Találatok a következő kifejezésre: Elmult a vasárnap ma (7 db)

Elmult a pém vasárnap ma gőrcsőlők és fehér folyásom van. mit jelent?

Legjobb válasz: Lehet, hogy baba van a dologban. .)

Lehet, hogy baba van a dologban. .)
Elképzelhetõ, hogy terhee lettél!

Múlt vasárnap megjött, aztán pénteken, mikor elmúlt szeretkeztem a barátommal, igaz elég szűk voltam, és felsértett gondolom, mert fájt is, meg vérzett. Most vasárnap megint jött valami barnás váladék, és még ma is. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Azt mondtad, hogy felsértett és véreztél. Ez a barnás folyadék lehet a sebgyógyulásod következménye. Ha nem múlik el, akkor viszont elkaphattál valami fertõzést vagy rosszul gyógyul a seb. Akkor irány a doki!

Azt mondtad, hogy felsértett és véreztél. Ez a barnás folyadék lehet a sebgyógyulásod következménye. Ha nem múlik el, akkor viszont elkaphattál valami fertõzést vagy rosszul gyógyul a seb. Akkor irány a doki!

Vasárnapra nem várom, tegnap iszonyatosan görcsöltem és barnáztam, mára teljesen elmúlt, lehetett ez a beágyazódás?

Ma vagyok a 15 dpo-n, 17 napra jön meg mindig ovu utána.

Legjobb válasz: Inkább hormonális problémának tûnik.

Inkább hormonális problémának tûnik.

A menstruációm (amióta menszeszelek) átlagban 7-8napos, most vasárnap megjött a bajom, és mára teljesen elmult! Ez nem lehet gond?

3gyermeket szültem,de még 3 napig sosem tartott,minimum 6 napos ciklusaim vannak,csináltam tesztet bár védekezünk ami negativ lett.másrészt mindig "nagyon"szoktam vérezni,most meg szinte alig vérezgettem...

Legjobb válasz: Lehet semmi gond, de azért ez is a test egyik jelzése lehet, úgyhogy egy vizit a dokinál nem árthat meg. Ha jövõ hónapban is ilyen lesz, akkor viszont mindenképp nézesd meg magad.

Lehet semmi gond, de azért ez is a test egyik jelzése lehet, úgyhogy egy vizit a dokinál nem árthat meg. Ha jövõ hónapban is ilyen lesz, akkor viszont mindenképp nézesd meg magad.
Elolvasnád végre a tájékoztatót? 7 napot kell kihagyni, pontosan. Mindegy, hogy mikor jön meg vagy múlik el a vérzés.

Mitől lehet? A múlthónapban 34 napra, most meg 40 napra jött meg. Sajnos nem is tartott sokáig. Megjött vasárnap és 7főn este elmúlt, majd szerdától újra pecsételtem péntekig. MA megyek a dokihoz.

Legjobb válasz: Sok minden okozhatja. A legjobb, hogy elmész a dokihoz. A homonális zûrzavartól kezdve a babáig, betegségekig bármi. Így nem is találgatnék, a dokid megfogja mondani.

Sok minden okozhatja. A legjobb, hogy elmész a dokihoz. A homonális zûrzavartól kezdve a babáig, betegségekig bármi. Így nem is találgatnék, a dokid megfogja mondani.
A kérdező hozzászólása: nem akarok találgatni, hisz ma megyek dokihoz. csak érdekelt, h esetleg valaki járt-e már így.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!