Találatok a következő kifejezésre: Első szexre de barátom (18 db)

Megvolt az elsõ szex a barátommal de. Mi lehet a baj? Miert van ez?

Miota megtortent egy kicsit faj még mindig es sarga folyik belolle. Miert van ez? Aggodnom kene?

Legjobb válasz: Hát ha eddig nem volt ilyen folyásod, de most van, akkor nyilván elkaptál valami fertõzést! Menj el nõdokihoz, nem fog csak úgy elmúlni. Az meg nem igaz, hogy ez gomba, nem tudhatod!

Hát ha eddig nem volt ilyen folyásod, de most van, akkor nyilván elkaptál valami fertõzést! Menj el nõdokihoz, nem fog csak úgy elmúlni. Az meg nem igaz, hogy ez gomba, nem tudhatod!
persze....azért, mert hülye vagy :D
A kérdező hozzászólása: De mitol lehet gomba? Hogy lehet azt el kapni?
Ma miért nem mentél el nõgyógyászhoz? Megvizsgált volna és kaptál volna diagnózist meg gyógyszert, ehelyett itt értetlenkedsz.
A kérdező hozzászólása: Mert felek. Mit fognak csinalni ?
Megvizsgál, kenetet vesz... az elõbb belinkeltem egy cikket a hüvelygombáról... Két lehetséges variáció: 1. A srác korábbi partnere fertõzött volt, és a srác adta neked tovább. 2. A gumi kidörzsölte a hüvely falát, ezért könnyebben el tudtak szaporodni.
A kérdező hozzászólása: Mitol lehet a gombat elkapni?
A kérdező hozzászólása: Mik a veszelyei?
Gomba.
A kérdező hozzászólása: Ha pisilek szur a huvelyem. Ez miert van?
2-es vagyok, de ha canestent ír fel a doki jösz egy bocsánat kéréssel, hogy komolytalannak néztél:)
Nõgyógyászhoz.
A kérdező hozzászólása: 15 oraja lehetett
mikor volt az aktus? hány órája? a sárg dolgot nem tudom mitöl lehet a fájdalom még nomrális.
A kérdező hozzászólása: Volt rajta gumi es mind2-nek ez volt az elso.
A kérdező hozzászólása: Kerlek normalis valaszokat adjatok. Nagyon aggodom.
gombás volt a srác.. biztos megcsalt és másik csajtól kapta.. kenegesd canesennel. sajnálom
Ne hülyéskedj már! Mi az, hogy félsz? Mitõl? Hogy leharapja a fejed? Tudod hány nõ fordul ilyen problémával hozzá? Ha a szexhez elég felnõtt vagy, akkor a nõgyógyászhoz is annak kell lenned, arról nem is beszélve, hogy a saját testedrõl van szó!
hány évesek vagytok?
Ha nagyon félsz, nincs még itt az ideje, vagy nem õ az igazi. Várjatok!
A kérdező hozzászólása: 19 a fiú 18
az egyetlen és legfontosabb szabály: ne parázz, és lazulj el. nem fog fájni, ha kellõen el lazulsz. a pettingeléses dolog ez igaz, de csakis akkor, ha mind a ketten kellõ figyelmet forditotok a másikra. ja, és mielõtt elfelejtem! a barátoddal elõtte tisztázzátok, ha neked kellemetlen, vagy nem jó, szólj neki és hagyja abba. de ha figyel rád, akkor nincs mitõl félned.

Első szexre készülök, de barátom nem tudja h ő az első. Ha esetleg véreznék az csak később jelentkezik, vagy ő is tudni fogja mi a helyzet?

Legjobb válasz: Tudni fogja....Ha vérzel az egybõl jelentkezik, és ha nem csinálja a párod óvatosan az elsõt, fájni is fog, nem kicsit...Mindenképp mond meg neki. Örülni fog..és sokkal óvatosabb lesz...

Tudni fogja....Ha vérzel az egybõl jelentkezik, és ha nem csinálja a párod óvatosan az elsõt, fájni is fog, nem kicsit...Mindenképp mond meg neki. Örülni fog..és sokkal óvatosabb lesz...
Nagyon sok fiu még jobban is szereti ha megmondod h te vagy neki az elsõ..mert akkor csak amgának érez és hidd el h sokkal jobb minthogy tudná h már mennyi pasi átment rajtad elõtte....ugyhogy SOK SIKERT..HAJRÁ...
Ha nem véreznél akkor is észrevenné, hogy ez neked az elsõ, abból ahogy viselkedsz, ahogy csinálod a dolgokat. Mondd el neki, hiddel el hogy ezt nem kell szégyelni és neke dis jobb lesz, õ pedig ugyanúgy el tud élvezni.
Persze:) Attól hogy vigyáz rád , ami ilyenkor nagyon fontos, még neki is jó lesz:) Pláne hogy szûzként még elég szûk a hüvelsy, és ezért jobban is fogja ingerelni valószínûleg mintha már lettél volna fiúval.
A kérdező hozzászólása: Így az elsõ együttlét neki is jó lehet azért?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítségeteket!
Mond meg neki hogy Ö lesz az elsö, és sokkal nyugodtam leszel Te is, Ö sokkal gyengédebb, végÜlis hogy neki adod a szüzességed az egy ajandék. A vérzést persze tudni fogja ha vérzel, van olyan lány aki csak utanna verzik késobb vagy nem vérzik, de az eleg ritka.=)
mond el neki!! fontos h fogalkozzon veled neked még másra van szükséged mint egy szexben jártas kitágult nõnek. magadnak teszel ezzel jot és amugyis észre fogja venni h kezdõ avyg meg minden
Mond meg neki! egy életre megjárhatod ezzel, ha nem jól sikerül! Az elsõ együttlégy nagyon meghatározó! Kellemes visszaemlékezni egy hangulatos (nem biztos hogy tökéletes) szeretkezésre mint egy kínok között átélt, fájdalmas együttlétre!
Ne kövesd el ezt a hibát! Én sajnos elkövettem és nagyon fájt. Persze a párom észrevette, hogy nincs rendbe valami. Mondd meg neki! Az elsõnél többet kell foglalkozzon veled elõjáték terén.
ha a barátod kicsit is rutinos, tudni fogja, hogy szüz vagy. mindenképp beszéld meg vele, mert akkor õ is úgy áll majd hozzád, gyengédebb lesz, és vigyáz rád, hogy ne fájjon. az nem égõ, hogy ha szüz vagy.

Barátommal már 11 hónapja együtt vagyunk. Élvezem a szexet, de még nem volt orgazmusom. Õ az első komoly kapcsolatom, vele volt az első is. Nagyon szeretjük egymást, akkor mégis miért nem sikerül?

semmi probléma nincs köztünk. Õ mindig azon van, hogy nekem jó legyen, mármint hogy a csúcsra juttason. Sokszor már annyira kényeztet kézzel, hogy egy id? után fáj is, olyankor szólok neki és áttérünk a szexre. Azt megintcsak élvezem, nagyogy! Akkor miért nem?? Mindig eljutok addig, hogy vizelési ingerem van, de akkor meg attól félek, hogy bepisilek és lehet ez a baj, hogy ez feszéjez? Vagy mi lehet? Kérem tapasztaltak válaszát...köszönöm el?re is!

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy az feszéjez! Ne félj, mert közben nem fogsz pisilni. Engedd el és add át teljesen magad a párodnak! Ez ne feszéjezzen!

Lehetséges, hogy az feszéjez! Ne félj, mert közben nem fogsz pisilni. Engedd el és add át teljesen magad a párodnak! Ez ne feszéjezzen!
Nekem is pont ez volt a problémám... Ne arra figyelj közben h "na most elmegyek!" hanem csak próbáld élvezni! ne arra figyelj hogy mit hogyan csinál hanem hogymennyire jó érzés, hunyd le a szemed és engedd el magad. Elõször nehezen fog menni de egy idõ után iszonyatosan jó lesz:) Ne gondolj arra h bepisilsz mert nem fogsz az biztos. Esetleg valahogy emlitsd meg a barátodnak h nem sikerül elmenned, vagy ha már beszéltetek errõl adhatnál tippeket neki hogy hogy csinálja, és neked mi jó és mi sem. Nekem is igy sikerült. Mondtam neki h sokkal gyengédebb legyen és néha lassabban néha gyorsabban csinálja. Az is nagyon jó lehet ha néha felváltva a kezét és a száját/nyelvét használja vagy mind 2 õt egyszerre, mond neki hogy ugy csokolgasson ott lent mint a hogy a szádat szokta:P Furin hangzik de nagyon jó:P Remélem segitettem, és sok sikert:)
szia Annak idején nekem is sokára sikerült elérnem az orgazmust és a páromat ez jobban zavarta mint engem, kb 1 év rendszeres szexuális élet után jutottam el elõször és utánna sem minden együttlét alkalmával, gyakorolni kell és türelmesnek lenni, ne ez járjon mindig az eszedbe és neked is ki kell ismerned magad, hogy melyik póz jó meg ilyenek. A pisilési inger néha van, de ne izgulj nem fogsz bepisilni, max szex után szaladsz a Wc-re. Nekem sokat segített az orgazmusban és a párom is élvezi, hogy ha a hüvely izmaimat ritmikusan rászorítom a hímvesszõre és elernyesztem mikor bennem van, persze ezt is gyakorolni kell és kicsit fur, ezt lehet úgy is gyakoroloni, hogy nincs benned, csak ondjuk ülsz most a gép elõtt. Elõször nehéz rálelni, hogy hogyan is tudod mozgatni ott bent, de nekük nagyon bejött. Sok sikert!
Szerintem meg kellene próbálnod egyedül :) )) Ha kitapasztalod magadnak, hogy mi a jó, és hogyan tudsz a leghamarabb elmenni, akkor sokat tudsz segíteni a barátodnak, hogy mit hogy csináljon, és szex közben is fogod tudni, hogy mi történik veled, ha magadnak sikerül orgazmust elérned, akkor már fogod tudni, hogy nem fogsz bepisilni, és talán ez majd nem szab gátat az élvezetednek :) Esténként az ágyban forgolódás helyett tudom ajánlani.. Gyakorolj sokat, a pasid is értékelni fogja az eredményt (persze neki nem kötelezõ tudni róla, hogy érted el :) )))
Nekem is volt ilyen problemam, most vagyok 21, par honappal ezelott ereztem eloszor hogy milyen is az orgazmus, elotte sosem. sokszor azt hittem, hogy nekem nem fog sikerulni soha sem, a parommal majdnem 3 eve egyutt vagyok, es sokszor bantotta, hogy nem sikerul.. De aztan raereztem, hogy is a legjobb, probald ki te is, hatha neked is bejon. Lovaglo poz, felig hajolj ra a parodra, ne fel-le mozogjal, hanem elore hatra (csakis szenvedelyesen:) ), igy ahogy surlodsz hozza, jobban ingerel :) Nekem legalabbis igy sikerult, mashogy meg azota se..:( de ki kell tapasztalni mindent.Egyszer eljon a te idod is.:) Vagy lehet hogy meg nem erettel meg ra... nalam is lehet az volt a baj. Kitartas
Hm, nem tok mit irni erre, mar mindent leirtak:D Turelem, te szereted ot?? ha igen akkor bizots ossze fog jonni:d Hany eves vagy? Jol csinal mindent a baratod?Nagyon erdekel a tema ugyhogy legyszi valaszolj. Nekem is voltka ilyen problemaim:D Koszi elore is
Irj emailt, az elobbi kerdes iroja vagyok Legy szives

1, 5 éve vagyok együtt a barátommal, ő volt az első nekem. De most úgy érzem, hogy nem kívánom vele a szexet, de mással meg igen! :S ezek szerint már nem szeretem?

21 év körüliek vagyunk.Meg akarom menteni a kapcsolatot...de valahogy mostanában tényleg nem kívánom ?t:s

Legjobb válasz: meguntad, nincs mit tenni. :/

meguntad, nincs mit tenni. :/
vége van
The end:(
Csatlakozom az elõttem szólókhoz... Egyszerûbb tudomásul venni, mint értelmetlenül küzdeni....
Mást kívánsz, nem õt? Így elég nehéz lesz megmenteni a kapcsolatot!
gondolj a másikra szex közben
még egy ordas nagy....
Korod?
Magaddal..nincs szebb látvány, mint egy szép meztelen nõ.
Elsõ alkalommal még ne akard feldobni semmivel! ;)
Régen rossz, ha már az elsõ alkalommal is fel kell dobni... Ilyen praktikákon majd agyalhatsz 30 év múlva... el kell ájuljon attól is, hogy vele akarsz elõször lefeküdni.
Remélem volt érvényes menetjegyetek/ bérletetek...
Mi lesz, ha átadják a kettes metrót?
Lol.
Igen, az elsõ szex nem szokott a lányoknak jó lenni, egyszerûen mert fáj, nem vagytok még annyira összeszokva, hogy neki jó legyen. A továbbiakban most erre figyelj, hogy neki jó legyen, nem kell görcsösen erõltetni, de most egy darabig legyen ez az elsõdleges szempontod. Most már van rá esély. Azt elmondhatod neki hogy neked jó volt, de ne felejtsd el soha, hogy attól hogy neked jó, neki még nem biztos.
Mivel ez volt neki a leg elsõ, gondolom jobban fajt neki mint várta! Beszéltetek ilyenrõ? Ha nem az elég baj. :/ Ha tényleg szüz volt es nem beszeltetek róla, de õ nem akar, muszaj lesz neked felhozni és érzekeltetni vele, hogy melete maratsz és szereted, ez nagyon fontos! Ha meg mondod neki, hogy azert teted mert szereted biztosyn meg fogja érteni! ( Remélem) Megkerdezni mi az ami tetszett abban az ejszakaban vagy mi az ami nem és azokon változtatni! :) Arra viszont figyelj, ha nagyon direktben erölteted, sarokba szoritva fogja erezni magár es nem fog válaszolni! Mondjuk szeplasan at öleled és halkan felteszel neki egy kerdést. Ha nem akar válaszolni kicsit noszongathatod de utana sem akkor késõbbre halaszd el. Ha sokáig nem birsz kihuzni semmit sem nyugodtan mond meg neki finoman, hogy segiteni szeretnél!! :) Sok sikert kívánok! :)
Én nem hiszem, hogy azért jön zavarba mert megbánta! A lányok erre nem olyan büszkék, mint a fiúk. Barátnõik is lenézik ha hamarabb kezd szexuális életbe mint õk. Ösztönösen ciki neki, ez csak természetes. Próbáld meg még egyszer lefektetni, és ha nem akarja, akkor kiderül, hogy tényleg nem tetszett neki :)
Van aki nem szeret beszélni róla.
Lehet, hogy úgy érzi õ nem teljesitett jól, nem pedig te. Ezért kerüli a témát. De ha ennyire szeretitek egymást nyugodtan kérdezd mge tõle, ne hagyd, hogy terelje a szót!
Szar voltál?
A kérdező hozzászólása: hiába beszélnék vele mindig eltereli a szót :( amugy 2.nak mondom h tudtam h valaki ezt irja :D
Lányok már csak ilyen zavarbajövõsek , némelyik:D Ezt Vele kéne megbeszélned
A kérdező hozzászólása: Nem beszél róla senkinek ha szóba jön mindig kínosan érzi magát
mibõl gondolod?
Általában az emberek nem annyira beszélnek errõl.

9 éve vagyok eggyütt a barátommal, most vagyok 32 éves. Még nincs gyerekünk. Én az első 3-4 évben még hetente többször kívántam vele a szexet, de már évek óta csak kb:2 hetente elég lenne, sőt akár havonta 1x is. Veletek is így van?

Amikor mondom neki,hogy ez így természetes,az évek múlásával egyre ritkábban vannak eggyütt a párok testileg,akkor azt mondja,hogy csak akik már nrm szeretik egymást. Õ ugyanúgy mint a kapcsolatunk elején heti többször szeretné.Nállam lehet a hiba?

Legjobb válasz: Szereted?? Hány éves vagy? (bocsi)

Szereted?? Hány éves vagy? (bocsi)
Hát bizony. 32 évesen elfordulni a szexualitástól, az legalábbis hiba. Be inkább baj. Kár!
Tudod , a szexualitás elmaradásával romlik a kapcsolat is. Azok a párok akik rendszeresen élnek szexuális életet, a kapcsolatukat harmonikusabbnak találják. És igen. Ha átmeneti lenne a szexhiány , akkor semmi gond, de nálad tartósan gond van.
Kérlek ne vedd rossz néven, de igaza van a párodnak:"csak akik már nem szeretik egymást".Még nem lehet mondani, hogy öregek lennétek és azt sem, hogy nagyon-nagyon régóta együtt vagytok, stb.Az nem jó, hogy azzal nyugtatod magad ez így természetes, saját magadat vered át elsõsorban.sajnálom
Lehet, hogy inkább már megszokásból vagytok együtt. Ilyenkor már az a testi vágy sincs meg a másik iránt.
Na én hasonló cipõben voltam! 5 évig jártam az exemmel (29 vagyok), eleinte én is hetente többször kívántam (ez így a normális), aztán ahogy teltek az évek, ritkultak, volt úgy hogy nem volt kedvem, de " evés közben megjött az étvágy" :) !Utána jött az ami most nálad! Bár az én esetem annyiból más, hogy a végén már nem szerettem (elmúlt)! Ellenpélda: az egyik barátnõm kb. 10 éve van a férjével (gyerek is van, de mikor még nem volt akkor is) elég sûrûn csinálják :) !Tény: a fickók kanosabbak Próbáljátok feldobni vmivel a sexet. Izgató elõjáték, vagy extrém hely, próbáljatok ki más pózokat ... Ha ez sem dob fel, akkor tényleg gondolkozz el azon, hogy szereted e még, vagy csak a megszokás ami mellette tart!
A kérdező hozzászólása: Az elsõ kérdezõnek! Szeretem, de már nem úgy mint régen és 32 éves vagyok most.
Hali, cseréld le de villámgyorsan a palidat nem lesz jó vége. Ö sem kivánja vagy csak te. Kicsuszol a koroddal a piacról utánna leshetsz a pasik utánn.

Első szex lett volna a barátommal, de nem ment be, nagyon fájt. Ma este újra szeretném ha próbálkoznánk, mert már nagyon vágyunk egymásra. Mit tanácsoltok?

Nem vagyok már sz?z, csak kimaradt egy hosszabb id?szak. Sokat pettingelünk, nagyon szeretjük és kívánjuk is egymást, nedves is voltam, mégsem tudta betenni, mert nagyon fájt.

Legjobb válasz: nem lehet hogy valami betegséged van? esetleg gyulladás?

nem lehet hogy valami betegséged van? esetleg gyulladás?
A kérdező hozzászólása: Ha ujjaz, akkor a 2. már fáj.
A kérdező hozzászólása: Nekem 2 év maradt ki...Attól sem?
Nem hiszem, nekem anno volt egy fél éves kihagyásom, és nem lettem szûkebb. Pedig örülnék neki mert én meg nagyon tág vagyok.
A kérdező hozzászólása: Neki átlagos, én viszont tényleg elég szûk vagyok. Lehet amiatt is nehezebb, hogy hosszabb ideig nem voltam senkivel?
Hát akkor vagy te vagy nagyon szûk vagy neki van vastag pénisze. Ilyenkor óvatosan kell, hogy elkezdje a dolgot. Ki kell, hogy tágítson téged. Ezt elkezdhetné ujjal, és a bahatolás során apránként tegye meg, ugyan úgy húzogassa ki-be mint szex során és te irányítsd, hogy mikor mehet mélyebbre.
A kérdező hozzászólása: Hosszú elõjáték megvolt:) Igen, kicsit tényleg izgultam, de annyira nagyon nem, mert nem terveztük, csak úgy spontán jött volna.
A kérdező hozzászólása: Biztos hogy nincs, mert nemrég voltam dokinál és minden oké.
Legyen jó hosszú az elõjáték:) Szerintem is izgultál, próbáld elengedni magad.
Nem izgultál nagyon miatta? Ilyenkor megeshet, hogy nagyon beszûkülsz és ezért nem tudta betenni. Elöltetni viszont nem szabad mert megsértet téged.
Sajnos nem tudom, hogy van-e olyan, hogy beszûkülsz ha nincs szex. Viszont van egy barátnõm akinek voltak hasonló problémái. Õ viszont nagyon izgult mert a srác szûz volt még és szintén annyira szûk lett, hogy nem ment nekik. Olyan 1-2 hónap kellett hozzá míg megoldódtak a dolgok.
tudod mi a jó szex titka? hogy ezeket vele beszéled meg.
Miért mi mondjuk meg, hogy mikor hagyd neki?? Te ezt akarod? Szerintem nem! Akkor kellene hagynod, ha magadtól tudod a válaszokat, nem tõlünk kérded. Ha érett lennél már rág nem kérdeznél ilyen hülyeséget, hogy fájni fog-e. HONNAN TUDJUK? Talán te is tudod, van akinek fáj, van akinek nem. A pasi szerintem meg egy tuskó ha szûz lányt az elsõ héten rá akar venni erre. Szerintem nem kellene vele lenned, mert csak a friss tested kell neki, és még ezeket a dolgokat sem mered vele megbeszélni!!
2 hete jársz vele???és még nem volt???egy igazi gentlemen a srác, h ilyen sokáig várt.a válasz az h 2 hét azelöt kellett volna h megkapjon a srác ami illeti öt, gondolom még a fiatal kor miatt nem kért.2dik kérdésedre válaszolva:minél jobban fel leszel izgulva és ugyanakkor ellazult, annal jobb lesz az elsö. igyál egy kicsit rá
Lehet csak szexre kellesz neki szóval szerintem várj.
Nem úgy tûntök mint ahol mindkét fél szereti a másikat.
hiába mondunk akármit, nem lesz olyan jó ha ezeket vele nem beszéled meg...márpedig vele kéne, ha félsz hogy fájni fog, legyen óvatos, bár gondolom ennyi esze csak van neki is. ha nem hagy jó sok idõt hogy felizgulj, ügyetlen ( mint az én elsõm volt anno) akkor még jobban fog fájni. szex közben se félj folyamatosan kommunikálni vele, hogy mi jó, mi rossz, mit érzel mert különben tényleg nem lesz semmi extra. se az elsõ se a tizenötödik.. ezt sok pár nem tanulja meg, hogy beszélni kell a szexrõl fõleg a lányoknak amíg éretlenebbek..mert mindenhova kiírják a kérdést csak annak az embernek nem teszik fel akivel megoldhatnák.. azt, hogy mit kell csinálnod szintén nem értem miért nem tõle kérdezed? vele készülsz lefeküdni, neki kéne tudnia mik a gondolataid ezzel kapcsolatban.. õ fogja tudni neked megmutatni, hogy mit csinálj vele, mit csinálj szex közben..nem kell félned semmitõl mert a szex jó, nem egy betanulandó dolog, azt csinálod ami jól esik mert az a lényege hogy tök jó.. elsõre nem fog összejönni de majd egyre jobb lesz. ez nem egy olyan dolog amirõl olvasol, megtanulod és csinálod..nem így kell nekiugrani. ha volt már köztetek más (simi, csók, meztelenség, orális stbstb) akkor nagyjából csak van fogalmad róla, hogy mit kell csinálnod. szóval sok új nem lesz benne.. elsõre szerintem csak élvezned kell, hogy kényeztet..vagyis ez lenne a normális, utána már póz, kedvfüggõ hogy mit "kell" csinálnod.
Sosem értettem, hogy a hozzád hasonlók miért szexelnek. "De õ már a szexet tervezgeti." Minek kell azt tervezgetni? Spontán kellene jönnie, az a jó. Egyébként ez valamilyen szinten érthetõ. A legtöbb 19 éves, akit ismerek, szintén sokat gondol a szexre szüzességtõl függetlenül is, és már akkor arra gondolnak, amikor két órája vannak együtt a lánnyal.. "Mikortól hagyjam neki?" Ezt neked kell tudnod.. Miért mi döntsük el helyetted? Amikor jól esik. "Fájni fog az elsõ?" Igen, fájni fog, de még senki sem halt bele. "Nekem mit kell csinálnom majd?" Ellazulnod, és az ösztöneidre hallgatnod.. Tényleg ötleted sincs? Ez így elég furcsa nekem. "Félek." Pedig nincs mitõl. A szex nem halálos, sõt, az egy király dolog.
Mi a barátommal ugyanilyen felállásban vagyunk együtt fél éve. Még mindig nem feküdtünk le egymással, mert tizteletben tartja, hogy én még nem akarom és nem iserõlteti. Én ezért nagyon hálás vagyok neki, és tudja is. Petting van, de azt is úgy amilyen tempóban nekem jó.
Ha te félsz tõle, és nem akarod akkor nem kötelezõ.Én akkor se feküdnék le valakivel ilyen rövid idõ alatt, ha nem lennék szûz.Beszéld meg ezt vele, mondd el a félelmeidet, ha szeret(bár ilyen rövid idõ alatt nem hiszem)akkor tud várni, ha pedig nem , csak a tested kell neki.
Ja és még annyi, hogy ha nagy a szerszám, akkor fájni fog!
Hát ha félsz, akkor nem igen vagy rá felkészülve. :) Persze ezt te is tudod. Döntsd el hogy egy romantikus és szerelmes élményt akarsz, és akkor mondd meg neki hogy várjon. Addig marad az orálozás. Ha pedig túl akarsz rajta esni minél elõbb, akkor csak feküdj le hanyatt pucéron, és nem kell csinálnod semmit.
"Mikortól hagyjam neki?" Ne hagyd neki soha. Csak akkor szexelj ha azt kívánod testeddel-lelkeddel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!