Találatok a következő kifejezésre: Elsö sexnél ovszert használjak (2 db)

Elsö sexnél milyen ovszert használjak? (fiu)

Legjobb válasz: márkára gondolsz vagy ízesítettre vagy hasonlók? nálunk a durex és a lifestyles jött be, a masculan kilyukadt. ajánlom a spermiciddel ellátott óvszert, ami rögtön elpusztítja a spermát, az nagyon megbízható. és csak óvatosan,vigyázz a felhelyezésnél, nehogy kiszakadjon!

márkára gondolsz vagy ízesítettre vagy hasonlók? nálunk a durex és a lifestyles jött be, a masculan kilyukadt. ajánlom a spermiciddel ellátott óvszert, ami rögtön elpusztítja a spermát, az nagyon megbízható. és csak óvatosan, vigyázz a felhelyezésnél, nehogy kiszakadjon!
durexbõl nem tudom h van-e olyan, de Lifestylesbõl a fehér dobozos az. Meg Benettont se vegyél, azt hallottam bnõmtõl hogy az nem kényelmes és könnyen kilyukad.
Igen eltaláltad, az ultra safe a spermicides :) Nagyon jó márka nem szakad.Kényelmes, és könnyen felhúzható
Olyan legyen, ami biztos passzol rád :) Mert az én kedvesemre csak a Durex 1-2 fajtája megy fel...
Én Masculant használok elég régóta de nekem egyszer sem lyukadt ki.Megbizható és olcsóbb, mint a többi.
Mi elsõnek a Durex Ultra Thin-t használtuk és bevált.:)
Mi a LifeStyle márkával úgy jártunk, hogy lecsúszott és bennem maradt és mehettünk a Nõgyógy klinikára esemény utániért... Azután már csak a Durex-szel csináltuk
Hát szerintem majdnem mindegy csak márkás legyen Lifestyles, Masculan, Durex jó De én azt csináltam/csinálom h. elve Szexshopba veszem meg az óvszer eleve tanácsot is tudnak adni (például ott ajánlották az ejakulációt késleltetõ óvszert stb) Meg hát a vásárlás se olyan cinkes mint egy normál boltba v. gyógyszertárba v. Hipermarketbe nem kell figyelni h. nehogy kisgyerek stb. legyen mögötted, nyugottan válogathatsz!!!
A kérdező hozzászólása: anyád fejére huzál tescos szatyrot... nem tudim mi a faszér kell ijen baromságokat irni ... sok hülye barom ... Aki norm választ adott anak pedig köszönöm szépen a segitséget
Hello. Igen, én is mindig LifeStyles-t vagy Durexet használok. A Lifestyles-ból az Ultra safe a spermicides (nonoxynol 9), a Durexnek meg van egy Extra safe fajtája, kék dobozos. Azon nem tudom van-e spermicid (spermaölõ anyag), mert a leírásban nem részletezik, de valamivel vastagabb a Lifestyles-nál.
Elvileg nem kell sikosító hozzá mert már van egy kicsi a felületén (én is olyant használtam annó), és egyébként is a cél az kellene a lány is felizguljon és nedves legyen... akkor meg már tuti nem pluszre szükséged... egyébként a gumi használati utmutatójában irják hogy milyen síkosítot nem szabad hozzá használni
A kérdező hozzászólása: És ehez a márkához milyen sikositó kell ?
A kérdező hozzászólása: Okés köszike a segitséget akor lifestyles Ultra Safe-et veszek neten ara irják h extra biztonság ...
A kérdező hozzászólása: Hát a márkára megbizhatóra gindolok pl a Durex az és h milyen legyen ezen belül ? Ja és durexböl melyik spermicides ?
Durex Elite...

Első sexnél használjunk óvszert?

Szükséges az első bahatolásnál óvszert használni ?

Legjobb válasz: igen,bármilyen meglepõ az elsõnél is terhes lehet a csaj

igen, bármilyen meglepõ az elsõnél is terhes lehet a csaj
EGyetlen képlet, ami segít a jövõben: Pénisz a hüvelyben védekezés nélkül = lehetséges terhesség. Ezen nem változtat sem a szûzhártyád, sem a menstruációd, sem a napszak, sem a zuhanyzás, sem semmi mese-mese-meskete, amiket buta tini lányoknak mesélnek nagyon okos fiúk. Sõt a "majd vigyázok" sem védekezés. NE feledd, a terhességgel nem õ szív, hanem TE! Arról nem beszélve, hogy milyen nemi betegségeket szedhetsz össze gumi nélkül! Ne kockáztass SOHA!
Még szerencse, hogy legalább megkérdezted, de nem is értem, számomra valahogy ez sosem volt kérdés. Nincs semmi ami védene elsõ alkalommal csak úgy, ez nem alap?
áááááá
Miért, az elsõ alkalom miben más a többitõl (ilyen téren)? :D Ugyanúgy elkaphatsz valamit, vagy jöhet a baba 9 hónap múlva...
Ha gyereket szeretnétek, ne használjatok óvszert. Egyébként igen.
ha gyereket akarsz akkor nemkell
Ha nem akartok babát, valamilyen nemi betegséget, akkor fontos.
Az összesnél is kell védekezni ha nem akartok gyereket. Érzésem szerint ez még nagyon korai!Ne dugjatok
Igen. Minden alkalommal, amikor a "szeretnél babát?" kérdésre az "inkább nem" a válasz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!