Találatok a következő kifejezésre: Első randin csók mennyire (4 db)

Elsõ randi- ha szombati buliban "ismerkedtünk meg" ahol a tánc hevében csattant csók, akkor az elsõ randin mennyire ciki, ha csak puszit adok köszönéskor?

Ilyenem még nem volt, szóval a buliból-valóságba randim nem volt még, és nem is tudom ilyenkor mi van. Valószínû a srác is zavarban lesz:D

Legjobb válasz: Attól függ mennyire voltatok ittasak. Mert ugye a pia megszépít, meg csinálunk olyasmit ami józanul ciki, szóval kb annyira lesz mintha netrõl taliznál valakivel, magyarán szólva a 0-ról indultok majdnem. :-)

Attól függ mennyire voltatok ittasak. Mert ugye a pia megszépít, meg csinálunk olyasmit ami józanul ciki, szóval kb annyira lesz mintha netrõl taliznál valakivel, magyarán szólva a 0-ról indultok majdnem. :-)
A kérdező hozzászólása: :) Én nem iszom:) Õ meg talán spicces:)
Na mi volt?:D Egyébként nekem is ugyanez a helyzet volt, csak mi tökre összemelegedtünk a bulin, majdnem több is volt ott mint csók, aztán találkoztunk, és nulláról indultunk... meg se mertük fogni egymás kezét. Elég fura, de van ilyen. :D

Első randin a csók mennyire megengedett, ha komoly kapcsolatot akarok?

Legjobb válasz: Sztem megengedett, bár attól is függ hogy mit csináltok, mennyi ideig. Mondjuk egy hosszú vacsi, vagy egy esti buli, ami sokáig tart, viszonlag a másik felet megismered, felszínesen, és ha úgy érzed akkor hajrá csók.

Sztem megengedett, bár attól is függ hogy mit csináltok, mennyi ideig. Mondjuk egy hosszú vacsi, vagy egy esti buli, ami sokáig tart, viszonlag a másik felet megismered, felszínesen, és ha úgy érzed akkor hajrá csók.
Nyugodtan, miért ne :) De azért ne támadd le ^^ Várd a megfelelõ pillanatot, hogy nehogy meglepetésként érje :)
szerintem elsõ randin még nem kéne, bár persze, egyszer élünk, meg ha teccetek egymásnak stb... de nem baj ha egy kicsit húzod még az agyát, mielõtt megadod neki amire vágyik :)
A randi nem randi legalább egy csók nélkül, aúmgy csak baráti talállkozás.

Mennyire fér bele az első randiba a nyelves csók?

18/L

Legjobb válasz: amennyire belegyömöszölöd az idõben ,térben,kontínumban! I'm a doctor!

amennyire belegyömöszölöd az idõben , térben, kontínumban! I'm a doctor!
Ha nagyon nagy a vibrálás köztetek akkor simán.
amennyire nektek jól esik... miért ne? nem értem miért kell görcsölni ezen a sok erkölcsös dumán... ez két emberen múlik, nem pedig az emberiség elvein.
szerintem neked nem fér bele lassítsatok ha ilyenen gondolkozol és bûntudatod van akkor rosszul tetted...
Volt már shávód?
belefér ;) 21/n
Budapesten annyi fapina van! Nem értem mi a tökömért lenne már bûntudatod? Vagy akarsz tõle valami vagy nem
ne legyen figyu I'm a doctor és sokat foglalkozom a kérdéssel én rengeteg csajozási tippet adok jópénzért ez a munkám béjbé!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mért, de nekem bûntudatom van miatt:D
Hát...simán:D
nyugi bõven belefér:)

2 napja volt a második randim egy fiúval, aki nekem nagyon tetszik. Szerintetek ha volt 2. randi, mennyi esélye van hogy lesz még folytatás? És ha mindketten félénkek vagyunk mikorra számítsak az elsõ csókra ( ha lesz egyáltalán)? 16/L

csak mert a 2. randin én eléggé zavarban voltam és hülyeségeket beszéltem és még késtem is ( amiért persze bocsánatot kértem), de most félek hogy rossz benyomást tettem. nagyon tetszik a srác. Õ 17 éves

Legjobb válasz: Ha te is nagyon tetszel neki, nincs miért félned, és izgulnod, hogy hülyeséget mondasz, add önmagadat. Én is nagyon félénk voltam, és csak 3. randi végén mertem megcsókolni a barátnõmet :)

Ha te is nagyon tetszel neki, nincs miért félned, és izgulnod, hogy hülyeséget mondasz, add önmagadat. Én is nagyon félénk voltam, és csak 3. randi végén mertem megcsókolni a barátnõmet :)
Nyugodtan ismerkedj vele tovább. Ha már nagyon hiányzik majd a csók, te is kezdheted.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!