Találatok a következő kifejezésre: Első együttlétkor ha (30 db)

FIÚK! Ti tényleg érzitek az első együttlétkor, ha a lány még szűz?

Konkrétan arra gondolok hogy érzitek ha átszakad a lány sz?zhártyája??...normális válaszokat légyszi.....köszönöm

Legjobb válasz: Nah az okostojások! Nem kell kötelezõen vérzésnek kísérnie az elsõ aktust..:P Ki ez a hülye,aki kitalálta?

Nah az okostojások! Nem kell kötelezõen vérzésnek kísérnie az elsõ aktust..:P Ki ez a hülye, aki kitalálta?
Igen, mert úgy ordítasz és a fájdalomtól belevésed a körmöd a húsomba.
Nem.A gondolom elég nagy lány vagy és tudod hogyha a szûzhártya átszakad akkor vérzés kíséri.Magyarul nem azt érzi hogy átszakad.
A szenzor jeleit viszont fel kell dolgozni, szóval kell processzor is...
A kérdező hozzászólása: Micsoda humorzsák vagy....igazán vicces!
Bocs. Nem processzor, hanem szenzor.
Igen, van bennem egy processzor, és kilométerekrõl is megérzem, ha egy lány szûz.
És a méréseket ki végzi el?? Nem mindenki mérnök...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
technikus leszek nem kell mérnök hozzá
Nem fiú vagyok, de érzi.Nem csak h vérzik de nehezebb a behatolás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)

Első együttlétkor ha vér kerülne rá?

ha még sz?z akkor els? együttlétkor ha vér kerülne a gumira akkor töröljük meg ? vagy annyira nem lényeges és "nem érdemes foglalkozni vele" ?

Legjobb válasz: Nem érdemes foglalkozni vele. Jó esetben ilyenkor a gumin a lány nedvei is vannak, attól csúszik jól. Ha a vért és ezzel együtt a lány nedveit is letörlitek, lehet hogy fájni fog a folytatás.

Nem érdemes foglalkozni vele. Jó esetben ilyenkor a gumin a lány nedvei is vannak, attól csúszik jól. Ha a vért és ezzel együtt a lány nedveit is letörlitek, lehet hogy fájni fog a folytatás.
Felesleges.. utána úgyis leveszi, akkor meg nem mindegy??
nyald le
véres hurka az a fincsi
Akkor a vér reakcióba lép a gumival és Plutónium keletkezik, ami fennmarad az együttlétet követöen is és a sugárzástól 2351, 0000006 m-es körzetben az összes körülötted levö medvedisznoembert hozzád vonzza, szoval ezzel vigyázzatok :D

Nem rontja el az első együttlétet ha a barátod felhúzza a gumit?

Mmint nem szakad meg valami.Nem lesz vége a pillanatnak.Vagy hogyan lehet úgy megoldani,h nelegyen ilyesmi.

Legjobb válasz: Miért rontaná el? Egyrészt gyorsan fel lehet húzni, másrészt lehet közben pl. csókolózni, és akkor tovább él a "pillanat". Vagy húzd fel neki Te. És közben legyél nagyon erotikus. pl. nézz a szemébe és nyalogasd körbe a szádat. Hidd el tetszeni fog neki!!

Miért rontaná el? Egyrészt gyorsan fel lehet húzni, másrészt lehet közben pl. csókolózni, és akkor tovább él a "pillanat". Vagy húzd fel neki Te. És közben legyél nagyon erotikus. pl. nézz a szemébe és nyalogasd körbe a szádat. Hidd el tetszeni fog neki!!
Ha ügyesek vagytok akkor nem! Amúgy meg ha igen akkor gondolj arra, hogy volt 1 vicces perced, de nem lesz gyereked! :)
Nem .Kb 5 másodpercet vesz igénybe, vagy annyit sem.
Hát még mindig jobb, mint ha a gyerek "rontaná el" a következõ 20 évet.
dehogyis:D sõt, nekem tetszett, mikor mondta hogy hoz gumit:D az inkább csak fokozza az izgalmat, hogy "folytassuk már" :D

Mennyire fáj az első aktus? Lehet az első együttlétkor orgazmusom? Élvezhető az első együttlét is? Ha nem mennyi idő után?

Hallottam már azt is, hogy egyénfüggő: lehet hogy fájni fog, lehet nem. Lehet vérzek majd, de nem biztos.

Legjobb válasz: az saját éa a környezetemben lévõ lányok tapasztalatasi alapján, aztmondom a fájdalom erõssége attól függ hogy mennyire feszengsz .. próbáld minél inkább elengedni magad, és élvezni hogy vele vagy. így sem lesz fájdalom mentes, de közel sem lesz olyan fájdalmas mintha görcsölnél. az orgazmus nem valószínû, max akkor ha a kezével rásegít a csiklódon.

az saját éa a környezetemben lévõ lányok tapasztalatasi alapján, aztmondom a fájdalom erõssége attól függ hogy mennyire feszengsz .. próbáld minél inkább elengedni magad, és élvezni hogy vele vagy. így sem lesz fájdalom mentes, de közel sem lesz olyan fájdalmas mintha görcsölnél. az orgazmus nem valószínû, max akkor ha a kezével rásegít a csiklódon.
Van, akinek fáj, van, akinek nem. Attól függ, mennyire kívánod a partnered, mennyire izgat fel, mennyire görcsölsz rá a témára. Élvezhetõ, de elsõ alkalommal ne számíts orgazmusra. Max csiklóorgazmus azoknál, akik elõtte pettingeltek jópárszor a sráccal, úgy elõfordulhat.

Református házas hívők, a házasság után mikor került sor az első együttlétre, voltak-e problémák (pl. korai magömlés, nem élvezetes, stb. ), és ha igen, hogyan oldottátok meg?

Nincsen párom, de nagyon foglalkoztat ez a kérdés, mert bennem szorongást kelt az egész helyzet. Megfelelési kényszerrel is küzdök persze(hirtelen léptem ki nemrég a világi életből, a túlhajszoltságból, a sok sikerből, maximalizmusból), és őszintén szólva sürgetve érzem magam, hogy megtaláljam életem párját, mert a gyülekezetben 22-24 évesen már házasodnak a fiatalok. Én 20 éves vagyok, eddig a világi élet szerint legyintettem az ilyesmire, de mióta a közösségbe járok, kicsit irigykedve és aggódva gondolok a jövőmre. (Nem volt még semmilyen szexuális kapcsolatom.)

Legjobb válasz: Na erre kíváncsi vagyok:D Szerintem egy olyan férfi aki életében nem látott élõben meztelen nõt, lehet rögtön elsül.Ez persze akkor iazán ciki ha egylövetû.

Na erre kíváncsi vagyok:D Szerintem egy olyan férfi aki életében nem látott élõben meztelen nõt, lehet rögtön elsül.Ez persze akkor iazán ciki ha egylövetû.
Szia! Engedd meg, hogy exreformátusként válaszoljak. Én ugyanis még református koromban ismertem meg a feleségemet 18 évesen, és 21 évesen vettem feleségül. Semmilyen problémánk nem volt, pedig mindketten tisztán mentünk bele a házasságba. A szorongás nem éppen keresztényi jellemvonás. "A szeretetben nincsen félelem, sõt a teljes szeretet kiûzi a félelmet, mert a félelem gyötrelemmel jár: aki pedig fél, nem lett teljessé a szeretetben." - írja János apostol, akit a szeretet apostolának is neveznek (I.Jn. 4, 18). Nincs okod szorongani, ha olyan társat választasz, aki szintén hívõ keresztény. Ahogyan az elõttem hozzászólók leírták egy ilyen társsal mindent meg lehet beszélni, és nem a nászéjszakán fognak meglepetések érni. Vele meg tudod elõre beszélni a szorongásaidat, és õ biztosítani fog a szeretetérõl és szerelmérõl minden körülmények között. Sajnos a világ kényszeríti az emberekre a megfelelési kényszert, mindez az Isten népe között elképzelhetetlen dolog. A maximalizmus a szeretetben fontos, a mások segítésében és az önzetlenségben. A többi pedig megoldódik magától. " Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felõl; mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felõl. Elég minden napnak a maga baja." (Mt. 6:34). Üdv. Péter
Mert valószínûleg abba a súlyos hiába esel, hogy úgy gondolkodsz, hogy: béna vagy, minden ciki, csak egy lehetõséged van, ha hibázol, akkor mindennek vége... Ha meglátnak meztelenül, akkor lehet elhajtanak majd meleg éghajlatra. Ha az elsõ szexnél gondok lesznek, akkor az az egész kapcsolatra ki fog hatni, ha egybõl nem leszel kidobva és megalázva. Szerintem ezt verd ki a fejedbõl. A pároddal tudni kell megbeszélni mindent és csak olyan embert kell elvenni, aki nem agymosott és egoista.
Szóval élvezni kell a pillanatot és nem rágódni minden szaron :D
Nekünk házasság elõtt 5 hónappal, lehet megkövezni :) És eleinte össze kellett szokjunk, egyre élvezetesebb lett. A hangsúly szerintem a szerelmen és a szereteten kell legyen, nem hiszek a sokak által hangoztatott összeférhetetlenségi félelmekben. Bízz a gondviselésben, és meglátod, találsz majd hozzád valót! Sok sikert!
"A szorongás egy teljesen természetes emberi reakció, amit az ismeretlentõl való félelem" Szerintem nem csak az ismeretlentõl lehet szorongani, de egyébként igazad van minden másban.
Kedves Kérdezõ! A szorongás egy teljesen természetes emberi reakció, amit az ismeretlentõl való félelem táplál. Semmire nem akartam célozni ezzel, és nem véletlen, hogy egy Szentírási gondolatot hoztam ezzel kapcsolatosan, és a kommentemet egy Jézusi felhívással zártam. Sok embert ismerek, aki szorongó volt mielõtt hívõ keresztény lett volna, és láttam, hogy Isten hogyan formálta ezeknek az embereknek a jellemét olyanra, hogy mára eltûnt belõlük az aggodalmaskodás, és az Istenbe vetett bizalom vette át a helyét. Jómagam 20 éve vagyok házas, és csak biztatni tudlak abban, hogy a jövendõbelid olyan társad lesz, aki elõtt nem kell szégyenkezned, mert elfogad olyannak amilyen vagy, és segítõ társad lesz abban, hogy olyanná válhass, amilyennek Isten akar látni, félelem és szorongás nélkül. Üdv. Péter
12, szerinted ez válasz a kérdésre?
13.-nak! Te banga, mit okoskodsz, olvasd el a kérdezõ 11. hozzászólását, ahhoz írtam! Felszínes okostojás!
A sok bûnre ezt mondja Jézus: Lukács Evangéliuma:7:47 Minekokáért mondom néked: Néki sok bûne bocsáttatott meg; mert igen szeretett; akinek pedig kevés bocsáttatik meg, kevésbé szeret. Ha tõlünk emberektõl azt várja, hogy egymásnak ne csak hétszer, hanem hetvenhétszer is (azaz végtelenszer) megbocsássunk, akkor Õ hogyne bocsátana meg. lényeg, hogy ne saját cselekedetekbõl várjuk a megigazulást, mert: Zakariás próféta könyve » 3. fejezet 1 Azután megmutatá nékem Jósuát, a fõpapot, aki az Úr angyala elõtt álla, és a Sátánt, aki jobb keze felõl álla, hogy vádolja õt. 2 És mondá az Úr a Sátánnak: Dorgáljon meg téged az Úr, te Sátán; dorgáljon meg az Úr, aki magáévá fogadja Jeruzsálemet. Avagy nem tûzbõl kikapott üszög-é ez? 3 Jósua pedig szennyes ruhába vala öltöztetve, és áll vala az angyal elõtt. 4 És szóla és monda az elõtte állóknak, mondván: Vegyétek le róla a szennyes ruhákat! És monda néki: Lásd! Levettem rólad a te álnokságodat, és ünnepi ruhákba öltöztetlek téged! 5 Azután mondám: Tegyenek fejére tiszta süveget! Feltevék azért fejére a tiszta süveget, és ruhákba öltözteték õt, az Úrnak angyala pedig ott áll vala. Saját erõlködés Isten elõtt koszos ruha! Mert itt nem fizikai ruháról beszél. lásd 4.vers. Álnokság... Tehát még a fõpap is , mint sok más próféta, Isten elõtt is kegyelemre szorult. Jézus kegyelmének csúcsa, hogy nem hagyott árvákul bennünket a földön, és nem szabad szomorúnak sem lenni, hogy elment, mert más Vígasztalót adott , aki elvezet minden igazságra. Jézus, mivel testben jött el, egy helyen volt, sokan is gyûltek köré, de mindenki nem tudott. Ezért Küldte a Szent Szellemét, akin keresztül eleve az Isten mindenütt jelenlévõsége mûködik (139. zsoltár 7-10), de egy személyesebb eljövetele révén, ez még inkább itt van, és a vele való betöltekezés, VALÓS közösség szellemi emberré tud minket tenni. Pál Apostolnak Rómabeliekhez írt levele » 8. fejezet 1 Nincsen azért immár semmi kárhoztatásuk azoknak, akik Krisztus Jézusban vannak, kik nem test szerint járnak, hanem Lélek szerint. 2 Mert a Jézus Krisztusban való élet lelkének törvénye megszabadított engem a bûn és a halál törvényétõl. 3 Mert ami a törvénynek lehetetlen vala, mivelhogy erõtelen vala a test miatt, az Isten az õ Fiát elbocsátván bûn testének hasonlatosságában és a bûnért, kárhoztatá a bûnt a testben. 4 Hogy a törvénynek igazsága beteljesüljön bennünk, kik nem test szerint járunk, hanem Lélek szerint. 5 Mert a test szerint valók a test dolgaira gondolnak; a Lélek szerint valók pedig a Lélek dolgaira. 6 Mert a testnek gondolata halál; a Lélek gondolata pedig élet és békesség. 7 Mert a test gondolata ellenségeskedés Isten ellen; minthogy az Isten törvényének nem engedelmeskedik, mert nem is teheti. 8 Akik pedig testben vannak, nem lehetnek kedvesek Isten elõtt. 9 De ti nem vagytok testben, hanem lélekben, ha ugyan az Isten Lelke lakik bennetek. Akiben pedig nincs a Krisztus Lelke, az nem az övé. Az Úr áldjon, és remélem minél inkább közelébe tudsz kerülni, és Szellemének megnyitva magad, látni fogod a láthatatlant. Akkor Szellemben fogsz járni, és vezetni fog, nem fogsz aggódni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! :) Én most nagyon igyekszem hitben erõsödni. Nagyon bánt, hogy a tízparancsolat minden egyes intelmét megszegtem eddig. Az összeset. Egyedül az, hogy tiszta vagyok, magamnak ad egy kis reménységet, hogy van valami még, amit nem rontottam el az életben... Mindig úgy gondoltam, hogy ez a "jegyem" az üdvösséghez. :) Persze ma már mosolygok ezen. Viszont sokszor kalandozom, fantáziálok fiktív emberekkel, és az nagyon tud bántani. Félek a besüléstõl, vagy hogy nem csinálok valamit jól.. és mivel rettentõ prûd személyiség vagyok, bele se merek gondolni, mi fog történni, ha eljön a nagy nap. De inkább nem rágódok rajta, elég nagy izgalom lesz majd akkor bennem.
Mi a majd egy év jegyesség alatt nem estünk el, már a kitûzött házasság elõtt pár héttel csókolózgattunk, de ennyi. és nagyon jók voltak a kezdõ évek. Szüzesség elvestése sem volt vészes, elsõre volt a szûk-ség :) miatt érdekes, vicces, de másnap hajnalban már totál akadálytalanul, és mindkettõnk örömére ment minden. Teljes harmónia, és öröm volt mindkettõnknek. nászút alatt volt nap, hogy 4x szeretkeztünk, de volt hogy csak 2x :) Jó volt tisztának lenni. Persze nehéz volt pár évig hívõként várni, azt nem mondom, de a hitben addig nagyon épültem, és sok dolog történt, csodák, bizonyságok, Isten vezetése, azonnali gyógyulás imára... mindennek meg van az ideje. azért kell közel kerülni Istenhez, hogy ne vakon várja a dolgokat, hanem Isten tudjon hozzá szólni, persze ez refiként nem a legmegszokottabb sajnos, több ismerõsömön keresztül tudom. Fontos, hogy közellegyünk hozzá! Ámos könyve:3:7 Mert semmit sem cselekszik az én Uram, az Úr, míg meg nem jelenti titkát az õ szolgáinak, a prófétáknak. Jeremiás 17: 5 Ezt mondja az Úr: Átkozott az a férfi, aki emberben bízik és testbe helyezi erejét, az Úrtól pedig eltávozott az õ szíve! 6 Mert olyanná lesz, mint a hangafa a pusztában, és nem látja, hogy jó következik, hanem szárazságban lakik a sivatagban, a sovány és lakhatatlan földön. 7 Áldott az a férfi, aki az Úrban bízik, és akinek bizodalma az Úr; 8 Mert olyanná lesz, mint a víz mellé ültetett fa, amely a folyó felé bocsátja gyökereit, és nem fél, ha hõség következik, és a levele zöld marad; és a száraz esztendõben nem retteg, sem a gyümölcsözéstõl meg nem szûnik. 9 Csalárdabb a szív mindennél, és gonosz az; kicsoda ismerhetné azt? 10 Én, az Úr vagyok az, aki a szívet fürkészem és a veséket vizsgálom, hogy megfizessek kinek-kinek az õ útai szerint és cselekedeteinek gyümölcse szerint. Nekem is akkor jöttek rossz dolgok, mikor nem figyeltem, pedig szólt, vezetett, de elsiklottam felette, mert fontosabbak voltak kívánságok, akaratom, világi emberek véleményei stb...
Nem tudom, hogy aki hívõ, mi köze a szorongáshoz??? I. János levél:4:18 A szeretetben nincsen félelem; sõt a teljes szeretet kiûzi a félelmet, mert a félelem gyötrelemmel jár: aki pedig fél, nem lett teljessé a szeretetben. Máté 10:29 Nemde, két verebecskét meg lehet venni egy kis fillérért? És egy sem esik azok közül a földre a ti Atyátok akarata nélkül! 30 Néktek pedig még a fejetek hajszálai is mind számon vannak. 31 Ne féljetek azért; ti sok verebecskénél drágábbak vagytok. Aki nem ezt mondja, Istennel nem ért egyet, és nem a hitét, hanem az ellenkezõjét vallja meg. ekkor nem tagadni kell a szorongást , ami félelem, mert nincs benne a BIZALOM Isten jósága, jóakarata felé, vagy akár abban nem teljes a hited, hogy meg vagy váltva. Mindenképp ezt meg kell vizsgálnod, mert Isten addig nem fog neked párt adni, amíg bizonytalan vagy. Egy férj a stabilitás a családban, pap, próféta és király. egyik sem megy bizonytalanságból! Szívbõl meg kell térni, elhinni Isten igéjét, a félelmekbõl is. Félelem az ismeret, ige, és Istenismeret hiányából is fakadhat. olvasd az igét, erõt ad. Az élet kenyere! Valóban a világ diktál egy tempót, egy életstílust, és valóban Isten mellett kell letenni a voksot, mint Noé. Egész környék csúfolta, de õ Istennek hitt. Végén neki volt igaza! Ebben jó a kitartásod, de az hitbõl legyen, ne azért mert valaki mondta, ne mások hitén állj, hanem sajátodon! Én is lehet elsiettem, mert 7 év után lelépett mással. Gyülekezetben is szégyen volt. Nekem fiatalon, megtérés elõtt volt pettinges kapcsolatom, de megtértem, és évekig épültem az igében, és utána házasodtam 24 évesen. A válás nagyon megrázott. Érdekes, mert szülõknél volt évekig megcsalás, és anyu mégsem dobta ki apámat, évekig balhé volt, de együtt maradtak. Nálunk megcsalás nem is volt, mégis másba lett szerelmes, és ez szégyen, jobban meg kellett volna válogatnom, mert ez életem tönkre van, bár a hitem egy kanyar után tovább épül, és óriási vígazstalásokat kaptam Istentõl, volt nyilvános szellemi ajándéka is számomra... de mégsem helyettesítette a csalódást. Ne a korai magömlésen, meg ilyeneken agyalj, annak utána tudsz nézni neten, elég jó tanácsok vannak. A személy kiválasztásán imádkozz jól, és magadat készítsd fel, hogy méltó legyél Isten ajándékára, mert : Példabeszédek könyve:18:22 Megnyerte a jót, aki talált feleséget, és vett jóakaratot az Úrtól! Legyen jó igei látásod, ettõl a hited is nõ, és felkészülsz a felelõsségre is! És élõ kapcsolatot keress az Úrral, lehetõleg élõbb helyen, mert eddigi eredményei nem igazán meggyõzõek a csapatnak , ahová jársz.
A kérdező hozzászólása: A szorongás nem keresztény jellemvonás? :) Ne haragudj, értem, hogy mire próbáltál célozni, de nem jókedvemben lettem szorongó ember. Világéletemben az voltam, ramaty egy múltam van :) , de ez megint más téma. Csodálom azokat a házasodni készülõket, akik tisztán mennek bele a házasságba. Én is így tervezem... Csak nehéz elhinni ezt nekem, hogy még ezt is meg tudják beszélni a párok. Bár nem tudok errõl nyilatkozni, nem volt érdemi párkapcsolatom, mindig lefoglalt valami, ezért nagyon tapasztalatlan vagyok ezen a téren.
te nem figyelsz, de lehúzni azt tudsz, egyenes vagy...

A barátnőm még szűz, ha majd lefekszünk ő is fogja élvezni az első együttlétet?

Én 18 vagyok, ? 15. Másfél éve együtt vagyunk, nagyon szeretjük egymást. Elhatároztuk, hogy lefekszünk. Nagyon szeretem ?t, örülök, hogy nekem adja a szüzességét. Szerintetek az els? aktust is fogja élvezni. El?re is köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Magát a behatolást nem, tehát arra még jódarabig ne is készülj, hogy hüvelyi orgazmusa lesz. Erre eleve csak a nõk max. 20%-a képes, a többség soha nem éli át. Ha orálisan jól kielégíted elõtte, kevésbé is fog fájni neki, és még nagymama korában is szívesen fog visszaemlékezni az elsõ szexre.

Magát a behatolást nem, tehát arra még jódarabig ne is készülj, hogy hüvelyi orgazmusa lesz. Erre eleve csak a nõk max. 20%-a képes, a többség soha nem éli át. Ha orálisan jól kielégíted elõtte, kevésbé is fog fájni neki, és még nagymama korában is szívesen fog visszaemlékezni az elsõ szexre.
én élveztem az elsõt is, nem fájt egyáltalán:)
Nekem is nagyon fájt az elsõ, pedig a párom végtelen türelmes és gyengéd volt. Ez szerintem egyénfüggõ. Ha szerencsés megfelelõ petting után nem fog neki annyira fájni.
mi anno kb 1 évig csak pettingeltünk, ismerkedtünk egymás testével (és sajátunkkal) amikor megfelelõ volt a bizalom, a szerelem is izzott, akkor megtörtént. Az elején kicsit feszített neki, de ezt csak utólag mondta, azt mondta, hogy nem volt olyan vészes. Még a végén el is ment. Szóval igen, ban esélye, hogy élvezze, csak óvatosan, lassan, és figyelj a lányra.
én az elsõ alkalom után évekig nem élveztem a szexet... az utóbbi hónapokban, megfelelõ fiúval, végre sikerült :) szerintem, ha szeretitek egymást, akkor sem lesz igazán élvezetes az elsõ, mivel általában fáj, furcsa, új élmény, de ettõl még emlékezetes lesz, hiszen egy fontos pontja a kapcsolatotoknak :)
Az elsõ aktus fõ szabályai, amelyek figyelembevételével legtöbb esetben elkerülhetõ, hogy a lánynak fájjon a behatolás! Legyenek kényelmes és biztonságos (zavarásmentes) körülmények. Hosszú elõjátékkal (orális izgatással)meg kell várni, amíg a lány feloldódik, félelme elmúlik. Vagy egyáltalán nem azzal a szándékkal kell indítani, hogy itt most a szüzesség elvesztése a cél, mert ez fölösleges félelmet, feszültséget okoz a lánynál, aminek a hüvely összehúzódása és szárassága a következménye. Mindenképpen csak akkor kell elkezdeni, amikor a hüvely kifejezetten nagyon nedves és síkos! A legjobb lenne elvileg úgy idõzíteni, hogy akkor történjék meg egy nem túl gyors, de határozott mozdulattal (tövig)a dolog, amikor a lány orális úton orgazmus-közeli állapotban, vagy éppen orgazmus közben van. Így az esetek túlnyomó többségében teljesen fájdalommentes már az elsõ behatolás is. Azután egy ideig (pár perc) meg kell várni mozdulatlanul, amíg a hüvely kissé "elfogadja", hogy "új" helyzet van! És azután lassú mozdulatokkal lehet kezdeni a közösülést. Egy rendes srác, aki szereti a lányt, azután a szájával igyekszik az orgazmusig eljuttatni, ha már egyébként valószínûleg elsõre máshogyan nem fog menni!
50-50%. Vagy igen, vagy nem.
19:35 jól kitágíthattad magad elõtte.. Nekem nagyon fájt az elsõ. De ha szereted, akkor elég lesz neki, ha odafigyelsz rá, s ha nagyon fáj neki tartsatok szünetet stb. Elélvezni biztos nem fog, de attól még lehet, h a végére élvezni fogja.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors, és normális válaszokat :) már három hónapja pettingelünk, szeretném, ha csodálatos élmény maradna neki. és nem szeretnék fájdalmat okozni neki :S
elõttem válaszoló teljesen jó... lehet halk zene, akár félhomály...a nyelvedet beszédre is használhatod...mondd neki, hogy mennyire tetszik, hogy milyen vonzó/gyönyörû/szexi és biztosítsd arról, hogy ha nem jó neki, te abbahagyod, valamint attól hogy te elmész a végén, fejezd be neki is...ne csak te elégülj ki.Õ legyen a legfontosabb, hogy szép élmény legyen, neked annál jobb lesz utána a szex Vele :)

Normális dolog az ha még mindig vérzek? A barátommal kb délután 5 felé volt az első együttlétünk. Kérlek írjatok.

Legjobb válasz: az kérdés hoyg emnnyire vérzel? a mensid véletlenül nem mostanra várható? mert ha attól vérzel,akkor lehet kicsit hevesebbek voltatok mint kellett volna elsöre,mindenesetre szerintem nem normális.

az kérdés hoyg emnnyire vérzel? a mensid véletlenül nem mostanra várható? mert ha attól vérzel, akkor lehet kicsit hevesebbek voltatok mint kellett volna elsöre, mindenesetre szerintem nem normális.
egyáltalán nem gáz nekem még másnap is vérzett az elsõ együttlét után
aktus után két héttel csinálj egy tesztet , azért nem fog késni, mert elõször szexeltél!
Elõfordulhat, hogy késik az elsõ után lelki okoktól is, nekem is késett, na de én rendesen védekeztem. Így viszont, hogy nem védekeztetek, simán teherbe is eshettél és lehet attól késik...
Már miért lenne normális? Mielõtt szexelsz, nem illene utánanézni a fogamzásgátlásnak? Hol hallottad, hogy a szûzhártya véd a teherbeeséstõl?
Miert olyan nagy luxus felhuzni egy ovszert? Es most jon a 20.000x elmondott oreg szoveg.. A pasik elovaladekaban is lehetnek spermak.. Elovaladek pedig barmikor tavozhat a peniszbol, orgazmus elott, kozvetlenul a szex elejen, mikor izgalomba jott a srac stb. Remenykedj, ha meg nem jon meg vegyel tesztet.
"Egy hete voltam együtt a barátommal és nem védekeztünk" Nincs több kérdésem.
Az nem védekezés. Attól még teherbe eshetsz. A védekezés a gumi.
A kérdező hozzászólása: A fiu nem élvezett belém!vigyázott
Ha idõsebb, legalább neki lett volna esze. Ha most nevet is, majd a tartásdíjkor nem fog. Attól mert szûz vagy, attól még termékeny vagy. De szerintem nem vagy terhes, két nap az semmi. Nekem normál szokott 5-öt késni minden hónap. Volt, amikor két hetet. Egyébként nem kell már stresszelni, hiszen ha így is van, ez van. De szerintem nem lesz semmi baj.
Ha beléd élvezett akkor gratulálok a kisbabához
Nem.hiszem h normalis lehet h csak rastresselsz de h lehetel ilyen felelotlen h.nem vedekezettek???0.0
Hát ha nem védekeztetek, akkor azért is késhet, mert teherbe estél. Mit gondoltál, az elsõ szex az bónusz? Akkor nem lehet teherbe esni? Ennyi ésszel nem kellene dugni.
A kérdező hozzászólása: MEGVOLT A HAVIM!!

Szülés után az első együttléteket megkönnyíti ha síkosítót használ az ember?

Kicsit tartok t?le,mivel eléggé repedtem,hüvelyem,méhnyak.A doki mindent rendben talált,de félek hogy fájni fog,kellemetlen lesz a sex.

Legjobb válasz: igen, mindenképp megkönnyíti. az elsõ érdekes volt mivel mi a terhesség alatt egyáltalán nem sexeltünk. valahogy így alakult. azóta már minden helyreállt. mi használtuk, jó hogy volt. most már azért ezt nagyáruházakban lehet kapni a durexnek van sikosítója.

igen, mindenképp megkönnyíti. az elsõ érdekes volt mivel mi a terhesség alatt egyáltalán nem sexeltünk. valahogy így alakult. azóta már minden helyreállt. mi használtuk, jó hogy volt. most már azért ezt nagyáruházakban lehet kapni a durexnek van sikosítója.
huuu hát én is akartam venni de aztán elmaradt.mi sem szexeltünk terhesség alatt.annyira kívántuk már h nem is kellett.:)
Igen, elõször próbáljátok síkosítóval, és úgyis kiderül, hogy mûködnek a dolgok. De ha félsz tõle, lehet, hogy nem fogsz úgy nedvesedni, így mindenképpen ajánlom.
Ártani semmiképpen nem fog! Sokan félnek tõle, de az semmiképp nem használ... Várd, akard, és legyetek óvatosak. A férjed figyeljen rád, te légy õszinte, és nem lesz gond.
Nekem javasolta a doki, de nem kellett, a természet intézte..... :) Ne félj, lazulj el! A gyengédség legyen a FÕ, ne a behatolás és közösülés. Kölcsönös örömszerzés, petting, sok simi, egyebek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm aranyosak vagytok!Sajna mi sem voltunk eggyütt a terhesség alatt, veszélyeztetett voltam, igy ránk férne már:-)))

Első együttlétkor elég ha óvszert használunk?

Legjobb válasz: Tök mind1, h elsõ, vagy sokadik alkalom, a védekezés, az védekezés. Gyógyszer, kúp, gumi, megszakítás, ehte mind1, a lényeg, hogy alkalmazzátok.

Tök mind1, h elsõ, vagy sokadik alkalom, a védekezés, az védekezés. Gyógyszer, kúp, gumi, megszakítás, ehte mind1, a lényeg, hogy alkalmazzátok.
Igen elég! Mert az elsõ közüsülésnél nem nagy a terheségre fentálló veszély! De minden együttlétnél szükséges valamilyen védekezés forma a nem kívánt terheség elkerûlésének érdekében! Amúgymeg elsõ közüsülés után érdemes elmenni nõgyógyászhoz!
Ha megfelelõen használjátok, akkor igen.
Teljesen jó, de nem csak az elsõ együttlétkor kell használni. Ügyeljetek arra, hogy ki ne lyukadjon.
Igen, de ne legye lejárva és a végét nyomd össze.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!