Találatok a következő kifejezésre: Első szülésnél, hány (2 db)

12
23:09-es vagyok Abban a 10 percben valóban csillagokat láttam, de konkrétan mikor jött a nyomási inger akkor nem fájt semmi csak éreztem, hogy nyomni kell. Szerencsémre 3.nyomásra ki is bújt! Elsõ nyomásra kijött a feje és 2 nyomásba telt mire kibújt az egész teste. Ráadásul mindezt vágás nélkül. A kicsi akkor 2940 g volt.
8 órát hagytak vajúdni, de egy ujjnyit sem tágultam, pedig már 2 perces fájásaim voltak, így elvittek császárra... Amúgy szerintem - ha sikerült volna megszülni - akkor 1 napig biztos vergõdtem volna.
5-5, 5 óráig, de azt oxytocinnal, mert elfolyt a magzatvíz és fájások nem voltak.
A kérdező hozzászólása: Ahogy látom a válaszokat biztos minimum 5-10óra vajúdásra kell számitanom:(( már elõre félek:(
reggel 8-kor fájással ébredtem.este 6:10-kor meglett a fiam.szülõszobán 45 percet voltam kb.
23 órát vajúdtam összesen. A beöntéstõl és a burokrepesztéstõl számítva 4 órát. Most remélem rövidebb lesz.
attól függ, mit számítunk vajúdásnak. a sûrû fájásos része 3, 5 óra volt. elõtte majdnem 1 nappal folyt el a magzatvíz, és már a kórházban kellett lennem, jöttek-mentek a fájások. a teljes idõ 1 nap+2 óra volt, de ezt én nem nevezném vajúdásnak. ne izgulj, szerencséra úgy van kitalálva, hogy a nagy fájások után mindig van egy szusszanyásnyi szünet, amikor fellélegezhetsz, erõt gyûjthetsz.
A kérdező hozzászólása: 7:34nek. Igazad van. Köszönöm. Remélem elszáll majd a félelmem mire oda kerülök. Már csak 4 hetem van hátra de soha nem féltem így semmitõl inkább azért mert olyan hirtelen fog jönni és nem tudok felkészülni és nem tudom milyen fájdalom vár rám. De remélem minden rendben lesz:)
Reggel 6-kor vettem észre, és délután 4-kor született meg a lányom. Állítólag már éjszaka is vajúdhattam, csak szerencsésen végigaludtam. Tehát 10 órát úgy hogy tudtam róla. Lehetett volna 3-4 órával kevesebb, csak akadt egy kis komplikáció, ami miatt lelauusltak a folyamatok.
Bocsi, 2. válaszoló voltam, a 9, 5 órás.
23:09 - de vigasztalj meg! A kitolás azért ugye fájt??? :D (Én a 2. gyerekemet 1 óra vajúdás után szültem) :) ) 1. válaszoló voltam.
Éjjel 2-kor elfolyt a magzatvíz, fájás sehol! Éjjel 3-kor beértünk a kórházba, fájás sehol. Reggel 7-kor mûszakváltás, fájás sehol. 11:40-kor Oxitocin, fájás sehol. 11:50-kor kezdõdtek a fájások. 12:00-kor megszületett a KISFIAM!!!!! :D Én konkrétan vajúdásnak azt a 10 percet mondanám, de mindenki döntse el mennyi is az annyi! :D További szép és gyors szülést mindenkinek!
Beöntéstõl szülésig 9, 5 óra telt el.
én sokat. szombat hajnali 2kor kezdõdtek a fájások, s vasárnap hajnali 2.45-re lett meg a baba. szóval több mint 24órát...
A magzatxíz elfolyásától kb:9 óra, de már elõtte egy jó párórával már kezdõdtek. 4 gyerkõc anyukája
A hûû ez már durva fájástól majdnem 3 óra múlva lett meg.
14
Más fél óra. Az elsõ fájás 19:15kor jött és a lányom meg lett 20:47re:) Elsõ baba:)
Kb.3 óra volt a vajúdás, 1 óra kitolási szakasz, mégis császár lett..
a legelsö fájástól kezdve-amire éjjel ébredtem- 17 órát
Elõször a magzatvíz folyt el, majd 3 óra elteltével kezdõdtek a fájások. Innentõl 8 óra múlva lett meg a lányom.
Elment a magzatvíz, de fájásom még alig volt. Szülésig ezt követõen 4, 5óra volt. Ebbõl 1 óra volt nagyon brutál.

Első szülésnél, általában, hány órás vajúdásra számíthatok?

Illetve a kitolási szakasz hány percig tart? Általában hány tolófájásból szokott a baba megszületni?

Legjobb válasz: Szia,nekem az elsõ babával ugy indították be a szülés.38 óráig voltak fájásaim,utánna elcsípték a magzatvizet és elég hamar megszültem.20perc alatt.De a szülés mindenkinél váltó ideig tart.Ha magától beindul a szülés akkor nem tart ilyen sokáig.üdv 37 hetes kismama.

Szia, nekem az elsõ babával ugy indították be a szülés.38 óráig voltak fájásaim, utánna elcsípték a magzatvizet és elég hamar megszültem.20perc alatt.De a szülés mindenkinél váltó ideig tart.Ha magától beindul a szülés akkor nem tart ilyen sokáig.üdv 37 hetes kismama.
Szia!Én két szülésen vagyok túl az elsõnél 13órát vajúdtam ebbõl 1óra volt a kitolási szak, és fájdalomcsillapító nélkül szültem.A másodiknál 2óra allatt lezajlott minden.
Én délelõtt tízkor feküdtem fel a szülõágyra, akkor még nem volt vészes, kb. kétperces fájásaim voltak, de kibírhatóak. A kitolási szak nekem délután 1-tõl 3-ig tartott, az kínszenvedés volt, mert rá volt tekeredve a fiamra a köldökzsinór, és az nem engedte ki. De csak kibújt végül :)
Szia.E`n 38 órát kínlódtam.Mára nem is "emlékszem"rá.Àlltalában pár tolás és kicsusszan a baba.Nekem kb.3xviszacsúszott, majd mikor kibújt a feje, gyorsan jött a teste utánna.
Én ugyan még nem szültem, de a szülésfelkészítõn azt mondták, hogy elsõ baba általában 6-12 óra latt születik meg, ebbõl olyan 1 óra körüli a kitolás idõszaka. De ez persz nem szentírás! Bõvebbet úgy kb. 6 hét múlva tudok mondani.:) A nõ azt is mondta, hogy a 24 órás vajúdás még nem számít kórosnak. Na köszi szépen!:) Szép szülést! 34 hetes kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!