Találatok a következő kifejezésre: Első közös randin (7 db)

Közös edzés első pár randiba belefér?

Van egy sporthobbim,ami elég hamar leizzaszt. 20 perc után már szó szerint folyik rólam a víz. Megismertem egy srácot nemrég,akinek hasonló hobbija van,de én már láttam őt azt csinálni,és alig izzadt.:D Szeretném neki megmutatni a "tudományomat",és szeretnék vele együtt "edzeni",de első pár randiba mennyire fér bele,hogy szétizzadjam magamat edzés végére és úgy nézzek ki mint egy rongy? Végülis ez az,amit mindketten szeretünk csinálni,de biztos zavarna,h a végére borzalmasan néznék ki... és mégis csak ismerkedő stádiumban vagyunk.:D Szerintetek inkább majd csak később eddzünk együtt? 19/L

Legjobb válasz: szerintem belefér, de ez nem tûnik annyira randinak találkozzatok rendesen is, mikor jól nézel ki úgy nem lehet baj

szerintem belefér, de ez nem tûnik annyira randinak találkozzatok rendesen is, mikor jól nézel ki úgy nem lehet baj
Hát, eddzetek együtt, ha úgy érzed. Utána gondolom úgyis elmész zuhanyozni és akkor jobban fogsz megint festeni. Sõt, fürdés után meg is ihattok akár valamit a büfében.
Nézd, én sok éve edzek. Mindig zavart mind férfiban, mind nõben ha valaki úgy próbált edzeni, hogy ne izzadjon meg. Egyszerûen vigyél egy törölközõt és ha nagyon izzadsz töröld le és kész, legalább látja hogy nem csak popsit mutogatni jársz le. Nem mintha baj lenne az utóbbival, csak tényleg gyakran veszem észre, hogy egyes csajok egyáltalán nem edzenek, teljes 'hadi sminkben' jönnek le és néha csak a lábgépeknél pucsítanak egy kicsit, hogy ne legyen annyira feltûnõ, mi is a cél. 29F
rólam 10 perc után folyik, pedig edzett vagyok:) ha régóta edz, akkor nem foglalkozik ilyesmivel. az sokkal gázabb, ha valaki csak a kedvemért jön velem, aztán feltart, páváskodik, meg téblábol ott, amikor edzeni kellene.
én megpróbálnám. Utána úgyis lezuhanyzol, az illatod is jobb lesz, és beülhettek meginni valamit meg dumálni
Eddz vele, szexi ha egy nõ keményen tolja! Én is sokat szoktam, és izzadok is mint a ló.

Első közös programon (randin) le lehet smárolni a lányt?

Legjobb válasz: Ha õ is akarja, le lehet. De hova rohansz??

Ha õ is akarja, le lehet. De hova rohansz??
Nem jó erõltetni, ne nyomulj, csak lassan! Csak ha teljesen tuti, hogy õ is benne van.
Ha úgy érzed hogy nem bánná, akkor persze! Csak ne ronts ajtóstul a házba, mert az tönkre tehet mindent!

Lányok (18+), mi a véleményetek? Közös 2 napos utazás, mint első randi?

Akit érdekel (és persze ha lány :)), privit írjon, 29, F

Legjobb válasz: Nem tartanám jó ötletnek, kényelmetlenül érezném magam. Az elsõ randi legyen elsõ randi, utazgatni csak a szerelmemmel szoktam. Hülyeség elkapkodni az ilyesmit.

Nem tartanám jó ötletnek, kényelmetlenül érezném magam. Az elsõ randi legyen elsõ randi, utazgatni csak a szerelmemmel szoktam. Hülyeség elkapkodni az ilyesmit.
Akár jól is elsülhet. De nagyon rosszul is.
Te fizetsz mindent? Akkor tuti találsz valakit akinek jó vagy hónap végéig, amég van pénz bõven.
A kérdező hozzászólása: Sikerült egybõl egy kissé rosszindulatú és nem kevésbé anyagias kérdést feltenni. Gratulálok, a kérdés téged minõsít.


Van itt olyan lány aki első randin szexelt már a sráccal de mégsem volt elsőre olyan jó közösen mint remélte?

mi lett a dologból utána? Teljesen Más kérdés (2 óránként tudok csak kérdezni): ezen kívül ki szeretne lányok ismerkedni? 18 éves legyél legalább.

Legjobb válasz: Volt,nem is találkoztunk többet.

Volt, nem is találkoztunk többet.

Gáz első randin közös programként aludni?

Kedden lesz a lánnyal els? randim, nem is nagyon ismerem, de hétf?n party lesz így nem is tudok aludni.. nem azt mondanám neki, hogy menjünk sétálni vagy hasonló, hanem aludni szeretnék és hagy aludjak nála pár órát .:D

Legjobb válasz: Szerintem teljesen jó: - beszélgetni, összeismerkedni nem tudtok - leszûri, hogy felelõtlen partiarc vagy - tudni fogja, hogy a randitok nem volt annyira fontos, hogy összeszedd magad elõtte - és még be is pofátlankodnál hozzá. - a nála alvási szándékodat lehet, hogy olcsó trükknek veszi arra nézve, hogy meg akarod dugni - aztán lehet, hogy õ is dugni akar, akkor meg azért leszel cink, mert elhúzol aludni Volt egy-két gyk-s kérdés, ahol az emberek legkínosabban sikerült randijai után érdeklõdtek. Ha ezt megjátszod, szerintem böngészd ezeket a posztokat :D.

Szerintem teljesen jó: - beszélgetni, összeismerkedni nem tudtok - leszûri, hogy felelõtlen partiarc vagy - tudni fogja, hogy a randitok nem volt annyira fontos, hogy összeszedd magad elõtte - és még be is pofátlankodnál hozzá. - a nála alvási szándékodat lehet, hogy olcsó trükknek veszi arra nézve, hogy meg akarod dugni - aztán lehet, hogy õ is dugni akar, akkor meg azért leszel cink, mert elhúzol aludni Volt egy-két gyk-s kérdés, ahol az emberek legkínosabban sikerült randijai után érdeklõdtek. Ha ezt megjátszod, szerintem böngészd ezeket a posztokat :D.
És lám... Így lesz a csajból szexmentes fogadós!
A kérdező hozzászólása: Nem akarok a csajtól semmit, de mivel már megbeszéltük a találkát ezért gondoltam erre .
8-as válaszoló: :'D mekkora arc vagy :'D És a plusz jó pont neked: "A válaszíró 69%-ban hasznos válaszokat ad." :P
Rég nem röhögtem annyit, mint ezen a kérdésen! Köszönöm kérdezõ remélem jól sikerül az alvós randid!!
ha szexelesz vele elõtte, akkor nem... :)
Qrvára beléd fog bolondulni a csaj, az elsõ találkozás során te mellette durmolsz. Különösen, ha még horkolsz is.
Ha passzív vagy randi alatt az nem jó véleményem szerint.
Szívj többet, aztán nem lesz erre ingerenciád.
*szexelsz
Reggel kivasaltathatnád vele az ingedet is.

Első randira milyen közös programot lehetne szervezni?

Mostanában...

Legjobb válasz: mitomén... vidd el bowlingozni :D

mitomén... vidd el bowlingozni :D
Hát (felénk legalábbis ) kezd javulni az idõ, szóval mondjuk egy laza séta. Vagy beülhettek egy kávézóba/étterembe stb. jó ötletnek tartom még a játéktermet, ha mindketten szerettek játszani.
Lepkefestés, kréta faragás, torta hegesztés, kenyér törés..Ilyesmik.

Miért nem sikerült randira hívni a hölgyet? Kölcsönös a szimpátia köztünk, de az első meghívásnál azt mondta az a dolog neki később lenne aktuális (egy közös vásárlásra hívtam) a második meghívásnál az mondta sok a dolga. Most mit csináljak?

Legjobb válasz: Ne hívd többet,a labdát feldobtad,tudja,hogy nyitott vagy ,de nem akar,lehet hogy csak idõ kell neki,lehet,hogy csak társaságnak lennél jó neki.Hagyd hogy most már õ lépjen.

Ne hívd többet, a labdát feldobtad, tudja, hogy nyitott vagy , de nem akar, lehet hogy csak idõ kell neki, lehet, hogy csak társaságnak lennél jó neki.Hagyd hogy most már õ lépjen.
én sem hívnám többet a helyedben. majd ha kíváncsi rád ne félj keresni fog.
Ne hívd többet, mert az már szánalmas lenne. A nõk nem szeretik az ilyet. Keress mást. Ennek két oka is van. 1. Lehet, hogy a másik jobb lesz. 2. A mostani nõ is jobban fog irántad érdeklõdni, ha látja, hogy más nõ sem közömbös irántad.
Megtetted az elsõ lépéseket, most már neki kell lépnie, hagyd a dolgot, majd keresni fog, ha érdekled.
Agree fentiekkel, két hívást elutasít utána az õ oldalán van a labda. Ne csinálj magadból hülyét, mert abból sehogy sem jösz ki jól. Mond neki hogy akkor majd szóljon ha rádér.
Hagyd a fenébe, lehet hogy csak kamu volt az égész. Sok internetes társkeresõ oldalon nõnek adják ki magukat a fiúk, hogy így ismerkedjenek, vagy azon röhögnek, hogy másokból hülyét csinálnak.
talán töbre vágyik mint egy közös vásárlás nem?:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!