Találatok a következő kifejezésre: Első szexre de barátom nem (11 db)

Első szexre készülök, de barátom nem tudja h ő az első. Ha esetleg véreznék az csak később jelentkezik, vagy ő is tudni fogja mi a helyzet?

Legjobb válasz: Tudni fogja....Ha vérzel az egybõl jelentkezik, és ha nem csinálja a párod óvatosan az elsõt, fájni is fog, nem kicsit...Mindenképp mond meg neki. Örülni fog..és sokkal óvatosabb lesz...

Tudni fogja....Ha vérzel az egybõl jelentkezik, és ha nem csinálja a párod óvatosan az elsõt, fájni is fog, nem kicsit...Mindenképp mond meg neki. Örülni fog..és sokkal óvatosabb lesz...
Nagyon sok fiu még jobban is szereti ha megmondod h te vagy neki az elsõ..mert akkor csak amgának érez és hidd el h sokkal jobb minthogy tudná h már mennyi pasi átment rajtad elõtte....ugyhogy SOK SIKERT..HAJRÁ...
Ha nem véreznél akkor is észrevenné, hogy ez neked az elsõ, abból ahogy viselkedsz, ahogy csinálod a dolgokat. Mondd el neki, hiddel el hogy ezt nem kell szégyelni és neke dis jobb lesz, õ pedig ugyanúgy el tud élvezni.
Persze:) Attól hogy vigyáz rád , ami ilyenkor nagyon fontos, még neki is jó lesz:) Pláne hogy szûzként még elég szûk a hüvelsy, és ezért jobban is fogja ingerelni valószínûleg mintha már lettél volna fiúval.
A kérdező hozzászólása: Így az elsõ együttlét neki is jó lehet azért?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítségeteket!
Mond meg neki hogy Ö lesz az elsö, és sokkal nyugodtam leszel Te is, Ö sokkal gyengédebb, végÜlis hogy neki adod a szüzességed az egy ajandék. A vérzést persze tudni fogja ha vérzel, van olyan lány aki csak utanna verzik késobb vagy nem vérzik, de az eleg ritka.=)
mond el neki!! fontos h fogalkozzon veled neked még másra van szükséged mint egy szexben jártas kitágult nõnek. magadnak teszel ezzel jot és amugyis észre fogja venni h kezdõ avyg meg minden
Mond meg neki! egy életre megjárhatod ezzel, ha nem jól sikerül! Az elsõ együttlégy nagyon meghatározó! Kellemes visszaemlékezni egy hangulatos (nem biztos hogy tökéletes) szeretkezésre mint egy kínok között átélt, fájdalmas együttlétre!
Ne kövesd el ezt a hibát! Én sajnos elkövettem és nagyon fájt. Persze a párom észrevette, hogy nincs rendbe valami. Mondd meg neki! Az elsõnél többet kell foglalkozzon veled elõjáték terén.
ha a barátod kicsit is rutinos, tudni fogja, hogy szüz vagy. mindenképp beszéld meg vele, mert akkor õ is úgy áll majd hozzád, gyengédebb lesz, és vigyáz rád, hogy ne fájjon. az nem égõ, hogy ha szüz vagy.

Barátommal már 11 hónapja együtt vagyunk. Élvezem a szexet, de még nem volt orgazmusom. Õ az első komoly kapcsolatom, vele volt az első is. Nagyon szeretjük egymást, akkor mégis miért nem sikerül?

semmi probléma nincs köztünk. Õ mindig azon van, hogy nekem jó legyen, mármint hogy a csúcsra juttason. Sokszor már annyira kényeztet kézzel, hogy egy id? után fáj is, olyankor szólok neki és áttérünk a szexre. Azt megintcsak élvezem, nagyogy! Akkor miért nem?? Mindig eljutok addig, hogy vizelési ingerem van, de akkor meg attól félek, hogy bepisilek és lehet ez a baj, hogy ez feszéjez? Vagy mi lehet? Kérem tapasztaltak válaszát...köszönöm el?re is!

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy az feszéjez! Ne félj, mert közben nem fogsz pisilni. Engedd el és add át teljesen magad a párodnak! Ez ne feszéjezzen!

Lehetséges, hogy az feszéjez! Ne félj, mert közben nem fogsz pisilni. Engedd el és add át teljesen magad a párodnak! Ez ne feszéjezzen!
Nekem is pont ez volt a problémám... Ne arra figyelj közben h "na most elmegyek!" hanem csak próbáld élvezni! ne arra figyelj hogy mit hogyan csinál hanem hogymennyire jó érzés, hunyd le a szemed és engedd el magad. Elõször nehezen fog menni de egy idõ után iszonyatosan jó lesz:) Ne gondolj arra h bepisilsz mert nem fogsz az biztos. Esetleg valahogy emlitsd meg a barátodnak h nem sikerül elmenned, vagy ha már beszéltetek errõl adhatnál tippeket neki hogy hogy csinálja, és neked mi jó és mi sem. Nekem is igy sikerült. Mondtam neki h sokkal gyengédebb legyen és néha lassabban néha gyorsabban csinálja. Az is nagyon jó lehet ha néha felváltva a kezét és a száját/nyelvét használja vagy mind 2 õt egyszerre, mond neki hogy ugy csokolgasson ott lent mint a hogy a szádat szokta:P Furin hangzik de nagyon jó:P Remélem segitettem, és sok sikert:)
szia Annak idején nekem is sokára sikerült elérnem az orgazmust és a páromat ez jobban zavarta mint engem, kb 1 év rendszeres szexuális élet után jutottam el elõször és utánna sem minden együttlét alkalmával, gyakorolni kell és türelmesnek lenni, ne ez járjon mindig az eszedbe és neked is ki kell ismerned magad, hogy melyik póz jó meg ilyenek. A pisilési inger néha van, de ne izgulj nem fogsz bepisilni, max szex után szaladsz a Wc-re. Nekem sokat segített az orgazmusban és a párom is élvezi, hogy ha a hüvely izmaimat ritmikusan rászorítom a hímvesszõre és elernyesztem mikor bennem van, persze ezt is gyakorolni kell és kicsit fur, ezt lehet úgy is gyakoroloni, hogy nincs benned, csak ondjuk ülsz most a gép elõtt. Elõször nehéz rálelni, hogy hogyan is tudod mozgatni ott bent, de nekük nagyon bejött. Sok sikert!
Szerintem meg kellene próbálnod egyedül :) )) Ha kitapasztalod magadnak, hogy mi a jó, és hogyan tudsz a leghamarabb elmenni, akkor sokat tudsz segíteni a barátodnak, hogy mit hogy csináljon, és szex közben is fogod tudni, hogy mi történik veled, ha magadnak sikerül orgazmust elérned, akkor már fogod tudni, hogy nem fogsz bepisilni, és talán ez majd nem szab gátat az élvezetednek :) Esténként az ágyban forgolódás helyett tudom ajánlani.. Gyakorolj sokat, a pasid is értékelni fogja az eredményt (persze neki nem kötelezõ tudni róla, hogy érted el :) )))
Nekem is volt ilyen problemam, most vagyok 21, par honappal ezelott ereztem eloszor hogy milyen is az orgazmus, elotte sosem. sokszor azt hittem, hogy nekem nem fog sikerulni soha sem, a parommal majdnem 3 eve egyutt vagyok, es sokszor bantotta, hogy nem sikerul.. De aztan raereztem, hogy is a legjobb, probald ki te is, hatha neked is bejon. Lovaglo poz, felig hajolj ra a parodra, ne fel-le mozogjal, hanem elore hatra (csakis szenvedelyesen:) ), igy ahogy surlodsz hozza, jobban ingerel :) Nekem legalabbis igy sikerult, mashogy meg azota se..:( de ki kell tapasztalni mindent.Egyszer eljon a te idod is.:) Vagy lehet hogy meg nem erettel meg ra... nalam is lehet az volt a baj. Kitartas
Hm, nem tok mit irni erre, mar mindent leirtak:D Turelem, te szereted ot?? ha igen akkor bizots ossze fog jonni:d Hany eves vagy? Jol csinal mindent a baratod?Nagyon erdekel a tema ugyhogy legyszi valaszolj. Nekem is voltka ilyen problemaim:D Koszi elore is
Irj emailt, az elobbi kerdes iroja vagyok Legy szives

1, 5 éve vagyok együtt a barátommal, ő volt az első nekem. De most úgy érzem, hogy nem kívánom vele a szexet, de mással meg igen! :S ezek szerint már nem szeretem?

21 év körüliek vagyunk.Meg akarom menteni a kapcsolatot...de valahogy mostanában tényleg nem kívánom ?t:s

Legjobb válasz: meguntad, nincs mit tenni. :/

meguntad, nincs mit tenni. :/
vége van
The end:(
Csatlakozom az elõttem szólókhoz... Egyszerûbb tudomásul venni, mint értelmetlenül küzdeni....
Mást kívánsz, nem õt? Így elég nehéz lesz megmenteni a kapcsolatot!
gondolj a másikra szex közben
még egy ordas nagy....
Korod?
Magaddal..nincs szebb látvány, mint egy szép meztelen nõ.
Elsõ alkalommal még ne akard feldobni semmivel! ;)
Régen rossz, ha már az elsõ alkalommal is fel kell dobni... Ilyen praktikákon majd agyalhatsz 30 év múlva... el kell ájuljon attól is, hogy vele akarsz elõször lefeküdni.
IGEN. A fas.zért nem tudnak védekezni az emberek??? Sok ostoba kölyök
Honnan tudod, hogy nem volt elõváladék? Amúgy igen, lehetsz terhes, gratulálok!
De lehet az elõváladék miatt. Ráadásul úgy is lõhet egyet mielõtt elmenne h meg sem érzi
komoly szex lehetett ha egyikötök sem élvez el :) P a másik ..a kérdésednél zárójelben azt írtad hogy nem védekeztünk !!! ezek szerint védekeztetek csak kiszakadt a gumi ...ez azért nagy különbség !!! az elõváladékot nem látod ...ha meg benned van a férfi akkor meg már pláne nem !! de nem lehetsz szerencsés tipus aki életében elsõ szex közben is kiszakad a gumi ... Ha ilyen szerencsés vagy mindenben simán lehetsz terhes is :( Ha meg csak játszotok még szexet és ez nem túl komoly akkor maradjatok a pettingnél és akkor nem idegeskedsz és még ha ügyesek vagytok el is élveztek ...
Igen, lehetsz terhes. Menj el egy nõgyógyászhoz, aki felírja az esemény utáni tablettát. Legközelebb legyetek óvatosabbak!
hogy ne lett volna elõváladék??? nem az a gáz hogy szexeltek, hanem hogy semmit nem tudtok róla... elõváladék ha nincs akk nem is izgul, az a nemi izgalom hatására jön... természetes síkosító másrészt a gumi általában spermicides, azt a minimális esetleges spermiumot ami odakerült meg is ölte a spermicid. különben meg nem leszel terhes ennyitõl... ha mégis akk szólj mert akk rohadtnagy peched van, ugyanis nagyon kicsi az esélye...
És azt te honnan tudod?? Azt sem tudod h mikor lehetsz terhes meg mikor nem. Azt még a pasi sem érzi h van-e elõváladék. Am ha gumit használtatok, kiszakadt és idõben akkor nem vszinû h baj van.
Atya isten ennyire tudatlanok vagytok fiatalok??? ha nem élvezett el a barátod akkor nem lehetsz terhes ... de ahhoz neked semmi közöd ha te nem is élvezel el akkor is lehetnél terhes de mivel õ nem élvezett el igy nem. Egy kicsit olvass ezek után mert ez egy nagon hülye kérdwmés ugye tudsz róla?
A kérdező hozzászólása: Nem volt elõ váladék!!
Legközelebb csak popóba engedd vagy a szádba.Attól tuti nem esel teherbe :D
had gratuláljak hozzá :) ezt egik válaszó se írta de sztem (védônôi bemutatò óra) ha még nem jõtt meg akk nem lehetsz...
2. komment írójának: De igen is lehet terhes, mert sperma nem csak "élvezéskor", hanem "nedvesítõ cseppekkel" is kijuthat a hímvesszõbõl.
Az a szomorú, hogy az ilyen hülyék gyerekeivel lesz tele a világ, akik hasonló képességekkel rendelkeznek majd... megállíthatatlan a folyamat :(
A nevedbõl ítélve se lehetsz több 14-15 évesnél gratulálok a nevelésedhez... És én ilyen világba akarok gyereket szülni. Atya világ
elõváladék volt. mindig van, ritka, hogy nincsen. és az is elegendõ a teherbe eséshez. ha kiszakadt a gumi, mennetek kellett volna 72 órás tablettáért... istenem, miért szexeltek, ha ennyire tudatlanok vagytok mindketten..?
A kérdező hozzászólása: Gumival védekeztünk de kiszakadt!! :((
Na lett gyerek?

Első szex lett volna a barátommal, de nem ment be, nagyon fájt. Ma este újra szeretném ha próbálkoznánk, mert már nagyon vágyunk egymásra. Mit tanácsoltok?

Nem vagyok már sz?z, csak kimaradt egy hosszabb id?szak. Sokat pettingelünk, nagyon szeretjük és kívánjuk is egymást, nedves is voltam, mégsem tudta betenni, mert nagyon fájt.

Legjobb válasz: nem lehet hogy valami betegséged van? esetleg gyulladás?

nem lehet hogy valami betegséged van? esetleg gyulladás?
A kérdező hozzászólása: Ha ujjaz, akkor a 2. már fáj.
A kérdező hozzászólása: Nekem 2 év maradt ki...Attól sem?
Nem hiszem, nekem anno volt egy fél éves kihagyásom, és nem lettem szûkebb. Pedig örülnék neki mert én meg nagyon tág vagyok.
A kérdező hozzászólása: Neki átlagos, én viszont tényleg elég szûk vagyok. Lehet amiatt is nehezebb, hogy hosszabb ideig nem voltam senkivel?
Hát akkor vagy te vagy nagyon szûk vagy neki van vastag pénisze. Ilyenkor óvatosan kell, hogy elkezdje a dolgot. Ki kell, hogy tágítson téged. Ezt elkezdhetné ujjal, és a bahatolás során apránként tegye meg, ugyan úgy húzogassa ki-be mint szex során és te irányítsd, hogy mikor mehet mélyebbre.
A kérdező hozzászólása: Hosszú elõjáték megvolt:) Igen, kicsit tényleg izgultam, de annyira nagyon nem, mert nem terveztük, csak úgy spontán jött volna.
A kérdező hozzászólása: Biztos hogy nincs, mert nemrég voltam dokinál és minden oké.
Legyen jó hosszú az elõjáték:) Szerintem is izgultál, próbáld elengedni magad.
Nem izgultál nagyon miatta? Ilyenkor megeshet, hogy nagyon beszûkülsz és ezért nem tudta betenni. Elöltetni viszont nem szabad mert megsértet téged.
Sajnos nem tudom, hogy van-e olyan, hogy beszûkülsz ha nincs szex. Viszont van egy barátnõm akinek voltak hasonló problémái. Õ viszont nagyon izgult mert a srác szûz volt még és szintén annyira szûk lett, hogy nem ment nekik. Olyan 1-2 hónap kellett hozzá míg megoldódtak a dolgok.

Első komoly barátommal egyenlőre csak az orális szexig jutottunk. De az is elég kínos volt.30 percen keresztül próbálkoztam de nem ment el. Mi lehetett a baj?

Nem tudom mi a probléma én voltam a rossz? Õ azzal nyugtatott, h el?z? nap "elintézte" és nem megy neki ilyen s?r?n, de sztem csak vigasztalt.Mit csinálhattam rosszul?

Legjobb válasz: Kérd meg, hogy segítsen neked ebben, és irányítson, ne érezze cikinek mondani, hogy éppen mi a jó neki.

Kérd meg, hogy segítsen neked ebben, és irányítson, ne érezze cikinek mondani, hogy éppen mi a jó neki.
Szia. Hát ha õ az elsõ komoly barátod, akkor gondolom nincs túl nagy gyakorlatod:P Én fiu vagyok, és: Na az egyik legnagyobb hiba, amit el lehet követni az az, hogy DIREKT arra játszol, h a másik elmenjen.A fiuk ugye jobban rálátnak egy lány arcára, mint a lány a fiuéra orális szex közben...és fontos ám, hogy mi látszik!(Pl csukd be a szemed közben) Elõször is nehogy úgy próbálkozz, ahogy a pornófilmeken látni - hogy tövig benyelik, és mint a porszívó szopnak, közbe meg ugy betorzul a fejük, mer majdnem megfulladnak...Na ilyet ne. Próbáld meg kb igy: Amikor csókolóztok, kicsit hevesebben, akkor nyomd a csípõd az õ csípõjéhez, szorosan. Ha a csóktól még nincs merevedése, ettõl majd lesz;)(Ha a csókolózás érdekel részletesebben: Milyen csókfajták vannak c. topic...)Akkor nyulj a nadrágjához, és fogd meg a péniszét, simogasd kicsit(tökjó ha úgy csinálod, mintha magadat simogatnád - az nekünk is tetszik:P ), aztán kezd el lebontani róla a gatyát:D Ha kicsit erõteljesebben fogod meg a nadrágját, és erõs mozdulatokkal (nem rángatva!) kezded el megszabadítani tõle, az nagyon fog tetszeni neki - bejön, ha egy csaj be van indulva;)Na ha a gatya lent, és a farka áll, akkor: Itt jön a mûvészet része;) Fontos, h szeressed a másikat, és tudjad, hogy most mit fogsz csinálni. Mert nem azért kényeztetjük a másikat, mert mi azt akarjuk, h õ elmenjen. Az orgazmus mindenkinek a saját dolga! Azért kényeztesd igy a pasid, mert ez nagyon jó neki, és mert szereted látni, amikor a gyönyör átjárja a testét - aztán, h elmegy-e vagy sem, az már rajta áll:P Szóval a lényeg, h ne az érzõdjön, h neked az a CÉLOD, h elmenjen, hanem látszon, h szívbõl csinálod, mert élvezed csinálni;) A fiuk szerszáma egy titokzatos dolog, tele apró, felfedezni való részekkel... Szóval fogd meg a szerszámát , csak úgy marokra, kicsit erõsebben, közben nézz a szemébe, mosolyogj, és gondolj arra, hogy most kikészíted, és nyüszíteni fog a kezeid között, és fõleg - Te magad válsz a hevületté, ami a szerelmeseket fûtõ a téli éjszakákon is...Csukd be a szemed, és ereszkedj alá az ágyékához, mintha a saját gyönyörödbe süppednél! Elõször csak a belsõ combját nyalogasd, meg csókolgasd kicsit. A combja közepétõl felfelé biztosan érzékeny neki;) A lényeg, hogy jó alaposan fedezd fel az egész ágyékát, mintha csak a nyelveddel láthatnál.Kalandozz át a hasa felé is - a boxer vonaláig nyugodtan huncutkodhatsz, az még bõven az érzékeny terület:P Amikor erre jársz, a combhajlatának és az alhasának a találkozásánál nyisd nagyra a szádat, és mintha egy nagyot akarnál harapni belõle, mard meg, de csak okosan, hogy ne fájjon neki;) Ez kész lesz, mert ugye kicsit mindenki félti a péniszét, és ez meg egyébként is lágy rész, és evoluciósan is reflexesen védi az ember és érzékeny terület! Valószínûleg össze fog rándulni az egész teste - ha meg nem, az se a te bajod;) A játék közben a belsõcombját is megharaphatod...Aztán nyalogasd kicsit a heréit, simogasd a nyelveddel, esetleg a fogaid közés is veheted a bõrt, és lassan meghúzhatod:P Csak hagyj idõt magadnak mindenre bõven! Az a fél óra teljesen korrekt, amit írtál. Közben a kezeddel simogasd a péniszét. Na térjünk át a péniszre: Van ugye a töve, a "szára" meg a "kalapja", a makk. Mindenhol másmilyen, másra érzékeny, más jó igazán. Ami nagyon tuti például, az az, ha a kazeddel utánzod a hüvely összehúzódásait: tehát amikor megfogod, akkor elõször a kisujjaddal szorítassz rá, aztán a gyûrûssel, a naggyal, végül a mutatóval, hogy a makkja felé gyûrûzzön az egész... Cirógasd a tövét, játsz a heréivel, csókold lentrõl végig az egész péniszét a makkjáig, piciket harapj bele a szárába, a nyelved hegyével nyalogasd a makkját, de csak ugy, hogy éppen hozzáérsz - a lényeg a játék, és hogy örömmel csináld! Arra figyelj, h TE élvezd!Fontos még, hogy ha kézbe veszed az ügyet, akkor ne a tövétõl a makkja felé próbáld meg "kiverni neki" - csak mert ezzel találkoztam azért párszor;) - hanem pont, hogy a hüvelybe való behatolást utánozd a mozgással, tehát erõsebben csússzon rá a kezed a péniszére, és inkább akkor enyhüljön aszorításod, amikor a makkja felé huzod. A péniszének a alsó oldalát, ahol a hugycsõ fut, azt is megrághatod kicsit, kélyesen, finoman.Aztán a makkját a kezeddel fogd meg ugy, hogy a makkja tövéhez teszed a tenyértöved, és az ujjaidat ráhajtod a makkjára, mintha egy bogarat tartanál a markodban. Itt finomant mozgatva a kezed...hát elég jó lesz neki:P Vagy fogd marokra a farkát ugy, hogy a hüvelykujjadat ráteszed a makkjára (kb mint a parasztnintendó nevû ökörködés közbenxD ), és miközben tudod pumpálni a pénisze szárát, a hüvelykeddel simogathatod a makkját. Talán a legérzékenyebb terület a makk hegye, és a makk háta, közvetlenül a kicsi nyilás felett, egy olyan 2-3 cmes foltban...A nyelveddel is játszhatsz a makkja hegyével, a fitymája körül végignyalhatod a makkját..stb.:P A lényeg a kreativitás, a játék, és hogy szeresd csinláni, amit csinálsz:D (Ja még annyi, hogy elõfordul az, hogy a pasi, ha már elment egyszer, akkor a péniszébõl a makkja hegyén ahogy ottvan a kicsi lyuk, a húgy- és ondóvezeték, ott nagyon érzékeny lesz, és kellemetlen is tud lenni, ha a kezeddel birizgálod. De ez tényleg csak a pici kivezetõnyílás...)
ne aggódj nem csináltál semmit sem rosszul. Neki még meg kell szoknia hogy nem magának csinálja (persze nem szájjal:D) Neked meg még gyakorolnod kell. Ki kell tapasztalnod hogy neki mi a jó. keresd meg az érzékeny pontjait. Vagy amikor csinálod neki a dolgokat mindig megkérdezed: "Ez most jó?" Ha azt mondja igen akkor csináld még egy kis ideig aztán kezdj el mást csinálni. Ha eddig körbe-körbe nyaliztad akkor utánna harapdált finoman. (Más ötlet nem jutott az eszembe) És miután kitapasztaltad hogy mik tetszenek neki akkor egy idõ után magadtól fogod csinálni és pikk-pakk eljuttatod a csúcsra. Szal ne aggódj nem rontottál el semmit, neki is még hozzá kell szoknia. Kitartás ;-) cukorfalat
elõször velem is ez volt, és figyeltem h mikor rándul kicsit össze a barátom teste meg néha õ is mondta h kicsit erõsebben csináljam, vagy szívogassam is, stb.. Bele fogsz jönni
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, hogy bíztattok:)
A kérdező hozzászólása: Huhh hát kösy a kimerítõ választ:P Majd gyakorlom:)
köszönöm nekem is sokat segített:)

Szűz vagyok és a barátommal tervezzük a dolgot. De a menstruációm nem rendszeres egyáltalán és nem tudom, hogy menjek e orvoshoz az első előtt vagy ráér a doki a szex után? 19/L

Legjobb válasz: Ha védekeztek (gumival) akkor ráérsz szerintem. Valószínûleg valamilyen kombinált fogamzásgátlót fog felírni a menzesz rendszerezésére. A Megszakítás nem védekezés.

Ha védekeztek (gumival) akkor ráérsz szerintem. Valószínûleg valamilyen kombinált fogamzásgátlót fog felírni a menzesz rendszerezésére. A Megszakítás nem védekezés.
Ha nem akarsz terhes lenni, elsõ elõtt mindenképp! mond a dokinak, hogy az vagy s nem lesz gond
az a baj hogy ez 19 évesen nem normális már. endokrinológiai kivizsgálás kell. A fogamzásgátló csak a tüneteket kezelné(megjönne idõben) viszont az okot nem gyógyitja. Sokszor csak utána derül ki hogy még ártott is fogamzásgátló annál a hormon betegségnél amiben szenved az ember.
Szia! én 17 vagyok és nekem is nagyon rendszertelen volt. nyáron feküdtem le elõször a barátommal és elõtte voltam dokinál. még meg is dicsért, amiért elõre gondolkodom és felkerestem. semmi problémát nem talált, adott fogamzás gátlót és minden rendben van. szerintem menj el most, ebbõl bajod nem fog származni, csak jobb lehet!
3-asnak nincs igaza. A rendszertelen vérzésre oki megoldás lehet a fogamzásgátló szedése. Menj el elõtte dokihoz, mondj el mindent, megvizsgál és ad tanácsot, mi lenne neked a legjobb!

Mit csináljak? A barátommal 7 hónaposak vagyunk és nagyon szeretjük egymást. Vele van az első komolyabb kapcsolatom és szexuálisan is csak vele érintkeztem eddig. A szex jó és élvezzük, de nem tudom más téren kielégíteni.

Nem tudom miért de valahogy mindig elbénázom a dolgokat pedig tényleg próbálkozom.Szeretnék neki örömöt okozni de egyszerűen érzem hogy nem élvezi sem orálisan sem ha kézzel csinálom és nem vele van a gond. De ez egy lánynak nagyon el tudja venni a bátorságát.. Ráadásul ő ki tud engem elégíteni és sokkal jobban csinálja a dolgokat. Lehet hogy ő tapasztaltabb de már több mint 7 hónapja együtt vagyunk és ennyi idő alatt nekem is ügyesednem kellett volna.Mondta hogy jobban csinálom mint az elején de nekem ez nem elég. Azt akarom hogy élvezze.És tudni, hogy vajon hol rontom el..Ha valakinek van bármilyen ötlete hogy hogyan legyek jobb ebben nagyon örülnék neki, mert ez tényleg fontos dolog.Aki normális az átérzi a helyzetet szerintem.

Legjobb válasz: szerintem jól csinálod, nem hiszem hogy ezt bárhogy is russzul lehetne csinálni. nem gondolod hogy csak elakar tiporni hogy õ tûnjön a jónak? amúgy hány éves vagy?

szerintem jól csinálod, nem hiszem hogy ezt bárhogy is russzul lehetne csinálni. nem gondolod hogy csak elakar tiporni hogy õ tûnjön a jónak? amúgy hány éves vagy?
A fiúk nagy részét a pornós cuccok beindítják, tegyél úgy mintha te is maximálisan élveznéd a dolgot (mintha szexuálisan ingerelnének), nyögjél sokat, sóhajtsál.
ja, és olykor néz kacéran a szemébe! Mosolyodj el! Az ilyen extrák sokat számítanak.
nem kell izgulni mert nem megy ez a tanulas egyik naprol a masikra! meg 7 ho is keves. de azert kicsitt jobban odafigyelhetnel ra, es kozbe kerdezd meg hogy mikor mi jo neki. az azert durva hogy nem tudod kiverni se neki!!!!!!1
rosszul*** elírtam, bocsi
A kérdező hozzászólása: de persze volt már hogy elment mikor ilyen téren elégítettem ki, csak nagyon ritkán. Köszönöm az eddigi válaszokat nagyon megértõek vagytok!! Amúgy 16 vagyok
én 4 hónapja vagyok együtt a barátommal, és énsem voltam annyira ügyes..persze azért élvezte, mert nemlehet nem élvezni, de azért nemis volt annyira nagyon jó...és olyan 2 hónap elteltével már elkezdte mondani h mit és hogy csináljak, és így nagyon jó neki is és nekem is..szeretem ha megmondja h mit és hogy csináljak, és nem nekem kell kitalálni, hogy mi a jó neki:)
én elég tapasztaltnak mondanám magam, de a páromat (aki szintén nem ma kezdte, 30 éves) pl kézzel eddig egyszer próbáltam meg kielégíteni, és egy idõ után annyit mondott félig nevetve, hogy ezt inkább hagyjuk (ekkor már nekem is kínomban nevetnem kellett). Szájjal más a helyzet, de azt meg nem szeretem igazából annyira, szóval max. az elõjátékba van nálunk beépítve. Korábbi partnereim közül azonban volt, akinek simán "elintéztem" kézzel, szerintem a mostani páromnak ez egyszerûen nem jön be (ha rendszeres a szexuális élete, orálisan nem is lehet kielégíteni, élvezi, szereti, de nem tud úgy elmenni), talán a te barátodnak sem!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!