Találatok a következő kifejezésre: Elsö alkalommal volna (11 db)

Elsö alkalommal szerettem volna lefeküdni a barátommal, de nem ment. Egyszerüen a pénisze nem ment belém. Nekem is ez lett volna az elsö alkalom és neki is. Nem értem... Pedig nedves voltam és neki is merevedése volt. Hol lehetett a probléma?

egyszerüen nem tudott belémhatolni:S

Legjobb válasz: nem vagy szûk. ez így a normális. csak a filmekben megy ez egyszerre. nekünk a nászút egy hete azzal telt, hogy a férjem tágította a szûzhártyámat. elõször csak egy kicsit tudta betenni aztán egyre jobban. õ is az ujjaival tágított, majd azután rakta be. kellet jó pár alkalom, miután simán be tudta tenni.

nem vagy szûk. ez így a normális. csak a filmekben megy ez egyszerre. nekünk a nászút egy hete azzal telt, hogy a férjem tágította a szûzhártyámat. elõször csak egy kicsit tudta betenni aztán egyre jobban. õ is az ujjaival tágított, majd azután rakta be. kellet jó pár alkalom, miután simán be tudta tenni.
Nem voltak a fiunak extrem meretei ? Vagy te nem iygultal tulsagosan? szerintem ez a ket lehetseges valasz johet szoba, de kivancsian halgatok masokat is
Nem görcsöltél rá? Biztos jól el voltál lazulva? Hány éves vagy? Amúgy ismerek valakit, aki hasonló helyzetben van...ha többszöri próbálkozásra sem megy, akkor én kikérném egy nõgyógyász véleményét, hogy mi lehet a baj?
Ez mindenkinél igy van, ha az elsõ volt mindkettõtöknek, kezdjétek pettinggel, elõször az ujaival csinálja, mert a pénisze tényleg nem volt beléd menni elsõre. Elõször egy, majd ha 2 ujj is befér, akkor próbálkozhattok.
Nálunk is ez volt az elsõnél. Mindkettõnknek ez volt az elsõ, és egyszerûen bármit csinált, nem tudta berakni. Mi arra tudtuk, hogy még túl szûk vagyok, így tovább ujjazott két, majd három ujjal, miután újra megpróbált belémhatolni, ami megint sikertelen volt, így bármilyen brutálisan hangzik, de már négy ujja bennem volt (a barátomnak meglehetõsen hosszú, vékony ujjai vannak, nem kell megijedni) és aztán sikerült beraknia. Szóval próbálkozzatok így, szerintem. Ha az ujjazás közben nem lennél olyan nedves, akkor használjatok síkosítót.
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok, a barátom 18, és sztem nincsenek neki extrém méretei:D de így a tanácsaitok alapján akkor lehet h az ujjazás lett volna a megoldás a "szûkségemre"!
szüzen a nászúton? ilyen még tényleg van?

Mar masodjara van veralafutas a kislanyom bal szeme feherjen, sem most sem elso alkalommal nem vettem eszre mikor csinalta, ha odakapott volna akkor nagyon sirt volna, szorulasa sincs hogy az erolkodestol, lehet esetleg masvalamitol?

Het honapos

Legjobb válasz: Szia! Egyszer az enyémnek is volt. Én akkor arra gondoltam, hogy belekapott. De õ sem sírt, nem vettem észre, mikor csinálhatta...

Szia! Egyszer az enyémnek is volt. Én akkor arra gondoltam, hogy belekapott. De õ sem sírt, nem vettem észre, mikor csinálhatta...
Belekaphatott, nem feltétlenül sírnak ilyenkor. Esetleg félve kérdem, nem rázhatta meg valaki erõteljesen? Akkor is véraláfutásos lesz ugyanis a szemfehérje.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat, igen ez is egy lehetseges ok lehetne, de nem razta meg senki, valoszinu almaban tortenhetett mert az este furdeskor meg nem volt ott, csak azert idegeskedtem mert ketszer ugyanazon a helyen tortent.
Nagy valószínûséggel, nem :)
ha meg mégis "rosszul" csókoltál, akkor is szeret, és rohadtul nem érdekli hogy hogyan csókolsz... :)
De komolyan, ha ezzel foglalkozunk hogy így csókolt, meg úgy csókolt... most a csókodért szeret vagy azért amilyen ember vagy ?

Férfiak, fiúk! Ha első alkalommal nem tudtatok volna kielégíteni egy nagyon jó csajt beletörődnetek es arrébb állnátok vagy bökné a büszkeségeteket es próbálkozátok még?

Orgazmus, szex, büszkeség

Legjobb válasz: Tejfogú versenyzõként 18 évesen lefeküdtem egy 30 éves milfes hölgyel. Sok nõvel voltam elötte de ez a hölgy gyönyörû volt éret jó mellekel stb... 2-3 perc alatt eldurrantam mint a petárda.... és úgy elélveztem hogy utána már le is konyult a dákóm. Nem nyugottam addig még nemugorhattam neki 2x-ra. Amire már felkészültem lelkileg edzettem magam másra gondoltam az elsõ 10-15 percbe viszont a 3. orgazmusánál nem birtam tovább csodálatos puncija volt. Istenem könnyem kicsordul mikor rá gondolok

Tejfogú versenyzõként 18 évesen lefeküdtem egy 30 éves milfes hölgyel. Sok nõvel voltam elötte de ez a hölgy gyönyörû volt éret jó mellekel stb... 2-3 perc alatt eldurrantam mint a petárda.... és úgy elélveztem hogy utána már le is konyult a dákóm. Nem nyugottam addig még nemugorhattam neki 2x-ra. Amire már felkészültem lelkileg edzettem magam másra gondoltam az elsõ 10-15 percbe viszont a 3. orgazmusánál nem birtam tovább csodálatos puncija volt. Istenem könnyem kicsordul mikor rá gondolok
A kérdező hozzászólása: Sikerült jó helyre írni a kulcsszavakat. Bocs.
Attól függ a csaj méltó-e arra, hogy tegyek érte, mert akkor próbálnám újra. Mondjuk ilyen még nem fordult elõ velem, hogy ne ment volna ;)
A kérdező hozzászólása: GeGel! Mikor nem méltó rá?
Ha ezek után még szóba áll veled, sõt add rá lehetõséget, akkor mindenképpen megpróbálnám újra! F.
Akkor nem méltó, ha csak egy üresfejû tucatnõ. Ha normális, okos és intelligens, akkor méltó rá, de ekkor már nekem is össze kellene szednem magam.
Nálam ez így nem mûködik. Én többre becsülöm a nõi nemet. Sose törõdnek bele, hogy nem tudtam kielégíteni. Félretenném a büszkeségem.

Nem szakadt volna át elsõ alkalommal a szûzhártya? ( többi lent)

Elsõ alkalommal nem is vérzett, nem is fájt, semmi. Utána 4. alkalommal, már 3-4 nappal menstruáció után lefeküdtünk barátommal, és akkor elkezdett vérezni, de nem csak pár csepp volt, egy kicsit több, viszont nem tartott sokáig, kb 1 óra. Akkor szakadt volna át a szûzhártya, vagy ez normális menzesz után?

Legjobb válasz: Két dolog lehet: 1. Tényleg akkor szakadt át a szûzhártya. 2. Észrevétlenül felsértett téged belül a barátod, akár az ujjával, akár a nemi szervével.

Két dolog lehet: 1. Tényleg akkor szakadt át a szûzhártya. 2. Észrevétlenül felsértett téged belül a barátod, akár az ujjával, akár a nemi szervével.

A hétvégén barátnõmmel voltunk éjszaka. Ez lett volna neki az elsõ alkalom. Be van rezelve hogy teherbe esett. Szerintetek? Info lent

Szóval annyi történt, hogy elkezdtem neki betolni, de azt mondta hogy fáj, és eltolt magától. Nem mentem el meg semmi, de fél hogy teherbe esett. Szombat reggel múlt el a mensese, és ez vasárnap hajnalban történt. A másik variációja, hogy utána megujjaztam, és mi van ha volt valami az ujjamon...Szerintetek? Mondjatok valamit amivel megnyugtatom, mert szerintem ennyitõl nem eshet teherbe.

Legjobb válasz: Védekezz. Kb. ennyi.

Védekezz. Kb. ennyi.
A kérdező hozzászólása: kössz b+.. de valami ésszerû válaszra vártam....
legközelebb ne ujjazd meg olyan kézzel.
Ne tologasd be neki GUMI nélkül. Ez az ésszerû válasz. És ha nem szól, hogy fáj….? A megszakításos közösülés és a teherbeesés statisztikáiról olvashatsz sokat. Hogy a különbözõ betegségekrõl már ne is beszéljek.
A kérdező hozzászólása: ebben igazad van teljesen... utólag már én is gondoltam a gumira... de utólag okos az ember
h.ülye vagy te nem tudsz gondolkodni védekezz ...... erre nem lehet kifogás , hogy utólag okos az ember szerintem nincs baj :) de ha összejön egy gyerek és nem tudod megtartani vagy megtartod és nem tudod fölnevelni? Akkor már hiába mondod , hogy utólag okos az ember ....
A kérdező hozzászólása: teljesen jogos.. :) de szerintem nem jön össze
Védekezés! Ha a kezedre verted volna, és úgy ujjazod, sztem akkor se lett volna eséje a teherbe esésre..A spermiumok amúgy is csak pár percig életképesek a "külvilágban". De a biztonság kedvéért rá se nézz többet a barátnõdre, nehogy attól essen teherbe! Aki alapvetõ dolgokat nem tud a szexrõl, az minek csinálja?
Pár percig? Meg egy frászt! Termékenységi vizsgálathoz 1 órán belül kell beérni, de még utána is életképesek, csak csökken a spermiumszám és nem lesz reális a vizsgálati eredmény. Persze ha rászárad a kezére, az más téma. Felelõtlen vagy, kérdezõ! Ha szûz, akkor jó eséllyel nagyon fiatal, duplán-triplán kellene rá vigyáznod, nem pedig barmulni!
Titeket hatosagilag be kene tiltani, annyira hulyek vagytok...
" Ez normalis?" "Gumi nelkul csinaltuk" Nem, nem normális, felelõtlen taknyos idióták vagytok...
ó Isten adja hogy terhes legyen, csak hogy tanulj egy kis felelõsséget te szánalmas ....
Köze nincs a szüzesség elvesztéséhez! És miért nem a barátnõd kérdez/van azon hogy megoldjátok a problémát?! Szar egy nõt fogtál ki, keress egy normálisat!
Szia! A legjobb barátnõm ugyanígy volt, mikor elvesztette a szüzességét! Ez teljesen normális, mert a szervezet hormonháztartása megváltozik a szex hatására. Ja...és a teszthez minimum 2 hétnek el kell telnie az aktustól számítva ahhoz hogy kimutasson bármit is. Csak egy jótanács! --> Legközelebb használjatok gumit, ha nem akartok gyereket nevelni, vagy esetleg abortuszt! ;)
A kérdező hozzászólása: egy hetest vettem
Az elsõ teszttel két hetet várni kell.
Elõfordulhat. De lehet stressztõl vagy idõjárás-változástól is, hogy késik.
A kérdező hozzászólása: 12 napja biztonsag kedveert 4 tesztet vettem. mind negativ. igen mert azt mondta h csak akkor fekszik le velem ha eljegyzem. en meg vartam mert nagyon szeretem.
Most vetted el a szüzességét, de már el volt jegyezve? :O Bármitõl késhet, sõt, hiába lett negatív a teszt, az se feltétlen kizárható, néha "álnegatívat" mutat. Jó lenne tudni, mikor történt az aktus.
A kérdező hozzászólása: normalisan valaszoljatok. a tobbi nem erdekell. es az se lenne baj ha terhes lenne. es 19 vagyok o meg 18. 2 honap mulva 19 lessz o is. es mar eljegyeztem. csak felek h valami baja lett h enyit kesik a havija. pls. a kerdesre valaszoljatok.
nekem anno késett 1-másfél hetet... de legközelebb GUMIVAL csináljátok és nincs para! :)

Ma volt az első alkalom a barátnőmmel vagyis lett volna. De nem állt fel, miért? :|

így töksokáig ujjaztam meg minden, és mikor odakerült volna a sor le kókadt.. kicsit féltem már az elején mert ugye ez lett volna az els? és hát nem tudom. mi lehet az oka?

Legjobb válasz: az, hogy nagyon rástresszeltél. máskor ne parázz ennyit

az, hogy nagyon rástresszeltél. máskor ne parázz ennyit
"kicsit féltem már az elején mert ugye ez lett volna az elsõ" <-- Ez.
Velem is ez volt kezdetben, a stressz okozza. Nem szabad izgulnod és menni fog.
Mert nagyon megakartál felelni neki . A nagy akaratnak ez lett a vége.Ezzel viszont nem vagy egyedül, egyelõre legyen ez a vigaszod .
Vagy talán nem kellene elõtte kényeztetni az ezredest... Sõt, egyáltalán nem kellene és akkor kívánnád az együttlétet!
kérdezõ, mitõl féltél? bartánõdnek hány partnere volt már? hány évesek vagytok?
nyugi, a baratom mar tapasztalt volt es mivel en meg szuz voltam o feltett egy picit es eloszor neki se akart mukodni , de aztan osszejott, legkozelebb elotte igyal meg 2 ujjnyi vorosbort, az fellazit
Egyszerû pszichológia...
A kérdező hozzászólása: ehh, köszi:)
Vérellátásod rendbe van? Mert az is ahhoz hogy álljon, mint a zászlórúd.

Tegnap lett volna az első alkalom. Miért nem sikerült?

Tegnapelőtt leakartam feküdni a barátommal. Õ is akarta,én is. Csak egy baj volt. Mikor felhuzta a gumit leált a farka. Miért?? :/ Levettük a gumit próbáltam megint felizgatni de nem állt fel... De miért nem? :/ Azt mondta hogy reggel kiverte,és ugye mi délután lettünk volna úgy..de mégse. Szűz vagyok,ez lett volna az első. De nem jött össze,még be se tudta nekem rakni! Lehetséges hogy azért állt le mert reggel kiverte?? Vagy miért van ez? A barátom szégyelli magát ezért,de mondtam hogy nyugodjon meg! Szerintetek?

Legjobb válasz: "leált a farka" Elõször is: "leállt", nem "leált". Másodszor: olyan nincs, hogy "leállt", inkább lelankadt nem? Kretén vagy.

"leált a farka" Elõször is: "leállt", nem "leált". Másodszor: olyan nincs, hogy "leállt", inkább lelankadt nem? Kretén vagy.
Valami lehangolta, de nagyon...
A kérdező hozzászólása: Akkor csináltuk volna, mikor már nagyon állt. De mire felhuztuk az óvszert már lankadt lefele és nem sikerült a behatolás. Utána próbálkoztunk ismét, de már nem állt fel és puha volt. Miért?????
több elõjáték!!és ha már úgy veszed észre hogy áll mint a beton akkor kész a behatolásra!!
Biztos olyan vagy, mint egy barna medve.
A kérdező hozzászólása: Legközelebb mire figyeljünk? Mit csináljunk? Több petting vagy mit?
A válasz a STRESSZ!
A kérdező hozzászólása: Nem azért írtam ide hogy oltogassatok. Hanem hogy segítsetek! :/
Igen amúgy ez adottság kérdése is, mondjuk nekem még nem volt olyan hogy a partneremnek eféle problémái lettek volna, de igy van.ne csinálj semmit, vagyis NE IZGULJ!!Fel fog állni ha kívánja, akarja, szitu is olyan stb.. ne erõétesd, és görcsölj rá mer szar lesz!! A gumis témára amúgy valóban jobb vigyázni, mondjuk ezek szerint Te elég sok nõvel voltál már:) de sokkal nagyobb élvezetet nyújt a szex gumi nélkül...
Miért hiszik a lányok, hogy a cerka varázsütésre áll és sosem lankad le semmitõl? Nagyon hozzászoktatok a mûpéniszhez meg aa vibráttorhoz (a szexfilmeket nem is melítem, ezen nõnek fel a mai fiatalok, kivétel nélkül). Lelankadt, mert zavarban volt. Én óvszerpárti vagyok, aki nem tud dugni óvszerben, az sehogy sem. (A gumit csak vérvizsgálat után hagyom el.)
A kérdező hozzászólása: Mit tegyek??? Hogy ha legközelebb megpróbáljuk már siker legyen, és ne csalódottság????
belül vmi blokkolta..nem tudott odakoncetrálni..van ilyen, fõleg elsõ szotukban..ne izguld túl! legközelebb menni fog.. (amúgy a gumit nem szeretik a férfiasságok..:DD, persze mindenképp védekezzetek, de késõbbiekben fogival jobban jársz) 20/L
Mivel neki az elso ezt figyelembe! Nem volt meg soha ugy novel! Mondhatja barmikor h nem fel..de megis.., , ahhoz bejusson es atszakitsa a szuzhartyad nem kis fwljssitmeny kell..es egy lelankadt [email protected] nem fog neki sikerulni!!!
A kérdező hozzászólása: Igen õ is szûz. De nem félt!!! Azt mondta nem félt semmitõl. Nem hangolta le, jól kezdõdött sokat nevettünk, csókolóztunk..stb.. de miért nem állt fel?? :/
miért nem szedsz fogamzásgátlót inkább?
Valószínû, hogy szûz még a barátod. Nagyon izgult és emiatt. Adj idõt neki, próbáljátok újra. És mikor nem akar felállni neki, csak feküdjetek mesztelen egymás mellett és cirógasd a farkát és a zacsilyát, közben beszélgethettek is, a lényeg, hogy felszabaduljon.
Szerintem nincs olyan ember aki elsõ ba szásnál nem fél

Nem állt fel az első alkalommal, amikor csináltuk volna. Mi lehetett az oka? Mit kell másképp csinálnunk hozzá?

Tegnap lett volna az els?, csináltuk volna, de mire eljutottunk oda, hogy dugjunk már sajnos nem voltam teljesít?képes. Igazából feküdtünk mi az ágyban el?tte vagy 5-6 órát, filmeztünk, közben petting, háromszor ki is verte nekem, és akkor semmi gond nem volt. Azonban hajnali 4 felé már dugtunk is volna, de sajnos nem jött össze. Nem is értettem igazából. Mi lehetett a gond? Gyakori az ilyen? Mit kellene másképp csinálni? Az játszott közre, hogy az este során háromszor is kiverte nekem, és elég volt, vagy mi?

Legjobb válasz: "Az játszott közre, hogy az este során háromszor is kiverte nekem, és elég volt, vagy mi?" Nagy valószínûséggel, igen.

"Az játszott közre, hogy az este során háromszor is kiverte nekem, és elég volt, vagy mi?" Nagy valószínûséggel, igen.
sok minden lehet. pl idegesség gumi nélkül ha kezdõ vagy és nem szed a csaj tablettát nem ajánlom.. (persze sokkal jobb) nem bírnád tovább, mert sokkal jobb naturan bor? jó ötlrt hs s gátlásaid miatt nem megy gyakorlat teszi a mestert :) nem kell sietni, kapkodni. kefélni csak nyugodtan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes... Hsjrá
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Ismét megpróbáltuk, valamivel több sikerrel, de így sem volt az igazi. Nem hagytam neki, hogy kiverje elõtte, ahogy mondtátok, és úgy próbáltuk. Megvolt az elõjáték, közben állt persze mint a cölöp, azonban amikor felhúztam a kotont, akkor ilyen félig merev állapotba került a szerszám. Sikerült végül összeügyeskedni egy dugást, de az is eléggé körülményes volt. Élveztük mindketten, végül én elmentem, de õ nem. Azonban a szerszám egyáltalán nem volt annyira merev, mint amennyire akkor szokott, amikor kiveri, vagy mint amikor én magamnak. Én egyébként a kotonra gyanakszom. Durex extra safet használtunk, de amikor felhúztam, akkor kezdett el kevésbé merev lenni. Szerintem túl vastag, és emiatt kevésbé érzem a dolgokat. Ez elképzelhetõ, vagy teljesen kizárt? Azért gondolom ezt, mert szinte biztos vagyok benne, hogy abban az állapotban, amikor verni szokta egy jót tudnék dugni, csak ez sajnos elmúlik, mire felhúzom a kotont. Ha pedig ez a gond, akkor segítene a problémámon, ha ultravékony óvszert használnánk? A lány is szûz (volt), igen. Hálás vagyok tényleg, hogy segítetek, mert abszolút nem tudom mire vélni ezt a dogot, és borzasztóan zavar. Javítana a helyzeten, ha legközelebb meginnánk egy pohár bort elõtte, vagy csak tovább rontaná? Szerintetek is a koton miatt volt? Azt egyébként elfelejtettem írni, hogy 18/F
gumival próbáltátok? lehet h az zavart...
a lány mennyire tapasztalt? nem lehet, hogy azért stresszeltél mert õ nem szûz?
Kedves kezdõ férfi társam, azzal lehetett a baj hogy többször is rá segített neked a kedves kis barátnõd, a dolgok úgy alakulnak hogy mikor megteltél akkor nagyon kemény és nagyon akarod a dolgot ilyenkor minden vágyad hogy megszabadulj az anyagtól, ügye ez is az oka a hamar elmenésnek, sokan úgy védekeznek ez ellen hogy elõtte vagy magadnak vagy a csajod megszabadít a fölösleges cucctól így mikor újra menet kész a dolog már többet bírsz csak ügye olyankor kicsit félkemény a szerszám legalábbis az esetek többségében és mivel te még kezdõ is vagy a félelem és az újdonság miatt még jobban a hatása alá kerültél és ez okozta a bré vesztét. Ne ijedj meg és ne görcsölj rajta, legközelebb maximum 1 szer hagyd hogy kicsapassa a csaj várjatok 30 percet maximum 1 órát és akkor figyeld meg nem lesz semmi baj. Csak majd el ne felejtsd megköszöni ha bevált :D
Szerintem a 3szori kicsapás jobban közre játszik...
Az is lehet hogy csak túl ideges voltál és nagyon teljesíteni akartál.
"háromszor ki is verte nekem" ez nem olyan mint a rugós játék hogy visszanyomod a dobozba, kinyitod és mindig újra elõugrik
Háromszor kicsapta és csodálkozol hogy nem állt a bré?
Szerintem a bor csak tovább rontana rajta:D Szerintem is a koton a ludas. Próbálj ki másmilyent is...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!