Találatok a következő kifejezésre: Elmentem a a lányhoz (37 db)

3 éve volt egy csajom és elmentem vele bulizni pár napja. Sajnos sikerült megbántanom, odamentem hozzá hogy megbeszéljük a dolgot de nem jól ment és elkezdet könnyezni a szeme ez miért van? Elsőként a lányok válasza érdekel.

Legjobb válasz: Az elsõ válaszadó nagyon vicces XD Jót nevettem. Na már most. Nekem mint lánynak totál egyértelmû a dolog. Érzett irántad valamit, sõt talán még szerelmes is volt beléd és nagyon megbántottad akármit is tettél. Ha nekünk lányoknak érzelmileg nagyon fáj valami, akkor elõfordul, hogy sírunk, fõleg ha nagyon mély érzéseket táplálunk egy másik személy iránt. És az rohadtul rossz, amikor pont az bánt meg, akit szeretünk.

Az elsõ válaszadó nagyon vicces XD Jót nevettem. Na már most. Nekem mint lánynak totál egyértelmû a dolog. Érzett irántad valamit, sõt talán még szerelmes is volt beléd és nagyon megbántottad akármit is tettél. Ha nekünk lányoknak érzelmileg nagyon fáj valami, akkor elõfordul, hogy sírunk, fõleg ha nagyon mély érzéseket táplálunk egy másik személy iránt. És az rohadtul rossz, amikor pont az bánt meg, akit szeretünk.
csak felkavartad benne a régi érzéseket, amiket talán nehezen hevert ki
Attól még, hogy a pasija is ott van nem fog másképpen reagálni. Megbántottad és neki ez fáj, így mutatja ki mit érez.
Lehet, hogy hagymaszagod volt.
A kérdező hozzászólása: szoktam fogat mosni!!!
A kérdező hozzászólása: léci normális választ írjatok ne ilyen marhaságokat
A kérdező hozzászólása: de ha az van pasija is és a pasija is ott volt akkor miért??
A kérdező hozzászólása: és most mit tegyek?
menj oda és lehelj rá még egyszer...

Fiúk! Ha óvszerrel szexeltek, akkor elmentek a lányba?

Legjobb válasz: há' jóhogy' amúgy mért ne tenném? akkor minek van rajtam?:D

há' jóhogy' amúgy mért ne tenném? akkor minek van rajtam?:D
Persze, ez az óvszer lényege.
Nem, akkor az ovszerbe megyek el. Ha nem hasznalok ovszert, akkor meg vagy elmegyek a lanyba, vagy nem:)
Az óvszerba megyünk el, arra való.
Arra való.
Ha nagyon termekeny idoszakban vagyok (menstruacio elott 1 het) akkor inkabb kihuzza elelvezeskor
6-os menzesz elõtt 2 (!) héttel vagy a legtermékenyebb passzban!
így is úgy is gumival csináljuk... #6
Nem, olyankor az óvszerbe megyünk el.
igen
Nõk hülyítésbõl kitûnõek!
Nem. Ha abszolút nem akarok tõle semmit, akkor miért hü.lyítsem? Akkor megyek el vele, ha valami megfog benne :D
Dehogy megyek el. Mi a fenének menjek egy olyannal randira, akitõl semmit nem akarok? Én eléggé biztos vagyok magamban. Tudom az elsõ percben, hogy ki az, akivel a késõbbiekben semmi nem lehet. Akiben látok esélyt, azzal nyilvánvaló, hogy elmennék, de aki már az elején kizárt, azt minek hülyítsem?
Illik elmenni, aztán utána döntötök közösen.
Pontosan úgy, ahogy az elõttem lévõk írták. 21L
Randi után derül ki, hogy akarok-e tõle valamit. Ha csak meglátom az utcán honnan tudjam, hogy milyen is valójában? Persze, ha kicsit sem jön be nem megyek randira sem, mert nincs az a belsõ tulajdonság ami megszépítene egy (számomra) csúnya férfit.
Igen. Mert, ha megismerem kicsit jobban, lehet rájövök arra, hogy õ az igazi. Külsõ nem a legfontosabb, pláne, ha a pasi átlagos és nem csúnya. 22l
A kérdező hozzászólása: megtudnatok indokolni?Hogy elteljen az ido vagy mert nincs jobb dolgod?
A férfiaknak semmi sem jó. Ha nem megy el a csaj, akkor meg picsognak, hogy mekkora szemét ribanc még egy esélyt sem bírt adni. Aztán jönnek ide kiírni a századik unalmas, szánalmas kérdést: "Most akkor próbálkozzak még?"

Mennyire veszélyes az, hogy elélvezés után még szeretkezek a lánnyal avval a gumival amibe elmentem?

Legjobb válasz: ha a péniszed "összemegy", akkor lecsúszhat a gumi, és így a lány teherbe eshet.. amúgy is veszélyes... minden egyes szeretkezésnél új gumit használjatok

ha a péniszed "összemegy", akkor lecsúszhat a gumi, és így a lány teherbe eshet.. amúgy is veszélyes... minden egyes szeretkezésnél új gumit használjatok
Lehetõleg ne próbáljátok ki. Mondjuk énnekem még megmarad az erekcióm elélvezés után, de akkor sem tartom biztonságosnak.
A lehetõ legveszélyesebb!!! Olvastad már a gumi használati utasítását??? Oda van írva, hogy rögtön ki kell venni. Hogy miért? Mert a pénisz zsugorodni kezd és a sperma kifolyhat, a gumi akár benn is ragadhat. Ha apuka akarsz lenni, csináld csak, de elõtte kérdezd meg a párod, szeretne-e anyuka lenni.
élvezés után a férfi szervezete nyugtatót termel és ennek hatására élvezés után kb 10 percig nem vágysz a sexre

Elmentem a csaladommal egy benti furdohyelyisegbe, ahol tobben voltak, en eppen beteg voltam de nm tettem ob-t hanem csak betetet, lessz valami bajom? 14, lany

Legjobb válasz: Gratulálok, gusztusos vagy. És nem tûnt fel sem neked sem másnak, hogy folyik körülötted a vér?

Gratulálok, gusztusos vagy. És nem tûnt fel sem neked sem másnak, hogy folyik körülötted a vér?
Oké, legyünk megértõek a gyerekkel. De az anyjának, apjának is ennyi esze van?????
Ha szerencséd van nem lesz, de máskor ilyet ne csinálj!
Ez a kérdés valóban komoly?! Valahogy nehezemre esik elhinni!
A kérdező hozzászólása: nem folyt a verem , tobbszor is megneztem de nmazt kerdeztem hogy gusztustalan vagy nem hanem azt hogy lessz valami bajom vagy sem
Komolytalan kérdésre ne várj komoly választ. Sok idõd lehet, ha trollkodásra is marad...
fujjj, te szeretnél oylan vizben fürödni amibe más nö igy bemegy? lehetnél tekintettel másokra. egyébként lehet bajod belöle, ilyenkor nyitva van a méhszáéj igy könyen feljuthatnak a kórokozók a méhedbe. persze ez nem törváényszerû de nagy rá az esély. Tehát ezért se tedd, de föleg azért ne mert undoritó, a betétböl kiázik a vér.
Ötöske, azért el fogsz csodálkozni, ha ez más országban is így van. Vagy nem jártál még külföldön?
Nem volt okos dolog betéttel fürödni. Így másnak is van esélye fertõzést kapni miattad. Menstruáció alatt vagy tamponnal szabad fürödni, vagy csak otthon zuhanyozni. Közös fürdõbe tilos tampon nélkül menni!
Nem tudom, ti mit szólnátok akkor, ha veletek fürödne valaki így?! És nem Õ az egyetlen! Sokan az alapvetõ higiénés szabályokkal sincsenek tisztába még felnõtt ként sem, addig, amíg a saját bõrükön ne tapasztalják, sõt sokan még utána sem.
A betegséggel kialakulásával kapcsolatban lehet, hogy igazad van, de egy 14 évesnek már önállóan is kéne annyi eszének lennie, hogy "véresen" nem megy közös fürdõbe!
"Azért egy 14 éves gyereknek nem szabadna ilyen rosszindulatú válaszokat adni. épp azért kérdez, hogy mit tegyen. lehet, hogy nem is mert szólni és mennie kellett a családdal. A felnõttektõl kicsit több megértést várhatna :(" igen, de Magyarországon vagyunk, a frusztrált okoskodók/tanítómesterek és az érzelmi analfabéták országában.
Azért egy 14 éves gyereknek nem szabadna ilyen rosszindulatú válaszokat adni. épp azért kérdez, hogy mit tegyen. lehet, hogy nem is mert szólni és mennie kellett a családdal. A felnõttektõl kicsit több megértést várhatna :(
Beteg voltál? Mi bajod volt és ehhez mi köze a betétnek, tamponnak? A menzesz NEM BETEGSÉG. Gusztustalan amit csináltál, de neked is lehet bajod. Menzesz alatt nyitva van a méhszáj, amin keresztül a kórokozók fertõzhetik a méhedet, petefészkeidet. Nem vagyok rosszindulatú, de megérdemelnéd, hogy legyen egy kis bajod. Akkor biztosan ne tennél többet ilyet.
Nyugi, nem lesz semmi bajod kislány!
Na ja. Ráadásul az motoszkált a fejemben, hogy érdekli-e a kérdezõt önmagán kívül más is? Eddig nem tettem szóvá, de kedves kérdezõ, a hozzászólásoddal válaszoltál erre a fel nem tett kérdésre. És igen, már kaptál erre is választ, lehetsz beteg tõle. De más is!
Neki is volt 10 perce, miért nem figyelt oda?
késõbb még változni fog
Semmi köze a guminak hozzá... Ne azzal foglalkozz hogy te elégülj ki hanem azzal hogy a lány élvezte a szexet... minnél tovább próbáld húzni a kielégülést...
10 perc az bõven elég.
Hogy nem akar veled (még?) találkozni. Lehet félénk.
vagy egyáltalán nem akar, kérdezz rá msn-en
meg különben is a haverod minek kellett oda?? helyébe lehet én is azt mondtam volna, h nem érek rá
hát odamész, minden bejelentés nélkül, mikor mondjuk zuhanyzik vagy hasmenése van vagy bármi... ne csodálkozz h leráz... és a haverodat is hagyd inkább otthon

15 éves srác vagyok. Múlt héten pénteken elmentünk, a haverokkal sörözni egy vendéglőbe, volt egy lány is akivel kimentem a vendéglő elé, elvoltunk meg minden. (? )

Jött 3 cigány srác, és az eggyik full részeg volt, a másik meg oda jött és elkezdett keménykedni, és adott egy egyenest az állkapcsomba.Szerintetek mit tegyek ha máskor is belém köt? Gázspray-vel lefújhatom? Igazából én attól félek, hogyha valamit teszek vele akkor jönni fognak sokan és szétütnek.(?)

Legjobb válasz: A legjobb, ha elfutsz. Tudom elég bénán hangzik, de ebben az országban nincs annyi jogunk az önvédelemre, mint Amerikában. Ha lesprézed akkor is te szívsz minimum rád száll az egész banda, de akár rendõrségen is feljelenthetnek.

A legjobb, ha elfutsz. Tudom elég bénán hangzik, de ebben az országban nincs annyi jogunk az önvédelemre, mint Amerikában. Ha lesprézed akkor is te szívsz minimum rád száll az egész banda, de akár rendõrségen is feljelenthetnek.
Szerintem hatásosabb cucc kellene, hadd pusztuljon a férgese...
A kérdező hozzászólása: Oké én ezeket értem, de akkor is ha mér ilyent csinál a f*sz akkor kapja meg. Csak az a gáz, hogy fosok egy kicsit, ha rámszállnának: /

Nem féltek, hogy ha elmentek bulizni a párotokkal megcsal? Ha netán más lánnyal táncol inkább, hogy reagáltok? Elviselitek azt? Vagy csak veletek táncol? Nektek mi számít megcsalásnak?

Õszintén szólva én nem vagyok egy bulizós típus és nem hiszem, hogy azt én eltudnám viselni ha elmegyünk egy szórakozóhelyre a barátommal akkor más lányokkal táncikálna vagy épp flörtölgetne! Én nagyon féltékeny típus vagyok és épp ezért kerülöm is az ilyen helyzeteket! Nem tudnám azt nézni, hogy a barátom akit szeretek mással táncoljon...!

Legjobb válasz: Ha azért meegcsal, mert mással táncol, akkor nem érdemes vele foglalkozni. A kérdésre válaszolva: nem félek, se egy tánc, vagy buli miatt nem csalna meg, se másért. Ha nem tudek tökéletesen megbizni benne, akkor nem lennék vele. A féltékenységnek csak egyetlen "haszna" van, ezzel csak elzavarod magadtól máshoz.

Ha azért meegcsal, mert mással táncol, akkor nem érdemes vele foglalkozni. A kérdésre válaszolva: nem félek, se egy tánc, vagy buli miatt nem csalna meg, se másért. Ha nem tudek tökéletesen megbizni benne, akkor nem lennék vele. A féltékenységnek csak egyetlen "haszna" van, ezzel csak elzavarod magadtól máshoz.
A párod nem a tulajdonod! Ha mással is táncol, az nem megcsalás! Sõt! Ha társasággal mentek buliba, akkor a társaság minden nõtagjával ILLIK táncolnia! Ga te ragaszkodsz ahhoz, hogy CSAk veled táncoljon, akkor maradjatok otthon és táncolhattok kettesben! Az alaptalan, túlzott féltékenység a legjobb kapcsolatot is tönkre teszi. Megcsalás: ha másik nõvel csókolózik, lefekszik. A tánc nem az.
Azért azt tegyük hozzá, hogy nem mindegy milyen táncot táncol más lánnyal! Ha csak lötyög egyet vagy elõadja a fél dirty dancing-et...van különbség
A kérdező hozzászólása: Persze persze illtik minden nõvel táncolni! Egy lagzin lehet de nem egy diszkóban! Külömben meg ha én a párommal akit szeretek megyek el buliba akkor én nem más pasihoz dörgölõzködök! Én nem azért mennék, hogy mással táncikáljak!A mai férfiak elég könnyen beindulnak már attól ha egy nõ aki kidobja a melleit és riszál neki! Hát én ezért nem díjaznám, hogy más lánnyal táncoljon! Velem megy nem? Akkor minek a másik?
Amikor még együtt voltunk, néha hívtam, hogy menjünk el táncházba vagy táncolni valahova - ahol nem feltétlenül disco van -, de sose akart "kimozdulni", csak netezzünk, és karaokézzünk a gép elõtt... Többek közt ezért sem tudtunk együttmaradni. Egy lány Szerintem táncolt volna mással is, ha eljött volna, de nem azért, mert valamit akar, hanem mert a természete meg olyan, hogy mindenkihez kedves.

Lányod ti minden alkalommal elmentek a párotokkal sex közben?

18 éves srác vagyok a barátn?m 17 vele vesztetem el a szüzességem és ? is velem szóval mind 2 en tapasztalatlanok vagyunk hetente 2x találkozunk hétvégéken keveset vagyunk együtt... de a lényegre térve még nem sikerült felvinnem a csúcsra és nem tudom hogy miér kezdek kétségbe esni,de ugyanakkor ? azt álítja hogy élvezi és ,hogy vanak olyan érzései... de nem megy el... ehez vajon kel még id? hogy öszeszokjunk vagy mi lehet az okda? kérlek segitsetek én csak jót akarok neki!

Legjobb válasz: nekem a szüzességem elvesztése után több mint egy évvel volt az elsõ orgazmusom... a jelenlegi párommal, de vele sem elsõre, hanem úgy 8-10 alkalom után... azóta az esetek 90%-ában van orgazmusom

nekem a szüzességem elvesztése után több mint egy évvel volt az elsõ orgazmusom... a jelenlegi párommal, de vele sem elsõre, hanem úgy 8-10 alkalom után... azóta az esetek 90%-ában van orgazmusom
Nekünk fél év kellett, hogy összecsiszolódjunk, úgyhogy nyugi.
Volt régebben egy könyv a Magyar Könyvklubnál az volt a címe hogy Shate Report a nõk szexuális életérõl. Ott minden részletekbemenõen le volt írva. Összefoglalva nem minden nõ megy el egyszerre sõt nem is minden nõ igényli az orgazmust mindíg. De van olyan is aki 8-10 szer is képes orgazmust átélni egy együttlét alatt, vagy olyan aki csak egyszer. Vannak akik a csikló izgatásától mennek el jobban, de olyan is aki a hüvely izgatásától tehát az aktus miatt, az sem mindegy hogy nyitott combokkal vagy zártakkal. Amikor ismétlõdõ kis izomösszehúzódást tapasztalsz a barátnõd testén (pl: mikor rajtad fekszik vagy fordítva, olyan mintha megfeszítené az egész testét) az már jó jel és közel jársz folytasd amit csinálsz. Viszont amint orgazmust él át erõteljesebben és egyre gyengédebben izgasd míg nem jelzi hogy abba hagyhatod (olyankor a csikló nagyon érzékeny és kellemetlen is lehet neki). Ha az orgazmus után érsz hozzá kis idõvel akkor olyan mintha áramütés érné és ez neked talán vicces, de neki nagyon kellemetlen lehet. Ezek nagyon bensõséges érzések ne várd el hogy mondja hogy mikor mit csinálj, bár ez a kapcsolatotok mélységétõl is függ, hogyan alakul. A nõk ha egymás között vannak (most vonatkoztass el a szex-tõl) fél pillantásokból megértik egymást, gyakran ezért van a sok probléma férfi és nõ között mert mi férfiak viszont a szavakból értünk - "ha valami baja van majd szól" - gondoljuk de a nõk nem így mûködnek de mi sem úgy ahogy elvárnák. Szóval igen össze kell hangolódnotok hogy te venni tudd az õ apró rezdüléseit és hogy megértsd hogy mit szeretne hogy tegyél hogy neki jó legyen.
Kezdetben nem volt könnyû. De egy év alatt összeszoktunk annyira, hogy akár öt perc alatt is eljuttatjuk egymást a csúcsra. Viszont azt meg kell mondjam, hogy a legtöbb nõ maga tehet róla, ha nem tud elmenni addig, míg a barátja bírja. Korábban én is azt gondoltam, hogy jéézus, soha nem lesz egy férfi, akitõl orgazmusom lesz... De nem így megy. Ha én is ugyanolyan mértékben kiveszem a részemet munkából, akkor egyrészt én is hamarabb elmegyek, másrészt a fiú is jobban oda tud figyelni arra, hogy visszatartsa. A mostani kapcsolatunkból mi tejesen ki is hagyjuk a misszionáriás pózt ezért, mert ott én nem sok mindent tehetek, a srácnak viszont komolyabb megterhelés, mitn a legtöbb póz, így nem tud odafigyelni az orgazmusára.
Én pl. sosem!
A kérdező hozzászólása: ez van nálam is !!! :)
Dehogyis.Nekem sosem sikerül, még a csiklói sem jön össze. Pedig már 1 éve élek szexuális életet. Egy ideig összejött az orális szexxel a csiklói orgazmus, de mostanában már az sem. Sokszor van olyan érzésem, hogy "na mindgyárt" de aztán elmúlik az érzés. Nehéz egyébként, elég összetett dolog ez a nõknél. A barátomat pedig nagyon frusztrálja, hogy nem tud kielégíteni. Ez van...Kicsit én is unom már :-) De a szexet azért élvezem. 18/L
Az megteszi:D Esetleg a cowgirl pozíciót próbáljátok ki, de úgy, hogy barátnõd ne derékszögben legyen hozzád viszonyítva, hanem picit dõljön hátra. Akkor elvileg a péniszed izgathatja a G pontját
A kérdező hozzászólása: hát ha a 15-16 cm hosszu és 5cm vastag akkor kicsi :)
Hát ez sz.pás. Barátnõm együttlétenként 7-8 alkalommal is elmegy. De ez minden eddigi kapcsolatomban így volt. Tanuld meg az orált, izgasd a csiklóját a nyelveddel és ujjazd egyszerre. Ha elélvezel, menj le megint és folytasd orállal, majd kérd meg barátnõd, hogy állítsa föl neked, második alkalommal már tuti nem mész el olyan gyorsan, vagy akár egyáltalán nem mész el, akkor pedig sokáig bírod, úgyhogy akkor el kell tudnia élvezni. Ha így sem megy neki, akkor kicsi a p.csöd.
Én már az elejétõl fogva elmegyek, minden szeretkezéskor. A legelsõnél nem tudtam, de aznap mégegyszer csináltuk, és akkor már sikerült. Azóta folyamatosan.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
A kérdező hozzászólása: nagyából fél éve van sex de nem rendszeresen ...
Igen, de én kb. egy csõdtömegnek érzem magam amiatt, mert nem tudok elélvezni. Neki meg nyilván bántja a férfi büszkeségét :-) És én attól félek, hogy egyszer besokall és lelép :-(((

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!