Találatok a következő kifejezésre: Elromlott a galériám! Mi lehet a (1 db)

Elromlott a Coppermine galériám! Mi lehet a baj, és hogy lehet orvosol?

Nemrég csináltam C.G.-t és máris befuccsolt. A baj az, hogy nem tudok képet föltölteni! betallózom, Õ föltölti, és kiírja, hogy sikeresen feltöltve, de mikor mappába kéne rendezni, akkor el?nézeti kép helyett piros X jelenik meg és ha mappába rakom, ott sem jelenik meg semmi! Nem a formátummal vagy a mérettel van a baj! (ezekkel már kísérleteztem)

Legjobb válasz: Egyszerûbb ha ujrateszed az tutira segít. Vagy látogass el a fejlesztõ oldalra és kérdezz a fórumban:)

Egyszerûbb ha ujrateszed az tutira segít. Vagy látogass el a fejlesztõ oldalra és kérdezz a fórumban:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek milyen az oldalam?

Van egy tinioldalam , a neve : www.pincsmife.gportal.hu . Szeretném , ha megnéznétek , és írnátok róla véleményt ,ötletet , észrevételt . Lehetőleg , vagy tini korú , vagy hozzáértő írjon .

13

Olyan weblapkészítő programot tudtok ajánlani, amivel egyszerű (de nem gagyi! ) flash-es weboldalakat tudnék készíteni?

kezdő vagyok ezen a téren

7

Lehetséges a saját ip címemen ingyenesen weboldalt létrehozni?

Kérdésem lenne tehát,hogy ez lehtséges-e. Routeres internetem van. A router TP-Link. Esetleg ha van olyan aki tudna nekem segíteni tanulni a hálózati cuccokról, miket lehet vele csinjálni stb az nagyon jó lenne. Illetve még annyit h az ip címem ugyan nem fix, de olyan mintha az lenne mert a UPC nem ad új ip-t...másik dolog h fizikai cím változtatással új ipt kapok. Az esetleges válaszokat előre is köszi.
14/F

15

Hogy lehet olyan menüt készíteni weboldalra mint ami a facebook mobil oldalán van?

erre gondolok:

3

Szerintetek érdemes ezzel a témával blogot kezdeni?

Egy fiatal lány unalomból elkezd játszani egy online játékkal, ahol megismeri első szerelmét aki sokszor megbántja és csak szórakozik vele. Miután lemondott a fiurol végleg ráír egy régi barátja és bevalja hogy régóta szereti a lány először bizonytalan de belemegy végül. A lány egyre jobban megszereti a barátot ,úgy érzi hogy megszerette de pár hónap mulva rájön hogy valószínüleg csak azért érezte amit érzett mert ő mindig.mellette ált ,segitett neki mikor a. szerelme megbántotta . A lány mindig odáig volt egy csapattársáért de azelőtt nem.foglalkozott vele mert mást szeretett de tudta h a csapattársának K- nak tetszik és neki is tetszett K de mivel a lány fiatal volt hozzá ezért K nem nagyon beszélt vele. évek teltek el a lánynak még.mindig tetszett K és szimpatikus volt neki ezért ráírt, jót beszélgettek .Másnap mikor a lány elmesélte az előző nap történteket fogadtak hogy a lány nem.meri K-t megbökni fb-n ,megmerte. Ezután K írt a lánynak megint jót beszélgettek de ez már más volt. a fiu azt irta neki hogy szívesen megismerné élőben.is .. pár hónap mulva felmerült ismét a dolog a lány megkérte az anyukáját hogy engedje el , el sem hitte mikor az anyja beleeggyezett. 300 km egyedül...ilyesztő és egyben izgalmas kihívás is volt. elérkezett az indulás előtti este, a lány aludni sem birt az mozgalomtól.... ez lenne a történet nagy vonalakban. szerintetek megéri erről blogot írni? lenne nézettsége ? ( bocsi hogy kicsit össze-vissza írtam, siettem.)

9

Wordpresses oldalamba szeretnék beilleszteni picasa "prezentációt" - képek, amik maguktól váltogatják egymást. De nem jelenik meg az oldalon. Mi lehet a baj?

A téma támogatja, bővítményeknél a picasa bekapcsolva, mégsem jelenik meg.

0

Milyen weblapkészítő programok vannak amik ingyenesek és jók és hol tudom majd azt elhelyezni?

4

Hogyan kell a linképítést csinálni?

100db link kb 20-22ezer Ft-ba kerül. Ha van egy weboldal, akkor az aldomainekre is kell linket építeni? kb 180aldomain van, de főképp 10-15db az, amire igen fontos volna, hogy rátaláljanak.

3

Hogyan lehetne megoldani a blogger-ben, hogy megjegyzést írhassanak nekem?

Blogger-ben van egy oldalam: Az a problémám, hogy régebben csatlakoztam Google+ra és azóta eltűnt a Megjegyzés menüpont. Csakhogy most senki sem bír megjegyzést írni én meg nem bírnám moderálni... Nagyon idegesítő, pedig már visszaléptem egyszerű blogger-be, de még most sem jó. Segítsetek, légyi! Hogyan csinálhatnám vissza?

2

Blogos kérdés. Melyik beállítás lehet ez?

csináltam egy blogot, amit titkosítani akartam, de nem tudtam pontosan, hogy hogy kell, ezért szerintem olyan dolgokat is módosítottam, amiben nem voltam biztos, hogy mi az.aztán ezt az ötletet elvetettem és egy nyilvános bloggá próbáltam alakítani, de valamit szerintem nem állítottam be jól, ezért a keresőkben nem mutatja találatként.ezt hogy állíthatom be, hogy ne így legyen? a másik kérdésem az az, hogy hogy tudok olyan tetszik/ nem tetszik bejelölős rublikát csinálni? amúgy blogspot-os a blog.előre is köszi

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!