Találatok a következő kifejezésre: Első együttlétkor ha óvszert (2 db)

Első együttlétkor tényleg óvszert kellene használnunk még ha szedek gyógyszert akkor is?

Több mint fél éve szedek gyógyszert és most lett egy komolyabb kapcsolatom és szeretnénk lefeküdni egymással viszont most van az az 1hét szünet amikor nem szedem majd szombaton kell.Tudom hogy véd a gyógyszer de így els?re tényleg gumit kellene használnunk?

Legjobb válasz: Nem kell akkor a gumi :) Sokkal jobb lesz igy a szex. üdv

Nem kell akkor a gumi :) Sokkal jobb lesz igy a szex. üdv
Egyetértek az utolsó válaszolóval! Ha még nagyon friss a kapcsolat (gondolom, mivel ez lesz az elsõ együttlét), akkor még talán várhatsz ezzel. Sosem lehet tudni, hogy kivel akadtál össze. Bár most lehet azt hiszed, hogy õ az a bizonyos, de hát még a kapcsolat elején az ember hajlamos hozzátenni szép tulajdonságokat az illetõhöz, aki tetszik neki. Szóval nyugi, ha bejön ez a kapcsolat, még milliószor szexelhettek gumi nélkül
Ne rontsátok el az elsõ együttléteteket azzal, hogy még egy kicsit menstruálsz. Inkább várjatok még 1-2napot amíg elmúlik és utána gumi nélkül is lehet.
Menzesz alatt nem szabadna szeretkezni. A hüvelyed nem steril, tele van baktériumokkal. A méhszáj meg menzesz alatt nyitottabb, így a péniszével könnyen feljuttathatja a bacikat a méhedbe. Várjátok meg a mensid végét. Ha megbízol benne, akkor lehet gumi nélkül, ez rajtad áll.
Ha a tabi véd akkor mi a kérdés? Én fél éve szedem azóta nem is használtunk gumit
ha a srác nem HIV pozitív, akkor felesleges a gumi.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!:) csak az a baj h még van egy kicsi mensim is :S de már annyira kívánom õt meg mondta h õt nem annyira zavarja ha úgy csinálnánk de sztem meg kicsit kiábrándító lehet :(
mióta jártok? azért én pár hónapig még várnék a gumi nélküli szex-el.. ki tudja, h kivel volt elõtte. :S

Első együttlétkor elég ha óvszert használunk?

Legjobb válasz: Tök mind1, h elsõ, vagy sokadik alkalom, a védekezés, az védekezés. Gyógyszer, kúp, gumi, megszakítás, ehte mind1, a lényeg, hogy alkalmazzátok.

Tök mind1, h elsõ, vagy sokadik alkalom, a védekezés, az védekezés. Gyógyszer, kúp, gumi, megszakítás, ehte mind1, a lényeg, hogy alkalmazzátok.
Igen elég! Mert az elsõ közüsülésnél nem nagy a terheségre fentálló veszély! De minden együttlétnél szükséges valamilyen védekezés forma a nem kívánt terheség elkerûlésének érdekében! Amúgymeg elsõ közüsülés után érdemes elmenni nõgyógyászhoz!
Ha megfelelõen használjátok, akkor igen.
Teljesen jó, de nem csak az elsõ együttlétkor kell használni. Ügyeljetek arra, hogy ki ne lyukadjon.
Igen, de ne legye lejárva és a végét nyomd össze.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!