Találatok a következő kifejezésre: Elmentem bőrgyógyászhoz. van (3 db)

Elmentem bőrgyógyászhoz. Ez van írva az epikrízisbe: a genitális régióban a preputiumon a fék területés apró berepedés, mely vissza-visszatér, keressen urológust. A fitymával van gond, mi vár rám?

19 éves fiú vagyok és kicsit tartok ett?l!

Legjobb válasz: Ne félj elöször csak úgyis megvizsgál! Ilyen esetben általában mütétet szoktak javasolni, mely a fityma eltávolitását jelenti, de ha nem annyira komoly, akkor mütét nélkül megoldható a baj.

Ne félj elöször csak úgyis megvizsgál! Ilyen esetben általában mütétet szoktak javasolni, mely a fityma eltávolitását jelenti, de ha nem annyira komoly, akkor mütét nélkül megoldható a baj.
Kerestem neked egy linket, ahol bõvebb informáciot kapsz az elõbb leírtakról: http://korulmetelve.extra.hu/pdf/fiatalokkerdesek.pdf Elsõ válaszoló vagyok:)

Ez lehet AIDS? 1-2 hete hólyagok jöttek ki rajtam a bal oldalamon. Elmentem bőrgyógyászhoz azt mondta ez övsömör. Kaptam antibiotikumot és b vitamint. Semmit sem mondott, hogy ez mitől van csak meg volt lepődve, hogy 21 évesen ki jött rajtam.

Azt sem mondta, hogy menjek vissza vagy bármi.Beteg sem voltam,most sincs semmilyen fizikális bajom,nem érzem magam rosszul nem vagyok lázas sem.Csak ezek a hólyagok vannak,de ezek fájnak.Olvastam egy két cikket és az övsömör lehet az AIDS egyik tünete is.Nagyon meg vagyok ijedve annak ellenére is,hogy tartós párkapcsolatban élek,mert a mai világban már ki tudja...Ez lehet az AIDS kezdő tünete?Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Ha annyira parázol az AIDS miatt,akkor tessék elmenni egy vérvételre.Kimondottan az aids vizsgálatot kérni. Mindjárt meg is nyugodsz. Egyébként csak halkan jegyzem meg,hogy az övsömör már pár évesen is kialakulhat a gyermekeknél.Nem feltétlenül az aids egyik tünete..(ahogy a tüdõgyulladás sem,pedig sok aids-es tüdõgyulladást is elkap)

Ha annyira parázol az AIDS miatt, akkor tessék elmenni egy vérvételre.Kimondottan az aids vizsgálatot kérni. Mindjárt meg is nyugodsz. Egyébként csak halkan jegyzem meg, hogy az övsömör már pár évesen is kialakulhat a gyermekeknél.Nem feltétlenül az aids egyik tünete..(ahogy a tüdõgyulladás sem, pedig sok aids-es tüdõgyulladást is elkap)
Talán elmész egy HIV-tesztre, és ki fog derülni. Amúgy nem valószínû. De bármi lehet, ahogy te magad is mondtad. Innen sem én, sem az AIDS kutatásában kimagasló eredményeket elért professzor SEM fogja tudni megmondani.
No PARA! De ne menj közösségbe, mert fertõzöl. Valahol olyan hylen járhattál ahol bárányhimlõ járvány volt, illetve olyan beteg aki fertõzõ volt, de még nem jöttek ki a tünetek. Az övsömör és a brányhimlõ virusa ugyan az. Ugy, hogy maradj nyugton. S ha ennyire parázol menj el anonim AIDS szûrésre.
Lehet. Most erre mégis mit írjunk?
Mert ha utánanézel az övsömörnek általában nincs is más tünete.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van...csak hirtelen nem tudtam mit tegyek annyira tehetetlennek érzem magam és megijedtem.Holnap el is megyek orvoshoz megkérem, hogy járjunk utána.Köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Egy kicsit megnyugodtam köszi!Mindig a legrosszabbra gondolok.Csak azt furcsálltam, hogy semmi más tünet nincs, semmim nem fáj és beteg sem voltam.
Már nem azért, de az AIDS nem két hét alatt alakul ki. A HIV fertõzés után akár 5-10 év is eltelik, mire kialakul. Hacsak nem k.rtál már 15 évesen agyba-fõbe minden rossz k.vával gumi nélkül, akkor nem valószínû, hogy HV fertõzött vagy. De ha ennyire parázol, menj el szûrésre. Egyébként ha AIDS.es lennél, észrevennéd. Ugyanis nem az övsömör lenne az egyetlen gondod. Összeszednél mindenféle fertõzést, daganatos betegségek alakulnának ki nálad stb.

Nemrégiben elmentem bőrgyógyászhoz, mert nagyon sok pattanásom van és már valamit muszáj volt felíratnom. Az orvos a Sotret nevezetű gyógyszert írta fel. Mik a gyógyszerrel kapcsolatos észrevételek a hatást illetően?

(Pár napja szedem, és nem voltam még wc-n) Ez lehet a gyógyszer hatása gondolom.. Csak mellékesen.))

Legjobb válasz: Én azt mondom hogy a gyógyszer nem jó megoldás, az életmódváltás jobban bejön. Én szedtem, nos sorolomm, a látásromlástól a szemszárasságig, szédülés, ajulás, stb és ezt mind 4 szem beszedése után már produkálta. Akkor hiába volt elég drága ment a kukába. És életmódot váltottam, nem tünt el mind de lényegesen csökkentek.

Én azt mondom hogy a gyógyszer nem jó megoldás, az életmódváltás jobban bejön. Én szedtem, nos sorolomm, a látásromlástól a szemszárasságig, szédülés, ajulás, stb és ezt mind 4 szem beszedése után már produkálta. Akkor hiába volt elég drága ment a kukába. És életmódot váltottam, nem tünt el mind de lényegesen csökkentek.
A kérdező hozzászólása: Jó rendben. Remélem beválik, mert elég csúnya az arcom, és már nagyon sok mindent kipróbáltam. Köszönöm szépen!

