Találatok a következő kifejezésre: Elmentem a a lányhoz (39 db)

3 éve volt egy csajom és elmentem vele bulizni pár napja. Sajnos sikerült megbántanom, odamentem hozzá hogy megbeszéljük a dolgot de nem jól ment és elkezdet könnyezni a szeme ez miért van? Elsőként a lányok válasza érdekel.

Legjobb válasz: Az elsõ válaszadó nagyon vicces XD Jót nevettem. Na már most. Nekem mint lánynak totál egyértelmû a dolog. Érzett irántad valamit, sõt talán még szerelmes is volt beléd és nagyon megbántottad akármit is tettél. Ha nekünk lányoknak érzelmileg nagyon fáj valami, akkor elõfordul, hogy sírunk, fõleg ha nagyon mély érzéseket táplálunk egy másik személy iránt. És az rohadtul rossz, amikor pont az bánt meg, akit szeretünk.

Az elsõ válaszadó nagyon vicces XD Jót nevettem. Na már most. Nekem mint lánynak totál egyértelmû a dolog. Érzett irántad valamit, sõt talán még szerelmes is volt beléd és nagyon megbántottad akármit is tettél. Ha nekünk lányoknak érzelmileg nagyon fáj valami, akkor elõfordul, hogy sírunk, fõleg ha nagyon mély érzéseket táplálunk egy másik személy iránt. És az rohadtul rossz, amikor pont az bánt meg, akit szeretünk.
csak felkavartad benne a régi érzéseket, amiket talán nehezen hevert ki
Attól még, hogy a pasija is ott van nem fog másképpen reagálni. Megbántottad és neki ez fáj, így mutatja ki mit érez.
Lehet, hogy hagymaszagod volt.
A kérdező hozzászólása: szoktam fogat mosni!!!
A kérdező hozzászólása: léci normális választ írjatok ne ilyen marhaságokat
A kérdező hozzászólása: de ha az van pasija is és a pasija is ott volt akkor miért??
A kérdező hozzászólása: és most mit tegyek?
menj oda és lehelj rá még egyszer...

Fiúk! Ha óvszerrel szexeltek, akkor elmentek a lányba?

Legjobb válasz: há' jóhogy' amúgy mért ne tenném? akkor minek van rajtam?:D

há' jóhogy' amúgy mért ne tenném? akkor minek van rajtam?:D
Persze, ez az óvszer lényege.
Nem, akkor az ovszerbe megyek el. Ha nem hasznalok ovszert, akkor meg vagy elmegyek a lanyba, vagy nem:)
Az óvszerba megyünk el, arra való.
Arra való.
Ha nagyon termekeny idoszakban vagyok (menstruacio elott 1 het) akkor inkabb kihuzza elelvezeskor
6-os menzesz elõtt 2 (!) héttel vagy a legtermékenyebb passzban!
így is úgy is gumival csináljuk... #6
Nem, olyankor az óvszerbe megyünk el.
igen
Nõk hülyítésbõl kitûnõek!
Nem. Ha abszolút nem akarok tõle semmit, akkor miért hü.lyítsem? Akkor megyek el vele, ha valami megfog benne :D
Dehogy megyek el. Mi a fenének menjek egy olyannal randira, akitõl semmit nem akarok? Én eléggé biztos vagyok magamban. Tudom az elsõ percben, hogy ki az, akivel a késõbbiekben semmi nem lehet. Akiben látok esélyt, azzal nyilvánvaló, hogy elmennék, de aki már az elején kizárt, azt minek hülyítsem?
Illik elmenni, aztán utána döntötök közösen.
Pontosan úgy, ahogy az elõttem lévõk írták. 21L
Randi után derül ki, hogy akarok-e tõle valamit. Ha csak meglátom az utcán honnan tudjam, hogy milyen is valójában? Persze, ha kicsit sem jön be nem megyek randira sem, mert nincs az a belsõ tulajdonság ami megszépítene egy (számomra) csúnya férfit.
Igen. Mert, ha megismerem kicsit jobban, lehet rájövök arra, hogy õ az igazi. Külsõ nem a legfontosabb, pláne, ha a pasi átlagos és nem csúnya. 22l
A kérdező hozzászólása: megtudnatok indokolni?Hogy elteljen az ido vagy mert nincs jobb dolgod?
A férfiaknak semmi sem jó. Ha nem megy el a csaj, akkor meg picsognak, hogy mekkora szemét ribanc még egy esélyt sem bírt adni. Aztán jönnek ide kiírni a századik unalmas, szánalmas kérdést: "Most akkor próbálkozzak még?"

Mennyire veszélyes az, hogy elélvezés után még szeretkezek a lánnyal avval a gumival amibe elmentem?

Legjobb válasz: ha a péniszed "összemegy", akkor lecsúszhat a gumi, és így a lány teherbe eshet.. amúgy is veszélyes... minden egyes szeretkezésnél új gumit használjatok

ha a péniszed "összemegy", akkor lecsúszhat a gumi, és így a lány teherbe eshet.. amúgy is veszélyes... minden egyes szeretkezésnél új gumit használjatok
Lehetõleg ne próbáljátok ki. Mondjuk énnekem még megmarad az erekcióm elélvezés után, de akkor sem tartom biztonságosnak.
A lehetõ legveszélyesebb!!! Olvastad már a gumi használati utasítását??? Oda van írva, hogy rögtön ki kell venni. Hogy miért? Mert a pénisz zsugorodni kezd és a sperma kifolyhat, a gumi akár benn is ragadhat. Ha apuka akarsz lenni, csináld csak, de elõtte kérdezd meg a párod, szeretne-e anyuka lenni.
élvezés után a férfi szervezete nyugtatót termel és ennek hatására élvezés után kb 10 percig nem vágysz a sexre
Nem tudom, még nem voltam senkivel sem.
nem fordul elõ, hogy elõbb. mindig a nõé az elsõ 30+
Igen, szívesen kielégítem a lányt is.
Általában a lány élvez el elõször, de ha véletlenül nem így lenne, akkor természetesen be is fejezem amit elkezdtem, csak úgy nem lennék képes magára hagyni :)
Nem voltam még senkivel de az 100% hogy kielégíteném utána a lányt is.
Igen, ha az a lány a szerelmem. Persze néha elõfordulhat fáradtság, de még akkor is szívesen tenném.
Nem az a kérdés, hogy végigcsináljátok-e, vagy nem, hanem az, hogy ugyan azzal a lelkesedéssel. Én ezen sokat tûnõdtem. Valójában nem. Nem ugyan az a lelkesedés. Ebbõl a párom nem vesz észre semmit persze, de akkor már csak egy darab hús, nem pedig egy nedves punci. Ilyen nagyon ritkán fordul elõ, pont ezért, tehát ügyelek arra, hogy õ menjen el elõbb. Ez 95%-ban sikerül is.
sajnos az én pasimnak az az elsö, hogy ö kielégüljön de amikor nyalásra vagy ujjazásra kerülne a sor akkor ō fáradt meg fáj a foga ezért még ha netán csinál is valamit velem azt olyan unottan csinálja hogy nekem megy el a kedvem és minden szexnek veszekedés a vége, és még az önbizalmamat is elvette teljesen már arra is gondoltam h nem tetszek neki vagy van neki más de mindig mondja h ez butaság meg szeret már egypárszor szakitottunk is nemcsak ez végett de mégis mindig visszajön

Elmentem a csaladommal egy benti furdohyelyisegbe, ahol tobben voltak, en eppen beteg voltam de nm tettem ob-t hanem csak betetet, lessz valami bajom? 14, lany

Legjobb válasz: Gratulálok, gusztusos vagy. És nem tûnt fel sem neked sem másnak, hogy folyik körülötted a vér?

Gratulálok, gusztusos vagy. És nem tûnt fel sem neked sem másnak, hogy folyik körülötted a vér?
Oké, legyünk megértõek a gyerekkel. De az anyjának, apjának is ennyi esze van?????
Ha szerencséd van nem lesz, de máskor ilyet ne csinálj!
Ez a kérdés valóban komoly?! Valahogy nehezemre esik elhinni!
A kérdező hozzászólása: nem folyt a verem , tobbszor is megneztem de nmazt kerdeztem hogy gusztustalan vagy nem hanem azt hogy lessz valami bajom vagy sem
Komolytalan kérdésre ne várj komoly választ. Sok idõd lehet, ha trollkodásra is marad...
fujjj, te szeretnél oylan vizben fürödni amibe más nö igy bemegy? lehetnél tekintettel másokra. egyébként lehet bajod belöle, ilyenkor nyitva van a méhszáéj igy könyen feljuthatnak a kórokozók a méhedbe. persze ez nem törváényszerû de nagy rá az esély. Tehát ezért se tedd, de föleg azért ne mert undoritó, a betétböl kiázik a vér.
Ötöske, azért el fogsz csodálkozni, ha ez más országban is így van. Vagy nem jártál még külföldön?
Nem volt okos dolog betéttel fürödni. Így másnak is van esélye fertõzést kapni miattad. Menstruáció alatt vagy tamponnal szabad fürödni, vagy csak otthon zuhanyozni. Közös fürdõbe tilos tampon nélkül menni!
Nem tudom, ti mit szólnátok akkor, ha veletek fürödne valaki így?! És nem Õ az egyetlen! Sokan az alapvetõ higiénés szabályokkal sincsenek tisztába még felnõtt ként sem, addig, amíg a saját bõrükön ne tapasztalják, sõt sokan még utána sem.
A betegséggel kialakulásával kapcsolatban lehet, hogy igazad van, de egy 14 évesnek már önállóan is kéne annyi eszének lennie, hogy "véresen" nem megy közös fürdõbe!
"Azért egy 14 éves gyereknek nem szabadna ilyen rosszindulatú válaszokat adni. épp azért kérdez, hogy mit tegyen. lehet, hogy nem is mert szólni és mennie kellett a családdal. A felnõttektõl kicsit több megértést várhatna :(" igen, de Magyarországon vagyunk, a frusztrált okoskodók/tanítómesterek és az érzelmi analfabéták országában.
Azért egy 14 éves gyereknek nem szabadna ilyen rosszindulatú válaszokat adni. épp azért kérdez, hogy mit tegyen. lehet, hogy nem is mert szólni és mennie kellett a családdal. A felnõttektõl kicsit több megértést várhatna :(
Beteg voltál? Mi bajod volt és ehhez mi köze a betétnek, tamponnak? A menzesz NEM BETEGSÉG. Gusztustalan amit csináltál, de neked is lehet bajod. Menzesz alatt nyitva van a méhszáj, amin keresztül a kórokozók fertõzhetik a méhedet, petefészkeidet. Nem vagyok rosszindulatú, de megérdemelnéd, hogy legyen egy kis bajod. Akkor biztosan ne tennél többet ilyet.
Nyugi, nem lesz semmi bajod kislány!
Na ja. Ráadásul az motoszkált a fejemben, hogy érdekli-e a kérdezõt önmagán kívül más is? Eddig nem tettem szóvá, de kedves kérdezõ, a hozzászólásoddal válaszoltál erre a fel nem tett kérdésre. És igen, már kaptál erre is választ, lehetsz beteg tõle. De más is!
Neki is volt 10 perce, miért nem figyelt oda?
késõbb még változni fog
Semmi köze a guminak hozzá... Ne azzal foglalkozz hogy te elégülj ki hanem azzal hogy a lány élvezte a szexet... minnél tovább próbáld húzni a kielégülést...
10 perc az bõven elég.
Hogy nem akar veled (még?) találkozni. Lehet félénk.
vagy egyáltalán nem akar, kérdezz rá msn-en
meg különben is a haverod minek kellett oda?? helyébe lehet én is azt mondtam volna, h nem érek rá
hát odamész, minden bejelentés nélkül, mikor mondjuk zuhanyzik vagy hasmenése van vagy bármi... ne csodálkozz h leráz... és a haverodat is hagyd inkább otthon

15 éves srác vagyok. Múlt héten pénteken elmentünk, a haverokkal sörözni egy vendéglőbe, volt egy lány is akivel kimentem a vendéglő elé, elvoltunk meg minden. (? )

Jött 3 cigány srác, és az eggyik full részeg volt, a másik meg oda jött és elkezdett keménykedni, és adott egy egyenest az állkapcsomba.Szerintetek mit tegyek ha máskor is belém köt? Gázspray-vel lefújhatom? Igazából én attól félek, hogyha valamit teszek vele akkor jönni fognak sokan és szétütnek.(?)

Legjobb válasz: A legjobb, ha elfutsz. Tudom elég bénán hangzik, de ebben az országban nincs annyi jogunk az önvédelemre, mint Amerikában. Ha lesprézed akkor is te szívsz minimum rád száll az egész banda, de akár rendõrségen is feljelenthetnek.

A legjobb, ha elfutsz. Tudom elég bénán hangzik, de ebben az országban nincs annyi jogunk az önvédelemre, mint Amerikában. Ha lesprézed akkor is te szívsz minimum rád száll az egész banda, de akár rendõrségen is feljelenthetnek.
Szerintem hatásosabb cucc kellene, hadd pusztuljon a férgese...
A kérdező hozzászólása: Oké én ezeket értem, de akkor is ha mér ilyent csinál a f*sz akkor kapja meg. Csak az a gáz, hogy fosok egy kicsit, ha rámszállnának: /

Nem féltek, hogy ha elmentek bulizni a párotokkal megcsal? Ha netán más lánnyal táncol inkább, hogy reagáltok? Elviselitek azt? Vagy csak veletek táncol? Nektek mi számít megcsalásnak?

Õszintén szólva én nem vagyok egy bulizós típus és nem hiszem, hogy azt én eltudnám viselni ha elmegyünk egy szórakozóhelyre a barátommal akkor más lányokkal táncikálna vagy épp flörtölgetne! Én nagyon féltékeny típus vagyok és épp ezért kerülöm is az ilyen helyzeteket! Nem tudnám azt nézni, hogy a barátom akit szeretek mással táncoljon...!

Legjobb válasz: Ha azért meegcsal, mert mással táncol, akkor nem érdemes vele foglalkozni. A kérdésre válaszolva: nem félek, se egy tánc, vagy buli miatt nem csalna meg, se másért. Ha nem tudek tökéletesen megbizni benne, akkor nem lennék vele. A féltékenységnek csak egyetlen "haszna" van, ezzel csak elzavarod magadtól máshoz.

Ha azért meegcsal, mert mással táncol, akkor nem érdemes vele foglalkozni. A kérdésre válaszolva: nem félek, se egy tánc, vagy buli miatt nem csalna meg, se másért. Ha nem tudek tökéletesen megbizni benne, akkor nem lennék vele. A féltékenységnek csak egyetlen "haszna" van, ezzel csak elzavarod magadtól máshoz.
A párod nem a tulajdonod! Ha mással is táncol, az nem megcsalás! Sõt! Ha társasággal mentek buliba, akkor a társaság minden nõtagjával ILLIK táncolnia! Ga te ragaszkodsz ahhoz, hogy CSAk veled táncoljon, akkor maradjatok otthon és táncolhattok kettesben! Az alaptalan, túlzott féltékenység a legjobb kapcsolatot is tönkre teszi. Megcsalás: ha másik nõvel csókolózik, lefekszik. A tánc nem az.
Azért azt tegyük hozzá, hogy nem mindegy milyen táncot táncol más lánnyal! Ha csak lötyög egyet vagy elõadja a fél dirty dancing-et...van különbség
A kérdező hozzászólása: Persze persze illtik minden nõvel táncolni! Egy lagzin lehet de nem egy diszkóban! Külömben meg ha én a párommal akit szeretek megyek el buliba akkor én nem más pasihoz dörgölõzködök! Én nem azért mennék, hogy mással táncikáljak!A mai férfiak elég könnyen beindulnak már attól ha egy nõ aki kidobja a melleit és riszál neki! Hát én ezért nem díjaznám, hogy más lánnyal táncoljon! Velem megy nem? Akkor minek a másik?
Amikor még együtt voltunk, néha hívtam, hogy menjünk el táncházba vagy táncolni valahova - ahol nem feltétlenül disco van -, de sose akart "kimozdulni", csak netezzünk, és karaokézzünk a gép elõtt... Többek közt ezért sem tudtunk együttmaradni. Egy lány Szerintem táncolt volna mással is, ha eljött volna, de nem azért, mert valamit akar, hanem mert a természete meg olyan, hogy mindenkihez kedves.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!