Találatok a következő kifejezésre: Elsö sexnél ovszert (3 db)

Az első sexnél fontos az óvszer?

Legjobb válasz: Gondolom nem védekezik a lány máshogy, úgyhogy igen, fontos. De amúgy is tessék hozzászokni, hogy ha valaki olyannal fekszünk le akivel addig nem, akkor óvszert használunk.

Gondolom nem védekezik a lány máshogy, úgyhogy igen, fontos. De amúgy is tessék hozzászokni, hogy ha valaki olyannal fekszünk le akivel addig nem, akkor óvszert használunk.
15:24: jam, mert az utóbbi 200 évben megváltozott a biológia annyira, hogy a megszakításos közösülés, ami védekezési formában az abortuszklinikák forgalmának 70%-át adja most már nem olyan veszélyes. Hülye vagy kiscsávó, az van. De ez még hagyján, csak a világba is kiabálod az ostobaságodat.
Ez milyen kérdés már? Mégis mit gondoltál, hogy az elsõ alakalom bónuszba van és kizárt a teherbeesés? -.-" Persze, hogy fontos az óvszer, ha nem akarod, hogy a lány teherbe essen! Vagy ha te vagy a lány, akkor azért fontos, hogy ne ess teherbe, de ez már részletkérdés.
Sokmindentõl függ. Pl. hogy mennyi ideje vagytok együtt. Mi 1 éve voltunk már együtt a barátommal, tudtam, hogy nincs semmiféle nemi betegsége, és már az 1. alkalom elõtt 2 hónappal elkezdtem fogamzásgátlót szedni, így az elsõnél sem használtunk óvszert, és azóta sem használunk. Ha csak nemrég jöttetek össze, és nem is szedsz gógyszert, akkor mindenképp használjatok óvszert. Az olyanokra meg ne hallgass, mint aki itt írta, hogy õk nem is védekeznek... Honnan tudja, hogy nem meddõ a barátnõje vagy õ és ezért nem lett még terhes a csaj?... A megszakításos védekezés nem túl megbízható és a fertõzésektõl sem véd... Szóval szerintem max akkor csináld óvszer nélkül, ha megbízol a párodban, tudod, hogy nem nemibeteg, és szedsz/ szed fogamzásgátlót. 19/L
2 hónap alatt nem estél teherbe a megszakításos védekezéssel. Nagy cucc... A nõk 80%-a még megszakítás nélkül sem esik teherbe ennyi idõ alatt... Veregesd csak a melledet milyen okos vagy.
15:15: már két hónapja? Azta. És ha becsúszik egy terhesség akkor azt fogod mondani, hogy "három hónapig nem történt semmi, úgyhogy addig simán lehet védekezés nélkül szexelni"? Idióta.
Ha nem akartok babát, vagy esetleg valamilyen nemi betegséget, akkor fontos.
Valamint itt jegyzem meg, hogy a megszakítás szex közben nagyjából kétszer annyit ront az élményen mint bármilyen gumi.
Te JÓ Ég! Az összes abortuszon átesett nõ itt akarja az észt osztani? Álszentek vagytok. Valamelyik gyökér írta: Tudod, hogy milyen az abortusz? Honnan tudnám, férfi vagyok te idióta! De te már biztos voltál kapartatni... :-) Ne hallgass a sok tizenévesen felcsinált élettapasztalt egyedülálló 30-as szingli nõre, mert saját kárukon tudták meg, hogy idõben ki kell húzni a répát ha jön a vég....
Látszik a százalékaiból is, hogy nem hasznos válaszok adása miatt van itt.Szerintem nõt sem látott még közelrõl és inkább itt éli ki a frusztrációit azzal, hogy provokál. Kérdezõ:Az elsõ szexnél nem az óvszer a fontos, hanem a védekezés.Mindegy mivel történik, csak megbízható legyen.Abban az esetben mindenképp ajánlott a gumi, ha olyan partnerrel vagy, akinek nem ismered a múltját, nem tudod, hogy van-e valamilyen betegsége vagy sem.
Na, mégis rájöttél, hogy idõben ki kell húzni, különben jön a gyerek? :P Ha már ide jársz provokálni, legalább ne keveredj ellentmondásba, ragaszkodj az adott baromsághoz, tarts ki mellette!Hajrá, hajrá! :) )
32%-os: Képzeld el én tényleg láttam abortuszt. Méghozzá ott álltam az orvos mögött, mikor kaparta ki a gyereket!! Ugyanis szülészeten vagyok gyakorlaton. Persze te magasról leszarod, mert férfi vagy. Nem neked kell befeküdnöd a kórházba és azzal a tudattal élni, hogy kikapartattál magadból egy gyereket!! Undorító vagy. Hányok az ilyen emberektõl. És képzeld el, marhára nincs olyan, hogy "idõben kihúzom". Az elõváladéktól igen is teherbe lehet esni, még ha nem is hiszed el. De majd ha egyszercsak bejelenti a barátnõd, hogy baba vagy abortusz, akkor lehet kicsit meglepõdsz majd. Idióta.
13:51 Te egy állat vagy! :-)
nem, akkor nem eshetsz teherbe
A MEGSZAKÍTÁS NEM VÉDEKEZÉS!!! Ezzel mindenkinek tisztában kéne lennie. Aki meg azt írta, hogy 2hónap alatt nem lett terhes a barátnõje annak gratulálok.Te nem normális...Gondolkodjál már, neked semmi bajod nem lesz abból ha terhes lesz a csaj.Neki kell élete végéig azzal a tudattal élnie, hogy elvette egy gyerek életét azért, mert szóba állt egy ilyen k*csöggel...Tudod milyen az abortusz??? Kérdezõ: Igen, az elsõ szextõl kezdve fontos, hogy minden alkalommal védekezzetek.A megszakítást felejts el!Vagy gumit használjatok vagy szedj tabit!Ezek közül bármelyik olcsóbb, mint egy gyereket felnevelni:) 15/L
"Jaj már látom, hogy valaki remegõ kézzel írja majd, hogy és mi a van az elõfolyadékkal, ami a faszbõl jön sex közben? Ki a faszt érdekel?! " Persze te magasról szarsz rá, ha terhes lesz a bnõd. Majd szépen elküldöd abortuszra, neked nem lesz vele smemi dolgod sem. Nem belõled fognak kikaparni egy gyereket. Téged kellett volna abortálni, te önzõ szerencsétlen idióta tuskó.
a gumi jó :) utána meg ha már régóta akkor lehet tabit is szedni :P
Szerintem használd csak azért azt a gumit. :)
15:16 F***-ért ülnek be mamik a gép elé??? mindig vannak ilyenek, akik csak azt javasolják, hogy húzz fel 2 gumit, és csak misszionárius pózban lehet sötétben. Gyûlölöm az ilyeneket. vaskalapos konzervatív idióták....
1. Fiú vagy lány vagy? 2. Az óvszer megfoszt minden érzéstõl és szarrá teszi a sexet 3. ügyelj arra, hogy ne élvezz bele, illetve a barátod nehogy belédélvezzen. Jaj már látom, hogy valaki remegõ kézzel írja majd, hogy és mi a van az elõfolyadékkal, ami a faszbõl jön sex közben? Ki a faszt érdekel?! én kb. 2 hónapja vagyok így barátnõmmel, és semmi baj nem történt.
Fontos. Rengeteg termék van a piacon, válassz olyat, ami neked jó. Vékonyított óvszer, például. Mindenesetre, ha nem is húzod fel, lgyen nálad. Gondolkodj a csaj fejével: õ nem akar terhes lenni, ezért védekezni fog, feltehetõen tablettával. Vagy, megkér, hogy húzz óvszert. És, ha nincs nálad, akkor ugrott a parti. Inkább óvszerrel mint sehogysem. Ha persze vett be fogamzásgátlót, akkor lehet nélküle is, de csak ha egészséges. Szerintem ez az óvszer-dolog nem csak rajtad fog múlni.

Elsö sexnél milyen ovszert használjak? (fiu)

Legjobb válasz: márkára gondolsz vagy ízesítettre vagy hasonlók? nálunk a durex és a lifestyles jött be, a masculan kilyukadt. ajánlom a spermiciddel ellátott óvszert, ami rögtön elpusztítja a spermát, az nagyon megbízható. és csak óvatosan,vigyázz a felhelyezésnél, nehogy kiszakadjon!

márkára gondolsz vagy ízesítettre vagy hasonlók? nálunk a durex és a lifestyles jött be, a masculan kilyukadt. ajánlom a spermiciddel ellátott óvszert, ami rögtön elpusztítja a spermát, az nagyon megbízható. és csak óvatosan, vigyázz a felhelyezésnél, nehogy kiszakadjon!
durexbõl nem tudom h van-e olyan, de Lifestylesbõl a fehér dobozos az. Meg Benettont se vegyél, azt hallottam bnõmtõl hogy az nem kényelmes és könnyen kilyukad.
Igen eltaláltad, az ultra safe a spermicides :) Nagyon jó márka nem szakad.Kényelmes, és könnyen felhúzható
Olyan legyen, ami biztos passzol rád :) Mert az én kedvesemre csak a Durex 1-2 fajtája megy fel...
Én Masculant használok elég régóta de nekem egyszer sem lyukadt ki.Megbizható és olcsóbb, mint a többi.
Mi elsõnek a Durex Ultra Thin-t használtuk és bevált.:)
Mi a LifeStyle márkával úgy jártunk, hogy lecsúszott és bennem maradt és mehettünk a Nõgyógy klinikára esemény utániért... Azután már csak a Durex-szel csináltuk
Hát szerintem majdnem mindegy csak márkás legyen Lifestyles, Masculan, Durex jó De én azt csináltam/csinálom h. elve Szexshopba veszem meg az óvszer eleve tanácsot is tudnak adni (például ott ajánlották az ejakulációt késleltetõ óvszert stb) Meg hát a vásárlás se olyan cinkes mint egy normál boltba v. gyógyszertárba v. Hipermarketbe nem kell figyelni h. nehogy kisgyerek stb. legyen mögötted, nyugottan válogathatsz!!!
A kérdező hozzászólása: anyád fejére huzál tescos szatyrot... nem tudim mi a faszér kell ijen baromságokat irni ... sok hülye barom ... Aki norm választ adott anak pedig köszönöm szépen a segitséget
Hello. Igen, én is mindig LifeStyles-t vagy Durexet használok. A Lifestyles-ból az Ultra safe a spermicides (nonoxynol 9), a Durexnek meg van egy Extra safe fajtája, kék dobozos. Azon nem tudom van-e spermicid (spermaölõ anyag), mert a leírásban nem részletezik, de valamivel vastagabb a Lifestyles-nál.
Elvileg nem kell sikosító hozzá mert már van egy kicsi a felületén (én is olyant használtam annó), és egyébként is a cél az kellene a lány is felizguljon és nedves legyen... akkor meg már tuti nem pluszre szükséged... egyébként a gumi használati utmutatójában irják hogy milyen síkosítot nem szabad hozzá használni
A kérdező hozzászólása: És ehez a márkához milyen sikositó kell ?
A kérdező hozzászólása: Okés köszike a segitséget akor lifestyles Ultra Safe-et veszek neten ara irják h extra biztonság ...
A kérdező hozzászólása: Hát a márkára megbizhatóra gindolok pl a Durex az és h milyen legyen ezen belül ? Ja és durexböl melyik spermicides ?
Durex Elite...

Első sexnél használjunk óvszert?

Szükséges az első bahatolásnál óvszert használni ?

Legjobb válasz: igen,bármilyen meglepõ az elsõnél is terhes lehet a csaj

igen, bármilyen meglepõ az elsõnél is terhes lehet a csaj
EGyetlen képlet, ami segít a jövõben: Pénisz a hüvelyben védekezés nélkül = lehetséges terhesség. Ezen nem változtat sem a szûzhártyád, sem a menstruációd, sem a napszak, sem a zuhanyzás, sem semmi mese-mese-meskete, amiket buta tini lányoknak mesélnek nagyon okos fiúk. Sõt a "majd vigyázok" sem védekezés. NE feledd, a terhességgel nem õ szív, hanem TE! Arról nem beszélve, hogy milyen nemi betegségeket szedhetsz össze gumi nélkül! Ne kockáztass SOHA!
Még szerencse, hogy legalább megkérdezted, de nem is értem, számomra valahogy ez sosem volt kérdés. Nincs semmi ami védene elsõ alkalommal csak úgy, ez nem alap?
áááááá
Miért, az elsõ alkalom miben más a többitõl (ilyen téren)? :D Ugyanúgy elkaphatsz valamit, vagy jöhet a baba 9 hónap múlva...
Ha gyereket szeretnétek, ne használjatok óvszert. Egyébként igen.
ha gyereket akarsz akkor nemkell
Ha nem akartok babát, valamilyen nemi betegséget, akkor fontos.
Az összesnél is kell védekezni ha nem akartok gyereket. Érzésem szerint ez még nagyon korai!Ne dugjatok
Igen. Minden alkalommal, amikor a "szeretnél babát?" kérdésre az "inkább nem" a válasz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!