14. napján van, de ha a ciklusod rövidebb, pl. 25 napos, akkor a peteérésed a ciklus 11. napján van, de ha a cilkus hossza 31 napos, akkor a peteérés a ciklus 17. napjára esik. Abban az esetben, ha a ciklusod váltakozó hosszúságú (hol 25 napra jön meg hol 32 napra), akkor egy bizonytalan jövõbeni dátum az, amibõl visszaszámolva meghatározható lenne a peteérés pontos napja. Az a tény, hogy a hímivarsejt elég kiartóan tud várakozni akár 48-72 órát is a megtermékenyíthetõ petesejtre, és a petesejt is érésétõl számított 24 órában magtermékenyíthetõ tovább fokozza az izgalmakat. Azt szokták tanácsolni, hogy a számított peteérés elõtt és után 3 nappal óvatosan szeretkezzenek azok, akik nem akarnak babát. Tudom, te nem a maszlagot akartad hallani, hanem azt, hogy terhes vagy-e. Elég jó esélyed van rá, hogy ne legyél várandós, de remélem, hogy az a kis izgalom jó lecke volt arra, hogy felelõségteljesen éld a szexuális életed. Kívánom, hogy úgy alakuljanak a dolgok, ahogy Te szeretnéd!

Szia! A peteérésed a KÖVETKEZÕ ciklusod elsõ napjától számítva VISSZAFELÉ 14 nappal van. Tehát attól függ az egész, hogy hány napos a ciklusod. Mert ugye ez úgy néz ki, hogy ha a ciklusod MINDIG 28 napos, akkor a peteérésed a ciklus 14. napján van, de ha a ciklusod rövidebb, pl. 25 napos, akkor a peteérésed a ciklus 11. napján van, de ha a cilkus hossza 31 napos, akkor a peteérés a ciklus 17. napjára esik. Abban az esetben, ha a ciklusod váltakozó hosszúságú (hol 25 napra jön meg hol 32 napra), akkor egy bizonytalan jövõbeni dátum az, amibõl visszaszámolva meghatározható lenne a peteérés pontos napja. Az a tény, hogy a hímivarsejt elég kiartóan tud várakozni akár 48-72 órát is a megtermékenyíthetõ petesejtre, és a petesejt is érésétõl számított 24 órában magtermékenyíthetõ tovább fokozza az izgalmakat. Azt szokták tanácsolni, hogy a számított peteérés elõtt és után 3 nappal óvatosan szeretkezzenek azok, akik nem akarnak babát. Tudom, te nem a maszlagot akartad hallani, hanem azt, hogy terhes vagy-e. Elég jó esélyed van rá, hogy ne legyél várandós, de remélem, hogy az a kis izgalom jó lecke volt arra, hogy felelõségteljesen éld a szexuális életed. Kívánom, hogy úgy alakuljanak a dolgok, ahogy Te szeretnéd!
En a mensim elso napjatol a 14 napon voltam eggyutt aparommal es teherbe estem..9ik nap meg korai, nagyon kicsi az esely hogy akkor sikerult volna.

Szerintetek ha menstruáció első napján szeretkeztünk és sajnos elment bennem gumi nélkül akkor mennyi esélye van a terhességnek?

Legjobb válasz: Most jönnek majd a válaszok h gumi nélkül csináltad, terhes lehetsz. Te az esély erre nagyon kicsi. Dönthetsz: esemény utáni vagy egy hónapnyi félelem. én a 2at választottam. Pár napig borzalmas volt. De tanultam belõle.

Most jönnek majd a válaszok h gumi nélkül csináltad, terhes lehetsz. Te az esély erre nagyon kicsi. Dönthetsz: esemény utáni vagy egy hónapnyi félelem. én a 2at választottam. Pár napig borzalmas volt. De tanultam belõle.
Az esély kicsi, de még mindig sokkal-sokkal nagyobb, mint 1 lottó ötösnek.

Ha beleélveznék barátnőmbe a menstruációjának első napján, akkor mennyi eséllyel lehetne terhes?

Nem, nem élveztem bele, csak érdekel..

Legjobb válasz: Amikor már elkezd leszakadni a méhnyálkahártyája, erõsen kétlem, hogy a spermiumaid találnának megtermékenyíthetõ petesejtet. Szóval nulla az esélye.

Amikor már elkezd leszakadni a méhnyálkahártyája, erõsen kétlem, hogy a spermiumaid találnának megtermékenyíthetõ petesejtet. Szóval nulla az esélye.
a hívivarsejt akár egy hétig is képes életben maradni, képzeld. ha például 4-5 napig van meg a menstruációja aztán peteérése van, akkor nagyion is elõfordulhat. ne kockáztassatok.
A kérdező hozzászólása: Ilyenkor csak rá szoktam élvezni a nemiszervére.
Pont annyi esélye van, hogy nem érdemes kockáztatni.
A kérdező hozzászólása: Hát menstruáció közben mindig csináljuk, nem zavar engem a vér meg õt sem, igazábol nem is vérzik annyira akció közben, mert ha beizgul olyankor nem szokott, csak egykicsit..
mert mi van, ha nem szabályos a menstruációja? :D ha elkezdett odalent vérezni, nemigen fog ott már semmi megtapadni, vagyis embrió biztos nem... felesleges ezzel riogatni szerencsétlent. kérdezõ: ha van gusztusod beletunkolni és a barátnõd nem akar felnyársalni miatta, akkor uccuneki.
A kérdező hozzászólása: De azért nem kéne megkockáztatnunk, ugye ?
3-aws vagyok. 80-90%, hogy nem
azért nem nulla, ha nincs szabályos menstruációja, akkor elõfordulhat. 80-90%
Nem nulla, de nem sok.
Ne kockáztassatok, ismerek jópár embert aki igy esett teherbe.Meddõ voltam igy elég sok érdekes esetet tudok a teherbeesésrõl, évekig fórumoztam ilyen meddõ forumokon.

Menst. Kesik 7 napja, 31-33 nap vagyok! Feb.15. -en voltunk együtt utoljara, es feb.5 az elsö menstruacios napom! Nem tudom kiszamolni pontosan mikor van peter. , annyira valtozo! Szeretnem tudni mas velemyenyet is! Mennyi eselyem lehet terhessegre?

Feb.28-tehessegi teszt nega lett!Holnap fogok ujat csinalni!de nagyon erdekel mit mond erre mas!

Legjobb válasz: Sok esély van rá hogy terhes legyél, elvileg ott körül volt peteérésed, majd holnap írd meg, drukkolok;)

Sok esély van rá hogy terhes legyél, elvileg ott körül volt peteérésed, majd holnap írd meg, drukkolok;)
Szia, nekem febr.3. volt az utolsó mensesem, és a legtermékenyebb napom a 17-e volt, most 5+4vagyok. Én is 28-án teszteltem elõször, késõ este, de mintha már halványan láttam volna a második csíkot. Aztán a kimaradt után 3 nappal már bizosan mutatkozott a két csík. Már voltam uh-on és 13 mm-es petezsákom van, szerencsére méhen belül. Szorítok! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: A tesztem nega lett, köszönöm szepen a valaszokat! Nalunk most nem jokor jött volna a baba, mert külföldön tanulok most! Nekem ez most szerencsesebb!

Mennyi esélye lehet annak, hogy elsőre összejött a baba? 3. napja késik. Teszteljek vagy várjak még?

Legjobb válasz: Igenis van esélye! Nekem a második babám havi 1 alkalomból összejött. Szerintem már nyugodtan tesztelhetsz.

Igenis van esélye! Nekem a második babám havi 1 alkalomból összejött. Szerintem már nyugodtan tesztelhetsz.
Várj reggelig, a délutáni esetleg téves negatív eredményt mutathat. Majd írd meg, mi lett! Sok sikert!
Szerintem is tesztelj reggel, remélem sikerül! ;)
Szia! Természetesen összejöhet.Nekem amikor nem akartam, akkor 1-böl, amikor meg akartuk akkor 7 hót kellett rá várni:-) Szerintem várd meg a reggelt!Akkor tesztelj!Majd ird meg nekünk az eredményt!Pussz.
A kérdező hozzászólása: Kedvesek vagytok. Reggelig várjak, vagy már délutániból mutathat? Melyiket ajánljátok?
Van rá esélyed! Tesztelj, szorítok!
A kérdező hozzászólása: esti haspuffadás meg néha gyomorégés erõsíti a gyanút? sosem lesz reggel úgy érzem
Igen, erõsiti!Gratula neked! Foglald el magad valamivel és meglátod gyorsan itt lesz a reggel!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Ti régóta próbálkoztok?
Egy évbõl 7 hónapot probálkoztunk, közben a férjem balesetet szenvedett.De a nyaralás meghozta a gyümölcsét.A kis Fruzsinát Üdv, minden jót neked

Első randi után mennyi esély van arra hogy egy jó szexet kapjak?

18/L A paimmal holnap megyünk első randira, és szeretném ha végre lefektetne fél év után. Szerintetek mennyi az esély rá?

Legjobb válasz: Hogy tud fél év után, ha ez az elsõ randi?

Hogy tud fél év után, ha ez az elsõ randi?
A kérdező hozzászólása: Nem úgy elsõ. Csak elõször megyünk együtt vacsorázni, meg utána ki a városba. Amúgy már fél éve gyütt vagyunk. Értsd úgy hogy jó legyen :)
Mássz rá, nem hiszem, hogy ellenkezni fog :)
A kérdező hozzászólása: Ez egy jó ötlet. Ha levetkõzök neki az segít?
Az sem rossz, de csókolgathatod, simogathatod, el kezdheted vetkõztetni, vetkõzhetsz te is... Biztos sikered lesz, gyanítom már õ is nagyon várja.
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Énis:D

ELTE-PPK pszichológián mennyi esélyem lenne az első év után átkerülni államira, ha elsőre csak költségtérítésesre vennének fel?

Ha újra felvételiznék és fel is vennének következ? évben államilag támogatottra, akkor elveszne az egy költségtérítéses évem?

Legjobb válasz: Még bent maradni is nehéz, nemhogy annyira jól tanulni, hogy átvegyenek. Nagyon kevés embert vesznek át. Erre ne alapozz, inkább maradj otthon 1 évet és felvételizz újra.

Még bent maradni is nehéz, nemhogy annyira jól tanulni, hogy átvegyenek. Nagyon kevés embert vesznek át. Erre ne alapozz, inkább maradj otthon 1 évet és felvételizz újra.
Van esély átkerülni, engem és három másik társamat idén átvettek! Nem olyan nehéz a pszichológia mint azt sokan hiszik, szóval nem lehetetlen! A költséges év az meg nem veszlik, az államilagos évek szoktak fogyni
Nem olyan nehéz, mint amilyennek sokan hiszik? Hát ahogy én tapasztalom, egyszerre kell matek és bioszzseninek is lenned, igaz, alap, hogy szorgalmasnak kell lenned, meg készülnöd kell, de amit némelyik tanár elvár az elképesztõ
Szerintem nem nehéz. A követelmény némelyik tanárnál vicces, némelyiknél borzalom, de nem teljesíthetetlen. Én sztem inkább egyfajta logika kell hozzá, a tanulnivalókat kell átlátni.

Mennyi esely van elsore terhes maradni? A parommal babat szeretnenk es en 1 kicsit turelmetlen vagyok

Legjobb válasz: Szia! Mi 2009 februárjában eldöntöttük, hogy jöhet a csemete, és márciusban terhes lettem (elsõre), most nyáron döntöttük el a másodikat, még viccesen mondtais a párom, hogy csak akkor ne védekezzünk ha tutire akarjuk, mert rám néz és terhes leszek :D Hát most 2. hónapban sikerült, mert a páromnak veseköve volt, és már pont ott...De amint kijött a kis kavics, már babika bent is lakik! Szóval drukkolok nagyon hogy Ti is ilyen szerencsések legyetek! :) 21 hós kiscsaj és 4 hetes pocakbabi anyuja

Szia! Mi 2009 februárjában eldöntöttük, hogy jöhet a csemete, és márciusban terhes lettem (elsõre), most nyáron döntöttük el a másodikat, még viccesen mondtais a párom, hogy csak akkor ne védekezzünk ha tutire akarjuk, mert rám néz és terhes leszek :D Hát most 2. hónapban sikerült, mert a páromnak veseköve volt, és már pont ott...De amint kijött a kis kavics, már babika bent is lakik! Szóval drukkolok nagyon hogy Ti is ilyen szerencsések legyetek! :) 21 hós kiscsaj és 4 hetes pocakbabi anyuja
Nekünk 5x jött össze elsõre, de csak 1 maradt meg. Szóval inkább tovább tartson, de maradjon is meg.
Az elsõvel 1-re sikerült.Sajnos nem maradt meg.A 2-ra vártunk 6 hónapot(peteérés, jó idõben együtt, fenék emelés)meg minden más praktika.Nem sikerült.aztán annyi munkám lett hogy elfelejtettem a dolgot örültem hogy élek.Abban a hónapban megfogant és már 1 éves lesz a fiam.
Kb. 30 %, ha peteéréskor vagytok együtt. Ha máskor, akkor még kevesebb. Ne légy türelmetlen, és ne akarj mindenáron terhes lenni, az sokat segíthet. 30+5 hkm
Te tudod egyedül a választ... Van, aki ha csak ránéznek megfogan, van aki soha. Hogy te melyik vagy, azt csak TE tudhatod...
Szia!11 év gyógyszerszedés, méhszájsebmûtét, és állandó feretõzések után nem gondoltm, hogy sikerül, de eldöntöttük, és 099 június 4.-én abbahagytam a gyógyszrt, 8.-án megjött, és 22.-e körül terhes lettem.:)
folyt köv.idén megint úgy döntöttünk, most "csak" a 2.hónapban sikerült összehozni, 14 hetes vagyok.de vegsél ovulációs tesztet, a teszveszen vettem nem volt drága, így tudod mikor van péd.hajrá!!
nem 099, hanem 2009.bocsi
Mi kétnaponta voltunk együtt, ha esett, ha fújt :) A második hónapban lett eredménye.
Mindkét gyerekünk elsõre összejött(meg is maradtak, rendben meg is születtek).Most próbálkozunk a 3. babával-augusztusban kezdtük
A kérdező hozzászólása: gratulalok:)
A lányommal az elsõ hónapban terhes lettem, a 2. babára 2 hónapja várunk, remélem ebben a hónapban sikerül.
Hát ez 50-50%.De ne görcsölj rá!!Én amíg sírva néztem hónapokig a negatív teszteimet, addig nem is estem teherbe, de amint azt mondtam, hogy na de most már hagyjuk egy idõre mert ki vagyok az egésztõl, egy baleset által terhes maradtam! :)
Vagy igen, vagy nem - 50%. Türelmetlen ne legyél! én 75 hónapig próbálkoztam, nem kívánok ennyit neked, csak gondolj arra, hogy egy ilyesmi hogy "kikezeli" a türelmetlenségedet.
Van rá esély. Bár szerintem nem árt "rásegíteni", pl tudni mikor vannak a termékeny napjaid. Amikor mi eldöntöttük, az elsõ hónapban megfogant a kislányunk, most 14 hónapos. PG53 mikroszkóppal néztem a termékeny napomat, és elõtte-aznap-utána napi 2x voltunk együtt a párommal.
A kérdező hozzászólása: koszonom sok egezseget es turelmet a gyerekek melle
A kérdező hozzászólása: koszike:)
Egyetlen egyszer nem védekezünk megfelelõen párommal. MInt utóbb utána számoltam pont pé-m volt. :) Az eredmény 5 hónapja teszi egyre szebbé a napjaimat! Nyugi, össze jön, csak ne görcsölj rá! Sok sikert!
Szóval augusztusban kezdtük, remélem õ is hamarosan bekopogtat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!