Találatok a következő kifejezésre: Első vérvétel mit vizsgálnak (2 db)

Első vérvétel alkalmával mit vizsgálnak?

Legjobb válasz: én ugy tudom normális labor vizsgálat tehát még semi speciális terhes vérvétel az majd késsõb viszont biztos lesznek csilagocskák amik a terheség miatt lesznek majd nem kell megilyedni az orvos is elmagyarázza gratula

én ugy tudom normális labor vizsgálat tehát még semi speciális terhes vérvétel az majd késsõb viszont biztos lesznek csilagocskák amik a terheség miatt lesznek majd nem kell megilyedni az orvos is elmagyarázza gratula
Szia! Egy általános vérképet csinálnak! Megnézik, hogy milyen állapotban van a szervezeted és majd a többi vérvizsgálat során összetudják hasonlítani az értékeket! Pl: Vasnál nekem az elsõ vérvételkor pont a megfelelõ tartományban volt, a 3-nál pedig már jóval alatta.

Az első vérvétel leleteivel visszamenjek a nőgyógyászomhoz, vagy elég, ha a háziorvos segít kielemezni, mivel úgyis oda küldik a vizsgálat eredményét?

Legjobb válasz: A háziorvos is elég szerintem, ha legközelebb mész a nõgyógyászhoz, vidd el neki is. Ha minden rendben van, akkor mindegy, melyik orvos mondja. Max ha valami gyógyszert kell szedned, akkor keresd fel a nõgyógyászt is, egyeztetésre.

A háziorvos is elég szerintem, ha legközelebb mész a nõgyógyászhoz, vidd el neki is. Ha minden rendben van, akkor mindegy, melyik orvos mondja. Max ha valami gyógyszert kell szedned, akkor keresd fel a nõgyógyászt is, egyeztetésre.
Szia!Én is a háziorvosnak adtam a papírt õ is megmondja az eredményt.Ha pedig mész terhesgondozásra, a védõnõ is beirja a kiskönyvedbe õ is megnézi:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!