Találatok a következő kifejezésre: Elmentem nagy és (92 db)

Megvígasztalnál? Iskola időben úgy terveztem, hogy nem vasalom a hajamat, de elmentem fodrászhoz és baromi sokat vágott belől, és nagyon de nagyon megritkította.

És most vasalnom kell minden egyes alkalommal mint tavaly. az összeomlás határán vagyok.

Legjobb válasz: Miért kell vasaljad a hajadat ? Azt hiszem nem vagy tisztában a saját életeddel : a vasalás szárazzá teszi a hajat, megtöri a végeket és a törött végeken már semmi sem segit, csak az olló. Tudom, hogy sajnálod és hogy nem tudatosan száritottad ki a hajad, de csak te tehetsz róla, hogy lekellett vágni, mert ha szép egészséges lett volna akkor valószinûleg nem vágott volna olyan sokat. Most pedig ne vasald többet, legyen több eszed és inkább vigyázz rá. Heti 1x rakjál pakolást, a többi a te dolgod ( mert én pl. hetente csak 1x-2x mosok hajat, de mindenkinek a saját szokásai maradjanak ) Ne száritsd tovább, mert nem tudom hova akarsz jutni, de ebbõl semmi jó nem lesz hosszú távon !!! Kapischi ?

Ne vasald, jobban jársz, hagyjad hagy nõljön meg, ha angyon akarod vasalni, akkor csak ritkán, max, heti 1x ! többször semmiképpen!
Miért kell vasaljad a hajadat ? Azt hiszem nem vagy tisztában a saját életeddel : a vasalás szárazzá teszi a hajat, megtöri a végeket és a törött végeken már semmi sem segit, csak az olló. Tudom, hogy sajnálod és hogy nem tudatosan száritottad ki a hajad, de csak te tehetsz róla, hogy lekellett vágni, mert ha szép egészséges lett volna akkor valószinûleg nem vágott volna olyan sokat. Most pedig ne vasald többet, legyen több eszed és inkább vigyázz rá. Heti 1x rakjál pakolást, a többi a te dolgod ( mert én pl. hetente csak 1x-2x mosok hajat, de mindenkinek a saját szokásai maradjanak ) Ne száritsd tovább, mert nem tudom hova akarsz jutni, de ebbõl semmi jó nem lesz hosszú távon !!! Kapischi ?
Nagyobb gondod sose legyen.... -.-" Ezért összeomlani.. vicc.
Ez poén???
ha nem tetszik, hordj parókát
De nagy problémád van hallod! -.-
szerintem poén... nekem is minden nap vasalnom kell, mindjárt lelkibeteg leszek gyorsan....
Lehet Hõvédõ termékeket kapni(pontosan erre a célra, de nem tudom mennyire hatásos- mert még nem használtam )...Nézz szét Rossmannba Viszont tényleg nem jó ötlet megint vasalnod. Elhiszem, hogy ritkított és hogy sokat vágott le.De más megoldás is van. Pl zselé. . Állítsd kifele, vagy ahogy akarod ahogy jól állna. De semmiféleképp ne használj vasalót! Én is megjártam vele nagyon! És majdnem olyan helyzetben vagyok, mint te. Mert nekem is most elég sokat vágott a hajamból, de annyit nem ér meg, hogy megint elkezdjem vasalózni! Ja és tehetsz rá pakolást egy héten a hajadra.Az is sokat segít.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. Deee ha meg nem vasalom ki, akkor meg mintha nem lenne hajam. komolyan. Nem olyan göndör, hanem olyan összevisza nem jól kinézõ undorító göndör, amirõl lerí, hogy áolatlan.
Ha már eleve göndör, akkor miért nem veszel egy göndörítõ spray-t, és akkor maradna eredetiben, csak szebb lenne?! Fújj rá hajfény spray-t, és mehetsz is!
A kérdező hozzászólása: jovan sajnálom engem zavar.. most vagy írsz egy megoldást, vagy vigasztalsz, de iylen kommentekre komolyan semmi szükség. Gondolom te sem örülnél, ha mondjuk lány vagy nemtudom derékig érõ hajad van azt egyszer csak a válladig ér és nem is áll jól. Te kilennél bukva? gondolom igen. errõl ennyit. köszönöm a válaszokat.

Kismamák! Tegnapelőtt töltöttem a 33. hetet. Tegnap elmentem ultrahangra, és azt mondta a doki, h kicsi a babám! Ti mit mondtok ezekre az adatokra? Nagyon megijedtem. Ha kicsi is akkor lehet nagy baj?

BPD: 82 mm, TAD: 79 mm, AC: 250 mm, FL: 58,6 mm. Súly: 1900 gr.

Legjobb válasz: Sikerült is sajnos. De már megnyugodtam. Köszönöm.

A kérdező hozzászólása: Sikerült is sajnos. De már megnyugodtam. Köszönöm.
nekem is 35+4 naposan megnézték mert elindult, 2600 grnak hozta a gép, azt mondták inkább leállítják, mert koraszülött lenne, meg kicsi is. Nna két hét múlva meglett 3400 (!) grammal és 47 cm-vel....
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod. Nem akarok izgulni, sem félni de úgy megijesztett a doki, ráadásúl több 1 éve elvesztettünk már egy babát és nem élném túl én sem és a férjem se ha valami baj lenne. Olyan bunkók eggyes dokik:( és a fogadott dokim meg pont most nyaral.
Az enyémnek is hasonló méretei voltak - inkább úgy mondom ekkorának mérték - aztán a 40. héten 4 kilóval és 57 centivel született. Addig meg végig azt hallgattam, hogy pici lesz.... Még csak 33 hetes vagy, a babára csak most jön a java! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!
Súlya, jó. Talán annyi hogy nem valószinü, hogy nagy lesz, 4 kiló vagy fölötte. De szerintem azt nem baj. :) Lepény érettsége normális, nekem is II-es volt a második terhességnél 32 hetesen. A 3 sorban lévõ adatokat nem ismerem. Ha kicsinek látja, akkor érdemes 1-2 hét múlva újra uh-ot nézni. Ott látják hogy fejlõdik-e. A mérés pedig lehet pontatlan. Nekem mérték már a kisfiam 36. héten 3600 grammnak, a 39. héten 3650-nek. Aztán a 40. héten megszületett 4200 grammal. És hallottam már olyat is, akinek a 36. héten született a babája, 1900 grammal, és teljesen egészséges.
Nekem 2500grammra saccolták 4 nap mulva mikor szültem 3250gramm volt. 8 hetes kiscsaj anyuja
A kérdező hozzászólása: :)
Nyugi nekem a 38. Hetes uh- on azt mondta a doki, hogy na ez a gyerek nem lesz max 2800 gramm, három napra rá megszületett 3120 gr és 50 cm-el.
Hülye egy doki lehetett, de nem lesz semmi baj!Az orvosok mindig csak a frászt hozzák az emberre...
A kérdező hozzászólása: Igen sokan ezt mondják. Köszönöm:)

Elmentem utazni és a barátnőm belepiszkált a neveldés játékaimba ( Ebnevelde és a Howrse tanya próbáljátok ki! ) És ez nekem nagyon rosszul esett. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mit tegyél? Emeld fel a fejed a gép mögül, és vedd észre, mennyivel fontosabb és izgalmasabb dolgok is vannak, mint ezek a hülye játékok. Nem mondom, kell néha agyatlan kikapcsolódás, de az már gond, ha túlságosan komolyan veszed.

Mit tegyél? Emeld fel a fejed a gép mögül, és vedd észre, mennyivel fontosabb és izgalmasabb dolgok is vannak, mint ezek a hülye játékok. Nem mondom, kell néha agyatlan kikapcsolódás, de az már gond, ha túlságosan komolyan veszed.
HÁny éves vagy? 8-11 évesen még joggal sértõdsz meg de ha több vagy akkor kicsit gyerekes. De akár hány éves is vagy nem tudsz mást csinálni mint megkérdezni tõle hogy mire volt jó majd megbocsájtani neki.
Nõj fel! :)
Sajnos az emberek többsége ilyen, nem kérdez, utasít!Ami neked fontos az másnak lehet gyerekjáték.
Ismerem ezeket a gyerekeket, én is 10 leszek és ez azért van nõvérem mert irigy rád.Ha jobb az övé, ha nem jól esik neki, hogy nem tetszik neked.Nem akarlak titeket egymás ellen fordítani titeket de szerintem ez a probléma.És az elõzõ kérdezõk néhánya:Ezeknek bátorításra van szüksége és nem Nõj fel kiírásokra pláne akkor mikor az élet kort se lehet tudni.
Hát úgy pötyögd be, hogy legközelebb ne tudja kilesni. Csinálj neki saját profilt, ahol nevelgetheti a saját állatait. Ez nem a témához kapcsolódik, de azon mosolygok, hogy jobb a helyesírásod, mint sok felnõttnek itt a GYIK-on. :)
A kérdező hozzászólása: Mert amikor nála vagyunk mindig kilesi.
Szerintem 2 külön okból csinálhatta 1 lehet hogy segíteni akart 2 vagy direkt megakart bántani szerintem kérdezd meg tõle miért csinálta csk kérdezd meg tõle de miért tudja a jelszavadat???
A kérdező hozzászólása: 9 éves leszek, még nem tudok felnõni. :(
A kérdező hozzászólása: Szerintem eddig viki tudt válaszolni a legjobban.

Múlt héten elmentem szoliba és van 4-5 nagyobb anyajegyem, amit bekentem napvédővel még itthon. Mire odaértem szépen elkenődött és most nagy fehér foltok vannak rajtam! További szolival ez hozzábarnul majd?

Mit csináljak, hogy eltűnjenek? Menjek 3-3 percekre, hogy a fehér részt jobban megfogja?

Legjobb válasz: Én nem mennék a helyedbe se szoliba se napra mert egyre több anyajegyed és szemölcsöd fog jönni... de te tudod. Akkor ne használj napvédõt, ha mindenhol barna akarsz lenni, inkább vágjál ki sebtapaszokból olyan formájú és nagyságú darabokat, mint az anyajegyeid és azzal tapaszd le. Sokan alkalmazzák. De én nem mennék szoliba, meg fogod bánni.

Én nem mennék a helyedbe se szoliba se napra mert egyre több anyajegyed és szemölcsöd fog jönni... de te tudod. Akkor ne használj napvédõt, ha mindenhol barna akarsz lenni, inkább vágjál ki sebtapaszokból olyan formájú és nagyságú darabokat, mint az anyajegyeid és azzal tapaszd le. Sokan alkalmazzák. De én nem mennék szoliba, meg fogod bánni.

Nagyon sűrgős, elmentem nyaralni és valószínű kaja miatt ki jött pár extra méretű patti. Van pár napom hogy eltüntessem őket és utána a pirosság is elmúljon. Mit ajánlotok?

Bármi jöhet, b?rgyyógyra nincs id?m a gólyatábor miatt !

Legjobb válasz: Gõzõlés, tonizálás, pakolások: tej+élesztõ vagy reszelt uborka+hintõpor. A patikat kenjed be pl.: neogranormonnal.

Gõzõlés, tonizálás, pakolások: tej+élesztõ vagy reszelt uborka+hintõpor. A patikat kenjed be pl.: neogranormonnal.
Nekem ez jött be egy éjszaka alatt letisztult a fejem, bár nekem nem extra patik voltak csak átlagosak, de sok... Szóval: Gõzöltem kamillás víz fölött aztán pedig az új Garnier- aminek olyan gumis sörtéi vannak. Aztán pedig sima tinitonik.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! a 2.válaszolónak: a tinitonikra nem tettél rá semmi hidratálü krémet?és meddig gõzöltél?
Kb 30- 40 percig gõzöltem, nem tettem hidratálót, azt nem szoktam azonnal csak másnap reggel. De néha még azt is szoktam, hogy nem tinitonikkal kenem le, hanem nyugtató tonikka, az baromi jó, ha problémás abõröd szerintem szerezz be egyet. Remélem sikerül eltüntetni a patikat, sok sikert! :)
Szia! Na sikerült eltüntetni õket?
A kérdező hozzászólása: elmentem a gyógyszertárba adtak salicil alkoholos oldatot az szárítja.de most a hidratáló krémem fogyott el...:( még nem gõzöltem csak radír, tonik meg krém. de nagyon rendes vagy, hogy így segítettél, és viszonylag már szebb az arcom :)
felfázás miatt. pár hete velem is ugyan ez volt mert felfáztam a villamoson. Sumetrolim-ot szedtem és elmúlt.
egyértelmûen orvoshoz kell menni mert ez nem játék. több oka is lehet akár vesekõ is bár szerintem akkor görcsölnél. szóval orvos!
A kérdező hozzászólása: köszi
Igen, ez nem játék kb. 9-10 éves lehettem amikor velem ez történt, és kórház lett a vége. Nem hiszem, hogy felfázásnál véres a vizelet, inkább csak többször kell menned. Asszem a vesémmel volt vmi gáz, de már nem nagyon emlékszem, mert iszonyat régen volt. Úgyhogy irány a doki.
A kérdező hozzászólása: na mostmár megijedtem!
A kérdező hozzászólása: de bizt h fel is vagyok fázva mert csíp a vizelet meg elég gyakran járok
jó, de akkor is orvos :D szakembernek kell kivizsgálnia mitõl lehet ez és hogyan mivel kell kezelni. megijedni azért nem kell.
nekemis ez volt, menj orvoshoz és kapsz rá antibiotikunot ezt a coli baktérim okozza

15 hetes vagyok, eddig semmi problémám nem volt. Ma mentem a nőgyógyászomhoz hogy viszem neki a leleteket. Vizsgálat előtt elmentem pisilni és erősen barnás pirosas lett a wc papir. Nagyon megijedtem, most mire számithatok?

15 hetes vagyok,eddig semmi problémám nem volt. Ma mentem a n?gyógyászomhoz hogy viszem neki a leleteket. Vizsgálat el?tt elmentem pisilni és er?sen barnás pirosas lett a wc papir. Bementem a dokihoz,megvizsgált azt mondta nem kell az ördögöt a falra festeni de holnap menjek be uh-ra hogy él e még a baba,és innen szigorú pihenés. Nagyon félek. Volt már valaki igy és nem lett semmi baj? Vagy számitsak a legrosszabbakra? Tudom nem tudjátok megmondani mi lesz holnap,de aki már járt igy azzal mi lett? Segitsetek nagyon megvagyok ijedve,mert tavaly szeptemberben volt már egy missed ab.-om.:-(((

Legjobb válasz: És nem csinált a doki uh-ot? Vagy talán ott nála nincs készülék? Ne idegeskedj szerintem, én a terhességem elsõ két hónapjában (most én is 15 vok) szinte folyamatosan rózsaszínezgettem, volt amikor két napig szabályszerûen véreztem és semmi probléma nem volt. Ne idegeskedj, az a lényeg!! Nyugi, bár tudom, könnyû ezt mondani. Én elég sok helyrõl hallottam azt, hogy terhesség alatt elõfordul a vérezgetés, fõleg ha épp a menstruációs idõbe vagy, mert a szervezeted emlékszik arra, hogy mikor kéne hogy megjöjjön. Ne izgulj, szerintem nincs semmi, fõleg ha nem is görcsölsz.

És nem csinált a doki uh-ot? Vagy talán ott nála nincs készülék? Ne idegeskedj szerintem, én a terhességem elsõ két hónapjában (most én is 15 vok) szinte folyamatosan rózsaszínezgettem, volt amikor két napig szabályszerûen véreztem és semmi probléma nem volt. Ne idegeskedj, az a lényeg!! Nyugi, bár tudom, könnyû ezt mondani. Én elég sok helyrõl hallottam azt, hogy terhesség alatt elõfordul a vérezgetés, fõleg ha épp a menstruációs idõbe vagy, mert a szervezeted emlékszik arra, hogy mikor kéne hogy megjöjjön. Ne izgulj, szerintem nincs semmi, fõleg ha nem is görcsölsz.
sajnos 2 vetélésen vagyok túl kûlönbözö okok miatt . 3-dik terhességnél én is bepecsételtem gondolhatod hogy megijedtem , szerencsére nem lett semi baj és most van egy4 hós babám. inkább a 12 -dik hétig veszélyesebb a helyzet. utánna már sokal kisebb az esély a vetélésre . légyszi ird meg mit mondott a doki.
szerintem sincsen semmi gond! nalam is elofordult a terhesegem elejen mindennap vereztem, mondtam a dokimnak is azt mondta ha nem eros a verzes es nem, gorcsol erosen a has akkor semmi gond nincsen aztan az egyik naprol a masikra abba maradt a verzes nyugi az idegeskedessel tobbet artasz a babanak nyugodj meg es pihenj sokat!
Remélem nem lett gond! Jelentkezz, hogy mit mondtak!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Hála égnek nincs semmi gond. Elmult a pecsételés is a baba rendben van. Persze az aggodalmam nem mult el azért, nem értem az ilyesmi mitõl van. Dolgozni már nem mehetek ugyhogy 5 hónap pihi:-)

Tisztelt Doktor úr! Kb. 1 hónapja nagyon viszket a szeméremtestem elmentem orvoshoz és ovestin krémet írt fel. A tájékoztatóra az van írva, hogy akinek mellrákja volt az ne használja nekem 9 évvel ezelőtt az volt. Megkérdeztem az orvost, hogy mitévő legye

Tisztelt Doktor úr! Kb. 1 hónapja nagyon viszket a szeméremtestem elmentem orvoshoz és ovestin krémet írt fel. A tájékoztatóra az van írva, hogy akinek mellrákja volt az ne használja nekem 9 évvel ezelőtt az volt. Megkérdeztem az orvost, hogy mitévő legyek, az volt a válasz, hogy valamivel meg kell gyógyítani, mert már majdnem sebesre vakartam magam. Kérdezem nincs más lehetőség, mert félek, de ezt sem bírom már elviselni

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Akinél az előzményben melldaganat miatti kezelés szerepel, ott valóban nem szabad alkalmazni az említett készítményt. Helyette a természetes alapú, hormonmentes Cikatridina kúpot javaslom. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Akinél az előzményben melldaganat miatti kezelés szerepel, ott valóban nem szabad alkalmazni az említett készítményt. Helyette a természetes alapú, hormonmentes Cikatridina kúpot javaslom. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Kb. 1 hónapja nagyon viszket a szeméremtestem elmentem orvoshoz és ovestin krémet írt fel. A tájékoztatóra az van írva, hogy akinek mellrákja volt az ne használja nekem 9 évvel ezelőtt az volt. Megkérdeztem az orvost, hogy mitévő legye

Tisztelt Doktor úr! Kb. 1 hónapja nagyon viszket a szeméremtestem elmentem orvoshoz és ovestin krémet írt fel. A tájékoztatóra az van írva, hogy akinek mellrákja volt az ne használja nekem 9 évvel ezelőtt az volt. Megkérdeztem az orvost, hogy mitévő legyek, az volt a válasz, hogy valamivel meg kell gyógyítani, mert már majdnem sebesre vakartam magam. Kérdezem nincs más lehetőség, mert félek, de ezt sem bírom már elviselni

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Akinél az előzményben melldaganat miatti kezelés szerepel, ott valóban nem szabad alkalmazni az említett készítményt. Helyette a természetes alapú, hormonmentes Cikatridina kúpot javaslom. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Akinél az előzményben melldaganat miatti kezelés szerepel, ott valóban nem szabad alkalmazni az említett készítményt. Helyette a természetes alapú, hormonmentes Cikatridina kúpot javaslom. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!