Találatok a következő kifejezésre: Első gyermekemet 35., másodikat (2 db)

35. hétben vagyok, az első gyermekem koraszülött lett, és nem szeretném ha a második is az lenne. A szexuális életet hanyagoljuk vagy nincs köze hozzá?

Legjobb válasz: Mi volt a koraszülés oka? Ha az okot nem tudod, akkor hogy zajlottak az események a megindulásától a lezajlásáig. Egyébként nagyon-nagyon kicsi az esélye, h a második is úgy végzõdik.

Mi volt a koraszülés oka? Ha az okot nem tudod, akkor hogy zajlottak az események a megindulásától a lezajlásáig. Egyébként nagyon-nagyon kicsi az esélye, h a második is úgy végzõdik.
Ha már a 35. hétben vagy, akkor nincs mitõl aggódnod!
A kérdező hozzászólása: 36.hét után szültem, mégis koraszülöttnek számított, és volt pici gond vele, ezért 2hétig kórházban volt, ezért aggódok picit, de az okot nem tudni.De megnyugtató, hogy úgy gondoljátok, hogy nem valószínû a másodiknál ugyanez, egyébként már benne vagyok a 36.hétben, és nagyon vigyázok!
Kérdezõ, egyben vagy még?
A kérdező hozzászólása: Igen:) köszönöm:) 38.hetet töltöttem be, a koraszülést hál'Isten megúsztuk, de folyamatosan kontaktban vagyok a Gyerekemmel, hogy kb.mikor is bújhat ki és hogy még most miért nem.Egyébként a magne b6-ot még csak most kezdem el csökkenteni és az orvosom is tud róla.engem ez megnyugtat.köszi az érdeklõdést!

Első gyermekemet a 35., másodikat a 36. hétre szültem. Mekkora az esélye, hogy a harmadik is koraszülött lesz?

Els? gyermekemet a 35., másodikat a 36. hétre szültem. Most 24 hetes terhes vagyok. Mennyi a valószín?sége annak hogy ez a baba is hamarabb érkezik majd?

Legjobb válasz: szia, Próbáld minnél nyugodtabb körmények között tölteni napjaidat, ne stresszelj, semmi alkohol, semmi cigi. Pozitívan állj a dologhoz, beszééld meg a bébiddel, hogy bent kell maradnia a 40. hétig. Én is sokmindent megbeszéltem a kicsilányommal és minden úgy történt ahogy szerettem volna. :) Sok sikret és könnyû szülést kívánok.

szia, Próbáld minnél nyugodtabb körmények között tölteni napjaidat, ne stresszelj, semmi alkohol, semmi cigi. Pozitívan állj a dologhoz, beszééld meg a bébiddel, hogy bent kell maradnia a 40. hétig. Én is sokmindent megbeszéltem a kicsilányommal és minden úgy történt ahogy szerettem volna. :) Sok sikret és könnyû szülést kívánok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!