Találatok a következő kifejezésre: Elmentem a a (888 db)

Fiúk l, veletek történt már olyan azt álmdtátok hogy fullosan dögös csajszit döngettek és amikor az álmotokban elmentek akkor a való életben is elmentek?

velem ahányszor azt álmodom mindig a gatyámba durranok ez normális vagy csak velem történik meg az ilyen 17 vagyok

Legjobb válasz: bocsi elirtam 18 vagyok

A kérdező hozzászólása: bocsi elirtam 18 vagyok
Velem egyszerse törtènt ilyen!de sztem ez bàrkivel elõ fordulha!
A kérdező hozzászólása: mindig amikor olyanról álmodok? mert nálam ahányszor este olyan álmom van reggel mindig mehetek gatyát cserélni mert uszok az ondóban
Nekem szerencsére még nem volt ilyenben részem , de haverom mesélte h ô már járt így :D szval szerintem ez normális.
Nem történt még ilyen, de olyan már igen, hogy álló fallosszal keltem, miután szexeset álmodtam
Válaszolok én is, bár nem vagyok fiú, de velem is szokott ilyen lenni. Ha szexuális álmom van és elélvezek benne, akkor ténylegesen elélvezek, az orgazmusra szoktam felébredni, olyankor ritmikusan összehúzódik-kienged a hüvelyem.
A kérdező hozzászólása: ez nem ciki egy kicsit?
szerintem nem
Nekem volt olyan hogy álmomban dugtam és pont elmentem volna de felkeltem...ez rosszabb.
Gondolom, mert megnyitottad. Úgy tudom, oda csak egy linket (parancsikont) rak, tehát ott nem foglal sok helyet, és törlõdik is egy idõ után.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ!
A kérdező hozzászólása: kipróbáltam tényleg kitörlõdött.

Valentin napon elmentek a párotokkal valamilyen helyre; és ha igen hova? Ne hülyeséget irjatok

Legjobb válasz: Szia! Mi a barátommal most, a hétvégén tartottuk a Valentin napot, és mi kettesben elmentünk nagymamám házába, ahol miénk volt az egész emelet (Nem tudom, hány éves vagy, de szerintem megteszi bármilyen hely, ahol kettesben eltölthettek egy éjszakát) és filmeket néztünk, gyertyafény, közös vacsi, koccintás egy kis vörösborral, masszázs, ilyesmi. Viszont ha együtt éltek, akkor, lehet, hogy nektek ez már nem lenne olyan nagy dolog, nekünk az volt:) BOldog Valentin napot:)

Szia! Mi a barátommal most, a hétvégén tartottuk a Valentin napot, és mi kettesben elmentünk nagymamám házába, ahol miénk volt az egész emelet (Nem tudom, hány éves vagy, de szerintem megteszi bármilyen hely, ahol kettesben eltölthettek egy éjszakát) és filmeket néztünk, gyertyafény, közös vacsi, koccintás egy kis vörösborral, masszázs, ilyesmi. Viszont ha együtt éltek, akkor, lehet, hogy nektek ez már nem lenne olyan nagy dolog, nekünk az volt:) BOldog Valentin napot:)
Nem írok hülyeséget, csak a véleményem: Nem bírom az ilyen napokat, ha szeretsz valakit ne csak ezen a napon mutasd neki ki. Másrészrõl, rühellem az összes amerikából átvet ünnepet... Hogy elmegyek-e valahova? Nem, nemhiszem. Ahoz kellen egy barátnõ... Így marad a szokásom, keserû magány és hányinger, amikor meglátom, hogy mit tesztek közszemlére... Jah és azthiszem leiszom magam...

Normális hogy furdal a lelkiismeret mert elmentem a férjem osztálytalálkozójára és anyukám vigyázott pár órát a 3 hónapos bébimre? Rossz anya vagyok amiért elmentem?

Nem éreztem rosszul magam, de egyfolytában rá gondoltam. Nem most hagytam el?ször anyukámra vagy anyósomra, mert szülés utáni komplikáció miatt 3 hétig kezelésre kellett járnom a kórházba naponta, meg néha nagyobb bevásárlások alkalmával is ?k szoktak vigyázni rá, (anyatejes + tápszeres, ilyenkor mindig hagyok otthon neki tejcsit vagy tápszert). De most végig furdalt a lelkiismeret. Leginkább azért mert kés? délután/este volt, és mert "szórakozni" mentem. A többiek tovább maradtak, mi 9-re siettünk haza, hogy vele legyek amikor elalszik. Igazából el sem akartam menni, de anyósom és a férjem beszéltek rá, hogy kell nekem is egy kis kikapcsolódás. Vittük a fényképalbumot, mindenki dicsérte, ez nagyon jó érzés volt, ez az egy amiért úgy érzem megérte elmenni.

Legjobb válasz: szia az természetes hogy hiányzott és végig rágondoltál.de lelkifurdalásod nem kell hogy legyen.igaza van férjednek és anyósodnak,neked is kell a kikapcsolódás, ez a babónak is jó, ha egy kiegyensúlyozott anyukája van. az én kisfiam 4hós kora óta,havi 1x,azaz eddig kétszer ,anyunál alszik, ilyenkor elmegyünk vacsorázni, mozizni,és végig alszok egy éjszakát.persze, óránként sms-ekkel "zaklatom" anyut, mit csinálnak :) boldog karácsonyt 5hónapos kisfiú anyukája

szia az természetes hogy hiányzott és végig rágondoltál.de lelkifurdalásod nem kell hogy legyen.igaza van férjednek és anyósodnak, neked is kell a kikapcsolódás, ez a babónak is jó, ha egy kiegyensúlyozott anyukája van. az én kisfiam 4hós kora óta, havi 1x, azaz eddig kétszer , anyunál alszik, ilyenkor elmegyünk vacsorázni, mozizni, és végig alszok egy éjszakát.persze, óránként sms-ekkel "zaklatom" anyut, mit csinálnak :) boldog karácsonyt 5hónapos kisfiú anyukája
Szia, Mit szeretnél hallani? Igen szörnyû, hogy elmentél, és picit szórakoztál.:) Azért mert gyermeket vállaltatok nem kell semmit sem feladnod. A picire vigyáztak, nem egyedül hagytad otthon, hanem olyanokkal volt, akik szeretgetik. Gondoskodtál arról, hogy amíg nem vagy vele legyen enni/innivalója, tiszta pelusa. És hazamentél hozzá. Gondolom nem részegen drogosan, és te tetted le csicsizni. Nekünk anyáknak is van jogunk élni, jó nem úgy mint a bébi elõtt, de néhány óra szabadidõ, szórakozás jár. Nyugodj meg, és nyugodtan szórakozz egy picit. Kellemes Karácsonyt, és Boldog Babázást
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek, most megnyugodtam. Nagyon Boldog Ünnepeket és boldog babázást kívánok mindenkinek!
Szia! Én is így voltam, és óránként csörögtem a sógornõmnek, hogy mi van a gyerekkel. A végén már rám kiabált, hogy fejezzem be, és foglalkozzak a bevásárlással. Ugyanis ajándékokat mentünk venni, éa a 2 hónapos kisfiamat nem akartam a tömegbe vinni. Nehogy elkapjon valamit. Igaza volt, végül is neki is van három lurkója, és tökéletesebb anyát el sem lehet képzelni, de azért nekem is volt egy lelkiismeretfurdalásom, és nagyon hiányzott a picim! De szerintem ez természetes. Kellemes Ünnepeket!
Ugyan ez volt velem is.Szeptemberben elmentem bulizni, miután elaludt a bébim.Anyum vigyázott rá.Nekem is lelkiismeret furdalásom volt, meg végig õ járt a fejemben.De amikor láttam, hogy ott bulizik jó pár ismerõsöm is, akik szintén szülõk, akkor kicsit megnyugodtam.:)

Az hogy lehet, hogy pénteken elmentem az egyik dokihoz, ő azt mondta, hogy csak egy apró foltocska látszik a petezsákban, aztán köv. pénteken elmentem a másik dokihoz, és nála már 8 hetes voltam a babám pedig 18 mm volt?

Legjobb válasz: Úgy,hogy az orvos is ember,vagyis nem tévedhetetlen. Ha az egy héttel késõbb már ilyen nagy volt és dobog a szíve,azt már elõtte is látni kelett volna a másik dokinak. Gratulálok!:)

Úgy, hogy az orvos is ember, vagyis nem tévedhetetlen. Ha az egy héttel késõbb már ilyen nagy volt és dobog a szíve, azt már elõtte is látni kelett volna a másik dokinak. Gratulálok!:)
Nem mindegy, hogy hasi vagy hüvelyi UH-t csináltak. Hüvelyin jobban látszik pl. mint hasin a kicsi.

Fiúk! Ha óvszerrel szexeltek, akkor elmentek a lányba?

Legjobb válasz: há' jóhogy' amúgy mért ne tenném? akkor minek van rajtam?:D

há' jóhogy' amúgy mért ne tenném? akkor minek van rajtam?:D
Persze, ez az óvszer lényege.
Nem, akkor az ovszerbe megyek el. Ha nem hasznalok ovszert, akkor meg vagy elmegyek a lanyba, vagy nem:)
Az óvszerba megyünk el, arra való.
Arra való.
Ha nagyon termekeny idoszakban vagyok (menstruacio elott 1 het) akkor inkabb kihuzza elelvezeskor
6-os menzesz elõtt 2 (!) héttel vagy a legtermékenyebb passzban!
így is úgy is gumival csináljuk... #6
Nem, olyankor az óvszerbe megyünk el.

Légyszi help! Hogyan lehet webcam videót csinálni úgy hogy elmentem simán a gépre?

Már több programot is próbáltam. Ott van a record gomb meg megy a felvétel számol meg minden és egyikkel sem lehet elmenteni. Megy a felvétel, de amikor leállítom nem mentett el semmit! Nagyon zavar és már napok óta szenvedek vele :/
Majd ott megmondják.
Tõlem 12000 ft-ot és 6$-t loptak el, és az áldozatsegíõ program keretében mindent (a dollárt átszámítva) visszakaptam, pedig a rablót nem fogták el.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!