Találatok a következő kifejezésre: Eloszor volt folyasom, (19 db)

Ez már nem elõjel.Ez már a menstruációd.A barna folyás nem más, mint alvadt vér.
A kérdező hozzászólása: És nekem akkor már ilyen lesz a menstruációm? és miért nem olyan sok? meddig tart ez a barna és mikor válik vérré?
Nekem a legelsõ nagyon gyenge volt, szintén 3 napig tartott.A második csak egy napos volt.A következõnél már felerõsödött a vérzés, és azóta mindig 6 napos.Szerintem nálad is hasonlóképpen lesz. Mikor megjön, nekem az elsõ nap barna folyásom van, aztán vált át vérre 17/L
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszi szépen a válaszod!:) )
Hamarosan rendes vér lesz. Boldog karácsonyt! :)
nekem az elsõ full erõs volt és 8 napig tartott. ehhez képest a második CSAK barna és még így is 6 napos volt! attól még hogy a barátnõidnek nem olyan volt, neked mért nem lehetne ilyen? nem robotok vagyunk hogy mindenkinek ugyanolyan legyen. valakinek egybõl vér jön, másnak csak barna, megint másnak egy nap barna, egy nap vér. teljesen normális.

Eloszor volt barna folyasom, pedig akkor kellett volna datum szerint megjonnie, aztan 2 hettel kesobb megjott. Mi lehet ez?

Ez a mult honapban volt. Datum szerint ebben a honapban mar 14 napja meg kellett volna jonnie. Csinaltam tesztet, de negativ lett. Viszont neha szedulok, hanyingerem is szok lenni. Csinaljak uj tesztet?

Legjobb válasz: Csinálhatsz másik tesztet,de ha az is negativ mindenképpen menj el egy UH-ra,mert nem kizárt a terhesség,de más is okozhat ugyanilyen tüneteket! Van olyan ciszta ami ugyan olyan tüneteket produkál mint a terhesség és még HCt is termel! Ez nem ilyesztgetés csak két lehetõég ami a tüneteidet okozhatja.Bizonyosodj meg minél elõbb!

Csinálhatsz másik tesztet, de ha az is negativ mindenképpen menj el egy UH-ra, mert nem kizárt a terhesség, de más is okozhat ugyanilyen tüneteket! Van olyan ciszta ami ugyan olyan tüneteket produkál mint a terhesség és még HCt is termel! Ez nem ilyesztgetés csak két lehetõég ami a tüneteidet okozhatja.Bizonyosodj meg minél elõbb!
HCG-t akartam irni az elõbb nem HCt, bocs!

Lehet még baba? A mostani ciklusom barnázgatással kezdődött 3 napig, utána 4. napon volt piros vérzésem először. A ciklus 21. napja körül fehér folyásom volt és szúrkált a hasam.

Most az első naphoz képest a 30. napnál vagyok, a piros vérzéshez képest a 27-en.Kicsit teltebb a mellem, nem jött még meg. Nem görcsöl a hasam, de "feszít". Viszont egy negatív tesztem van már ma. Szerintetek van még esély babára? Nem tudom honnan számoljam a ciklust. Általában 28 naposak voltak, legutóbb azonban 31 napos volt :- (

Legjobb válasz: Milyen volt az a fehérfolyás? Nyúlós mint a tojásfehérje?vagy csak krémes? Csak 1 napig tartott az a folyás? Szerintem még lehet baba.

Milyen volt az a fehérfolyás? Nyúlós mint a tojásfehérje?vagy csak krémes? Csak 1 napig tartott az a folyás? Szerintem még lehet baba.
A kérdező hozzászólása: Ha jól emlékszem nem volt nyúlós, csak krémes, a 21. nap környékétõl éreztem kb 3 napig kis hasszúrkát, meg volt ez a foylás, aztán semmi. És még mindig semmi, még csak a menstruációnak sincs jele... Aranyos vagy hogy bíztatsz, szeretnénk babát nagyon, ráadásul én szúrom magam vérhigítóval minden nap (clexane) ezért nem is mindegy hány hónapig kell még szúrni, nem olyan kellemes :-) Hát nem tudom mi lesz, azt gondoltam szombat vagy vasárnap tesztelek egyet.

A mensim utáni nap kellemetlen, erős szagú, barna folyás (vérzésszerű, de nem az) keletkezett (most először életemben), ennek már egy hete. Kb 2 hónapja volt egy vetélésem és Laurinát szedek. Mi lehet a bajom? Aki tud tanácsot adni, az kérem írjon!

Magától most nem folyik, csak szeretkezés után. Most abbahagytuk a nem életet a párommal, és vettem Canesten kúpot. Egyébként nem fáj, nem viszket, csak rossz szagú.

Legjobb válasz: Ne használj canesten kúpot (sõt,semmilyet se), amikor véres folyásod van! Menj el nõgyógyászhoz, nem kell szégyelni, nekem is volt már ilyen vérzészavarom néhányszor. Reméljük, hogy nálad is csak ez a bibi, bár abból, hogy most csak szeretkezés után jön, akár arra is lehet következtetni, hogy méhszájsebed van. A doki megvizsgál és ad gyógyszert. Ne halogasd!

Ne használj canesten kúpot (sõt, semmilyet se), amikor véres folyásod van! Menj el nõgyógyászhoz, nem kell szégyelni, nekem is volt már ilyen vérzészavarom néhányszor. Reméljük, hogy nálad is csak ez a bibi, bár abból, hogy most csak szeretkezés után jön, akár arra is lehet következtetni, hogy méhszájsebed van. A doki megvizsgál és ad gyógyszert. Ne halogasd!

6 hetes kismami vagyok. Ma reggel volt egy kis barna folyásom. Ez baj? Tegnap szeretkeztünk először amióta teherbe estem, lehet hogy attól volt?

Legjobb válasz: Mutasd meg magad a dokidnak, de ne aggódj, általában a legtöbb kismamának van barna folyása, ezzel "emlékszik" a szervezeted a mensire. Kb. a "korodból" adódóan most lenne amúgy is aktuális. Hogy megnyugodj menj dokihoz, de biztosan minden rendben és kis nyugalom kell csak!

Mutasd meg magad a dokidnak, de ne aggódj, általában a legtöbb kismamának van barna folyása, ezzel "emlékszik" a szervezeted a mensire. Kb. a "korodból" adódóan most lenne amúgy is aktuális. Hogy megnyugodj menj dokihoz, de biztosan minden rendben és kis nyugalom kell csak!
A szeretkezés nem okoz gondot az egészséges terhességnek. Ne aggódj. A folyás nem gond, csak ha élénkpiros vérzés, meg ha görcsölsz mellette.
az én nõgyógyászom is mondta, hogy szeretkezés után elõfordulhat, lehet akár hámsérülésbõl adódóan is. nem kell mindenért orvoshoz rohangálni! Persze, ha nem szûnik, folyamatosan jelen van, akkor mutasd meg magad a dokinak!
Szerintem hívd fel a dokit és mond el neki és ezerrel pihenjél, ne csinálj semmit.
Elõször is nem szabad megijedni.A barnázásnak sok oka lehet.Egyrészt lehet nálad tényleg a szex váltotta ki, vagy lehet most mensiznél eredetileg, vagy lehet hormonpótlás kell, és akkor a doki tud adni gyszert.Az a lényeg, hogy ha ismétlõdik, beszélj orvossal, nert egyrészt õ tud megnyugtatni, másrészt van olyan hogy pont a vérezgetés miatt eltíltják az embert a szextõl az elején.Inkább orvos mondja meg mi okozta, ne mi találgassunk.Boldog babavárást! Egy szextõl eltíltott kismama:-)

Mikor először jelentkezett nálam barnás folyás, rögtön mentem az orvoshoz, azt mondta nincs gond, rá egy hétre megint volt két napot, azóta hálistennek nem, de ez mitől lehet?

Legjobb válasz: Eredeti mensiidõkor elõfordul, nekem is volt, de ha azon kívûl is jelentkezik,nem túl jó dolog.Ha nem lesz többet ne aggódj ,biztos csak a mensi miatt, de ha elõfordul, inkább menj vissza a dokihoz, én is kaptam rá gyszert,nekem sárgatest hormon elégtelenség miatt volt.Nem írtad hány hetes vagy, de gondolom még az elején.Reméljük tényleg többet nem jelentkezik neked.Fõleg ha nincs más tüneted, de ha ismétlõdik, tényleg doki.

Eredeti mensiidõkor elõfordul, nekem is volt, de ha azon kívûl is jelentkezik, nem túl jó dolog.Ha nem lesz többet ne aggódj , biztos csak a mensi miatt, de ha elõfordul, inkább menj vissza a dokihoz, én is kaptam rá gyszert, nekem sárgatest hormon elégtelenség miatt volt.Nem írtad hány hetes vagy, de gondolom még az elején.Reméljük tényleg többet nem jelentkezik neked.Fõleg ha nincs más tüneted, de ha ismétlõdik, tényleg doki.
írd be az oldal keresõjébe, hogy barnás folyás, csomó kérdést ki fog dobni!
Nekem a méhszájseb miatt volt. Fõképp az együttlétek után jelentkezett, és kb. 3 napig tartott. Aztán lézerrel begyógyították a sebet. Csak javasolni tudom. A kúpoknak, ecsetelõknek, stb. semmi értelmük. Ugyanis egy lúgos környezetben nem fog egy seb csak úgy meggyógyulni. Rá kell segíteni. Persze elõfordulhat, hogy nálad csak gombás fertõzés okozza...
Nálam az állandó barnás folyást a lepény "rossz"helyen lévõ tapadása okozta, de szerencsére már azóta nincs rosz helyen a lepény

Beágyazódás után hogy változik a folyás? Ki mitt vett magán észre elöször mikor terhes lett de a teszt korai volt még?

Folyàs van ilyenkor még egyàltalàn?Krémes vagy tojàsfehérje szerü vagy milyet tapasztaltatok? Légyszi meséljetek a korai tüneteitekröl! :)

Legjobb válasz: nekem utána csut szárazság lett odalent,pedig nem szokott!nekem ez volt a legelsõ tünet még a teszt elõtt amibõl egybõl tudtam,hogy babásodni fogunk!

nekem utána csut szárazság lett odalent, pedig nem szokott!nekem ez volt a legelsõ tünet még a teszt elõtt amibõl egybõl tudtam, hogy babásodni fogunk!
Folyásról án se tudok mit mondani, nekem az elsõ tünetem a mell feszülés volt, nem birtam elviselni a melltartót sem, ez kb 5 nappal a nem várt elõtt volt, aztán még a nem várt elõtt volt hányinger is, meg derékfájás is.
száraz voltam mint a sivatag, ez volt az elsõ jel!
A kérdező hozzászólása: Köszi a vàlaszokat! én is tök szàraz voltam tegnap egy ici pici tojàsfehérje szerü volt pisi utàn a papiron! Reménykedek! :)
Mindkétszer szárazság jelezte a babót:)

Először feküdtünk le a barátommal, és nekem a legelső volt. És másnap este ilyen véres folyás volt a bugyimba. (Nem a szokásos). Mi lehet ez?

Ez lehet hogy a sz?zhártyám átszakadása miatt van? Vagy vmi baj van? Ugye semmiképp sem a terhesség elsõ jele? Ugye mással is megtörtént már? Köszönöm elõre is az értelmes válaszokat!

Legjobb válasz: Védekeztetek?

Védekeztetek?
Elvesztetted a szüzességed azért, de védekezni nem ártott volna.
A kérdező hozzászólása: Igen védekeztünk, de azthiszem miután levette a gumit, még utána tovább csináltuk picit, de azt nemtudom hogy bennem élvezett volna el. Vagy azt éreztem volna? de akkor biztos azért? mert egy nap eltelt azóta hogy megtörtént:/
Akkor mégsem védekeztél.Ha beléd rakja gumi nélkül lehetsz terhes, de tüneteid még nincsenek másnap, csak két hét múlva.
énis ugyan igy voltam mint te elsõnek voltam a barátommal és másnap kicsi fér jött belõlem megijedtem elmentem dokihoz és azt mondta h ez a természetes ha egy kicsi vér jön belõled vagy az aktus napján vagy másnap ez a szûz hártya átszakitása miatt történik és semmi baj ja és azt nem érzed szerintem ahogyan elmegy benned.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! :)
Szerintem felcsinaltak kicsim :c

Ma megujjaztak (elöször ) és utána egykicsi barna folyásom volt! Az mitöl volt?

Legjobb válasz: A szûzhártya sérült meg picit valószínûleg és a száradt vér színe barna ugyebár.

A szûzhártya sérült meg picit valószínûleg és a száradt vér színe barna ugyebár.
A kérdező hozzászólása: köszi
Az attó függ. Szûzlány vagy? Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: szûz 15
Nem lehet, hogy durván csinálta és azért? Fájt is, vagy elélveztél inkább?
A kérdező hozzászólása: lehet nem fáj csak folyásom volt de már elmult köszi a válaszokat

Sötétsárga, vagy talán enyhén barna folyás rosszat jelent? 6 hetes vagyok, holnap megyek először dokihoz. Kis pöttynyi volt.

Legjobb válasz: Sajna jelenthet rosszat is. Nekem a 7-ik héten volt ilyen és az egyik iker babám elment.

Sajna jelenthet rosszat is. Nekem a 7-ik héten volt ilyen és az egyik iker babám elment.
A kérdező hozzászólása: Óóó, sajnálom, ami Veled történt. Most izgulhatok holnapig :(((
Nem azért irtam, hogy izgulj. Az amúgy sem tesz jót. Az is lehet hogy azért fordult elõ mert épp megjött volna vagy mert peteérésed lenne.
Nekem is volt, és "csak" gomba volt. A vetélés inkább sötétbarna, v véres szerintem. Én 13 hetes vagyok, és sokszor van sárgás, világos barna folyásom, csak 12 hét elõtt nem akart a doki semmit felírni rá. De ha nem görcsölsz, vagy vérzel ne aggódj a vetélés miatt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!