Találatok a következő kifejezésre: Elmentem a a lányhoz akit (11 db)

Ha elmentek wc-re hogyan törlitek ki a popsitokat hogy ne legyen kondenzcsikós a bugyitok, főleg azok a lányok akik tangát hordanak?

Legjobb válasz: A kondenzcsikó érdekes állat lehet:)). Minden más kondenzcsíkos. De a lényeg: Természetesen jó alaposan. Néha megnézheted a papírt, hogy tiszta-e mert akkor jó munkát végeztél.

A kondenzcsikó érdekes állat lehet:) ). Minden más kondenzcsíkos. De a lényeg: Természetesen jó alaposan. Néha megnézheted a papírt, hogy tiszta-e mert akkor jó munkát végeztél.
"kondenzcsikós" :D Az milyen állat? :D
Úgy, hogy rendesen kitörlöm :D
úgy h normálisan kitörlöm??addig törlöm míg nem tiszta teljesen a papír. Te tán szarosan hagyod?
fürdés utan el kell menni zuhanyozni!legalábbis illene!
A száraz törlés nem sokat ér, még ha tiszta a papír akkor sem. Nem véletlenül találták fel a bidét. Amúgy tényleg zuhanyzás, v. nedves törlõkendõ kell.
Már miért nem ér sokat a száraz törlés? :D Jó hogy már nem beöntést adjunk magunknak...
Mi köze a kérdésnek a szellentéshez? :D
Miért nem elég a száraz törlés? Próbáld ki mind a kettõt, rájössz.
Kipróbáltam, nem jöttem rá. Ugyanolyan tiszta lett a seggem.
Alaposan, elölrõl hátra.
"fürdés utan el kell menni zuhanyozni!" Zuhanyzás után pedig újra egy gyors fürdés. Kondenzcsikós. Best of GYIK :D
Már nagyon régóta nedves wc papírt is használok, így soha nincs olyan problémám, amirõl írsz. Már annyira természetes a használata, hogy ma már el sem tudom képzelni nélküle. Persze bidé jobb lenne, de arra nincs mód.
Otthon meg szoktam mosakodni, máshol nem nagyon szeretek nagyvécézni, de ha mégis muszáj, mindig van nálam egyenként csomagolt nedves popsitörlõ.
elsõ, te a fürdõkádba szokták kakilni? fürdés után zuhanyzás? de ha úgy értetted, hogy kakilás után zuhanyzás: vécépapírról még nem hallottál?
nedves törlõkendõ és/vagy a bidé csodákra képes
Nedves torlokendot hasznalok a vece utan.
hát, nekem sikerülni szokott száraz törléssel is...nem igazán értem, hogy miért nem elég. egyértelmûen addig törlöm, míg száraz nem lesz.

Fiúk! Ha óvszerrel szexeltek, akkor elmentek a lányba?

Legjobb válasz: há' jóhogy' amúgy mért ne tenném? akkor minek van rajtam?:D

há' jóhogy' amúgy mért ne tenném? akkor minek van rajtam?:D
Persze, ez az óvszer lényege.
Nem, akkor az ovszerbe megyek el. Ha nem hasznalok ovszert, akkor meg vagy elmegyek a lanyba, vagy nem:)
Az óvszerba megyünk el, arra való.
Arra való.
Ha nagyon termekeny idoszakban vagyok (menstruacio elott 1 het) akkor inkabb kihuzza elelvezeskor
6-os menzesz elõtt 2 (!) héttel vagy a legtermékenyebb passzban!
így is úgy is gumival csináljuk... #6
Nem, olyankor az óvszerbe megyünk el.
igen
Nõk hülyítésbõl kitûnõek!
Nem. Ha abszolút nem akarok tõle semmit, akkor miért hü.lyítsem? Akkor megyek el vele, ha valami megfog benne :D
Dehogy megyek el. Mi a fenének menjek egy olyannal randira, akitõl semmit nem akarok? Én eléggé biztos vagyok magamban. Tudom az elsõ percben, hogy ki az, akivel a késõbbiekben semmi nem lehet. Akiben látok esélyt, azzal nyilvánvaló, hogy elmennék, de aki már az elején kizárt, azt minek hülyítsem?
Illik elmenni, aztán utána döntötök közösen.
Pontosan úgy, ahogy az elõttem lévõk írták. 21L
Randi után derül ki, hogy akarok-e tõle valamit. Ha csak meglátom az utcán honnan tudjam, hogy milyen is valójában? Persze, ha kicsit sem jön be nem megyek randira sem, mert nincs az a belsõ tulajdonság ami megszépítene egy (számomra) csúnya férfit.
Igen. Mert, ha megismerem kicsit jobban, lehet rájövök arra, hogy õ az igazi. Külsõ nem a legfontosabb, pláne, ha a pasi átlagos és nem csúnya. 22l
A kérdező hozzászólása: megtudnatok indokolni?Hogy elteljen az ido vagy mert nincs jobb dolgod?
A férfiaknak semmi sem jó. Ha nem megy el a csaj, akkor meg picsognak, hogy mekkora szemét ribanc még egy esélyt sem bírt adni. Aztán jönnek ide kiírni a századik unalmas, szánalmas kérdést: "Most akkor próbálkozzak még?"
Hogy nem akar veled (még?) találkozni. Lehet félénk.
vagy egyáltalán nem akar, kérdezz rá msn-en
meg különben is a haverod minek kellett oda?? helyébe lehet én is azt mondtam volna, h nem érek rá
hát odamész, minden bejelentés nélkül, mikor mondjuk zuhanyzik vagy hasmenése van vagy bármi... ne csodálkozz h leráz... és a haverodat is hagyd inkább otthon

15 éves srác vagyok. Múlt héten pénteken elmentünk, a haverokkal sörözni egy vendéglőbe, volt egy lány is akivel kimentem a vendéglő elé, elvoltunk meg minden. (? )

Jött 3 cigány srác, és az eggyik full részeg volt, a másik meg oda jött és elkezdett keménykedni, és adott egy egyenest az állkapcsomba.Szerintetek mit tegyek ha máskor is belém köt? Gázspray-vel lefújhatom? Igazából én attól félek, hogyha valamit teszek vele akkor jönni fognak sokan és szétütnek.(?)

Legjobb válasz: A legjobb, ha elfutsz. Tudom elég bénán hangzik, de ebben az országban nincs annyi jogunk az önvédelemre, mint Amerikában. Ha lesprézed akkor is te szívsz minimum rád száll az egész banda, de akár rendõrségen is feljelenthetnek.

A legjobb, ha elfutsz. Tudom elég bénán hangzik, de ebben az országban nincs annyi jogunk az önvédelemre, mint Amerikában. Ha lesprézed akkor is te szívsz minimum rád száll az egész banda, de akár rendõrségen is feljelenthetnek.
Szerintem hatásosabb cucc kellene, hadd pusztuljon a férgese...
A kérdező hozzászólása: Oké én ezeket értem, de akkor is ha mér ilyent csinál a f*sz akkor kapja meg. Csak az a gáz, hogy fosok egy kicsit, ha rámszállnának: /

Az iskolámból pár ember, köztük én is elmentünk külföldre egy hétre, egy másik iskolába. Az egyik lánnyal aki a sulimba jár megismerkedtem, nagyon sokat beszéltünk, jól alakultak a dolgok. Nem akar semmit?

Amint a sulinkba visszaértünk már csak nagyon ritkán beszéltünk, persze észrevettem hogy sokat figyelt. Facebookon beszélgettünk, számát is megadta. Felhívtam megbeszéltünk egy találkát de a végén le kellett mondanom mert sürgős dolgom volt. Most meg ha írok neki facebookon akkor elolvassa, de nem ír vissza. Tegnap hívtam telefonon de nem vette fel. Smst is írtam. Nem akar semmit? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Hát, nem túl szép az a sürgõs dolog... Szerintem kell egy kis idõ neki, és ha túl sok idõ kell, akkor hagyd szépen a francba... Lehet, hogy élvezi, hogy most te gyötrõdsz, míg a lemondott találka miatt õ szomorkodott... (kölcsön kenyér vissza jár alapon) Ha úgy van egyszerûen írj egy üzit, hogy meglátogatod és pár perc múlva legyél ott nála, olyankor, amikor biztos, hogy otthon van... Te amúgy hány éves vagy? Te amúgy hány éves vagy

Hát, nem túl szép az a sürgõs dolog... Szerintem kell egy kis idõ neki, és ha túl sok idõ kell, akkor hagyd szépen a francba... Lehet, hogy élvezi, hogy most te gyötrõdsz, míg a lemondott találka miatt õ szomorkodott... (kölcsön kenyér vissza jár alapon) Ha úgy van egyszerûen írj egy üzit, hogy meglátogatod és pár perc múlva legyél ott nála, olyankor, amikor biztos, hogy otthon van... Te amúgy hány éves vagy? Te amúgy hány éves vagy
*az utolsó mondat nem szándékosan ment kétszer
A kérdező hozzászólása: 15/f
szerintem is javasolj egy újabb találkozót, ha arra sem ír vissza, akkor kezdheted te is hanyagolni :P majd számolj be a fejleményekrõl

Lányok, ha elmentek valakivel 2. randira, akkor az jelzés h szeretnétek többet is a fiútól?

Vagy az még egyáltalán nem jelenti azt?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem jelenti azt. Legalább is nem nagy mértékben.Viszont szimpatkus vagy neki és szeretne jobban megismerni, dehogy egy pár lesztek-e ez még nem a 2. randitól függ.

Egyáltalán nem jelenti azt. Legalább is nem nagy mértékben.Viszont szimpatkus vagy neki és szeretne jobban megismerni, dehogy egy pár lesztek-e ez még nem a 2. randitól függ.
nálam nem jelenti azt! ha vki elhiv randira azért megyek el h ne sértõdjön meg, és nem azért mert akarok tõle valamit!
Nálam ez nem így van!Abban az esetben megyek el vele második randira ha tényleg tetszik, illetve eltudom vele képzelni komolyabban is, ha nem akkor megmondom neki, hogy sajnálom, de ez nem fog mûködni, vagy h jobb lenne inkább csak barátságot tartani...
Ha én második randira megyek, akkor külsõleg mindenképp bejön a srác, belülrõl meg hát ugye kevés egy alkalom, hogy megismerjünk valakit. De mindenképp érdekel és ha minden jól megy, akkor el tudnék képzelni vele egy kapcsolatot:) 18/L
Szerintem meg már egyenes az út, de ha még húzni akarjátok egymás agyát akkor jó játékot hozzá.

Lányok, ha láttok 1 jóképű srácot vagy elmentek egymással szemben az utcán, akkor félrenéztek, vagy belenéztek közvetlenül a szemébe?

Vannak lányok, akik belenéznek a szemembe, viszont akadnak akik, direkt oldalra néznek, de az arckifejezésükön látszik valami izgalmas, mintha bejönnék nekik, csak "kéretnék" magukat.

Legjobb válasz: Nálam változó. Legtöbbszzör félre, de ha társaságban vagyok és bátrabbnak érzem magam akkor a szemébe. De akkor is csak rövid ideig, és utána félre xd

Nálam változó. Legtöbbszzör félre, de ha társaságban vagyok és bátrabbnak érzem magam akkor a szemébe. De akkor is csak rövid ideig, és utána félre xd
Pasi vagyok. Ha látok egy jó csajt az utcán én bizony mélyen bele nézek a szemébe. Van mikor õ is visszanéz, van mikor nem (vagy mert zavarban van vagy mert rondának talál, ki tudja).
ránézek, futólag, kedvesen, de próbálok nem sokat idõzni rajta :)
Én azt szoktam csinálni, hogy: 1; ha valakivel beszélgetek elkezdek nevetni és utánna megmagyarazom neki. 2; ha egyedül vagyok, akkor meg úgy csinálok, mintha telefonálnék. Mind a kettõre odafigyel a fiú.
Igen! Azt, hogy zavarba vagyunk, mert tetszik a srác! :)
Pontosan. Csak nem e szerencsés szerepébe kerültél?
Nagyon is! :) Tetszel a nõnemûnek! :) én a sztori lány szerepébe vagyok:/ de ha fejre állnèk azt sem venné észre:/ remélem te nem ilyen vagy a csajjal :)

Lányok! Vonaton, nyilvános helyeken elmentek wc-re? Ha igen akkor rá is ültök a wc ülőkére, vagy hogy oldjátok meg a dolgotokat?

Legjobb válasz: Ha menni kell, hát menni kell...de csak a kis dolgaimat végzem ott... Soha nem ülök rá, sõt hozzá se érek... Feléguggolok, annyira magasan, amennyire csak lehet és mehet....

Ha menni kell, hát menni kell...de csak a kis dolgaimat végzem ott... Soha nem ülök rá, sõt hozzá se érek... Feléguggolok, annyira magasan, amennyire csak lehet és mehet....
elmegyünk ha muszáj, de nem ülünk rá
Csak fölé guggolok, soha nem érek hozzá. Vonaton a kilincset is pzs-vel fogom meg. Normális helyeken (pl. Meki, vendéglõ, munkahely) nem, de ott sem ülök rá a wc-re. Sõt, ha nem családtag használja otthon a wc-t, azt is azonnal áttörlöm Domestosszal, 2 perc alatt megvan. Nem, nem vagyok tisztaságmániás õrült, csak kaptam már el a tulajdon wc-men a barátnõm gombáját.
Ha lehet, kerülöm az ilyen helyeket... Most viszont az egyetem miatt koliba kényszerültem, és hát elég érdekesek a higiéniai viszonyok. Szóval most tanév közben minden nap guggolva pisilek. Mikor néha hazavetõdöm, tök furcsa, hogy leülhetek a wc-re :D
nem ülök rá sose, csak kis dolgot végzek. Kollégiumban meg kirakom az ülökét vécépapirokkal, ellötte letörlöm:Ð sokáig tart de inkább ezt választom mint a betegségeket:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!