Találatok a következő kifejezésre: Elromlott az lejátszóm (5 db)

Ha elromlott az mp3-om lejátszómnak a töltõje akkor lehet új töltõt venni?

Tehát úgy, hogy csak töltõt veszek...

Legjobb válasz: Igen, ahol az mp3 lejátszót vetted. Vagy ahol ilyen cuccokat árulnak.

Igen, ahol az mp3 lejátszót vetted. Vagy ahol ilyen cuccokat árulnak.
Attól függ milyen márkájú.Ha van neki neki márkabolt akkor ott esetleg.
Biztos, hogy a töltõ romlott el és nem a lejátszó? Elõbbire sokkal-sokkal kisebb az esély, mint utóbbira még a márkás termékek esetében is.
A kérdező hozzászólása: Tengor nevû felhasználónak: Igen biztos, ugyanis széttört a töltõje s egy darabig még utána is töltött de tegnap már nem... Az mp3-mam meg teljesen jó, mivel semmi baj nem volt vele... csak amikor lemerült már a töltõ nem töltötte... Amúgy nem tudom, hogy honnan van ugyanis ajándék volt egy olyas valakitõl aki már távol van tõlem.... úgyhogy megkérdezni nem tudom....
Valószínûleg nem egyedi töltõje van. Ha bemégy egy boltba, ahol forgalmaznak MP3 lejátszókat és megmutatod biztosan tudnak adni hozzá.

Elromlott az mp4 lejátszóm, ma vittem vissza a media marktba és ott elküldték szervízbe. Ha javíthatatlan mit csinálnak? Az mondták visszafizetik vagy kicserélik de azt megtehetik hogy csak a szervízbe kicserélik azt kész?

Õszintén szólva nem akarom viszakapni ezért is mikróztam meg :) :D mer ipod touchot akarok.

Legjobb válasz: 3 napon belül cserélnek. Ha javíthatatlan akkor cserélik azt hiszem. A mikrózást ugye nem komolyan mondtad? Mert ha igen akkor remélem nem kapsz se pénzt csak megjavítva kapod vissza.

3 napon belül cserélnek. Ha javíthatatlan akkor cserélik azt hiszem. A mikrózást ugye nem komolyan mondtad? Mert ha igen akkor remélem nem kapsz se pénzt csak megjavítva kapod vissza.
Még Ipod Touch-ot akar, Sony Walkman sokkal jobb.
Nekem semmi jó tapasztalatom nincs a noname kínai mp4 lejátszók terén. Vettem egy olcsóbb márkás mp3-at. Remélem azzal több szerencsém lesz, és nem kell 2 hónap után kukába dobnom, mert hiába a garancia, elég macera az egész dolog és a világ legbosszantóbb dolga, ha váratják az embert és hetekig csak hitegetik, hogy türelem, hamarosan készen lesz.
HÁHÁ megmikróztad nagyon jóó, mérnem adtad el? XD Remélem nem kapod vissza se az árát se az új készüléket...
Hát én is remélem , hogy megjavítja kapod vissza.Add el, és abból vegyél egy újat:)
Ezért van az hogy ha egy tisztességes vásárló vissza viszi a VALOBAN ELROMLOTT KÉSZÜLÉKET ugy néznek rá mit a bünözöre " haaa , , , elromlott?? osz mitöl ? eddig nemvolt panasz ""

Elromlott az mp3 lejátszóm usb portja. Mennyiért csinálják meg?

Nincs már garancia rá:(

Legjobb válasz: Sajnos a mai elektronikus eszközöket úgy készítik, hogy minél olcsóbb, legyen, de nem érdekük, hogy évekig használd ugyanazt a darabot. Különben nyakukon maradnának az újabb gyártmányok. Azt kell mondjam, hogy ha egy USB el tud romolni, akkor az mp3- ad kiszolgálta az idejét, jöhet a következõ. Szerencsére ezek ma már filléres kacatok, van ugyan drága is, de az árával gondolom a minõség is arányban van. (I-Pod és társai)

Sajnos a mai elektronikus eszközöket úgy készítik, hogy minél olcsóbb, legyen, de nem érdekük, hogy évekig használd ugyanazt a darabot. Különben nyakukon maradnának az újabb gyártmányok. Azt kell mondjam, hogy ha egy USB el tud romolni, akkor az mp3- ad kiszolgálta az idejét, jöhet a következõ. Szerencsére ezek ma már filléres kacatok, van ugyan drága is, de az árával gondolom a minõség is arányban van. (I-Pod és társai)
Lehet, hogy egy szoftverfrissítés is elég, bár olyankor más baja is lehet.
elmondom megéri venni egy újjat minthogy megcsináld


Azt hiszem, elromlott az MP3-as lejátszóm bemeneti része. Azaz nem ismeri fel a számítógép. Meg lehet szerelni?

És ha igen, milyen szakember tudja megjavítani?

Legjobb válasz: Hát ez elég kevés infó. Mindent meg lehet szerelni, de érdemes odafigyelni, hogy nehogy többe kerüljön a leves mint a hús.

Hát ez elég kevés infó. Mindent meg lehet szerelni, de érdemes odafigyelni, hogy nehogy többe kerüljön a leves mint a hús.
A kérdező hozzászólása: Nem ismeri fel egyetlen számítógép sem. Más infót nem igazán tudok mondani. :/

Elromlott a laptopom és így még nem tudok filmet nézni, mert nincs hang. Milyen programmal tudom a filmből a hangot "kiszedni"/"kimásolni", mp3 -ba konvertálni és rárakni az mp3 lejátszóra?

Legjobb válasz: bármely egyszerûbb konvertáló képes rá (pl. Format Factory, Winavi all in one, stb.) egyébként nézd (vagy inkább nézesd) meg, hogy pontosan mi romlott el. ha csak a hangszóró, akkor fülesrõl/külsõ hangfalról még megy. ha a hangkártya, akkor lehet kapni usbre csatlakoztatható hangkártyát, a noname modellek kb egy ezresbe kerülnek (vagy akár egy komolyabb többcsatornás jószágot is vehetsz, persze az már bõven 10k fölötti kategória)

bármely egyszerûbb konvertáló képes rá (pl. Format Factory, Winavi all in one, stb.) egyébként nézd (vagy inkább nézesd) meg, hogy pontosan mi romlott el. ha csak a hangszóró, akkor fülesrõl/külsõ hangfalról még megy. ha a hangkártya, akkor lehet kapni usbre csatlakoztatható hangkártyát, a noname modellek kb egy ezresbe kerülnek (vagy akár egy komolyabb többcsatornás jószágot is vehetsz, persze az már bõven 10k fölötti kategória)
Progit nem tudok ajánlani, de egy tipp: próbált tv-re kötni a laptopot!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!