Találatok a következő kifejezésre: Elment az Mit (255 db)

Mit tegyek ha elment az ellenségem?

2 év kemény küzdelem után elment. Küzdöttünk a fiúmért(aki most már nem az), küzdöttünk a barátokért és persze mindenért. Komoly harcok dúltak köztünk. Mióta elment (fél éve) alig érzem magam a társaságban, és 2-3 igaz barátom maradt.Elment és úgy érzem senki lettem. Mit tegyek hogy ne legyek az????

Legjobb válasz: 2 év kemény kûzdelem? :) ha elment az ellenséged akkor élvezd az életet és kész.De ha az kell neked hogy állandóan ellenségegsekdj másokkal akkor menj el egy másik osztályba és köss bele valakibe,szólj be mindenkinek. 2-3igaz barátod van és az nem elég?Jó nagy elvárásaid vannak az élettõl! :) Lehet hogy tényleg egy senki lettél ,de akkor ezt magadnak köszönheted! Üdv!

2 év kemény kûzdelem? :) ha elment az ellenséged akkor élvezd az életet és kész.De ha az kell neked hogy állandóan ellenségegsekdj másokkal akkor menj el egy másik osztályba és köss bele valakibe, szólj be mindenkinek. 2-3igaz barátod van és az nem elég?Jó nagy elvárásaid vannak az élettõl! :) Lehet hogy tényleg egy senki lettél , de akkor ezt magadnak köszönheted! Üdv!

Elment az internet nem tudok följönni az oldalra, mit tegyek?

Legjobb válasz: Akkor is megtalálhatod az élet örömeit: Elment a netem, jöhet Anettem!

Akkor is megtalálhatod az élet örömeit: Elment a netem, jöhet Anettem!
Elment a net... :S Az nagy baj! Hívd vissza.
Csak az ufók segíthetnek!
De vicces vagy :D Ez olyan mint amikor msn-en írta az egyik barátom, hogy: -Baj van a gépemmel, már net sincs! :D:D:D
HA Elment ne adj neki ajánlólevelet , vegyél fel helyete 1 szép dögös kis Pr telekomos cicanetet és élj boldogan :D
Nem mindenki tudja, de van egy telefonos akadálymentesített net változat is, ahol egy kedves hölgy olvassa be a kérdéseket. De l a s s a n mert neki is csak Brei irással van feljegyezve! :) )
probald ujra
Az internet csatlakozót mozgasd meg!
Elment a net? Hívd fel v írjál neki MSN-en xD
Ha elment akkor, hogyan tudtál ide feljönni?? :A
Énsem!
A kérdező hozzászólása: Ja, van humorérzékem, és szerencsére nem csak nekem.
Ha internet nélkül nem tudsz följönni az oldalra, próbálkozz létrával, talán úgy eléred.


Adott egy Logitech Z-2300 as 2.1 es hangrendszer.2 évig hibátlanul működött, de aztán elment az eggyik magas hangsugárzó, pár hónappal rá a másik is befuccsolt. Semmi kábeltörés vagy ilyesmi, kíméltem. Mi lehet a baja?

Olvastam amerikai fórumokon, és mással is el?fordult ez, írtak külömböz? megoldásokat, de eggyik sem oldotta meg a problémám. Esetleg aki találkozott már ilyen problémával, az segítene?

Legjobb válasz: Egyik ismerõsömnek is ilyenje van. Kicsivel több mint 1 évig mûködött neki hibátlanul, aztán jöttek vele a gondok. Neki is elment a magas hangsugárzója de aztán megjavult, de õ elég bátor volt és szétszedte hogy kitakaríts plusz befújta kontakt sprével Ez így ideig így jó volt kb fél évig de aztán teljesen elszállt neki. Õ is olvasta a cikkeket errõl hogy ezek hajlamosak megadni magukat, õ elvitte egy mûszerészhez õs teljesen újrakábelezte neki, na akkor jó lett, de már kidobta lomtalanításkor mert vett egy komolyabbat ennél. Én meg bánom hogy nem tudtam akkor elhozni.

Egyik ismerõsömnek is ilyenje van. Kicsivel több mint 1 évig mûködött neki hibátlanul, aztán jöttek vele a gondok. Neki is elment a magas hangsugárzója de aztán megjavult, de õ elég bátor volt és szétszedte hogy kitakaríts plusz befújta kontakt sprével Ez így ideig így jó volt kb fél évig de aztán teljesen elszállt neki. Õ is olvasta a cikkeket errõl hogy ezek hajlamosak megadni magukat, õ elvitte egy mûszerészhez õs teljesen újrakábelezte neki, na akkor jó lett, de már kidobta lomtalanításkor mert vett egy komolyabbat ennél. Én meg bánom hogy nem tudtam akkor elhozni.
A kérdező hozzászólása: szétszedem énis, azzal nincs gond, de nemtudom mi lehet a baja. a magas sugárzók teljesen jók, nincs megtörve a kábel. a jack kábele sincs törve, leejtve soha nemvolt. a hangerõszabályzót is szétszedtem, ott sem találtam gondot.kitakarítom a belsejét, ha nemmegy, akkor elviszem mûszerészhez. azért logitech, anno 60 000 ért vettem, kissé felbasz -.-

18-éves lány vagyok fél éve élek szexuális életet és még nem sikerült elmennem hüvelyen keresztül, pedig a párom mindent meg tesz nekem amit csak kérek! Mert mikor elmennék az van hogy pisilési ingerem van de nem bírok elmenni mit lehetne tenni?

Legjobb válasz: Szerintem irányítsátok egymást, ebben az esetben te a párodat, hogyan jó neked. És ne legyenek gátlásaid, ne járjon az a fejedben, mi van, ha most se jön össze! Mert így tuti nem fog. A hüvelyi orgazmusról meg csak annyit, hogy sok nõ nincs tisztában azzal, hogyan mûködik. Kimásolok neked egy cikket, remélem segít! Mostanában megszaporodott azoknak a problémáknak a száma, amikor a férfiak „elvárják” a nõktõl a hüvelyi orgazmust. Arra hivatkoznak, hogy az elõzõ barátnõjüknek volt. Pedig a Spektrum TV többször is adta azt a filmet, amiben bebizonyították, hogy a nõk hüvelyében 1000x kevesebb érzõideg végzõdés van, mint a csiklójukban! Persze, hogy a csikló érzékenyebb! A Természetnél nincs bölcsebb! Ugyanis, ha a nõk ugyanolyan érzékenyek lennének a hüvelyükben, hogy bírnák ki a szülés fájdalmát?? Nem véletlen az, hogy annyit hangsúlyozzuk az elõjáték fontosságát! Hiszen a nõk szexuális izgalma a szavakkal, tettekkel, a simogatással, csókolózással kezdõdik és a csiklóingerléssel fejezõdik be. Az orgazmus végsõ soron az agyban keletkezik, és onnan sugárzik szét az egész testbe, annak teljes ellazulását okozva. A hüvely az csak egy csatorna, amelyen keresztül az ondó a méhbe jut. Amikor egy nõ szexuális izgalomba jön, természetesen már nem tudja megkülönböztetni, hogy pontosan hol jó, ezért a csikló és a hüvely közelsége miatt érezhet „hüvelyi orgazmust”. Ehelyett bizony agyi orgazmusa van! De ennek keletkezésében a csikló sokkal nagyobb szerepet játszik, mint a hüvely. A férfiak szeretik azt hinni, hogy az õ nemi szervük okozza a nõknek az orgazmust. Pedig nem! Az egész személyiségük kell hozzá!

Szerintem irányítsátok egymást, ebben az esetben te a párodat, hogyan jó neked. És ne legyenek gátlásaid, ne járjon az a fejedben, mi van, ha most se jön össze! Mert így tuti nem fog. A hüvelyi orgazmusról meg csak annyit, hogy sok nõ nincs tisztában azzal, hogyan mûködik. Kimásolok neked egy cikket, remélem segít! Mostanában megszaporodott azoknak a problémáknak a száma, amikor a férfiak „elvárják” a nõktõl a hüvelyi orgazmust. Arra hivatkoznak, hogy az elõzõ barátnõjüknek volt. Pedig a Spektrum TV többször is adta azt a filmet, amiben bebizonyították, hogy a nõk hüvelyében 1000x kevesebb érzõideg végzõdés van, mint a csiklójukban! Persze, hogy a csikló érzékenyebb! A Természetnél nincs bölcsebb! Ugyanis, ha a nõk ugyanolyan érzékenyek lennének a hüvelyükben, hogy bírnák ki a szülés fájdalmát?? Nem véletlen az, hogy annyit hangsúlyozzuk az elõjáték fontosságát! Hiszen a nõk szexuális izgalma a szavakkal, tettekkel, a simogatással, csókolózással kezdõdik és a csiklóingerléssel fejezõdik be. Az orgazmus végsõ soron az agyban keletkezik, és onnan sugárzik szét az egész testbe, annak teljes ellazulását okozva. A hüvely az csak egy csatorna, amelyen keresztül az ondó a méhbe jut. Amikor egy nõ szexuális izgalomba jön, természetesen már nem tudja megkülönböztetni, hogy pontosan hol jó, ezért a csikló és a hüvely közelsége miatt érezhet „hüvelyi orgazmust”. Ehelyett bizony agyi orgazmusa van! De ennek keletkezésében a csikló sokkal nagyobb szerepet játszik, mint a hüvely. A férfiak szeretik azt hinni, hogy az õ nemi szervük okozza a nõknek az orgazmust. Pedig nem! Az egész személyiségük kell hozzá!
Én 21 vagyok, túl jó pár kapcsolaton, és nekem sem volt még...Már csak arra lennék kíváncsi, hogy milyen érzés...a pisilési inger ? Azzal kezdõdik? Mert akkor az borzasztó, akkor maradok csak a csiklóinál... Nekem is volt egy pasim, azzal hencegett, hogy neki az összes barátnõje mindig elélvezett...nah persze!
KedveS Kérdezõ! Annyival egészíteném ki az elõttem szólót, hogy a nõk jelentõs része nem jut el tisztán hüvelyi izgatással az orgazmusig, más szóval a nõk jelentõs része csikló-típusú. Ez teljesen normális!!! A csiklóizgatással kiváltott orgazmus éppúgy tökéletes, mint a hüvelyi változata. A barátod figyeljen arra, hogy alaposan izgassa a csiklódat! Üdv: dr. Szalai Krisztián
Én 4 éve vagyok a párommal és még soha nem volt hüvelyi orgazmusom! :( Van olyan is, akinek egész életében nem jön össze! A pisilési inger már jó, mert ez annak az elõjele!
A párom elég tapasztalt és én sem vagyok már egy kis csitri, de eddig nem jött össze nekem sem, csak a pisilési inger. Az elõzõ biztos egy nagyszájú pasi! Nektek könnyû!
Sok nõ nem képes rá, de azért nem lehetetlen. Ne így állj hozzá, hogy te is ezt a kategóriát képviseled!!! A párommal 10 hónapig kísérleteztünk, mire végre összejött. Nektek is van még idõtök, csak tessék figyelni magadra, gyakorolni, és nagyon nyitottnak lenni. Azt hallottam, hogy egy nõ igazán 30 fölött kezdi el élvezni a szexet, mert akkor kerül tisztában önmagával. Te is nagyon fiatal vagy, még én is csak 21 leszek, tehát gondolj bele még csak most jönnek a jó éveink.:) Petranova
tapasztalt férfi tudná kezelni a helyzetet, de ezek szerint mindketten kezdõk vagytok.
Nekem volt már hüvelyi orgazmusom, de azóta semmi, ez a pisilés engem is idegesít, de mindig mondja a párom , hogy nyugi ugysem fogsz bepisilni, de nekem akkor sem megy :(
Ha megint csináljátok, akkor folytassátok tovább, nekem is ez volt az elelyén.

Néha túl hamar bele tudok szeretni egy lányba és ilyenkor eddig mindig elment az esélyem. Mit csinálhatnék?

Ameddig még csak jófejnek tartom meg nem nagyon ismerem addig olyan mintha lenne esélyem és bejönnék neki, s?t.., de ha beleszeretek, és ez elég hamar meg tud történni ha szép, aranyos, kedves, stb, akkor eddig mindig teljesen elment az esélyem.. mindig történt vmi vagy ? lett más, akármi :( félek, hogy megint ez lesz.. :/ nem tudom mi a baj velem, de ha valakit megszeretek akkor csak arra tudok gondolni hogy milyen jó lenne ha megölelhetném, meg vele lehetnék, ilyesmi. szóval ilyenkor annyira szerethiányom van és hiányzik hogy valakit szerethessek :// légyszi mondjatok valami tippet, mert mindig így cseszem el :( addig simán van esélyem, meg pl aki nekem csak barát, úgy már sok lány belémszeretett:o szóval onnantól h beleszeretek vkibe, mindig elmúlik vhogy az esélyem és félek h most is ez történik majd.. (20/f)

Legjobb válasz: Hát ha tudod mi a gyíkod, akkor tegyél érte valamit, és írhatod is a kérdést, mit lehet tenni tesztoszteron túltengés miatt? Állandóan szexelünk, ez nem gáz?

Hát ha tudod mi a gyíkod, akkor tegyél érte valamit, és írhatod is a kérdést, mit lehet tenni tesztoszteron túltengés miatt? Állandóan szexelünk, ez nem gáz?
DE miért mit mondtasz/teszel ellene?:O
Õszintén: neked hogy esne, ha valaki csak azért "szeretne", mert éppen te vagy kéznél, de amúgy akárki pótolhatna?
Nem tudom tanácsot adni, de sajnos én is túl hamar beleszeretek a pasikba... 18/L
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, pl csak arra tudok gondolni h olyan jó lenne megölelni vele lenni stb és másra nem is így nem is tudok normálisan beszélgetni és mondjuk mondom is neki, hogy olyan jó lenne ha most megölelhetném, vagy ilyesmi. :/
A kérdező hozzászólása: ???? nem is szexeltem még -.-'
Sejtettem. Rúgd fenéken saját magad és ne nyávogj, hanem udvarolj.
A kérdező hozzászólása: úgy látszik nála akkor singy baj ha önagam adom :$$ megkérdeztem h el tudná -e képzelni h járunk és rávágta h el :DDDD

Mi van az ufo-észlelésekkel? Mostanában alig érkezik ide kérdés és válasz. Mi történt azóta mióta diator, 404 és Árpád elment az oldalról?

Nem rég tettem fel egy kérdést és alig érkezett rá válasz. Régen a ufo-észlelések volt a leglátogatottabb oldal.

Legjobb válasz: Arra még nem is gondoltatok hogy esetleg elvitték õket a Reptoidok ? Ne terjesszék itt az invázió hírét, maradjon titokban az emberiség elõl, hogy váratlanúl érjen minket.

Arra még nem is gondoltatok hogy esetleg elvitték õket a Reptoidok ? Ne terjesszék itt az invázió hírét, maradjon titokban az emberiség elõl, hogy váratlanúl érjen minket.
Elmentek nyaralni Micimackóval és a tündérekkel.
a három amígó!elvitte õket a zöldrothadás!hajrá trollok!
Ki a tököm az a diator, 404 és Árpád?
Nekem diator megvan msn-en, szoktunk beszélgetni :D
19:41, A józan ész, és az alkalmazott tudományok újabban riasztó hatásúak? :D Nem baj, ha hatottak (mégpedig a kérdés alapján hatottak) akkor jólvan :)
Sok barbár, kötekedõ szkeptikusnak nevezett troll szétbombázta alattomos hozzászólásaival a rovatot, így minden jó érzésû ufó kutató (Árpád, ufó kutató, zoltánkvantumfizikus, 404-es) elmenekûlt. Köszönd Yossarian féléknek.
A kérdező hozzászólása: Figyelj utolsó. Én tudományosan próbálom megközelíteni a dolgokat, amiket mondok nem a hasamra ûtve teszem meg. Kutatásokat végzek, rengeteget olvasok, interjúkat, közzétételeket. Más ufo kutatókat halgatok meg, a szinfalak mögött. Amiket mondok nem én találom ki. Én csak kutatok és próbálom megtalálni az igazságot az ufokkal kapcsolatban. Nem kell lehordani az oldalt, én nekem sem ez a célom. Azt szeretném, hogy végre kiderüljön az igazság. Amit biztosan állíthatok hogy igaz, hogy léteznek lények akiket nem ismerek. Ezt azért mondom mert találkoztam eggyel, még 7-8 éves koromban. A találkozás hihetetlen volt, nem számolnák róla be, annyit mondok hogy az a lény amivel találkoztam nem teljesen volt humánszerû. Remélem segítettem.
Addig is szííjad a füvet tovább, mert már december után nem lesz rá lehetõséged! Idióta!!!
Minden fajnak a mi Földünk kell? Krickracok, meg stb.? :)
Kérdezõ! sajnos az ilyen "kutatók" meg "tudosok" mint te szívják ki a tisztességes emberek zsebébõl a sok pénzt, az idióta kutatásukra! Ergo: semmit tevõk vagytok, és jó lenne ha elmennétek talán dolgozni, és az emberiség javára fordítani valami pozitívumot, nem pedig az emberek / már amelyiknek lehet/ bomlasztani az agyát a baromságaitokkal, !!! Lenne egy két tippem, hogy mit kutassatok "nagytudóskutatók"
A kérdező hozzászólása: Utolsó én ezzel csak a kevés szabadídömbe törödök, naponta ha 20 percet szánok rá. akkor is sokat mondok. Jelenleg tanuló vagyok. És dolgozok is, nagyon sokat. Szóval ne vádaskodj alaptalanul. nem ide tartozik a személyes megjegyzésed.
Na most akkor melyik az igaz a két válaszodból???? Naponta 20 pesrcet sem töltesz ezzel a témával, az utobbi válaszodba, az elõbbiben meg interjuktól kezdeve, elõadásokat hallagatsz. Haggyá mááán a hülyeségeddel Jó lenne ha meglátogatnál inkább egy psihiátert!!!
A kérdező hozzászólása: Mostanában már nem régebben végeztem erõs ktuató munkát. Mostanában csak elolvasom a ufó híreket, megnézem a legújabb ufó videókat. STB. Ezért is csak azt tudom mondani, amit máshonnan olvastam vagy hallottam, vagy láttam. Remélem segíthettem.
Diator, az Annunakik vagy a Reptoidok igáznak le ? Árpádéknak van esélyük ? A kis szûrkék segítenek ? Kikre számíthatunk ? Plejádok ?
A kérdező hozzászólása: A reptiliáno békés lények, nem fognak minket leigzáni, egyszer már megvédték a bolygónkat. Azért mondják hogy rosszak mert õk állnak a világunk élén, és befolyásolják az eseményeket bolygónkon. De nem azért mert gonoszak, csak nem akarnak veszélybe kerülni és konfliktusba kerülni velünk... Nem lesz szükség védelemre, hiszen csak az idegenek közététele fog megtörténni, és egy szinttel feljebb fogunk lépni... Úgy tudom, hogy nyár végére megtörténhet az idegen lények közététele, 2012 végén vagy 2013-elején az idegenek tömegesen is megfognak jeleni. Azok a lények amik megjelennek sok fajta lesz. Nem ismerem õket , valószinûleg plejádok is jönni fognak, egyfajta föderáció fog megjelenni és kapcsolatot teremteni. STB...
A kérdező hozzászólása: Azt tudom mondani, amit más forásokból olvastam láttam vagy hallottam. A szürkékrõl sok hír terjeng, hogy gonoszak és hogy rossz szándékúak. Azt hiszem hogy ez csak részben igaz rájuk. Azt hiszem, hogy õk hamarosan felfedik magukat nem kell sokat várnunk, 2012 végén õk jönni fognak, egy elég megbizható forrástól hallottam.
OK, mert a jómúltkor azt írtad, hogy a Reptoidok már úton vannak hogy leigázzanak és csak a kis szûrkékre számíthatunk akik az emberek szövetségesei és akik szintén úton vannak.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy ezt írtam mivel ilyen dolgokat is olvastam. De amit most írtam sokkal valószinûbb, ahogyan mondtam nyár végére valószinûleg az usa kormánya közzé teszi az idegenek létezését.
A kérdező hozzászólása: Igen emlékszem azért mondtam ezt, mert egy nagyon régi dolgot olvastam, amikor még szerzõdésben álltak a szürkék a kormányunkal , ez már nem áll fent. De nem jelentenek ránk veszélyt a szürkék. Hozzá tenném, hogy csak valószinûleg. A reptiliánok nem fognak jönni, mivel a mi bolygónkon élnek a föld alatt. Az annunakik pedig nem foglalkoznak velünk.... A különbség, hogy az annunakik is hüllõ lények, és a földi reptoidok õsei.
Nem gondoltam, hogy ennyi elmeroggyant idióta, debil kretén van szabadlábon, mióta az OPNI-t bezárták!!!
A kérdező hozzászólása: Igen valószinûleg jönnek. Más forrásokból úgy értesültem, hogy legkésõbb nyár végén bejelentik a idegenek létezését. Ha még sem történne meg, akkor 100%-hogy jönni fognak. Tudjátok , sok teoria kerint a világhálón, hogy most mi lesz 2012-végén. Én magam sem tudom biztosan. Ezért nem szeretnék találgatni.
a 40-est is, meg az árpádot is elvitték az ufók, meg a rotyitoidok, és eltüntek az univerzumból, azt üzenték, ne keresd õket!!!!!
Amúgy nem krixkraxok -nak hívja õket tanuljatok meg olvasni.
Nem léteznek ufok...
diator, 404 és Árpád nem léteznek. nem is léteztek.
Utolsó, ezzel Árpád megmagyarázva, de a többi tagadta a reptoidokat.
De a földönkívüli élet lehetõségeire hívta fel a figyelmet, arra hogy tartsuk nyitva a szemünket ha jönnek ! Erre elvitték õket. 404-es amúgy reptoidokként írta le a látogatóit, az már más kérdés, hogy krixkraxoknak mutatkoztak be és nem reptoidoknak. Mindenki tudja hogy krixkraxnak nem nevezi el magát egyetlen faj sem, ennyi erõvel lehetnének sükebókák is.
Azért, mert az UFO-kutatás, - bár van ilyen az Ezotéria alkategóriában - nem ide való. Gondolod, hogy aki komolyan foglakozik ezzel a témával, rengeteg szakcikket, "tudományos" irodalmat olvasott, esetleg kutatást is tudott végezni, az a GYK-en fog errõl értekezni, mondva csinált szakértõkkel, szájtáti, éretlen gyerekekkel, minimális fizikai és csillagászati alapismeretekkel sem rendelkezõ rácsodálkozókkal? Az UFO-kal rengeteg komoly szaktekintély is foglalkozik. De arra a kérdésre, hogy "benézett egy szürke kisember az ablakomon és kommunikálni akart velem" arra csak a 404-esek és népbutító társaik fognak neked regényeket írni, hogy hogyan is veheted fel velük telepatikusan a kapcsolatot! Kb. ennyit, hogy ezen az oldalon mennyit ér filózni az UFO-król!
404-es rendkívül sokat kutatott az ufó témában, ezen oldalon le is írta az idegenek neveit és hogy mit tud róluk http://sites.google.com/site/aliencivilizationstopsecret/home. A külföldi ufó kutatók nem foglalkoznak 404-el mert szegényes a szókincse és a foglomkészlete valamint a kifejezései is egyszerû emberre vallanak, de ettõl még találkozhatot lényekkel. Mással nem tudott errõl beszélni, ezért foglalkozik az egyszerû és befogadó emberekkel mint a GYK közönsége.
ma 21:48 Egyáltalán. érted, hogy mirõl szól a link? Semmi köze a 404-es által összehordott hókusz-pókuszokkal. Olvasd el a korábbi irományait és ha nem tartozol a szájtáti rácsodálkozók közé, akkor rájössz, hogy semmi közük a komolyn vwfwtõ UFU-kutatáshoz!
Mégiscsak lehet valami földönkívüli dolog , mert a számítógépem azt írta a "komolyan vehetõ" helyett, hogy "komolyn vwfwtõ" Kezdek félni! :xD
A kérdező hozzászólása: Na jó , igazsággal tartozom nektek. Én vagyok diator, csak sajnos a moderátorok töröltek és késõbb pedig elköltöztünk. Ezért nem voltam. -Én 404-el sokat beszélgettem. Mostanában már nem. AZ a igazság, hogy az a web oldal amit linkeltetek nem 404-készítette, mivel már kérdeztem róla. Valaki más készítette , nem tudok, hogy ki. Az elmúlt év alatt amíóta nem voltam, sok minent megtudtam. És majd talán el is mondom. Egy valamire rájöttem, hogy 404 nem hazudott semmiben. Minden szava amit mondot igaz volt. Tényleg kapcsolatban állt azokkal az idegenekkel, akikrõl beszámolt nekünk. Mutatott bizonyítékot, amit ha ide leírnák nem hinnéttek el. Sajnálom, hogy nem látogatja az oldalt és nem ír. Talán majd írok neki emailt, hogy vissza jöhetne. Most ennyit 404-rõl. Elakarok mondani pár dolgot. Azt hiszem, persze ezeket csak olvastam. Úgy gondolom, hogy lehet benne igazság. Interjúkat olvastam, miszerint 2012-végén idegenek fognak jönni. Ezt a plejádian videóban is közölték, a serpo.org alapítója is egy interjú során kiderült, hogy tömeges leszállás lesz a földön. Ezen kívül ez a benfektes nasa videó is közölte, hogy 2012 végén tömeges leszállás lesz. Ezek a források különbõzõek és akik állítják a dolgokat nem a ball zsebükbõl huzták elõ. Arra is rájöttem, vagy is hát ezt is csak olvastam és több forrás is egybevág, hogy a szürkéknek két fajtája van, az alacsonyabbak és a magasabbak, ezeknek a bõrei szürkés rózsaszines. De most jön a lényeg: Van még egy fajta szürke ami sárga szinû. A szürkék közöt a sárga szinû idegen lények a vezetõ tipusok, õk alkották a szürkék alacsony és magasabb faját. Tudom hogy fikciónak tünhet, de nem az! Kevés olyan kutató van mint 404, akik betudnak számolni az igazságról. Tudom, hogy 404 igazat mondot, azt hiszem említettem már, bizonyítékot mutatott. Röviden ennyi. ha van kérdés írjatok.
mondoshawan az az igazi parania ami neked van :D ! ""komolyn vwfwtõ" Kezdek félni! :xD" Te írtad be az elõbb a gépbe, mert még írni sem tudsz, de nem ez az egyetlen bajod. Azt az oldalt 404-es csinálta ez olyan biztos ! Senki nem ismeri azokat az általa kitalált idétlen földönkívüli neveket és csak neki van olyan bigott helyesírása mint azon a honlapon van és azt is letagadta hogy azt a köves videót õ gányolta úgy hogy lámpát tett a köve mögé ami földi simí kõ darab. Már ezzel lebukott, leleplezték és ezért tûnt el !
A kérdező hozzászólása: sajnálom ugolsó, de van egy sorozat, az õsi idegenek. ott is említik a krikrakxok nevét. Õ mondta hogy a oldalt nem õ csinálta. Nem hazudhat, mivel bizonyítékot mutatott nekem az idegenek létezésére, amit nem említek meg mert nem hinétek el.
Te vagy a bizonyíték!ép eszû Ember ilyet nem állít.
Krixrkaxok nevétsehol nem mondja senki sem ! Egyedûl 404 mondta, ilyen gagyi nevet idegen sem, nemhogy ember nem ad magának.
És akkor most december 21-én jönnek az idegenek ? A rózsaszínû vagy a sárga szûrkék ? Reptoidok már lemondtak a megszállásról ? Hol maradnak az Annunakik ?
bazzeg amelyik bolygón ilyen hulyék élnek az meg sem érdemli a létezést!horgyák má szét az ûrkáposztalepkék!

Egyik napról a másikra elment az életerőm meg az életkedvem, ez mitől lehet és mit csináljak magammal?

Tök vidám voltam mostanában, meg er?s, volt lelkier?m mindenhez, aztán egyik napról a másikra (minden ok nélkül!) olyan érzékeny, sírós, gyenge meg szerencsétlen lettem :( Én nem értem ezt, nem tudom egyszer?en mire vélni, mintha nem is én lennék! De tök fura érzés, mikor elb?göm magam valami jelentéktelen kis sz*r dolgon, mintha kívülr?l figyelném magamat, és azt gondolnám, hogy te jóó isten, miért sírok??? Ez hihetetlen, mint aki megbolondult!! 20/L vagyok, mit csináljak magammal?!

Legjobb válasz: Hát én se gondoltam, hogy ez betegség, csak nem találtam jobb témakört :S Igazából én is így voltam régen, jártam pszichiáternél, pszichológusnál, dehát azt hittem, hogy az már a múlté... Vagyis most is úgy érzem, hogy az nem én vagyok, ezért érzem úgy, mintha kívülrõl látnám magamat olyankor, de ezek szerint még mégis ilyen vagyok... Vagy én nem tudom... Nem azért tettem fel a kérdést, hogy sajnáljanak, hanem hogy mit tegyek?!

A kérdező hozzászólása: Hát én se gondoltam, hogy ez betegség, csak nem találtam jobb témakört :S Igazából én is így voltam régen, jártam pszichiáternél, pszichológusnál, dehát azt hittem, hogy az már a múlté... Vagyis most is úgy érzem, hogy az nem én vagyok, ezért érzem úgy, mintha kívülrõl látnám magamat olyankor, de ezek szerint még mégis ilyen vagyok... Vagy én nem tudom... Nem azért tettem fel a kérdést, hogy sajnáljanak, hanem hogy mit tegyek?!
A kérdező hozzászólása: Vagyis régebben nem az volt a bajom, hogy sírós voltam meg érzékeny, csak azt nem írom le, mert elég egyedi probléma, rám ismernének
Lehet, hogy vitaminhiány.Növényi Norbinak volt hasonló problémája, már a legrosszabra gondolt mikor kiderült, hogy csak vitaminhiányos.Kezd Neuroptimmal-nagy dózisú vitamain-, ha helyrejöttél, akkor meg testépítõ kiegészítõ boltokban lehet venni igazi természetes anyagokból kivont vitaminkészítményeket pl Greens/scitech/.A gyógyszertáriak szintetikusak a bennük lévõ hatóanyag meg fél napra, ha elég.
Szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy mostanában nagyon erõteljes és szokatlan légköri események vannak. A viharok, a frontok, a hirtelen nyomásváltozás, miegymás nagyon erõsen kihatnak a lelkiállapotra, nem beszélve arról, hogy a megfelelõ korban is vagy az ilyesmihez:-) Próbáld meg dokumentálni a hangulatváltozásaidat, mikor, meddig tart, miket érzel/gondolsz közben. Ez jó módszer egyrészt a szorongás enyhítésére és az önismeret fejlesztésére, másrészt rájöhetsz, milyen külsö események vannak hatással rád. Sokan kinyíltak mostanában spirituálisan, a nagy, tisztító-változtató energiák mindenkire hatással vannak. Megnézheted a csillagmag.hu c oldalt is, itt asztrológiai összefüggéseket találsz, amelyekbõl talán több is kiderül. Jó munkát!
Tudod a nevét? Fent van iwiwen vagy myvipen. :)
A kérdező hozzászólása: igen iwiwen és myvipen bejelöltem, de nem használja öket:S
Keresd meg valami barátját, és kérj tõlle telefonszámot, msn-t, email címet, vagy valami ilyesmit. Valamit csak használ...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!