Találatok a következő kifejezésre: Első randin csók (140 db)

Első randin csók?

Mit gondoltok erről? Lehetséges, vagy inkább érdemes várni vele?

Legjobb válasz: Nálam ez alap. Nagyon ritka, ha elsõ randin nincs csók, hogy legyen következõ... (talán életemben 3x fordult elõ ilyen. Az elsõnél nagyon fiatal voltam, a második ilyen "rendezzünk meg mindent" hülyegyerek volt, a 3. meg lelki sérült lúzer. Az összes többinél volt csók elsõ randin.)

Nálam ez alap. Nagyon ritka, ha elsõ randin nincs csók, hogy legyen következõ... (talán életemben 3x fordult elõ ilyen. Az elsõnél nagyon fiatal voltam, a második ilyen "rendezzünk meg mindent" hülyegyerek volt, a 3. meg lelki sérült lúzer. Az összes többinél volt csók elsõ randin.)
Menjetek már. A kezét se mered megfogni.
Ha megvan az összhang ne várj vele!
Lehetséges
Ha olyan erõs a vonzalom, akkor miért ne?
szem kiábrándító ha nem smárol le az elsõn 21L
Nem mindenki te...

Melyik lány randizna olyan fiúval, aki az első randin csokit adna neki, Elviné valami jó helyre, Nem a csók, és a szex motiválná, és egy csendesebb srác?

Legjobb válasz: én kifejezetten ilyen srácra vágyok (: szerintem nem én vagyok az egyedüli, mert mostanában elsõ randin nem hogy sétálnak, de már a szex is szóba kerül :SS

én kifejezetten ilyen srácra vágyok (: szerintem nem én vagyok az egyedüli, mert mostanában elsõ randin nem hogy sétálnak, de már a szex is szóba kerül :SS
Ez jó duma, kb. mint az enyém: "nekem rövid, de legalább vékony és azért puha, hogy ne fájjon" - Valahogy mindig bejön.
Bármelyik, ha a srác jól néz ki.
hát szerintem ne add fel a keresést (; de szerintem ne neten keress partnert, elõször ismerõsök között (: az elõzõ kommentelõ
még csak 13 éves :S de szerintem érettebb a koromnál.. persze nem azért írom, mert szeretnék bármit is egy sokkal idõsebbtõl, csak megnyugtatásképpen (:
ilyen srácra vágyom/várok. :) 18/L
Az álom pasi:)
lol
A kérdező hozzászólása: Hát igen. Van pár ilyen lány, aki kihasználja az ilyen rendes fiúkat. Hát én azt hiszem, nagyon meg kell gondolni, kivel alakítunk ki barátságnál szorosabb kapcsolatot.
"én kifejezetten ilyen srácra vágyok", "Az álom pasi:) ", "ilyen srácra vágyom", stb... Be ne dõlj ennek. Persze van ilyen lány, de a többségnél ezzel semmire sem mész, még ha azt is mondják hogy nekik ez kell.
Én már jártam meg egy sráccal, hogz már aznap leakart feküdni...csakhogy én akárhogy magyaráztam neki hogy még korai, õ mindegyre visszatért a témára, ezért "ki is dobtam" ....szóval szerintem ezzel a hozzáállással te lehetsz a pasik gyöngye.:)
A 87%os válaszolónak van igaza. A nõk úgyérzik egy ilyen csávó szivességeit hogy tartoznak neki és max szánalomból fognak utána találkozni vele, vagy hogy kihasználják.Egyik sem ideális. Hagyni kell hogy a nõben is kialakuljon a vonzalom.
Ja de arra is vigyázz, hogy nehogy a lány használjon ki azért, mert túl rendes vagy... mert ilyen lányok is vannak sajnos!
Utolsó válaszoló vagyok: Ilyen fiúval még nem találkoztam, szerintem a nálad fiatalabb lányokkal próbálkozz, 16-17 évesekkel, akik még nem csalódtak több fiúban, mert el tudom képzelni, hogy nagyon boldoggá tehetnél egy fiatal lányt ezzel a hozzáállással. Sok sikert. :)
A kérdező hozzászólása: Nos, hát én peidg nem fogadnám el, hogy kiegyenlítse bármilyen idézõjeles tartozását a lány, akit meghívok, mert gondolom azért hívom meg, mert jó vele, mert egyszereni való lány, és mert megérdemli azt. A szexre visszatérve, hát elégg gáz az a srác, aki kb. 2 hónapnál rövidebb idõtartamú együtt lét után kéri a barátnõjét, hogy történjen meg. Ez csak is az én véleményem.
Én ettõl zavarba jönnék...ha nem ismerem már rég óta, akkor nem engedném, hogy meghívjon egy drágább helyen, fizetném a részemet, van pénzem, mert egy ilyen randi után, amikor sok pénzt költött rám (fõleg, ha nincs is saját keresete, mert fiatal) úgy érezném, hogy "tartozom neki" és nem biztos, hogy ki akarom egyenlíteni, úgy ahogy õ azt elképzeli....oké, hogy írod, hogy nem a szex motivál, de ezt én nem tudnám a randin, ha mondod, akkor se biztos, hogy el tudnám hinni, mert volt pár ellenkezõ tapasztalatom. 20/L
A kérdező hozzászólása: Értem. Hát ez jó, hogy érettebb vag a korodhoz képest.:) Én 18 múltam
A kérdező hozzászólása: köszi, biztos te is rendes vagy.
A kérdező hozzászólása: és te hány éves vagy?
Csatlakozom az utolsóhoz: Ha így mész randizni jó eséllyel kiröhög, és felhívja a barátnõit mekkora pudinggal hozta össze a sors.

Lehet az első randin csók? :D

Sziasztok, ez lesz az els? randim egy lánnyal akivel sokat beszélgetek msnen, már elég régóra, csak eddig nem tudtunk találkozni sajnos , mert neki suli van és nem itt a közelbe tanul hanem pár megyével arréb, de viszont itt lakik ahol én. Nagyon kedveljük egymást a lánnyal, kölcsönös a vonzalom mindkett?nk részér?l, az lenne a kérdésem, hogy els? randin szerintetek megcsókolhatom, vagy az tul gyors lenne?

Legjobb válasz: hidd el én jártam így ink tali volt, élõben nem jött be a srác, de nem csók volt csak megfogta a kezem, ez rossul érintett, mivel nem tetszett nekem. szóval 1. randin ne csókold meg. ha tetszik élõbenis a csaj kérj 2. talit ha nem utasítja vissza, 2. talin mehet a smaci, mert ha most lenne az túl tolakodós lenne sztem:) hajrá;) 14/L

hidd el én jártam így ink tali volt, élõben nem jött be a srác, de nem csók volt csak megfogta a kezem, ez rossul érintett, mivel nem tetszett nekem. szóval 1. randin ne csókold meg. ha tetszik élõbenis a csaj kérj 2. talit ha nem utasítja vissza, 2. talin mehet a smaci, mert ha most lenne az túl tolakodós lenne sztem:) hajrá;) 14/L
Elmentünk pizzázni estefelé, aztán sétáltunk a Dunaparton, poénkodtunk, nevetgéltünk, beszélgettünk. :) Aztán kísért hazafelé és megálltunk a Dunánál az egyik stégen és ott összebújtunk és megcsókolt. :)
az elsõ 14 évesen már milyen tapasztalt:D:D:D
A kérdező hozzászólása: Mondanál pár dolgot, hogy, hogy zajlott le a randi, mit csináltatok ilyesmi? :) én még nem láthattam élõbe a lányt, mert máshol tanul, koleszba, és csak msnen beszélgettünk eddig és nekem ilyen randim még sosem volt és eléggé félek :/
elsõ randin nem volt szex. egy hónapig bírtuk szex nélkül, de már õ 18 voltén meg 17, szóval. :) életem legszebb estéje volt, mikor összejöttünk. :)
A kérdező hozzászólása: Aranyos :) ) És csak csók van, sex nincs?:D
nálunk õ hívott el randizni és a csillagos égbolt alatt csókolt meg elõször a randi végén, és azóta immár majdnem hat hónapja majdnem minden nap megcsókol. :)
A kérdező hozzászólása: Én mondtam neki, hogy randizzunk és egybõl belement, én is ugy gondoltam, hogy randi végén, persze, ha kölcsönös a vonzalom, de ugyérzem ezzel nem lesz probléma :)
Lehet, de érdemes várni a 2. randi végéig.
ha egész végig olvadozva vigyorog rád, akkor igen. ha nem, akkor ne :/ 20L
Ha bejössz a lánynak akkor megcsókolhatod.Én csókoltam már meg 1. randin lányt nem is 1x de csak akkor amikor úgy éreztem, hogy õ is benne van, engedi.
Megcsókolhatod, de szerintem csak randi végén, ha tényleg kiderül hogy vonzódtok egymáshoz élõben is:)
A kérdező hozzászólása: :) Igazi elsõ randi, aranyos nagyon, remélem nekem is hasonló lesz :)


nekem is az elso randin meg volt
A kérdező hozzászólása: :) ja és lány vagyok:D
A kérdező hozzászólása: -.- mi az a keksz?:) )
Mit nevezel gáznak? Manapság ez már általános, a fiatalok körében inkább az a gáz, hogy nem fektetett meg rögtön. Tinitrendektõl függetlenül viszont korai 1 hét ismertség után csókolózni. Csókolózni a szerelmesek szoktak, 1 hét alatt még nem tudsz valakit annyira megismerni, hogy komolyan szerelmesek legyetek.
Én arra várok, hogy mindketten akarjuk. :)
Igazából mi barátnõmmel náluk jöttünk össze és ott történt meg az elsõ csók. Szóval szerintem nem gáz :) F/18

Lányok! Első randin csók?

És ha igen, akkor mik azok a jelek, amiket adtok afelől, hogy nem rúgnátok seggbe érte? :D A troll hozzászólásokat légyszives mellőzzétek! És mi a véleményetek arról, hogy virágot visz nektek a srác? És ha ez is jó ötlet, akkor milyen virágot? :D

Legjobb válasz: Nemtudom én sejtetõen a pasi szemébe szoktam nézni bár eddig mindig léptek szinte maguktól igaz nem feltétlenül az elsõ randin :D

Nemtudom én sejtetõen a pasi szemébe szoktam nézni bár eddig mindig léptek szinte maguktól igaz nem feltétlenül az elsõ randin :D
A virág jó ötlet, legalábbis nekem tetszene, csak ne legyen Krizsánt. Ami a csókot illeti, ha jó volt a randi, akkor szívesen fogadom, viszonzom. Hogy honnan lehet ezt tudni? Érezni kell, h a másiknak is jó volt.Legfeljebb adsz elõbb egy szájra puszit, és ha látod, h tetszett a lánynak, megcsókolod.25/N
Én személy szerint utálom a virágokat. Ha a lány bámulja a szádat, akkor úgy néz ki, ö is a csókon gondolkozik!
Szerintem igaza van a 2-esnek. esetleg ha nem akarsz szájrapuszit adni neki, mert félsz, h h reagál, akkor adhatsz a szájához nagyon közel egy puszit (szinte a szája szélére) mert akkor mégse smároltad le rögtön, de nem is csak egy sima puszit adtál az arcára. és ha látod rajta, h tetszett neki, akkor megcsókolhatod.:) de am meg figyeld a reakcióit a randi során és próbáld megérezni, h mehet-e a csók.:) A virág kicsit régimódi, de nagyon romantikus és cuki :) ) de ugyanakkor kellemetlen is lehet, ha nem a lánynál találkoztok (mert ott berakhatja vázába) egyébként meg cipelnie kellene az egész randin, tehát szerintem ha nem mész el a lányért, akkor max egy szál virágot vigyél.
Lányok! Arról mi a véleményetek ha egy jó randi végén a srác mondjuk beszalad egy virágboltba és vesz egy szálé vörös rózsát?
én nagyon örülnék virágnak:) számomra ugy lenne tökéletes egy randi, ha a fiú meglepne egy virággal..ami a csókot illeti szerintem belefér( de nem nyelves, csak egy sima csók)
belefér a csók ha én is akarom.a virágnak örülnék de lehet hogy néha útban lenne
5.: Ez elméletben egy aranyos gesztus lenne, de ha pl sokat kell várni a virágosnál, vagy sokáig válogatsz akkor illúzióromboló lehet a sok várakozás. Szerintem sokkal jobb, ha a randi elejére viszel neki virágot. Bár ha elsõ randi, akkor a vörös rózsa kicsit fura lehet rögtön az elején. 18L
8.Olyanra nem gondoltam, hogy válogatni.Gyors pillanat alatt.

Első randin csók? Helyes vagy nem? Főleg lányok válaszoljanak.

Egy lányt elhívtam moziba. Kicsit ideges vagyok, mert ez lesz az els? ,,komoly" randim. Amúgy el?zetesen már ismerem, egy suliba járunk. Illik ilyen korban a randi végén megcsókolni a lányt??? 14/F

Legjobb válasz: Szerintem ez olyan aranyos..hogy léteznek még olyan fiúk ilyentájt..akik moziba hívják a lányokat és nem skype-on vagy fb-n akar velük csak beszélni..akár ismeri régebb óta akár nem.:DD am. szerintem elsõ randin még ne ..de aztán kitudja lehet a csajszi cselekszik.:DDD hajrá!:) 14/L

Szerintem ez olyan aranyos..hogy léteznek még olyan fiúk ilyentájt..akik moziba hívják a lányokat és nem skype-on vagy fb-n akar velük csak beszélni..akár ismeri régebb óta akár nem.:DD am. szerintem elsõ randin még ne ..de aztán kitudja lehet a csajszi cselekszik.:DDD hajrá!:) 14/L
Belefér.
Szerintem az ilyen szájrapuszi típusú csók belefér, pláne ha jól érzitek magatokat. Ha adódik helyzet ne hagyd ki ;) 21/F
Szerintem igen. De ha nem is juttok el a csókig, öleld át, nézz a szemébe stb.. Amugy szerintem az elsõ randin kell a csók, fõleg ha már ismered. "Na ha a 2.randi után nincs csók, akkor régimódi vagy. Ha a 3. után sincs, akkor meleg."
14 évesen gáz... 24-en akár a szex is belefér.
A kérdező hozzászólása: Kösz mindenkinek.
Én 15 (igazából 14 de ez a 2 nap a szülinapomig semmi) vagyok, és van egy laza kapcsolatom. Szerintem ha nem megy a csók próbálj egy arcpuszival, és egy öleléssel távozni, ha az se akkor integess neki ha újra meglátod 10 perc múlva, de ha együtt mentek haza, akkor még szedj ki belõle egy kis infót, mint pl.: mi a kedvenc színe, van-e háziállata, ha van mi és hogy hívják, szóval próbálj közeledni hozzá. FONTOS: Ne próbáld meg kényszeríteni arra hogy veled járjon, és ha megkérdezed tõle, hogy jön-e új randira véletlenül se keltsél szomorú látszatot, ha nemet mondd. Fogadd el, és menj vele haza, már ha együtt mentek. Otthon aztán búslakodhatsz. Csak egy kis segítséget adtam. By: Torral
S, 16 ÉVESEN KORAI? xd
ja és ne izgulj ..ne legyél feszült ink. vedd lazán a dolgot. a másik..egy lány nagyon szereti ha megöleli a fiú..szóval ölelgetni ölelgetheted.:) (elõzõ)
Szerintem elsõ randin még ne. Adj neki egy puszit, és figyeld a reakcióját. Ha amikor közeledsz, elfordítja a fejét, arcra puszi (de ne csináld túl gyorsan, hogy érkezzen lépni. De 14 évesen még hanyagoljátok a csókot elsõ randin.
Belefér egy szimpla csók, smárolás még nem
Már csak azt kellene megválaszolni, hogy mégis hova rohantok???

Mi a véleményed? Első randin csók?

Nemrég ismerkedtem meg egy lánnyal aztán msnen sokat beszéltünk és már ott úgyvoltunk h minden jó mintha már együtt is lennénk stb aztán hétf?n találkoztunk el?ször rendesen ésmár rögtön volt csók is meg minden olyan jóvolt és ez nekem valahogy fura hogy már els?re ennyire jóvolt minden.Szerintetek nincs ezzel semmi baj csak vagy nekem t?nik ilyen hirtelennek?:) 17/F ? nemsoká 18

Legjobb válasz: Én mindig lekaptam a másikat az elsõ (vagy már a nulladik) randin :)

Én mindig lekaptam a másikat az elsõ (vagy már a nulladik) randin :)
A kérdező hozzászólása: Én általában a 3vagy 4.en és most annyira fura volt elsõre :) Bár elöttevalónap mondta is hogy ugyis csókot kapsz :)
rohanó világban élünk, nincs idõ várni 3-4 randit^^
Dúlt már bennetek az endorfin. Nagyon jól megvolt az összhang, ami hamar eljuttatta a kapcsolatot erre a szintre. Természetes volt az a csók, nincs vele semmi gond.
Nincs ezzel semmi gond, sõt, tekintsd természetesnek. Amikor az elsõ randin a lánynál alszol, na az már valami :P úgy hogy akkor beszéltek élõben elõször... Ez már érdekes, de amúgy felfogás kérdése, én azt sem tartottam furcsának.

Első randin csók vagy korai engedni?

Legjobb válasz: 20 év felett nyugodtan.De várhatsz a második randiig

20 év felett nyugodtan.De várhatsz a második randiig
szerintem nem korai
részemrõl elvárás 21L
csók nélkül nincs randi
Nekem nem menne, ahhoz nagyon jó randinak kellene lennie. Tehát lehetséges :) De inkább a másodikon.
Az elsõ csóknak az elsõ randin kell elcsattannia!

Az első randin csók? Hogyan adjam a tudtára, hogy még soha nem csókolóztam?

Már kb. 3hete beszélgetünk a sráccal,és nagyon kedvelem,és tartós kapcsolatot szeretnék. Még nem találkoztunk él?be,most fogunk el?ször és nem igazán tudom,hogy mennek ezek a dolgok,mivel még nem voltam valami sokan.

Legjobb válasz: szerintem rá fog jönni - és mivel 15 éves vagy, nem hiszem, hogy különösebben csodálkozna rajta (ha meg igen, akkor mehet a levesbe). A csók különben is az érzelmektõl lesz igazán jó, így még csak gyakorolni sem lehet. Ha mondja, hogy mit csinálj másképpen - akkor hallgass rá:) (pl. ha azt mondja, hogy a torkára ne küld le a nyelvedet:))

szerintem rá fog jönni - és mivel 15 éves vagy, nem hiszem, hogy különösebben csodálkozna rajta (ha meg igen, akkor mehet a levesbe). A csók különben is az érzelmektõl lesz igazán jó, így még csak gyakorolni sem lehet. Ha mondja, hogy mit csinálj másképpen - akkor hallgass rá:) (pl. ha azt mondja, hogy a torkára ne küld le a nyelvedet:) )
A kérdező hozzászólása: köszönöm, csak annyira izgulok . :$

Elsõ randin csók?

Ha mondjuk meg volt a randi és mentek haza, és hazakíséred a lányt/haza kísérnek akkor ti mit szólnátok ha elköszönésként megcsókolnának/csókolnátok?

Legjobb válasz: Nem! 25f

Nem! 25f
A kérdező hozzászólása: illetve ilyenkor kezdeményeznének a lányok csókot?
Ha régóta ismerem, akkor igen. Ha elõször találkoztunk, akkor nem valószínû.
Engem a mostani barátom hogy nem hogy amikor hazakísért hanem a randi kellõs közepén megcsókolt. Utána meg többször is hazafele. A végén mégis kijelentettem hogy nekem ezt még át kell gondolnom, de csak azért mert 7 évvel idõsebb nálam. Utána rá egy hétre megint sétáltunk és akkor már javában ment a smárolás. Úgyhogy lány vagyok és igen, örülök neki ha egy pasi el tudja dönteni mit akar. :) 18L
Igen, persze. Elvégre randiról van szó, nem baráti csevejrõl. 30/F
A randi végén lehet. Persze csak akkor, ha nagyon jól szórakoztunk és sokat beszélgettünk. :) Ebben az esetben örülnék a csóknak. Viszont, ha nem igazán jött be a fiú elfordítanám az arcom és lenne belõle egy arcra puszi. L/19
hát ez attól függ hogy milyen volt a randi.Ha én jól ereztem magam akkor hagynám, és örülnék neki, ha pedig nem akkor elfordítom az arcom:) 17/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!