Találatok a következő kifejezésre: Első találkozás, és egy (12 db)

Inkább elsõ leszek, mint 169. a sorban.
Persze, hogy van terve veled.Dugna az biztos.De többet is érez? Amúgy nem zavarna.
16 évesen ez simán belefér
nincs
A kérdező hozzászólása: Második tali után azt írta fb-on hogy megszeretett...elment másnap haverjaival kajálni (egyik haverjával pár éve majdnem összejöttünk õ is lehet ott volt) és azóta teljesen megváltozott minden. Úgy volt találkozunk mire odaértem nem volt ott akkor láttam h írt mi lesz ma?megbeszéltünk egymásik talit azt meg lemondta mert a csaladdal mentek el.mondta ha haza ér ír írt is...de vasarnap óta semmi..
Kis naiv liba vagy! A pasik nem szeretik a tapasztalatlan lányokat. Elõbb vagy utóbb, de inkább elõbb lepattintják a fenébe. Aztán majd pisloghatsz!
megismer -> megtetszik -> még jobban megismer -> összejön
járkálok erre arra..tádámm tádámm tádámm...meglátom...hûûû...megtetszik...váóóó...megismerem....ez nem csak külsõre de belsõre is szép...hmm ez ritka...akkor megismerjük még jobban....és mégjobban és még jobban....hümm a szex is jó....hümm ez 2 lábbal áll a földön...óóóó beleszerettem....

Lányok. Mi a jellemző viselkedés nálatok, amikor első találkozáskor szimpatikus egy srác nektek, és akár meg is ismerkednétek vele szívesen?

Gondolok itt arra, hogy mosolyogtok, szemébe néztek, vagy ilyenek. Mit csináltok másképpen, ha egy srác els? benyomása nem jó, nem szimpatikus? Köszi

Legjobb válasz: Ha szimpatikus egy srác akkor mosolygok neki,mindig figyelek arra amit mond,próbálok én is olyan témát felhozni amit tudom hogy ö is szeret,megpróbálok valahogy hozzá érni...pl.leseprek egy szöszt, holott nincs ott semmi...meg ilyenek:):D

Ha szimpatikus egy srác akkor mosolygok neki, mindig figyelek arra amit mond, próbálok én is olyan témát felhozni amit tudom hogy ö is szeret, megpróbálok valahogy hozzá érni...pl.leseprek egy szöszt, holott nincs ott semmi...meg ilyenek:) :D
Ha nem jó, nem szimpatikus, inkább kínomban mosolygok (ami azért csak más mint az önfeledt), inkább másfelé nézelõdök csak õt ne kelljen néznem, nem igazgatom a hajam ( mert nem érdekel neki tetszik-e )
A kérdező hozzászólása: zsír király :D
Ha tetszik egy srác, akkor keresem a szemkontaktust és addig tartom vele, még õ oldalra nem pillant. Közben pedig mosolygok. Én is szoktam azt a módszert alkalmazni, hogy van valami az arcodon vagy a pólódon, hogy hozzáérhessek. Ha pedig valaki nem szimpatikus, azzal kissé flegma vagyok, nem beszélgetek vele, kerülöm a szemkontaktust. 18/L

Hogy alakul ki egy kapcsolat (fiú és lány között)? Mit engednek meg a csajok a pasiknak első nap? Milyen témák jöhetnek szoba első találkozáskor?

Legjobb válasz: kapcsolat a discóban alakul ki elsõ látásra. hát mai lányok az elsõ napon megengedik hogy alájuk nyúljanak, tapizzák õket, smár, esetleg orális szex. téma az az hogy: mikor dugnak és hol. és ami tuti nem jön témába, hogy hogyan védekezzenek. valahogy így képzelek el egy átlagos találkozást, átlagos fiatalok között. 22/f

kapcsolat a discóban alakul ki elsõ látásra. hát mai lányok az elsõ napon megengedik hogy alájuk nyúljanak, tapizzák õket, smár, esetleg orális szex. téma az az hogy: mikor dugnak és hol. és ami tuti nem jön témába, hogy hogyan védekezzenek. valahogy így képzelek el egy átlagos találkozást, átlagos fiatalok között. 22/f
Sajnos ez így van... De szerintem rosszul tetted fel a kérdést.
Tényleg ez megy... Saját "tapasztalat" alapján merem állítani, hogy ez tényleg így van. Ezek vagytok mai lányok (nagy többségben). A tapasztalatot azért raktam idézõ jelbe, mert nem velem történt hanem saját szememmel láttam már többször is. 19/F
Annyira utálom amikor általánosítanak-.-Nem minden lány engedi, a nevükben is kikérem magunkat-.- Egyéntõl függ ki mit enged és mit nem.Meg az sem mindegy hogy milyen találkozó. Nézzük most az elsõ randit az én szemszögembõl.Ha már ismerem a srácot egy ideje(pár hónap) akkor még csókot nem engednék max kézenfogva sétálnánk.Második randin jöhet csók.Ha viszont még nem ismerem eléggé vagy akkor találkozok elõször vele akkor természetesen csak mint 2 ember akik ismerkednek.
Mai lányok, mai lányok... mintha a taperoláshoz, smároláshoz, dugáshoz nem két ember kéne...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommentárok sok információt gyüjtöttem (K)
Elsõ nap?, Ez kissé tág, de ha jól veszem ki arra gondolsz amikor elõször találkoznak, nos én elsõ t alin egy puszit (nem szájra) engednék meg :) Lehet gyerekes vagy valami, de elsõ alkalommal ne csókoljon meg, ha tényleg kellek neki tudjon várni;) Másodikon már jöhet a csók :) Ha pedig egy komplett elsõ tali, ami nem randi vagy ilyesmi, ah nem mondjuk akkor látom elõször életemben semmi olyat. 19L De sAJNOS SOKAN MÁR SZINTE MINDENT MEGENGEDNEK! Tisztelet a kivételnek.
és ha a lány elsõ héten engedi h alányúljon a srác, az már ribanc? kíváncsi vagyok a véleményekre..
"és ami tuti nem jön témába, hogy hogyan védekezzenek." csak ez sajnos de a többivel nincs semmi gaz az élet egy buli és ez mindig is így volt csak nem volt ennyire nyílt és látható, az internet ezt lehetõvé teszi ahol mindenki tud álszenteskedni, de ha egy bulin kicsit iszol és nagyon jó a hangulat , magányos vagy és kell valaki , akkor összejössz egy pasival/csajjal és mehet a petting.
nem lehet általánosítani ahogyan az elsõ kommentáló irt bar abban lehet hogy igaza van hogy a legtöbb esetben ez így van.
hát elsõ nap talán semmit, max egy puszit, témának ott a kaja az idõjárás a suli a filmek a zene.Aktuális a megasztár az x-factor.Szépen lassan alakul!talán ennyi de elsõ nap no sex és no nyelves csók.csak lassan elõttetek az ifjuság!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a véleményeket. De én nem vok az a típusú lány aki már elsõ nap lefekszik a pasijával.Sõt még nem is volt 15 éven át pasim. És miért tettem fel rosszul a kérdést?:S De azért köszi a véleményeket. Sziasztok
Egyetértek utolsó, mindazonáltal számomra nem maga az általánosítás a fájó, hanem hogy csak a fél társadalomra vonatkoztatják, a fiúkról érdekes módon senki sem szól egy rossz szót sem soha. Pedig ha õk szárnyas kisangyalok lennének, nem csápolnának a diszkóban kiégõfélben lévõ ribancokkal, nem smacizgatnának velük 10 perc ismeretség után és nem is szopatnák meg õket még aznap este a helyi sloziban.

Ha egy sráccal még sosem találkoztunk, és kihívott hogy menjünk valamerre, akkor szerintetek lehet valami már az első találkozás után is?

Komoly kapcsolatra gondolok:)

Legjobb válasz: hát igen, az elsõ találkozás után szokott lenni komoly kapcsolat...miért ne lehetne? attól függ hogy mit kar a srác, és mit akarsz Te! ha csak dugni akar akkor nem lesz belõle semmi!

hát igen, az elsõ találkozás után szokott lenni komoly kapcsolat...miért ne lehetne? attól függ hogy mit kar a srác, és mit akarsz Te! ha csak dugni akar akkor nem lesz belõle semmi!
Még sosem találkoztatok, de az elsõ alkalom elõtt te már a komoly kapcsolaton gondolkodsz! Így biztos nem lesz belõle semmi!
Igen, lehet.

Randiztam egy lánnyal. megvolt az első találkozás. A második találkozáskor mit tegyek, hogy a lány jól érezze magát és közelítsen felém vagy engedje hogy én hozzá?

Az első találkozáskor csak kérdéseket tettem fel neki ojanokat hogy hányéves,járe suliba vagy dolgozike,kivel él,volte barátja.Persze meghivtam kólára amit én ajánlottam fel neki elisfogadta de nem láttam rajta hogy nagyon oda lenne értem persze azzért egy mosólygós lány. De lesz második találkozásis és azt szeretném hogy ha nemis csók de legalább őlelés és kézfogés legyen ,most ijenkor én kezgyek el felé közeliteni vagy várjam meg én hogy ő én hozzám?Vagyha sétálunk hogyérjem el fogjuk egymás kezzét?És miket monygak neki amivel kedveskedni tudok neki és hamar bellémszerethet?

Legjobb válasz: Mindenképp neked kell kezdeményezned, gáz, hogy ez a mai világban kérdés. Mondjuk érthetõ, mert egy-két hülye p*csa úgy elveszi a fiúk önbizalmát a bunkóságukkal, hogy csúcs..:( Tehát, látod a lányon, hogy kedvel?? Õ is megerõsítette, hogy legyen második randi?? Ha látod rajta, hogy tetszel neki, akkor amikor nevet, nézz rá kicsit bizonytalanul és mondd neki, hogy milyen szép a mosolya, az sem baj, ha belepirulsz. Szerintem az cuki. :) Ha viszont nem látod, hogy tetszenél neki, akkor hagyd a francba. Várom a fejleményeket!!! :)

Mindenképp neked kell kezdeményezned, gáz, hogy ez a mai világban kérdés. Mondjuk érthetõ, mert egy-két hülye p*csa úgy elveszi a fiúk önbizalmát a bunkóságukkal, hogy csúcs..:( Tehát, látod a lányon, hogy kedvel?? Õ is megerõsítette, hogy legyen második randi?? Ha látod rajta, hogy tetszel neki, akkor amikor nevet, nézz rá kicsit bizonytalanul és mondd neki, hogy milyen szép a mosolya, az sem baj, ha belepirulsz. Szerintem az cuki. :) Ha viszont nem látod, hogy tetszenél neki, akkor hagyd a francba. Várom a fejleményeket!!! :)
Az a csaj igazán nyakon csaphatna egy helyesírás szótárral... Am. ha sétáltok próbáld megfogni a kezét, ha nem ellenkezik akkor sínen vagy, ha igen, akkor kérj elnézést.

18-20 éves lányok! Beszélgetek egy lánnyal. Szeretnék vele találkozni! Ti minek örülnétek vagy milyen első találkozó hely lenne a jó egy kávézó vagy park? és első találkozást lehet randinak nevezni? én nem nevezem annak! Köszi a segítséget!

nagyon bejön a lány első találkozáson esetleg felhozzam hogy mi lenne ha..lenne valami kettőnk között vagy hívjam el egy második talira ami már Randi!

Legjobb válasz: Ismerd meg a lányt, abból sokmmindent le lehet szûrni. Én pl. elsõ találkozásnál kicsit feszengenék egy helyben ülve egy forrócsoki fölött. Szívesebben sétálok, így a fölös energia is elvész és nem is tudjuk egymást hosszú percekig szembõl méregetni. :) Ha rossz idõ van, akkor viszont mindenképpen kávézó, vagy cukrászda. Étteremben szintén túl feszengõsen érezném magam. Elsõ randin/találkán ne hozd fel hogy mi lenne ha. Elmondhatod, hogy nagyon szimpatikus neked, de nyomulj túlzottan a témával, hogy többet akarsz. Majd alakul magától.

Ismerd meg a lányt, abból sokmmindent le lehet szûrni. Én pl. elsõ találkozásnál kicsit feszengenék egy helyben ülve egy forrócsoki fölött. Szívesebben sétálok, így a fölös energia is elvész és nem is tudjuk egymást hosszú percekig szembõl méregetni. :) Ha rossz idõ van, akkor viszont mindenképpen kávézó, vagy cukrászda. Étteremben szintén túl feszengõsen érezném magam. Elsõ randin/találkán ne hozd fel hogy mi lenne ha. Elmondhatod, hogy nagyon szimpatikus neked, de nyomulj túlzottan a témával, hogy többet akarsz. Majd alakul magától.
Bokor 10/L
lesznek csak jó helyen kell keresni ;) pl: nem neten! nemtudom mennyire van lehetõséged személyesen találkozni vadidegen csajokkal, és azokat szóltsd le ha megtetszik.
A kérdező hozzászólása: hát igazad van! én is attól tartok, de mindig ilyeneket fogok ki ? nincsenek normálisak...
Akkor dobd a csajt, van tõle normálisabb, és ez csak a kezdet, nem fog leállni.
A kérdező hozzászólása: hát elszívott egykét füves cigit......
Nem értem, ellazult? hogy?
A kérdező hozzászólása: igen láttam persze! hát nem rég kiderült róla hogy túl laza, el ment a kedvem! ki derült hogy hát ma el lazult..ko értitek? egyedül..hát remek! nem örülök neki! de ettõl eltekintve nem tudtam kiábrándulni belõle mert nagyon tetszik a csaj! egy talit akkor is össze hozok lesz ami lesz ! vélemény? Lányok!! Fiúk!
Amúgy láttad már õt képen? Milyen tulajdonságú?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a tanácsokat! fõleg az értelmesebb hozzászólóknak!! igen, egy étteremben én is feszült lennék, de majd ami neki jobban bejön úgy lesz! de izgulok a találkozótól :D
Templomnak örülnék. Mert ott van igazán jó hangulat, és megmutathatja a másik, milyen szórakoztató alak is.
13:38 Köszi, arra szükségem is lesz :D
kávézó:)
Elõször is ne legyen cigifüstös kocsma beütése a helynek. Szép elegáns étterem is lehet akár, nem fontos enni áttól. Viszont a park is tetszene nekem, egy kis séta, beszélgetés. De attól függ mik a lány tulajdonságai 18/L
2: izzítottam estére a kandallót. Csak Neked! :D
1es: Te kis huncut :)
Én a kávézót preferálnám, mert szeretem az ilyen helyeken, olyan kellemes ücsörögni :D A park is jó, bár nekem már ilyenkor hideg van és fáznék kint :)
Én pl normálisnak tartom magam. Nem iszom alkoholt, csak pezsgõt azt is egy negyed pohárral, mert 3 korty után érzem, hogy rosszul vagyok. Nem cigizek és nem is próbáltam soha, a füvet, drogot úgyszintén. Tanulok mert akarok valaki lenni. Nem öltözködöm kihívóan. Igaz nem vagyok világszépe. Mindenkivel kedves vagyok és megpróbálok a konfliktusaimat szépen kezelni még akkor is ha velem ordibálnak mint a kutyával. 18/L

Találkozok egy lánnyal 16 vagyok és ez lessz az első találkozás ismerem de nem teljesen és ő az első aki azt mongya szeretlek?

sulim elött talizunk tanítás után mitcsináljak vele? hogy köszönyek mindent részletesen irjatok le léci miröl beszélgesünk ijenek?

Legjobb válasz: remélem chaten nem beszéltél még vele, mert borzalmas a helyesírásod:D amúgy meg add magadat, nem kell sémát követni... sõt nem szabad sémát követni!

remélem chaten nem beszéltél még vele, mert borzalmas a helyesírásod:D amúgy meg add magadat, nem kell sémát követni... sõt nem szabad sémát követni!
ja tenyleg fontos h spontan legyel es ne szabalyok szerint cselekedj:) mutass iranta erdeklodest, kezdemenyezz ha kell, legyel nyilt
menjetek el sétálni... aztán pizzázzatok, vagy cukrászda, vagy...
A kérdező hozzászólása: és mikor tudom hogy megcsókolhatom meg azis probléma lessz nem csókolóztam még :(
xD ez nem probléma :DDD Ezt csak gyakorlattal lehet tanulni, mint az úszást! Tudod... bele kell ugranod a mély vízbe... :) (jó hasonlat, ugye? :D) Elsõ randin amúgy elég lesz, ha még csak egymás kezét fogjátok, ölelés, meg puszi... De az is fontos, hogy beszélgessetek, ismerjétek meg egymást! :)
itt nembaj reméljük neki se lesz baj :D
hivd el most randira. mi lesz a találkozón, ha már most nemtudod mit mondj?
A kérdező hozzászólása: van mit mondanom a randin, csak az nem sms téma
hát miket írtál eddig?
A kérdező hozzászólása: mindenfélét, 1 hete irogatunk, pl. aznapi teendõket mert mind a ketten dolgozunk, érdeklõdési kör , hobbi, kedvenc kaja, pár tulajdonságot magunkról , meg ilyeneket.

Mit csináljak első találkozás alkalmával, és mit csináljak ha egy másik városba megyek egy lányhoz?

Nem sok tapasztalatom van randizás terén, els? randin mit szokás csinálni? Neten ismerkedtem meg valakivel, és nem is kifejezetten randi lenne, hanem csak egy találkozás, de nem csak barátként akarok közeledni hozzá.

Legjobb válasz: Rúgjatok be a buszállomáson!

Rúgjatok be a buszállomáson!
sétáljatok-.-' gondoloma csaj ismeri a várost nem muszáj elvinni valahova, elég ha sétáltok egyet
2. válaszolónak igaza van ráadásul elsõ találkozáskor amúgy sem szokás elvinni bárhova :)
A kérdező hozzászólása: Nem is gondoltam semmi különös helyre elvinni, csak esetleg meginni valamit, vagy ilyesmi. Órákon keresztül csak sétáljunk?
Te hol lasz? És a lány hol lakik?
Szerintem majd javasol a lány valamilyen helyet, ahová beülhettek beszélgetni. Ez így szokás, ebben a melegben nem kell órákig sétálnotok:)
én órákig szoktam sétálni 1-1 lánnyal, legyen akármilyen meleg, ha esik v vmi akkor beülünk a plázába v vmi (mivel városról van szó, gondolom ott is van)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!