Találatok a következő kifejezésre: Elromlott a galériám! (1 db)

Elromlott a Coppermine galériám! Mi lehet a baj, és hogy lehet orvosol?

Nemrég csináltam C.G.-t és máris befuccsolt. A baj az, hogy nem tudok képet föltölteni! betallózom, Õ föltölti, és kiírja, hogy sikeresen feltöltve, de mikor mappába kéne rendezni, akkor el?nézeti kép helyett piros X jelenik meg és ha mappába rakom, ott sem jelenik meg semmi! Nem a formátummal vagy a mérettel van a baj! (ezekkel már kísérleteztem)

Legjobb válasz: Egyszerûbb ha ujrateszed az tutira segít. Vagy látogass el a fejlesztõ oldalra és kérdezz a fórumban:)

Egyszerûbb ha ujrateszed az tutira segít. Vagy látogass el a fejlesztõ oldalra és kérdezz a fórumban:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik weblapkészítő programot ajánlanátok, mely nem túl bonyolult, ingyenes, egyszerű, de igényes weblapot lehet vele készíteni?

9

Mit gondoltok arról hogyha valaki csak úgy tud weboldalt csinálni (a layout-ot és a design-t) hogy megnéz egy template-et (wordpress, jommla, drupal ilyesmi) és azt másolja le, és ami nem tetszik neki azt nem/máshogyan valósítja meg?

sajnos ha neki kezdek tök magamtól egy honlapnak, akkor sajnos eléggé ocsmány lesz...

6

OLyan weblapot tudnátok mondani, ahol ingyenesen tudok létrehozni honlapot, úgy, hogy a honlapnak a neve ne szerepeljen a honlapom nevében, pl ne ilyen legyen www.topadventures.freeweb.hu, csak ez www.topadventures.hu?

7

Mi a baj---->Csináltam regoldalt metin2 ROOT szerveremhez. A config fájlokba be irtam adatokat, De mikor regisztrálok azt írja nem tud kapcsolódni, pedig Navicat mysql csatlakozás pedig működik. Mi a baj és hogyan lehetne kijavítani a problémát?

A config fájlokban a server ip-t irtam amit navicattel is használok.

2

Hogyan lehet .hu vagy .com -os weboldalt készítteni?

Egy programmal elkészítettem a weboldal kinézetét már csak azt nem tudom hogy csinálhatom meg az oldalt .hu-ra vagy .com-ra stb.

10

Szerinted jó ez az oldal így ahogy van? Egyponthat. Wordpress.com

2

Miért nem tudok két jquery scriptet berakni egy oldalra?

Próbáltam sokféleképpen, de ha egy oldalon belül két script van, pl egy képnézegető meg egy lenyíló ablak, akkor csak az egyiket futtatja. Ez mitől lehet?

3

Hogy lehet online ->> Мιηdєη αмι кєll. ღ <<-- ilyen betűtípust csinálni?

6

Szerintetek milyen a blogom?

http://seriea13.blogspot.hu/

4

Hogy kell leírni htmlbe a nagy betűt? Marmint h kell leirni h az use utan kiadja normalisan?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!