Találatok a következő kifejezésre: Első harmadban 10 hét (2 db)

Első harmadban (betöltött 10 hét) normális + 3, 5 kg hízás?

Legjobb válasz: szerintem normális,én pl.minden hónapban kereken 2 kilót híztam,most 18-nál járok,még van 7 hetem. nem tudom,hogy hova jött ennyi kiló,pedig tornázok,és nem eszek 2 pofára. talán a vízesedés miatt lehet,az rajtam van már bõven. ez mindenkinél más ütemben halad,talán arra figyelj,hogy próbálj egyenletesen hízni,és mozogjál is. még most ne aggódj,a kilók a 20.hét után észrevétlenül jönnek,elég lesz majd akkor is.

szerintem normális, én pl.minden hónapban kereken 2 kilót híztam, most 18-nál járok, még van 7 hetem. nem tudom, hogy hova jött ennyi kiló, pedig tornázok, és nem eszek 2 pofára. talán a vízesedés miatt lehet, az rajtam van már bõven. ez mindenkinél más ütemben halad, talán arra figyelj, hogy próbálj egyenletesen hízni, és mozogjál is. még most ne aggódj, a kilók a 20.hét után észrevétlenül jönnek, elég lesz majd akkor is.
"hivatalosan" a 20. hétig 4 kg-ot szabad hízni. Ha ez több, akkor azért a legtöbb doki és védõnõ szól, nem azért, hogy piszkáljon, hanem mert neked se jó és a babának se. A végén sokkal könnyebben mennek fel a kilók. Szerintem egy picit sok, és én se kötekedek, mert én is sokat híztam :-)
Az elsõ 10 hétig, szerintem is sok, pláne hogy még be sem töltötted az elsõ trimesztert. Én az elsõ 12 hétben 1, 5 kilót híztam és a könyvek szerint is ez a normális, de van aki az elején fogy pár kilót. Most vagyok a 21-ik hétben és most tartok 6 kilónál. Nem ártana odafigyelned, mert a végén ha bevizesedsz, akkor 2 hét alatt rád tud jönni hirtelen még plusz 10 kiló, ami ellen végképp nem tudsz tenni. És úgy már a mozgás, a menés és a szülés is nehezebben fog menni. Persze ez csak egy jó tanács, nem kell megfogadnod. Mindenki maga érzi, hogy jó neki. Jó babavárást!
Szia!Én ebben az idõszakban másfél kilót szedtem fel!Ezt normálisnak is tartottam!Most betöltöttem a 18 hetet és ugyanitt tartok, még mindig másfél kiló, pedig 6 hete nem hányok!Lehet te is tartani fogod még hetekig, akkor normális!Én is hetek óta készülök átlépni a 60 kilót, mégis alatta vagyok!10 hetesen azt hittem ilyenkor már nagy hasam lesz!Szóval ne izgulj, lehet most hetekig nem hízol tovább!:)
Szia én is 3-4kiló többlettel indítottam, mivel nem hánytam, viszont székrekedés az volt. A kettõ együtt megtette a magáét, az állandó felpuffadás...Aztán pont a 9-10hét között zutty vissza 1.5 kg, és az elmúlt három hétben normalizálódott teljesen a súlyom. Most a 13.hétben összesen 1.5 kg plusznál tartok, és mindent eszek amit megkívánok...

Miér érezhet valaki terhességi tüneteket, ha negatívak a vizsgálati eredmények? Vizelet vizsgálatnegatív, hasi ultrahangon se látszik semmi. (petezsák talán már lenne elsö harmad végén 10. hét nagyjából)

Van hányinger,növekedett a mellem, néha még barna folyásom is van mestruációm kevés.

Legjobb válasz: Én azért éreztem, mert annyira akartam babát. És az emberi test csodákra képes, az agyad bármit el tud hitetni veled. Én még hánytam is reggelente. :-(

Én azért éreztem, mert annyira akartam babát. És az emberi test csodákra képes, az agyad bármit el tud hitetni veled. Én még hánytam is reggelente. :-(
Sajnos ez az amikor az ember beképzeli magának. Ettõl függetlenül érdemes lenne egy másik dokit is keresni mert a menzi helyett barnázás lehet ciszta vagy más okból. Baba biztos nem mert az már az 5. héten látszik hasi uh-n (nekem 8mm-es petezsák volt akkor). De lehet vírus, vagy valami betegség. Vizsgáltasd ki magad. Minden jót!
5 hetesen már lehet petezsákot látni hasival.
A kérdező hozzászólása: Hasi uh-n mikor lehetett látni?
Igen akkortól kell számolni. De nekem is kb akkor volt a fogantatás (ápr 19-én jött meg) és május 22 körül pozitívat teszteltem, már van szívhang és embryo, 9+5 hetes vagyok, a doki már rég megerõsítette. A barna folyás viszont nem olyan jó. Gondolom késõbbre visszahívott?
A kérdező hozzászólása: Az utolsó igazi menstruációtól kell számolni ugye?
A kérdező hozzászólása: Április utolsó vagy május elsö hétvégéjén lehetett a fogantatás.
Valószínûleg kisebb idõs terhesség van mint Te gondolod, már 6-7 hetesen szívverés is szokott lenni!! Az egyik barátnõmnek is volt + tesztje de nem volt az! Bármi lehet még!!
A kérdező hozzászólása: Ma reggel pozitívat teszteltem (Gabriel). Vékony a csík, vékonyabb, mint a tesztablak csíkja, de elöbb jelentl meg, mint a kontroll-csík.
A kérdező hozzászólása: Mondta, csináljak itthon egy tesztet.Azon se ott volt a második csík ahol kell
A kérdező hozzászólása: Nem téveszthette meg valami a uh készüléket?Elég szük nadrág volt rajtam s azért nem vett észre semmit?
A kérdező hozzászólása: Kedves 2.válasz írója!Köszönöm Neked is.Ebben lehet valami, mert a hazipatika.com-on is ezt ajánlotta a nögyógyász.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Nekem csak R.nagy uterus, endometrium 9mm, kóros elváltozás nincs a kismedencében, a Douglasban nincs folyaídék.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!