Találatok a következő kifejezésre: Első emeleten és (8 db)

Egy ketemeletes hazban a foldszinten lakok felett osszesen 90-én laknak . A masodik emeleten es a foldszinten osszesen annyian laknak, mint az első emeleten. A masodik elemet alatt osszesen 78-an laknak? Thx! ?

Milyen szinten laknak a legtobben? Hany ember lakik osszesen a hazban? Hany ember lakik a foldszinten? Hany emberrel laknak tobben a masodik elmeleten , mint a foldszinten? Hany ember lakik az első emeleten?

Mit lehet tenni? Panel lakás első emeletén lakom, bejárati ajtó fölött, és az ajtó minden csukódásnál nagyot dübben.

Most cserélték le a régi vas ajtót m?anyagra, de ez is hatalmasat dübben, mert a végén berántja egy kar, amin szerintem lehet állítani, de egyszer?en senki nem képes normálisra megcsinálni. Mit lehet tenni, hová lehet fordulni ez ügyben, ha a közösképvisel? tehetetlen, és már engem néz hülyének, hogy ugyan már, ez csak engem zavar....? Hol érvényesíthetem a jogaimat, hogy a lakásomban csönd és nyugalom legyen végre?

Legjobb válasz: Szerintem a közös képviselõ igazán megérthetné a problémádat, és tehetne valamit ez ügyben. Ha õ nem hív szerelõt, aki be tudná állítani azt a kart, keressél nyugodtan valakit és kérd el a szerelési költséget rá. Az ajtón biztosan lehet állítani, hogy lassan csukódjon be. Nálunk is lecserélték ezt a "kart", mert a földszinti lakókat zavarta az ajtó csapódás, sõt, még nálunk a 2.-on is lehetett hallani...

Szerintem a közös képviselõ igazán megérthetné a problémádat, és tehetne valamit ez ügyben. Ha õ nem hív szerelõt, aki be tudná állítani azt a kart, keressél nyugodtan valakit és kérd el a szerelési költséget rá. Az ajtón biztosan lehet állítani, hogy lassan csukódjon be. Nálunk is lecserélték ezt a "kart", mert a földszinti lakókat zavarta az ajtó csapódás, sõt, még nálunk a 2.-on is lehetett hallani...
A kérdező hozzászólása: Itt most lett ajtó cserélve , még garanciális, más szerelõ hozzá sem nyúlhat sajnos. Mindig megpróbálja a gondnok is állítani, de nem jön neki össze, vagy csak két- három napig mûködik megfelelõen, utána egyszercsak megint elállítódik. Idõjárástól is függ állítólag, hideg- meleg...Ezekben a karokban valami olaj van, és ez az anyag ahogy hidegben összemegy, melegben tágul... valami ilyesmit magyaráztak. Szóval már nem tudom mitévõ legyek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a precíz választ. Én mindig beszélek a közös képviselõvel, szól is a gondnoknak, hogy állítson az ajtón. Az próbál is, de nem tudja megcsinálni normálisan. Most is itt volt az elõbb, állítgatta, de semmi eredménye, reng a ház, az ablak.
De miért a gondnok csinálja? Hívasd fel a gyártót, vagy akitõl vettétek, hogy garanciálisan állítsa be nektek szakszerûen.
A kérdező hozzászólása: Mi lakók nem tartjuk a kapcsolatot közvetlenül a gyártóval, mindent a közös képviselõ intéz. Neki szoktam szólni, ha valami nem jó, és õ intézkedik. Szóval ez nem olyan egyszerû. Én már rég a gyártót hívtam volna, nem a gondnokságot!

Szerintetek árt a babámnak ha a lépcsőházban olajfestékkel festenek? Első emeleti lakásban lakunk és nem a lépcsőház felől szellőztetek akkor is jön fel a szag! A babám 8 hetes!

Legjobb válasz: nem. ne aggódj, büdi, de nem lesz baja, ki fogja bírni, szellõztess, és lehetõleg kerüld vele a lépcsõházat, más gyerekkel is elõfordul hasonló!

nem. ne aggódj, büdi, de nem lesz baja, ki fogja bírni, szellõztess, és lehetõleg kerüld vele a lépcsõházat, más gyerekkel is elõfordul hasonló!
Szegénykém.Ne aggodjál semmi baja nem lesz a babádnak.Jártam már én is igy.Tényleg sokat szellõztessél:) Nyugi:)
A kérdező hozzászólása: Köszike mindkettõtöknek!


Csivavát elsõ kutyának? És miért? Vagy valami mást? 2. emeletre panelba.

Legjobb válasz: Amennyiben nem táskakiegészítõ, illetve kisbaba-pótlék lenne, úgy igen. Vásárlás elõtti olvasnivaló: [link]

Amennyiben nem táskakiegészítõ, illetve kisbaba-pótlék lenne, úgy igen. Vásárlás elõtti olvasnivaló: [link]
A kérdező hozzászólása: Ok köszi. Bichon havanese vagy csivava?
A yorki egy terrier, a csivava pedig társasági kutya. Egy terriert 100000x nehezebb lefárasztani, sokkal pörgõsebb, makacsabb, nagyon sok mozgást és ugyancsak sok foglalkozást igényel. A kettõ közül inkább maradj a csivavánál, az könnyebb eset, de mint írtuk, minden kutyával kell foglalkozni és napi 3-4x sétáltatni.
A kérdező hozzászólása: Yorkit?
Nekem négy csivavám van panelban.nagyon szeretem õket én nagyon ajánlom ha mindig lenne vele vki otthon akkor szerintem tökéletes választás :)
A kérdező hozzászólása: De még irhattok más fajtákat is :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat .A figyelmet azt megkapná mert valaki mindig van itthon
A csivava nagyon könnyen tanul, csak õ sok figyelmet igényel fõleg az elsõ hónapokban.Az enyém 1 nap alatt megtanulta az ül parancsszót :)
A kérdező hozzászólása: Akkor egy másik fajtát tudnátok ajánlani?? Amit könnyü nevelni+tanítani
A csivavához rengeteg türelem kell és persze idõ, ugyanis az elsõ pár hétben nagyon sokat kell nevelni, hogy ne legyen agresszív stb.Nem szabad elkényeztetni, úgy kell kezelni, mint mondjuk egy németjuhászt!
ha sportosabb kwll akkor jack russel, yorkshier terrier, kokker spaniel, westi ezek sportosak
Mit tudsz neki nyújtani?
Papillon! Ha tarsasagi kutyara vagynek, szaz, hogy a papillont valasztanam! De mar latom is magamat nyugger mama koromban 2 kis papillonnal :) [link]

Első emeleti erkélyre, műanyag ládában ültettem spenótot, egy ideje nem nő semmit, és apró, fehér szemcsék vannak a levelek tövében! Mitől lehet?

Legjobb válasz: A spenótnak már leáldozóban van ilyenkor.A tavaszi idõjárást kedveli .Azok levéltetevek lehetnek .

A spenótnak már leáldozóban van ilyenkor.A tavaszi idõjárást kedveli .Azok levéltetevek lehetnek .
Jó hogy nem krumplit vagy cukorrépát termesztesz az erkélyen! :) A ládába ültetett növények tapasztalatom szerint soha nem lesznek olyan erõteljesek, mint a szabadföldiek.
A spenótnak hosszú karógyökere van, akár méteres is lehet, nem igazán ládába való. Addig amíg fûszereket és kis paradicsomot ültet az ember balkonládába, addig oké, de azért minden növénynek meg van a maga optimális helye, így a betegségek és tetvek is kevésbé rongálják mint kényszeredett körülmények között.

Első emeleten lakunk és szerencsére ritkán, sajnos megtörténik, hogy felvesz a kanálisszag. Tehetetlenek vagyunk. Hogyan lehet védekezni ellene ha a tömbházban nem sok segítséget kapunk a megoldás orvoslására?

Legalább itthon a szagtól jó lenne megszabadulni, de eddig minden probálkozásunk hiábavalónak t?nik.

Legjobb válasz: az a kérdés, hogy konkrétan honnan jön a szag. Ha ezt sikerül kideríteni, akkor már lehet azon gondolkozni, hogy kinek a sara rendberakni.

az a kérdés, hogy konkrétan honnan jön a szag. Ha ezt sikerül kideríteni, akkor már lehet azon gondolkozni, hogy kinek a sara rendberakni.

A Fifa manager 12-ben elkezdtem egy szezont és csapatomnak védelme olyan rossz, hogy rögtön az első meccsen kapok 3 gólt, a gép mondja nekem, hogy erőnlétet emeljem emeletem de azzal se lett jobb, Valami ötlet?

Legjobb válasz: Szia! Nincs sok tapasztalatom a menedzserjátékok terén, de azért megpróbálok pár általános érvényû tanácsot adni. A legfontosabb a türelem, egy csapat nem áll össze néhány hét alatt, több idõ kell. A felkészülési meccseken próbálj ki minél több játékost és lehetõleg variálj amennyit csak tudsz, még ha az eredmény rovására is megy ez, mert itt a játék a lényeg nem a gyõzelem. Próbálj meg venni egy erõs védõt, vagy egy védekezõ középpályással segítsd ki a védelmedet! A felkészülési idõszakban pedig alapvetõen az erõnlétet fejleszd, de azt keményen, úgysem felejtenek el a srácok focizni õszre, szóval hamar visszalendülnek, a jó fizikum pedig sokáig kitart. Tehát semmiképp se ess kétségbe! ;) Remélem tudtam segíteni, írd meg miként jártál!

Szia! Nincs sok tapasztalatom a menedzserjátékok terén, de azért megpróbálok pár általános érvényû tanácsot adni. A legfontosabb a türelem, egy csapat nem áll össze néhány hét alatt, több idõ kell. A felkészülési meccseken próbálj ki minél több játékost és lehetõleg variálj amennyit csak tudsz, még ha az eredmény rovására is megy ez, mert itt a játék a lényeg nem a gyõzelem. Próbálj meg venni egy erõs védõt, vagy egy védekezõ középpályással segítsd ki a védelmedet! A felkészülési idõszakban pedig alapvetõen az erõnlétet fejleszd, de azt keményen, úgysem felejtenek el a srácok focizni õszre, szóval hamar visszalendülnek, a jó fizikum pedig sokáig kitart. Tehát semmiképp se ess kétségbe! ;) Remélem tudtam segíteni, írd meg miként jártál!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!