Találatok a következő kifejezésre: Első emeleten és (7 db)

Egy ketemeletes hazban a foldszinten lakok felett osszesen 90-én laknak . A masodik emeleten es a foldszinten osszesen annyian laknak, mint az első emeleten. A masodik elemet alatt osszesen 78-an laknak? Thx! ?

Milyen szinten laknak a legtobben? Hany ember lakik osszesen a hazban? Hany ember lakik a foldszinten? Hany emberrel laknak tobben a masodik elmeleten , mint a foldszinten? Hany ember lakik az első emeleten?

Mit lehet tenni? Panel lakás első emeletén lakom, bejárati ajtó fölött, és az ajtó minden csukódásnál nagyot dübben.

Most cserélték le a régi vas ajtót m?anyagra, de ez is hatalmasat dübben, mert a végén berántja egy kar, amin szerintem lehet állítani, de egyszer?en senki nem képes normálisra megcsinálni. Mit lehet tenni, hová lehet fordulni ez ügyben, ha a közösképvisel? tehetetlen, és már engem néz hülyének, hogy ugyan már, ez csak engem zavar....? Hol érvényesíthetem a jogaimat, hogy a lakásomban csönd és nyugalom legyen végre?

Legjobb válasz: Szerintem a közös képviselõ igazán megérthetné a problémádat, és tehetne valamit ez ügyben. Ha õ nem hív szerelõt, aki be tudná állítani azt a kart, keressél nyugodtan valakit és kérd el a szerelési költséget rá. Az ajtón biztosan lehet állítani, hogy lassan csukódjon be. Nálunk is lecserélték ezt a "kart", mert a földszinti lakókat zavarta az ajtó csapódás, sõt, még nálunk a 2.-on is lehetett hallani...

Szerintem a közös képviselõ igazán megérthetné a problémádat, és tehetne valamit ez ügyben. Ha õ nem hív szerelõt, aki be tudná állítani azt a kart, keressél nyugodtan valakit és kérd el a szerelési költséget rá. Az ajtón biztosan lehet állítani, hogy lassan csukódjon be. Nálunk is lecserélték ezt a "kart", mert a földszinti lakókat zavarta az ajtó csapódás, sõt, még nálunk a 2.-on is lehetett hallani...
A kérdező hozzászólása: Itt most lett ajtó cserélve , még garanciális, más szerelõ hozzá sem nyúlhat sajnos. Mindig megpróbálja a gondnok is állítani, de nem jön neki össze, vagy csak két- három napig mûködik megfelelõen, utána egyszercsak megint elállítódik. Idõjárástól is függ állítólag, hideg- meleg...Ezekben a karokban valami olaj van, és ez az anyag ahogy hidegben összemegy, melegben tágul... valami ilyesmit magyaráztak. Szóval már nem tudom mitévõ legyek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a precíz választ. Én mindig beszélek a közös képviselõvel, szól is a gondnoknak, hogy állítson az ajtón. Az próbál is, de nem tudja megcsinálni normálisan. Most is itt volt az elõbb, állítgatta, de semmi eredménye, reng a ház, az ablak.
De miért a gondnok csinálja? Hívasd fel a gyártót, vagy akitõl vettétek, hogy garanciálisan állítsa be nektek szakszerûen.
A kérdező hozzászólása: Mi lakók nem tartjuk a kapcsolatot közvetlenül a gyártóval, mindent a közös képviselõ intéz. Neki szoktam szólni, ha valami nem jó, és õ intézkedik. Szóval ez nem olyan egyszerû. Én már rég a gyártót hívtam volna, nem a gondnokságot!

Szerintetek árt a babámnak ha a lépcsőházban olajfestékkel festenek? Első emeleti lakásban lakunk és nem a lépcsőház felől szellőztetek akkor is jön fel a szag! A babám 8 hetes!

Legjobb válasz: nem. ne aggódj, büdi, de nem lesz baja, ki fogja bírni, szellõztess, és lehetõleg kerüld vele a lépcsõházat, más gyerekkel is elõfordul hasonló!

nem. ne aggódj, büdi, de nem lesz baja, ki fogja bírni, szellõztess, és lehetõleg kerüld vele a lépcsõházat, más gyerekkel is elõfordul hasonló!
Szegénykém.Ne aggodjál semmi baja nem lesz a babádnak.Jártam már én is igy.Tényleg sokat szellõztessél:) Nyugi:)
A kérdező hozzászólása: Köszike mindkettõtöknek!


Első emeleti erkélyre, műanyag ládában ültettem spenótot, egy ideje nem nő semmit, és apró, fehér szemcsék vannak a levelek tövében! Mitől lehet?

Legjobb válasz: A spenótnak már leáldozóban van ilyenkor.A tavaszi idõjárást kedveli .Azok levéltetevek lehetnek .

A spenótnak már leáldozóban van ilyenkor.A tavaszi idõjárást kedveli .Azok levéltetevek lehetnek .
Jó hogy nem krumplit vagy cukorrépát termesztesz az erkélyen! :) A ládába ültetett növények tapasztalatom szerint soha nem lesznek olyan erõteljesek, mint a szabadföldiek.
A spenótnak hosszú karógyökere van, akár méteres is lehet, nem igazán ládába való. Addig amíg fûszereket és kis paradicsomot ültet az ember balkonládába, addig oké, de azért minden növénynek meg van a maga optimális helye, így a betegségek és tetvek is kevésbé rongálják mint kényszeredett körülmények között.

Első emeleten lakunk és szerencsére ritkán, sajnos megtörténik, hogy felvesz a kanálisszag. Tehetetlenek vagyunk. Hogyan lehet védekezni ellene ha a tömbházban nem sok segítséget kapunk a megoldás orvoslására?

Legalább itthon a szagtól jó lenne megszabadulni, de eddig minden probálkozásunk hiábavalónak t?nik.

Legjobb válasz: az a kérdés, hogy konkrétan honnan jön a szag. Ha ezt sikerül kideríteni, akkor már lehet azon gondolkozni, hogy kinek a sara rendberakni.

az a kérdés, hogy konkrétan honnan jön a szag. Ha ezt sikerül kideríteni, akkor már lehet azon gondolkozni, hogy kinek a sara rendberakni.

A Fifa manager 12-ben elkezdtem egy szezont és csapatomnak védelme olyan rossz, hogy rögtön az első meccsen kapok 3 gólt, a gép mondja nekem, hogy erőnlétet emeljem emeletem de azzal se lett jobb, Valami ötlet?

Legjobb válasz: Szia! Nincs sok tapasztalatom a menedzserjátékok terén, de azért megpróbálok pár általános érvényû tanácsot adni. A legfontosabb a türelem, egy csapat nem áll össze néhány hét alatt, több idõ kell. A felkészülési meccseken próbálj ki minél több játékost és lehetõleg variálj amennyit csak tudsz, még ha az eredmény rovására is megy ez, mert itt a játék a lényeg nem a gyõzelem. Próbálj meg venni egy erõs védõt, vagy egy védekezõ középpályással segítsd ki a védelmedet! A felkészülési idõszakban pedig alapvetõen az erõnlétet fejleszd, de azt keményen, úgysem felejtenek el a srácok focizni õszre, szóval hamar visszalendülnek, a jó fizikum pedig sokáig kitart. Tehát semmiképp se ess kétségbe! ;) Remélem tudtam segíteni, írd meg miként jártál!

Szia! Nincs sok tapasztalatom a menedzserjátékok terén, de azért megpróbálok pár általános érvényû tanácsot adni. A legfontosabb a türelem, egy csapat nem áll össze néhány hét alatt, több idõ kell. A felkészülési meccseken próbálj ki minél több játékost és lehetõleg variálj amennyit csak tudsz, még ha az eredmény rovására is megy ez, mert itt a játék a lényeg nem a gyõzelem. Próbálj meg venni egy erõs védõt, vagy egy védekezõ középpályással segítsd ki a védelmedet! A felkészülési idõszakban pedig alapvetõen az erõnlétet fejleszd, de azt keményen, úgysem felejtenek el a srácok focizni õszre, szóval hamar visszalendülnek, a jó fizikum pedig sokáig kitart. Tehát semmiképp se ess kétségbe! ;) Remélem tudtam segíteni, írd meg miként jártál!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!