Találatok a következő kifejezésre: Első alkalmora pasik (10 db)

Egy fiu is érez valamit az első alkalma során ( persze azon kívül, hogy ha béna és nem elég nedves a csaj) fájhat 1 pasinak is a szüzesség elvesztése?

Legjobb válasz: "fájhat 1 pasinak is a szüzesség elvesztése?" Ha nem análisan történik, akkor nem... De szerintem ez annyira egyértelmû :D

"fájhat 1 pasinak is a szüzesség elvesztése?" Ha nem análisan történik, akkor nem... De szerintem ez annyira egyértelmû :D
Fizikailag nem különbözik a további alkalmaktól.
A kérdező hozzászólása: sejtettem.... pár eszelõs haverom megállapította, hogy lehet de köszönöm a megjegyzéseket
Ha "béna és nem elég nedves a csaj"...hát ha egy szerelmen és megbecsülésen alapuló kapcsolatban avgy benne, ilyen nincs:) Mert akkor a barátod alap, hogy biztosít, mennyire jó vagy, valószínûleg pettingeltetek is sokat, így nincs mitõl félned.
A kérdező hozzászólása: Tudom csak gondolom, hogy az olyan töketlenek akik így csinálják 1ik félnek sem kellemes.

Első alkalmora a pasik milyen fehérneműben látnák legszívesebben kedvesüket?

Legjobb válasz: Elsõ alkalommal még nem az számít, de ha nagyon kedveskedni akarsz, akkor fekete vagy bordó fehérnemût vegyél fel. Tangát és csipkés legyen a fehérnemû. Ez általában mindenkinek bejön.

Elsõ alkalommal még nem az számít, de ha nagyon kedveskedni akarsz, akkor fekete vagy bordó fehérnemût vegyél fel. Tangát és csipkés legyen a fehérnemû. Ez általában mindenkinek bejön.
egyetértek vele (#1) az elsõnél nem az a lényeg hogy mien fehérnemû van Rajtad, hanem az hogy a párodra figyelj, és õ rád. :) sok sikert! =)
Igazából mind1, hogy milyen fehérnemû van rajtad (amég tiszta:P). Fiú vagyok, és bizton álltíthatom, hogyha eljut a fehérnemûig, akkor az nagyon fog tetszeni neki, és azon lesz, hogy azt minél elõbb levegye rólad :P Egyébként sexi fehérnemûkkel ráérsz még kedveskedni neki. Elsõ alkalommal inkáb fontos, hogy kényelmesen érezd meged, úgy kevésbé izgulsz (talán), és minden sokkal jobb lesz. Fõ a magabiztosság, és hogy jól érezd magad a bõrödben (fehérnemûdben)
Igényes fehérnemûben. Nem kell, hogy szexi legyen, még aranyosabb, ha az ártatlan kislány ártatlannak is mutatja magát:)
Sima, egyszínûben! Leginkább hófehérben, vagy áttetszõben!
Minek a bugyi?
A kérdező hozzászólása: nálad a pont kedves Utolsó kommentáló:XDXD
mindegy hogy milyen csak 1 a fontos...KÖNNYEN LEVEHETÕ;)
Az elsõ együttlétnél csak legyen bugyi... akkor még jobb úgy, szerintem.
Én le szoktam de ez kinél hogy
azért vigyázz, mert 100%-os védekezés nincs, nehogy utána meg ide gyere, hogy "terhes lehetek-e". szóval nagyobb gondok is vannak a kérdésednél.
Nem muszáj mindet lekapni, de azért ne legyél Amazonas-imitátor.
ahogy neked a legkellemesebb, ahogy nem érzed magad feszélyezve. bár ha tudod akkor a szeméremajkaidról, illetve a csiklód környékérõl próbáld meg leszedni simára, akkor magamból kiindulva szívesebben nyal (bár én mindenképp szeretem :-P ) fölötte pedig kurtítsd meg rövidre vágva
Nem csak szex elõtt, hanem mindig
A kérdező hozzászólása: köszi szépen

Első szex alkalmával csinálja a nő a pasinak vagy ne?

Tegyük fel hogy a n? megkapja.

Legjobb válasz: Ja.Akkor ha már szex adj bele mindent, fõleg ha Te is akarod.Szexben nincs olyan, hogy ribancos.Ribanc lehetsz ha sok pasival rövid idõn belül összefekszel pl, de azért mert a párodnak a legjobbat akarod nyújtani az ágyban, azért nem:D

Ja.Akkor ha már szex adj bele mindent, fõleg ha Te is akarod.Szexben nincs olyan, hogy ribancos.Ribanc lehetsz ha sok pasival rövid idõn belül összefekszel pl, de azért mert a párodnak a legjobbat akarod nyújtani az ágyban, azért nem:D
Csinálja!
Ha elég érett vagy a szexhez, akkor ahhoz is hogy magadtól hozz egy kicsi döntést és vállald az esetleges következményeit.
Értelmes gyerek lehetsz, kedves kérdezõ! pff
Ez majd a helyzet alapján "kialakul". De talán ne te legyél a kezdeményezõ, ha már eddig õ volt a könyörgõ fél.
A kérdező hozzászólása: Utolsó nagyon hasznos volt a válaszod... irigykedsz? :)
Csak meg fog dugni és otthagy. Terhes is lehetsz, ha nem védekeztek.
A kérdező hozzászólása: 2 hónapja próbálja lekönyörögni rólam a bugyit.. Találkozgatunk, beszélgetünk, sms-ek, hívások tömkelege.
Nem elsõ találkozást írtál, hanem elsõ szexet. Abba már bõven belefér, fõleg ha te is megkaptad, amit akartál.
A kérdező hozzászólása: Orális szexrõl beszélek. Szívem szerint csinálnám, de nem akarom hogy r.ibancnak tartson, vagy ilyesmi.
Mit csináljon?Ha orál akkor az Õ dolga.Ha van hozzá kedve igen, ha nincs ne.
Ne csinálja. Majd a 3.nál
Mit csináljon??
Mit ? Megkapni, csinálni?
Ez a te döntésed de szerintem csinálhatja.
Hogy érted, hogy próbálja "lekönyörögni" a bugyit?

Lányok, mennyire zavar titeket, ha első vagy második találkozás alkalmával bókokkal halmoz el titeket egy pasi?

Rólam van szó, és sajnos ha tetszik egy lány, vagy lányok vannak a közelemben, vagy mindenképpen beszélnem kell velük, akkor akarva akaratlanul dicsérgetem ?ket. Kimondom amit gondolok, mintha valami ördög ütögetné ki a hangokat a számból egy baseball üt?vel. Azért írtam hogy ördög, mert sokszor nem azt kéne mondani amit mondok maximum egy kis ismeretség után :D

Legjobb válasz: Önmagával a bókolással nincs baj, melyik nõ nem szereti, ha dicsérgetik? De ezek: -szerintem bársonyos a popsid -de szép ikreid vannak -mellbedobással elsõ helyezett lennél Über gázak és gyerekesek, akárhanyadik randin (ha már kapcsolatban vagytok, akkor poénnak elmegy, bár van aki erre sem vevõ). Nem tudom hány éves vagy, de ezeket lehetõleg hanyagold. A normális bókokkal nincs gond.

Önmagával a bókolással nincs baj, melyik nõ nem szereti, ha dicsérgetik? De ezek: -szerintem bársonyos a popsid -de szép ikreid vannak -mellbedobással elsõ helyezett lennél Über gázak és gyerekesek, akárhanyadik randin (ha már kapcsolatban vagytok, akkor poénnak elmegy, bár van aki erre sem vevõ). Nem tudom hány éves vagy, de ezeket lehetõleg hanyagold. A normális bókokkal nincs gond.
a bókolás jó de ezek mosolyognivalóak, nem bókok, kivéve ha 14 vagy
A kérdező hozzászólása: 2. melyikre gondolsz?

Mért van az, hogy a pasimnak csak az első szexelés alkalmával áll fel masszívan, és másodszorra már nem mindig?

Vagy csak max 2 percig áll fel neki bennem,aztán lelankad.Még pihenés után sem jön össze többször,hogy eljussunk az orgazmusig.Mit lehet tenni?Ja de ha orálisan izgatom 3-szor is eltudom vinni a csúcsra.

Legjobb válasz: Nem tudom mi lehet a probléma. Ha orálisan 3x is sikerül, simán meg csak 1x potencia problémája biztosan nincs. Lehet, hogy csak fantázia szegény, vagy ugyanúgy próbáljátok mint elsõre. Másodjára próbáljatok helyszínt változtatni, kicsit hosszabb szünetet tartani.

Nem tudom mi lehet a probléma. Ha orálisan 3x is sikerül, simán meg csak 1x potencia problémája biztosan nincs. Lehet, hogy csak fantázia szegény, vagy ugyanúgy próbáljátok mint elsõre. Másodjára próbáljatok helyszínt változtatni, kicsit hosszabb szünetet tartani.
nem lehet az h túl tág a hüvelyed ?? bár ha elsõre sikerül neki akkor nem tudom... probáljátok ki esetleg az õsi pozt másodjára vagy valamivel nagyon izgasd fel a fantáziáját. ha nagyon zavaró akkor kérjetek tanácsot egy sexologustol
A pasik el szoktak fáradni a szextõl és nagyon keveseknek adatott meg, hogy egymás után többször is elélvezzen. Ha orálisan megy, lehet azért van, mert az intenzívebb inger a férfi számára, mint maga a szex. Próbáld orálisan izgatni és utána behatolni, lehet jobb eredmény lesz. De szerintem nincs baj.
Szia!! Én pasi vagyok :) !Gyógymódot nem tudok sajnos írni neked, mert nekem éppen ellenkezõleg van, ha elélvezek, akkor is masszívan áll, de sajnos a bnõm nem él vele. Evvel annyit akartam írni, hogy mindenki más, majd megedzõdik:P.

Hogyan tudom a pasit már az elsõ randi alkalmával kiábrándítani magamból?

Egy ideje rágja a fülemet, hogy találkozzunk és a héten erre sor fog kerülni.

Legjobb válasz: Add magadat.

Add magadat.
Beszéld le a a randit, és fizess le egy ronda nõt, aki gusztustalan is, hogy élete legrémesebb randiját kapja a srác. :P
Kiábrándítani? Akkor minek mész vele randira?!?!
A kérdező hozzászólása: Nem értette meg, úgy sem ha finoman, vagy durván megmondtam neki, hogy nem akarok találkozni vele...
"amúgy milyen zenét hallgatsz? én blackmetalt, gorgoroth a kedvencem, ismered?" csámcsogj ne moss elõtte fogat, egyél hagymát vágj unott fejet
Ebbõl lesz már jó dugi:) Oszt mivan, ha befûznek? Nõ vagy bakker. Ha annyira nem lenne jó a srác bele se mentél volna.
El mentek vacsorára és próbálj sokat fingani, meg durván bányássz az orrodba. A taknyot a kezed fejével töröld ki. Közbe meg kérdezheted hogy a bugyid csoki csíkos állandóan mit csinálj vele. Hidd el nem fog még egyszer randira invitálni.
hogy megbizonyosodjanak róla, hogy nem vagy mutáns.
még nem találkoztam ilyen vizslatós nõvel. egyébként is megmutatom neki az elsõ randin, ha akarja :)
Csak azt nézi milyen márkákba jársz, biztos nehezen tudja kilvasni a mengchizuo márkát a józsefvárosi piacról.
Én sose vizslatom annyira ezeket a dolgokat.:DD nem tudom h miért nézel minden nõt ennyire h*lyének attól h pár ilyen.

Lányok ha csak első 1-2 szex alkalmával nedvesedtek nagyon, akkor azt jelenti hogy kívánjátok igazán a pasi?

Szóval összejöttök valakivel. Első pár alkalommal nagyon nedvesek vagytok. Élvezitek is a szexet, majdnem mindig van hüvelyi orgazmusotok is, kívánjátok is a szexet... De egy pár alkalom után nem lesztek olyan nedvesek, ha szexre kerül a sor, hiába van kellő előjáték. Akkor ez azt jelenti, hogy a szex jó, a pasi jó, de nem kívánjátok már úgy a férfit?

Legjobb válasz: Szerintem ez nem feltétlen azt jelenti. Nõknél pl az se mindeggy (legalábbis nekem nem) hogy a hónap melyik napjában van. De ettõl függetlenül azt is jelentheti.

Szerintem ez nem feltétlen azt jelenti. Nõknél pl az se mindeggy (legalábbis nekem nem) hogy a hónap melyik napjában van. De ettõl függetlenül azt is jelentheti.
A kérdező hozzászólása: Ok, köszi. Kort is írnál, és tapasztalatot?
Igen, azt jelenti. Nem mondanám, hogy pár alkalom után, de azért évek múlva már nem olyan izgató ugyanaz a férfi, fõleg, ha az a férfi a férjem és nap mint nap mellettem van.

Gáz ha már az első találkozás alkalmával összejöttem egy pasival?

Úgy történt,hogy a barátn?immel voltunk a pályán,és láttunk egy idegen srácot. El?ször csak kerülgetett minket,utána pedig odajött és beszélgetett velünk.Nagyon rendes volt,majd kicsit kés?bb engem félre hívott és megkérdezte,hogy nincs a kedvem járni vele.Én mondta,hogy lehet róla szó.Ennek körülbelül 2 hete,és még együtt vagyunk,de néha kezdek félni,hogy csak ki akar használni.Próbált már a pólóm alá nyúlni,de megfogtam a kezét,hogy ez még nekem korai,és volt hogy a bugyimba is be akart nyúlni,de azt sem enegdtem.

Legjobb válasz: Elmondom, mi fog történni, igaz, csak 90%, hogy így lesz: Benyúl a pólód alá, utána belenyúl a bugyidba, utána a szádba erõlteti, utána úgy megkefél, hogy két hétig nem tudod összezárni a lábad, esetleg csinál rólad fotókat a farkával a szádban, majd dobni fog. Sajnos ez a szomorú valóság. 13 évesen egyébként is ráérsz még.

Elmondom, mi fog történni, igaz, csak 90%, hogy így lesz: Benyúl a pólód alá, utána belenyúl a bugyidba, utána a szádba erõlteti, utána úgy megkefél, hogy két hétig nem tudod összezárni a lábad, esetleg csinál rólad fotókat a farkával a szádban, majd dobni fog. Sajnos ez a szomorú valóság. 13 évesen egyébként is ráérsz még.
a srác hány éves?! Ne hagyd magad! Majd ha 10év múlva végiggondolod ezt, hogy mit akart veled csinálni, akkor le se köpnéd! Nem szemétségbõl írom!
igen, elég buta vagy! könnyûvérû kislánynak fog gondolni, és ha már a bugyidba is be akart nyúlni, akkor világos a dolog! kihasználná a naiv kislányt, aki csak egy barátot szeretne.. szakíts vele
A kérdező hozzászólása: Bocsi, nem ebbe a témába akartam.:S
biztos nem tetted rosszul hogy igent mondtál. egyszer mindent ki kell próbálni. -nem biztos hogy csak azt akarja..amúgy a fiú hányéves?:O -persze hogy volt hogy két nap után hiányzik. olyan is volt hogy egy nap után vagy pár óra:D soksikert a továbbiakban. 16/L
És ha már az az eredeti kérdés, hogy Gáz e ? Igen az!
Ez a fiatal vagyok, de érettebb a koromnál duma egy kicsit uncsi már.
A kérdező hozzászólása: *32
A kérdező hozzászólása: 14:36 köszönöm a választ, én is abszolút így gondolom, csak kíváncsi voltam másik véleményére is.:) az utolsó alatt pedig a 14:36-ost értettem
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, de mikor szóltam neki, akkor megértette, és azóta nem próbálkozik, de én akkor is félek, azért sem engedtem neki. Amúgy a srác 16 éves, de mint a kérdésben is írtam, mindenki idõsebbnek gondol a koromnál(a srác is 15-nek nézett).Utolsó válaszolónak: annyira nem tudok sem bolond, sem szerelmes lenni senkibe, hogy ilyeneket tegyek.
ebben a korban azt se hagyd, hogy nagyon tapizzon. Te a járás alatt egyelõre csak közös mozizást, sétálgatást, fagyizást, esetleg strandolást gondoltál... Min. 2-3 évet várjatok a testiséggel. Megértem az érzéseid, ilyenkor tudnak játszani az emberrel a hormonjai, de az is biztos, hogy a srác így nem fog komolyan venni, ha nem állítod le határozottan.
Hány éves a srác? Ha annyi mint te akkor kétlem hogy komolyan gondolna bármit is. Talán maradj vele még egy darabig és ha csak a tapizásra megy akkor bizony csak azt akarja. 13 évesen még ne menj bele semmi ilyenbe, ha ezt nem képes elviselni, akkor dobd szerintem. (Bár én nem ismerem õt se külsõleg, se belsõleg, úgyhogy nem tudom megállapítani, hogy milyen ember). Sajnos ilyen ez a mai világ, jól meg kell nézni hogy ki legyeskedik körülöttünk, mert nem minden arany ami fénylik. Azért remélem jól döntesz, sok szerencsét.
Egyszer mindent ki kell próbálni, ha viszont tényleg félsz tõle mond meg neki, hogy szaktani akarsz, és hogy majd ha idõsebb leszel akkor lehet róla szó. De arra végképp figyelj, hogy ne menj oda egyedül, mert 2 hét alatt senkit sem lehet kellõ képen megismerni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!