Találatok a következő kifejezésre: Elmondjam neki szeretem (57 db)

Elmondjam vagy ne? Elmondjam neki h mennyire szeretem? V inkább próbáljam meg elfelejteni? Felolvassam neki a történetet?

Decemberbe szerelmes lettem egy fiúba tudom h igazi. Kézen fogva sétáltunk mondtam neki h a barátok nem fogják egymás kezét és megszoritota a kezem. Megnyilt elöttem, komolyan beszélgettünk végighallgattam, tanácsot v véleményt mondtam/adtam. Csak annyit mondott h egy angyal vagyok. Egész honapba vele voltam mindig hivott, filmeztünk és mondta h egyedül azért nem smárolt le mert nem kalandnak akar és több vagyok mint a többi ilyen kavargatós csajok.22-én elmondtam h tetszik és mondta h nem tudja mit tegyen mert van 2 lány (én és egy másik) és nem tudja kit válasszon. Szilveszterkor a buliba meglátott és oda jött ölelgetett, csókolgatott és azt mondta ne haragudjak megkérdeztem miért és azt mondta:mindenért. Rá 3 órára a másik csajjal smárolt és összejöttek (mint kiderült a csajt kiskora óta ismeri és a legjobb haverja huga. [engem 1 éve ismert,16 éves ) januárba elhivott és mondtam h job lesz ezt befejezni és h neki ott van a másik lány. Rá pár hétre felhivott és kérdeztem h Dóra (másik lány)? Vége. És mondtam bocsi nem megyek el utána 2 hét mulva megint felhivott h menjek el elmentem kivolttam miatta, leitattak és másal smároltam elötte. Rá 2 hónapra felhivott h miujság rég beszéltünk, talizhatnánk szombat. MEgkérdeztem h ketten v többen (buliba mentünk) mondta ugy ahogy én szeretném. Elmentem és beszélgettünk, elvoltunk. Mondta h van egy lány aki tetszik neki blablabla. Nem én voltam és nem is lett belöle semmi. Másnap megint elhivott mondtam h nem érek rá, bn?kkel leszek mondta vigyem el ?ket is. Elmentünk mikor máshoz beszélt folyton rámnézett. Elmentünk egy szorakozó helyre és mondtam h lépnem kell hamar mert utazok hnap. Mikor indultam megkkérdeztem nincs e kedve vkinek elkisérni és monda h háát nincs nagy kedve mondom okéé, de h mégis elkisér. Mondom miért kisérsz el ha nincs kedved rámmosolygott és azt mondta nem tudja.2 napja van bn?je. Fél éve ezt csináljuk. Leiram mindent dátum szerint ami történt és eljön ezen a héten hozzám. (persze ez a történet hosszabb mint amit itt leirtam, volt azóta pár barátom de nem tudtam ?ket ugy szeretni. Mer t ?t szeretem) 15/L

Legjobb válasz: Hát pedig ez egy köcsög gyerek, így a leírtak alapján. Téged pedig csak sajnálni tudlak, hogy beleszerettél.

Hát pedig ez egy köcsög gyerek, így a leírtak alapján. Téged pedig csak sajnálni tudlak, hogy beleszerettél.
Nem szeretnélek bántani, de 15 évesen nem lehetsz benne biztos, hogy Õ az igazi :) Elmondhatod neki, ha nagyon akarod, mit érzel és gondolsz, de nem hinném, hogy olyan lesz, mint a filmekben, hogy akkor otthagyja a lányt, összejön veled és éltek boldogan míg meg nem haltok. Ha ennyire nem tud dönteni, nem elég határozott, nem érdemes leállni vele kapcsolatra: ne rontsátok el a barátságot. Nekem is volt egy ilyen srác az életemben, úgy másfél éve, hogy folyton mást választottunk, pedig hittem, hogy mi összeillünk. Egyszer találkoztunk úgy, hogy meglátjuk hátha összeillenénk és hatalmas csalódás volt, plusz ha képes melletted mást választani, nem is egyszer, nem lehet igazán jó vége. Természetesen ez a Te döntésed és életed, mert késõbb lehet azt bánnád, hogy nem mondtad el. Neked kell látnod, megéri-e a barátságotok ezt a próbát. Sok sikert!
Nekem volt egy barátnõm, akivel hasonlókat csinált egy srác... Ha nem volt barátnõje, találkozgattak, de mindig mást választott aztán. És csak jóval késõbb mondta el a srác, hogy azért csinálta, mert nem akarta bántani a barátnõmet, akit túl kedvesnek, és törékenynek talált önmagához képest. Én azt mondom, hogy ha te szereted, az már régen nem barátság, és nem is lesz sosem. Te tudod, hogy mennyire szenvedsz miatta, hogy inkább elvagy a barátjaként, és végignézed, ahogy mással van, vagy pedig inkább ne is találkozzatok... De én elmondanám neki, mennyire fájt amit mûvelt, és rábírnám, hogy õszintén mondja el, mit érez irántam, mert ebben a bizonytalanságban megõrülök... Bármit is csinálsz, sok sikert! (:
Szerintem ez egy töketlen csávó, hogy nem tud dönteni...nem akarlak megbántani, de szerintem csak kihasznál :S Mintha egy játékbaba lennél, és azzal játszana kénye-kedve szerint..Szerintem próbáld meg nagyon gyorsan elfelejteni, vannak nála jobbak is...ne hagyd, hogy játszanak veled!!

Van egy lány tetszik nekem és ő ezt tudja de én nem tetszem neki és fiúja is van szerintetek elmondjam neki nem törődve a következményekkel hogy szeretem mert nekem ő az álom lány vagy ne kockáztassak és maradjunk barátok?

Legjobb válasz: 1.vesszõt tehetnél néha 2.Ha tudja,hogy tetszik neked, de nem tesz semmit, akkor változtatna valamin ha elmondanád neki, hogy szereted? Nem hiszem..akkor meg minek?

1.vesszõt tehetnél néha 2.Ha tudja, hogy tetszik neked, de nem tesz semmit, akkor változtatna valamin ha elmondanád neki, hogy szereted? Nem hiszem..akkor meg minek?
Magadból fogsz csinálni hülyét hidd el! Meg ha én lennék a lány barátja még meg is lennél taslizva. De azért sok sikert
Van pasija - nem tetszel neki. Ha hiányzik neked egy felesleges beégés ahhoz hogy elfelejtsd, akkor persze, mondd el neki.
1.Mondd el, legalább könnyebb a lelkednek, hogy õ is tudja. 2.Balra el.
Szerintem mond meg az igazat, hogy te nem tudsz barátként tekinteni rá. A többi majd csak lessz valahogy. :)

Mit tegyek, elmondjam neki, hogy szeretem?

Elég zavaros a sztori, kb másfél éve ismertük meg egymást az egyetemen, a vonzalom egybõl megvolt, de akko volt barátom, így csak haverok lettünk. De egyre jobban... sok idõt töltöttünk együtt, egyszer egy csók is elcsattant, aztán szakítottam (ekkor már fél éve ismertük egymást ezzel a sráccal).

Legjobb válasz: ne aggódj mindenki követ el hibákat és szerintem ha ennyire szereted ezt a fiút akkor ne habozz tovább, mutasd ki neki, hogy mit érzel, nem vesztesz vele semmit, és nem hiszem hogy csak szexre kellenél neki, hiszen elõtte is nagyon jól kijöttetek egymással, vonzódtok egymáshoz és nem csak külsõleg ez egyértelmû. harcolj a boldogságodért! :)

ne aggódj mindenki követ el hibákat és szerintem ha ennyire szereted ezt a fiút akkor ne habozz tovább, mutasd ki neki, hogy mit érzel, nem vesztesz vele semmit, és nem hiszem hogy csak szexre kellenél neki, hiszen elõtte is nagyon jól kijöttetek egymással, vonzódtok egymáshoz és nem csak külsõleg ez egyértelmû. harcolj a boldogságodért! :)


Megcsaltam a barátomat, de szeretem és ő is szeret engem nagyon. De olyan bűntudatom van. Elmondjam neki?

Legjobb válasz: Ha szereted, nem csalod meg. Legalább légy õszinte.

Ha szereted, nem csalod meg. Legalább légy õszinte.
Megcsaltad tehát nem szereted igazán, ennyi. Vegyél egy kutyát!
Ezt bebuktad, mivel ha szeretnéd, akkor nem csaltad volna meg. Szerintem mondd el neki, és hagyjon ott a fenébe.
ha megtudja és nem mondtad el neki, akkor egy gerinctelen alaknak fog tartani és úgy vág ki téged, hogy a lábad sem éri a földet. ezek után beszélni sem nagyon fogtok. ha nem tudja meg és nem mondtad el neki, akkor ugyanúgy fog szeretni téged. bízni fog benned, téged pedig belülrõl fog szétrohasztani ez a beteges titok. ha elmondod és mindent megteszel érte, akkor ki tudja? még lehet jó vége. azért szerintem jól körülírtad magad, hogy milyen alak vagy azzal, hogy megcsaltad. nehéz lett volna összezárni a lábad gondolom.
Hát elmesélek egy rövidke történetet! 16 voltam az elsõ páromnál, fél év után megcsaltam, upssz így szeretem úgy szeretem, nem mondom el neki, nem fog elõfordulni megint. Kb egy év múlva újra ez a történet.... Majd a 3. megcsalásnál, rájöttem arra amit az elõzõk is mondanak. Ha szerettem volna igazán, nem tudtam volna soha megcsalni. Így odaálltam elé, elmondtam mindent, õ megbocsájtott volna de én mondtam azt hogy nincs értelme mert aki egyszer megteszi, megteszi újra.
ha rá akarod terhelni a bûntudatodat, hogy õ érezze magát rosszul és ne te, illetve azt akarod, hogy soha többé ne bízzon meg benned, nos, akkor elmondhatod.
r.bi... Nem értem hogy lehet a legtöbb nõ ilyen nagy k...
Ha szereted akkor nem csalod meg. Ergo hazudsz amikor azt állítod, hogy szereted.
én azt mondom h ne! De az meg mellékes, h ha igazán szeretnéd nem csalod meg... ennyi... gondolkozz el azon h valóban szereted e, és nem csak mnodod hogy elhitesd saját magaddal és másokkal!
én 6 éve vagyok együtt a párommal de eszembe se jutott volna megcsalni . Ha már az embernek ezen jár az esze akkor inkább marjad szingli igy nem csalsz meg senkit ! Pedig én csak 14 éves voltam mikor össze jöttem a párommal! Igazuk van ha igazán szeretnéd nem csalnád meg , szerintem mondd el neki megbeszélitek hogy mi legyen ezután.
SZERETED A BARÁTODAT?ÉS AKKOR IS SZERETED AMIKOR A MÁSIK PASI TÖVIG BENNED VOLT?KÍVÁNCSI LENNÉK MIRE GONDOLTÁL KÖZBEN!?NEM SZERETSZ TE SENKIT CSAK ÖNMAGAD!

Van egy lány akit szeretek de nem tudom mit tegyek, hogy ezt hogy mondjam el neki? kedves velem, én vagyok az iskola legbátrabbja, az alakom is szép, de nem vagyok elég erős, hogy ezt elmondjam neki, nem fog menni, és elutasítani fog.

14 éves vagyok,és néha azt hiszem,hogy ő is odavan értem,mindig ő jár a fejemben,és egy kis erőre van szükségem,hogy elmondjam neki,ezért itt kérek tanácsot.idősebb vagyok nála,már próbáltam neki jelezni,hogy bejön,de úgy beszélt velem,mint a legjobb barátjával

Legjobb válasz: Gondold úgy, hogy ha nem próbálod meg és vége lessz a barátságnak esetleg ki fog hûlni akkor milyen rossz érzés lessz, hogy meg sem próbáltad, kb annyivel egyenlõ, hogy nem sikerült. Nekem úgy jött össze, hogy el vittem a falu környékén a lehetõ legszebb helyekre és legmesszibbekre, ölelgettem, majd egy nappal késõbb puszit is adtam, majd még késõbb mikor össze ölelkezve voltunk "véletlen" puszit adtam a szájára majd csók lett belõle, nekem az volt az elsõ és 17 voltam.

Gondold úgy, hogy ha nem próbálod meg és vége lessz a barátságnak esetleg ki fog hûlni akkor milyen rossz érzés lessz, hogy meg sem próbáltad, kb annyivel egyenlõ, hogy nem sikerült. Nekem úgy jött össze, hogy el vittem a falu környékén a lehetõ legszebb helyekre és legmesszibbekre, ölelgettem, majd egy nappal késõbb puszit is adtam, majd még késõbb mikor össze ölelkezve voltunk "véletlen" puszit adtam a szájára majd csók lett belõle, nekem az volt az elsõ és 17 voltam.
Leg elsõ voltam 17/F
A kérdező hozzászólása: nem hiszem, hogy menni fog!

Vasárnap egész délután/este együtt leszünk. Elmondjam neki, hogy szeretem?

Van egy srác,aki most 9.-es,de tavaly még a mi sulinkba járt és én totál beleszerettem,de ha szakított az egyik barátn?jével,akkor rögtön lett neki egy másik... Szóval sosem volt esélyem arra,hogy elmondjam neki,hogy mit érzek iránta. De most mintha talán én is bejönnék neki. Õ az egyik fiú osztálytársamnak a legjobb barátja és kitalálta,hogy összehozza azzal a lánnyal,aki tetszik neki.Megkért,hogy segítsek neki,mert azért csak én vagyok vele szinte egész nap és a lánnyal is jóban vagyok. Kitaláltuk,hogy Õ elhívja az osztálytársamat mozizni,én pedig elhívom vásárolni a lányt és a plázában 'véletlenül' találkozunk.Aztán valami hülye kifogással én le akarok lépni,de mivel már sötét lesz,ezért félni fogok egyedül és a srác(aki tetszik *.*) majd elkísér. Aztán a barátn?m és az osztálytársam majd ellesznek kettesben és majd beülnek mozizni,stb... Szóval így kb. egész délután és este vele leszek,mert anyáék nem lesznek itthon és mondta a srác,hogy talán mi is elmehetnénk valahova. Nem tudom,hogy ez most csak olyan baráti elhívás vagy azért teszi,mert tetszem neki. Tudom,hogy szereti váltogatni a barátn?it és nem szeretném,hogy kihasználjon... Mondjak neki valamit arról,hogy mit érzek iránta? 14L

Legjobb válasz: Ez olyan, akár egy film! :) Semmiképpen se mondd el neki az érzéseid!! Szerintem valószínüleg azért téged kért meg a srác erre a "feladatra", mert tetszel neki. Ez jó, de ne ess azonnal a karjaiba! Szépen lassan ismerjétek meg a másikat, próbálj egy kicsit elérhetetlen maradni, megmutatni, hogy te nem csak egy lány vagy a sok közül, hanem A lány! A legfontosabb, hogy legyél önmagad, és ne fecsegj túl sokat, lehetõleg kerüld a nagyon lányos témákat, mint shoppingolás, ruhák stb., és ne tárulkozz ki túlságosan! Így minden rendben lesz! De ha csak egy tanácsot akarok adni, akkor az ez: Legyél különleges! Sok szerencsét! 15/L

Ez olyan, akár egy film! :) Semmiképpen se mondd el neki az érzéseid!! Szerintem valószínüleg azért téged kért meg a srác erre a "feladatra", mert tetszel neki. Ez jó, de ne ess azonnal a karjaiba! Szépen lassan ismerjétek meg a másikat, próbálj egy kicsit elérhetetlen maradni, megmutatni, hogy te nem csak egy lány vagy a sok közül, hanem A lány! A legfontosabb, hogy legyél önmagad, és ne fecsegj túl sokat, lehetõleg kerüld a nagyon lányos témákat, mint shoppingolás, ruhák stb., és ne tárulkozz ki túlságosan! Így minden rendben lesz! De ha csak egy tanácsot akarok adni, akkor az ez: Legyél különleges! Sok szerencsét! 15/L
Semmiképp ne mondj neki semmit az érzéseidrõl.Egy fiú pláne ebben a korban nem szereti ha a lány oda van érte.Várd meg hogyan alakulnak a dolgok!Ha többet akar tõled szimpla barátságnál akkor majd úgyis alakulnak a dolgok maguktól nem kell feltétlenül szerelmet vallani csak érezzétek jól magatokat.Ha úgy látod bejössz neki és többet akar esetleg flörtölj vele, hogy lássa azért nem közömbös számodra de nem kell elsõre több.Csak ügyesen! Majd mesélj mi volt!
Tudom, hogy lassan egy éves ez a kérdés, de ez mindig aktuális: ha a kiszemelted karjaiba veted magad azonnal, azt fogja hinni, hogy téged könnyen meg lehet kapni. Persze nem arra célzok, hogy otromba módon utasítsd el! Játssz vele, szemezzetek! Az igazi nõkért (akikbõl egyre kevesebb van) harcolni kell!
na, azóta volt valami ?
12-01 16:59 vagyok! semmiképp ne mond hogy "hozzá képest nincs esélyem".sokszor nem a külsõ számít!és ha ilyen jól elvoltatok, ezután is jól ellesztek!szurkolok, hogy összejöjjetek :)
A kérdező hozzászólása: Ja, és a legjobb: Meséltem neki, hogy hülye vagyok fizikából és kémiából, mert eddig minden órán vagy aludtam vagy pedig facebookoztam és megígérte, hogy ha nekem is jó lenne, akkor néha tudna segíteni abban, hogy jobban megértsem a dolgokat. Szóval ez azt jelenti, hogy legalább heti 2-szer találkozni fogunk délutánonként.
A kérdező hozzászólása: Végül is nem mondtam el neki, hogy mit érzek iránta, mert tök jól elvoltunk így is... A barátnõmet meg az osztálytársamat ott hagytuk a mozinál, azután beültünk pizzázni egy étterembe, sétáltunk, vett nekem egy parfümöt és nyakláncot(kértem, hogy ne vegye meg...) és utána elmentünk hozzájuk, mert a szülei vendégségben voltak. Olyan jó volt ott lenni náluk, csak az a baj, hogy mesélte, hogy az egyik volt barátnõje megint össze akar jönni vele :/ Sokak szerint én is jól nézek ki, de ahhoz a csajhoz képest semmi nem vagyok és ha összejön vele, akkor nekem annyi, nem lenne esélyem.
szerintem se mond el neki, max csat utalj rá, de azt se szavakkal, hanem viselkedéssel, de ne túlózd el! az elõttem válaszolók mindent leírtak.sok sikert.és tényleg, majd írj hogy mi volt :) 14/L
Második vagyok!Egyébként az elsõ válaszoló nagyon szépen leírta, ott a pont! Hidd el én is átmentem ezen! 23 éves, 5 hós kislány anyukája
Utolsó válaszolónak tökéletesen igaza van!!!

Van egy srác kit kiskorom óta ismerek és nagyon jó haverom.Pár évvel ezelött rájöttem hogy többet érzek iránta mint barátság. Elmondjam neki, hogy szeretem?

De nem tudom hogy ? is így érez-e?:S Próbáltam kisebb jeleket adni, de ? nem vette észre! Félek elmondani neki a dolgot mert lehet nem tetszek neki és csak csalódok vagy a barátságunk is rá mehet, azt meg nem szeretném! Mikor kettesben vagyunk sokat szoktunk beszélgetni de nem merek kezdeményezni!

Legjobb válasz: Ez egy nagyon nehéz helyzet. Neked kell eldöntened, hogy kockáztatsz-e, de ha odáig eljutottál, hogy más véleményét kéred, akkor valószínûleg elég erõsek az érzelmeid. Én azt mondom gondold végig és ha tényleg úgy érzed vonzódsz hozzá, kezdeményezz. Ha ne így teszel, akkor más megszerzi magának és mindig is bánni fogod. Nyilván benne van a pakliban, hogy elveszted a barátságát is, de ez nem biztos. Nekem van olyan ismerõsöm (nõ), aki lefeküdt a gyerekkori legjobb barátjával, többször is és a barátságuk mind a mai napig töretlen, túl tudtak lépni ezen. Sok szerencsét!

Ez egy nagyon nehéz helyzet. Neked kell eldöntened, hogy kockáztatsz-e, de ha odáig eljutottál, hogy más véleményét kéred, akkor valószínûleg elég erõsek az érzelmeid. Én azt mondom gondold végig és ha tényleg úgy érzed vonzódsz hozzá, kezdeményezz. Ha ne így teszel, akkor más megszerzi magának és mindig is bánni fogod. Nyilván benne van a pakliban, hogy elveszted a barátságát is, de ez nem biztos. Nekem van olyan ismerõsöm (nõ), aki lefeküdt a gyerekkori legjobb barátjával, többször is és a barátságuk mind a mai napig töretlen, túl tudtak lépni ezen. Sok szerencsét!
Kérdezd meg mert késõbb meg fogod bánni!
Mindenképp kérdezz rá, rövid az élet és lehet hogy késõbb nagyon megbánod hogy nem kérdezted meg!
A kérdező hozzászólása: Szilveszter este megkérdeztem de nem mondot semmi konkrétat...csak az a furcsa hogy azóta kerül engem és nem is szól hozzám és nem tudom mi baja lett:S A haverjai is nagyon bunkók lettek velem... Szerintetek ez mit jelent?
szerintem nem jösz be neki!De probálj vele beszélni és ha meghalgat akkor mond el neki hogy attol még lehetek barátok hogy ez történt
miért sírsz? a szerelem nem egy szomorú dolog
Szerintem mondd el neki.Ha annyira jó barátok vagytok akkor meg fogja érteni hogy szereted.Semmi szégyellni való nincsen abban ha szereted.
A kérdező hozzászólása: De az ha nem viszonozzák...és személyesen mondjam meg?
A legjobb személyesen. És azt is mondd meg, hogy ha nemet mond, akkor is barátok maradtok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget aranyosak vagytok :)
Húúúú! Tudom, h régen volt, de lett vmi? Elmondtad, és akkor mit mondott? Leírod a sztorit? Légyszi! Köszi!

Szörnyű dolog történt velem a párom távolléte alatt, nem bírom feldolgozni elmondjam neki, vagy mit tegyek, gondolkodtam azon hogy elszököm az országból de szeretem és imádom a többi lent.!?

a férjem nagymamája tőlünk 250 km-re lakik,nem tudtam elmenni vele 5 napra mert dolgoznom kelett sajnos egy enyhébb szívinfarktusa volt a nagymámájának, de hála Istennek jól van 75 évesen is virul.. :) na de nem ez a lényeg hanem amig távol volt a párom átmentem munka utám anyósomhoz (már tintás volt eléggé..)és vitába keveredtünk megvádolt engem azzal hogy félre lépek és félti a fiát stb..hiába tiltakoztam hajtotta hajtotta.. és olyan nagyot odavágott a fülemre hogy a 4.napja nem hallok rajta hozzá teszem én rá se emeltem a kezem.. ha ez nem lenne elég megfenyegetett azzal hogy telebeszéli a fia fejét mindenféle mocskosággal és szétszakít minket 6 év házasság után ha nem fizetek neki 250ezer forintot holnap után jön haza a párom nemtudom mit tegyek félek kimenni az utcára segítséég!!!!!!

Legjobb válasz: Tényleg félrelépsz? Mert ha nem, akkor mitõl félsz tulajdonképpen? Menj szépen orvoshoz (esélyesen kilyukadt a dobhártyád). Nem kell feljelenteni az anyóst, ha nem akarod, de a lelet legyen meg, hogy se férjed, se az anyósod ne tudja kétségbe vonni a sérülésedet. Plusz azért, hogy orvosi kezelést is kapjál... Aztán szépen hívd fel a férjed, és meséld el neki, mit csinált az anyja, a 250 ezer forintos kéréssel egyetemben (már csak azért is, mert a 250e nem csak a te pénzed, hanem a férjedé is, ha jól tévedek). Komolyan nem értem ezt a kérdést...

Tényleg félrelépsz? Mert ha nem, akkor mitõl félsz tulajdonképpen? Menj szépen orvoshoz (esélyesen kilyukadt a dobhártyád). Nem kell feljelenteni az anyóst, ha nem akarod, de a lelet legyen meg, hogy se férjed, se az anyósod ne tudja kétségbe vonni a sérülésedet. Plusz azért, hogy orvosi kezelést is kapjál... Aztán szépen hívd fel a férjed, és meséld el neki, mit csinált az anyja, a 250 ezer forintos kéréssel egyetemben (már csak azért is, mert a 250e nem csak a te pénzed, hanem a férjedé is, ha jól tévedek). Komolyan nem értem ezt a kérdést...
MI A TÖKÖM A KÉRDÉS???? 4(!) napja nem hallasz és nem mész orvoshoz???? ne legyél már hülye!!!
ha a párod ezután sem hinne neked, én kib..sznám, húzzon anyucihoz! de menjél orvoshoz!
Késõ DE ez kellett volna: látlelet, feljelentés és szólsz a párodnak róla!
Miközben mész az orvoshoz látleletet vetetni, felhivod a férjedet és elmondod neki mi történt. aztán látlelettel rendõrség, szipirtyót feljelenteni.
na hallod, ha kérdés, hogy elmondd-e vagy elhúzz az országból, akkor kb anyósod szintjén állsz.
Ilyen létezik :O ????? Ne fizess egy petákot se !!! Orvoshoz mindenképpen menj el . Én leutaznék a helyedben a párom után és ott elmondanék neki mindent !Ezelõtt milyen volt a kapcsolat anyósoddal ? Párod mennyire anyuci pici fia ? Úgy értem , mennyire befolyásolható ? Reméljük nem hiszi , hogy csak kitaláltad ezt a történetet ! Lesz ami lesz , ezt ne titkold !
Ez kamu, hülyeség..ilyen buta nem lehet valaki, mint te.
17 évesen mentél férjhez? o_O
KAMU!!!! Vége van mára a sulinak, mi?
"megoldjuk remélem és aza vén szipirtyó odakerül visza ahol a fele életét leélte .... :(" Te még is hogy képzelted ezt el? Orvoshoz nem mész, rendõrségre nem mész be.. Semmit sem csinálsz csak siránkozol.. Számítasz rá hogy besétál a rendõrségre és megmondja hogy jó napot szeretnék pár évet börtönben ülni mert ezt meg ezt tettem?
hát nem a legjobb családhoz kerültél az biztos..
ÉS TE EGY ILYEN CSALÁDBA AKARSZ TARTOZNI? 1. anyódod megvert 2. pénzt követel 3. olyan a kapcsolatod a pároddal, hogy már elõre borítékoltad, hogy nem állna ki melletted. 4. ilyen família közelébe sem mennék, nemhogy beházasodjak, majd a saját gyermekeimet is kitenném ezeknek.
A kérdező hozzászólása: nem nem hagyom magamat ha a párom nem áll ki melletem mehet a francba az tuti csak legyek erõs na ez meg a holnapi nap és jön haza már nem birom nélküle !!!!!! megoldjuk remélem és aza vén szipirtyó odakerül visza ahol a fele életét leélte .... :( pedig nem tettem semmit ahol tudtam/tudok segitek neki és az se jo..
Szépen menj el az anyóshoz, és vigyél vagy felvevõs telefont vagy diktafont, és mindent vegyél fel.Csak kezdj beszélgetésbe: Hogy tudja "anyuka" amivel megfenyegetett, a kért pénzt nem tudom odaadni mert...akármit kitalálsz.mond a felvételre hogy szereted a férjed és nem szeretnéd hogy hazudozzon össze vissza.Hozd fel a megverést is.Az öregasszony biztos kap az alkalmon és megint szitkozódik, meg a fejedhez vág mindent. Te csak légy higgadt és tereld úgy a beszélgetést hogy a múltkori esetre is kitérjetek, ezzel igazolod a párodnak hogy ez már egyszer megtörtént.És ott a bizonyíték.Ennyi.Ha ezek után sem hisz neked akkor kampó
Van egy sejtésem, hogy a mama perui indiàn....el ne menj!! Vegyél fel mindent telefonra, rendõrség (bár már azok is az indiánok mellett àllnak:((
El kell mondani a párodnak....nem tudsz mit csinálni.
nyilván nem vagy ártatlan, ha még az országot is elhagynád... ez vagy kamu, vagy te vagy az utóbbi hetek legbutább kérdezõje.
Te annyira súlyosan hülye vagy kérdezõ, hogy nincsenek rá szavak. Azért nem hallasz, mert beszakadt a dohhártyád. Orvoshoz kell menned, aztán feljelentést tenni. Felfogod ezt? Felnõtt ember vagy egyáltalán??? istenem, én kiégtem ettõl a kérdéstõl, nem nem neeeem....
He dikk mán itt beszélsz ki engem te szégyentelen!!!! Holnap kettéhasítom a másik füled is oszt adsz még 120 ezret. Csak kapjalak el csaje! Üdv: a drága anyósod
dikh anyus üsük szét a száját kapjuk elfele mijaz hogy a fiacskáddal szorakozik ez a szajha he !!!!!! megborítom nekem is ad 70 ezret a liba
Aha, nekem is feltûnt, hogy a név és szám alapján 22-23 éves lehetsz, hat év házassággal. Érdekes, bár ehhez nekem semmi közöm. Még ha nem is látszik rajta, akkor is biztosan szóba került, hogy cigány származású. Akkor meg ne haragudj, de tudtad hova házasodsz és azt is, hogy a férjed egy mama kis fia. Jelentsd fel és vetess látleletet. Ennyit tudsz tenni.
Ez vagy kamu, vagy iszonyat terrorban él a Kérdezõ. Ha nem hallok, akkor azonnal orvoshoz megyek, nem agonizálok otthon 4 napig basszus... Miért vag yilyen béna, Kérdezõ??
Orvos, látlelet. Pont ahogy a többiek mondták. De egyvalamit nem értek: minek mentél át hozzá? Fõleg a múltja és az eddigi viselkedését ismerve.
El kell menni anyós pajtáshoz, telefont diktafonra állítva megbeszélni vele, hogy mikor és hogyan akarja a pénzt.
Elõzetesben úgy sem tud átkozni szóval ne parázz, orvos+rendõrség..vagy fizess és tûrj, ezek a lehetséges opciók vannak.
A kérdező hozzászólása: 2 év után ismertem meg a szüleit és a páromon nem látszik a származása hál Istennek...nagyon balhésak az anyósom pl összvissz 28 évet ült Kalocsán !!!!
A kérdező hozzászólása: segítõ válaszokra várok nem ócsárolásokra..köszi szépen 6 éve hûséges vagyok és a jobb oldalon a fülemre nem hallok tisztán csak visszhangokat
Tehat anyós ütött meg es neked kellene fizetni??.? Okos egy no.... Ne foglalkozz vele.
Nem értem, nem vagy olyan jó viszonyban a férjeddel, hogy elmondd neki mi történt? Én bizony azonnal felhívtam volna az eset után. Fülészetre pedig menj el sürgõsen, már aznap menned kellett volna, ott azt is mondd, el, hogy mi történt.
Azonnal menj orvoshoz, mert nagy valószínûséggel átszakadt a dobhártyád a halatalmas ütéstõl. Talán helyre lehet hozni de lehet, hogy nem! Kérj egyúttal látletet, vagyis legyen nyoma annak, hogyan szerezted ezt a szörnyû sérülést. Elmondásod szerint anyósod iszik. Ezt nyilván a férjed, az õ fia is tudja. Ha igen, akkor azt is, hogy ilyenkor minden kitelik tõle, mert nem ura önmagának. Feltétlen mondd el a párodnak úgy, ahogy történt. Anyósodnak pedig ne adj egy vasat se! Ha a férjed szeret, ismer téged, melléd fog állni. Ha ezek után is az anyját pártolná és pénzt is adna neki, nos akkor ne tagaszkodj többé hozzá. Menj csak ki az utcára, semmi rosszat nem tettél. Inkább vagy áldozat, mint bûnbak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen nagyon a segítségeteket ezen õrlöm magam senkinek nem mertem elmondani, hát a párom az olyan szinten anyu pici fia hogy azt else tudnátok képzelni azt teszem amit mondtok nem fogok rettegésbe élni egy ilyen mocskos nõ miatt
Menj orvoshoz ez a legfontosabb! Mond el a párodnak mi történt, ha nem hisz neked, akkor pakolj és hagyd ott!
Érdekes 4 napig nem hallasz és nem mész orvoshoz? Most ez vagy egy gyenge trollkodás vagy hülye vagy és egyik sem jó...
Ilyen buta ember nincs, ez már az életképtelenség határa. LOL Ne menj orvoshoz semmiképp, sõt nyomban fizess az alkesz maminak, és reménykedj, hogy legközelebb is csak negyedmillát kér a piára.
Szerintem a pénzt is be tudod bizonyítani neki. Szervezd meg az anyóssal, hogy meg van a pénz, át szeretnéd neki adni. A férjed pedig legyen "láthatatlanul" a közelben és a saját szemének higgyen.
1. Menj orvoshoz, látlelet, stb. 2. Menj be a rendõrségre, mondj el mindent, majd õk tájékoztatnak a további lépésekrõl ill. adnak tanácsot az ügyben úgyis.
Orvoshoz mindenképp menj el, ha szerencséd van, nem maradandó a károsodás, de minél tovább vársz, annál nagyobb esélyed van arra, hogy örökre megsüketülsz arra a füledre! Látleletet is kérj. ha a párod ennyire nem hisz neked, titokban csinálj hangfelvételt a telefonoddal, ha az anyóshoz mész. Már legyen odaléptetve, hogy csak a gombot kelljen megnyomnod, amivel indítod a felvételt. Elõtte törölj ki minden fölösleges képet, videót, játékot stb., ami a helyet foglalja. És szándékosan tereld a beszélgetést kényes témákra, például erre a zsarolásra... De meg ne említsd félelmedben, hogy hangfelvételt csinálsz, mert még bedobja a telefonod a WC-be, és ezentúl sokkal óvatosabb lesz!
Ne legyél már ennyire hülye! Ha nem teszel semmit, akkor tényleg az vagy! Menj orvoshoz, mondd el a párodnak, ezt nem lehet következmények nélkül hagyni! Ha pedig a párod ebben a szituban nem áll ki melletted, akkor az nagyon nagy baj, akárhogy is anyuci pici fia, akkor láthatod, mennyire lehet számítani rá a bajban...
A kérdező hozzászólása: de az anyósom eredeti cigány és tud átkokat is oláh cigányok és veszélyesek annak örülök nem késsel támadt rám !!!
A kérdező hozzászólása: átkokat szór és akire eddig átkozott mind bejött!!!!!! és ha ez a sors vár rám nekem se anyám, se apám testvérem meghalt 2 éve gyermekem nincs egyedül félek ellenük
Átkokat? :D Amúgy mikor összejöttél pároddal gondolom tudtad, hogy romák, akkor most ezen ne pattogj!
OMG
A kérdező hozzászólása: köszi szépen mindenkinek..de nem tudjátok milyen mocskos ez a nõ .. a párom meg sajnos anyuci pici fia lesz midnig éss még azt is elhiszi neki hogy zöld az ég és kék a fû.. nem hinne nekem szerintem a párom..nem azért mert nem szeret hanem azért mert, anyukája a mindene nem tudna elképzelni róla ilyet pedig még sok mocskosság ül benne

Elmondjam neki, hogy szeretem vagy inkább ne?

14 éves lány vagyok és a fiú akiről most írni fogok szintúgy 14 éves:) A fiúval nagyon jóban vagyunk..mindennap beszélünk telefonon, heti 2x minimum találkozunk.. Formailag mi csak barátok vagyunk..:(..mindig elmondja hogy mennyire gyönyörű, okos, kedves, aranyos, cuki, elbűvölő, stb..vagyok..és utána azt mondja hogy annyira sajnálja hogy bármennyire is szeretné nem tud szeretni(szerelmesen)..ezen kívűl van egy másik velünk egy idős lány akit ő annyira szeret és olyan fontos neki csak a csaj elutasította már vagy 100x.. Ja és ami még fontos lehet hogy a fiú jobban óv mindentől mint az összes apa..Na meg persze ha valaki csúnyán mer nézni rám vagy egy rossz szót mer szólni akkor simán agyonüti ha azt szeretném..persze ezt nem szeretném,:) Egyébként a fiú azt gondolja hogy én csak barátként gondolok rá, pedig szerintem én már sokkal többet érzek iránta mint barátság..csak ezt félek elmondani neki..félek hogy nem viszonozná..:( Mit kellene tennem?..Õ mit érez irántam?:o

Legjobb válasz: elmondta hogy mit érez irántad hogy csak barát vagy stámárá mert bármennyire is szeretné nem érze irántad szerelmet ami amúgy sem úgy mûködik h na most eldöntöm hogy szerelmes leszek. talán nem is kéne neked bevallani mert ezek alapján úgysem viszonozná ink ha tudod tartsd meg csak barátnak és találj rá az igazira aki nem õ lesz

elmondta hogy mit érez irántad hogy csak barát vagy stámárá mert bármennyire is szeretné nem érze irántad szerelmet ami amúgy sem úgy mûködik h na most eldöntöm hogy szerelmes leszek. talán nem is kéne neked bevallani mert ezek alapján úgysem viszonozná ink ha tudod tartsd meg csak barátnak és találj rá az igazira aki nem õ lesz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!